Måndag..

Borde varit i skolan, men den där jävla cp magen.. har varit uppe halva natten och när ja har varit i sängen har spyhinken varit med mej, fast såklart är den tom.. blir så trött ja kan väl bara få spy upp det.. ja ska fan gå en kurs om hur man spyr. Så det är väl iaf inte magsjuka, skönt det ! har ätit nu det kändes bra. Nu ska jag göra massa vettiga saker ! För det är något som saknas för tillfället.. lite jobbigt är det att inte få röka efter maten !
Förövrigt ska jag nog sluta med förövrigt, och göra ny design på bloggen någon dag..

fake it till you make it /a

30/8 2009 22:57

Jag vill tacka för att du har funnits där i 5 år, stöttat mej när det har gått tungt och varit med mej under pirriga, glada och nervösa stunder. Även funnits där när ja har varit uttråkad och under alla tv reklamer. Under alla raster i skolan, efter alla måltider, under morgonkaffets tid och tillsammans med alkoholen och fest.
Jag vill dock inte tacka för den äckliga andedräkten, gula naglarna, dåliga konditionen, alla illaluktande kläder och allt annat äckligt du gjort mej.
Därför får du inte vara med mej längre.

Ja ni har förstått rätt, idag har jag fimpat! och jävlar att ja ska klara det.

Förövrigt har vi fimpat tillsammans, delat på näst sista cigaretten och haft en tyst minut. Angelica och Madelein klarar det tillsammans. Det kommer vara tufft, men vi är tuffa !

Fake it till you make it /a

Helgen i helhet !

Hoppsan, väldigt dålig uppdatering här !
Fredag: Morgonen började med att jag och Madde tog morgonpromenad innan frukost halv 8 :) Sedan färgade vi mitt hår :) Sen blev det stress och iväg till skolan en sväng ! Hem och ordnade Fias hår för att hon skulle på kräftfesten. Sen ordnade jag och Madelein upp oss själva och började dricka efter 6, shiit hur kunde vi glömma, vid 5 va ja sugen på att börja, men 6 är ju regeln liksom ! sen glömde vi nästan bort det ! Ah sen kom iaf Broder, Burnis och Niklas :) Fick till och med pojkarna att sjunga singstar, riktigt roande och trevligt :) Mamma och pappa hade också massa folk hemma ! Sen väl där blev det dansa, shiit va vi dansa, Go getters är mitt favvoband ! sånt jävla drag var det, sen kom ja på att ja skulle ha aotugrafer ^^, haha tog pappas skiva och sprang in igen sen efterfesta jag och Madde med dom en stund, och dom är så himla nere på jorden liksom ! Haha sen fick vi klubbor och försökte ta oss hem^^, haha va ltie sent och en del jobbigt, men tack Benny ! Sen lagade vi korvsnuttar och makaroner och åt i Maddes säng ! Myckte mysig och värd kväll. <3

Lördag:Dagen bestod av sovning och sen kolla ja på film ! Sen när man hade nyktrat till där på kvällen så åkte vi in och åt pizza och kom på att vi skulle åka till Nora och åka karusell :) haha som små barn igen ! Åkte tre stycken, det är mysigt på tivolin på något vis, gillar alla lampor ^^, sen kolla vi på parkfesten, vilket såg ut att vara mindre roligt ! glad att vi var utanför ;D Sen väl hemma börja telefon ringa, så då körde jag lite folk, kom hem straxt efter 3 !

Söndag:Idag har jag,mamma och Madde varit på Noramarken :) mkt mysigt ! köpte en vodoodocka-cowboy-nyckelring ^^, godis, armband och korv ! haha riktigt marknadsaktigt ! Ska väl äta sen funderas det på folkan en sväng iaf :)
Förövrigt förstörde chokladbollarna som inte var chokladbollar min dag !

Fake it till you make it /a

Go kväll..

Dagen före D dagen liksom ;D imorgon är det fredag för er som inte förstod det ;D
Praktiserat, melike ! fick massa grejjer av en försäjlare och ska färga håret imr :) great :)
Sen har vi varit in i Oscarsparken, mys :) fast vi vann inte tipspromenaden som vi trodde ;D haha
Nu försöker vi komma på vad vi ska ha på oss imr, går som vanligt -inte alls !
Förövrigt så går ju inte hissen ända upp ibland ;D

Fake it till you make it /a

Go morron!

jaha blev ingen promenad då jag har vaknat typ 700 gånger inatt, vet inte varför men hela tiden trott att ja har försovit mej, men så var inte fallet, så typ 3 gången ja vakna ställde jag om klockan och tog sovmorgon ist för att gå !
Usch, idag är en sånhär dag ja skulle kunna få inpulscp ryck och färga håret svart igen föra att det ser så illa ut nu :S
Förövrigt måste ja ha kaffe nu, är inte riktigt vaken !

Fake it till you make it /a

Good girl!

Angelica har skrivit klart engelskan och ska nu röka sen säga gonatt ! Funderar fortfarande på om jag ska ut och gå imr bitti eller inte :S svårt svårt ! lutar åt att sova men ja kanske ångrar mej !
Förövrigt är mitt nytvättade hår inte rött, bara en taskig nyans av ? ah hoppas det går och fixa imr ! annars går ja inte ut på fredag ! Ser typ ut som en sluskig punkare som inte bryr sej om håret. och det är fel ! (no offence punkrockers!)

Fake it till you make it /a

fortfarande onsdag..

Wii taggad Angelica här,haha kaffe, frukt och cigg ;D Sen vaxade Madde mina ben, blev ju inte perfekt, fast ja kanske inte ska vara så petig, men ja tycker alla småhår också ska försvinna :/ Sen tränade vi  och sola solarium :) Good girl ;D
Nu försöker ja komma på "an episode of my life" som jag vill skriva en dataskriven sida om på Engelska C :S jadu, mitt liv är ju inte så intressant, eller ja ni kanske tycker men ja vet inte vad ja ska skriva om liksom ! Dålig fantasi helt enkelt, får hoppas cigaretterna kan komma på nå ! brukar faktiskt komma på grejer när ja röker !
Förövrigt drömmer jag konstiga mardrömmar ! ^^,

Fake it till you make it /a

Onsdag..

ja har varit i skolan.. kom hem vid halv 12.. åt.. sen har ja sovit, mår inge bra faktiskt måste ta och göra det, ska  ju träna sen ! Inge bra alls, ja brukar aldrig vilja sova på dagarna, idag vart det inte ens att välja kunde inte sitta upp. fan ta om ja blir sjuk.. usch så tråkigt.. nu snurrar mitt huve.. ska dricka kaffe och röka tills ja mår bra igen, så här kan jag inte gå runt och må..
Förövrigt är det snart fredag :D

Fake it till you make it /a

fortfarande tisdag..

Så himla ovärt att åka till skolan ! haha vi hade inte ens lektion en timme :/ men ja v ar ju duktig som åkte dit för en lektion, det brukar jag inte göra om man säger så ! handlade ett par leggings till mamma, som jag säkerligen kommer använda mer än henne ;D Men hon blev glad iaf :) Sen har jag och Madde ätit cupcakes och druckit kaffe, fast sen blev det lite utav ångesten och vi åkte och tränade ;D Så himla duktig har jag varit idag, ska träna imr med, sen ut och gå på morgonen innan praktiken :) planer vet ni ;D beach tvåtusentio liksom ! lär ju börja i tid ! Sen slutar jag tydligen kvart över 10 imr, känns lite ovärt det med, men jag får ju läsa min bok ! (mötley crüe) Shiit älska boken redan började igår ! haha sen sak vi vaxa benen imr, usch vad jag ogillade det förra gången men hatar att raka benen så det kanske är värt :P
Förövrigt ska jag bädda sängen, lägga in ny musik på mp3n och ducsha nu !

Fake it till you make it /a

Tävling!

Foki har en tävling där man kan vinna det man vill ha från gadgetgirl :)

tangentbord
Litet och gulligt ! Mitt är också otroligt skitigt och gamalt, har ju planerat att göra rent det, men jag behöver ju det jämt ;D

Usb-minne
Ja, det är ju också en smart grej att ha närman gå i skolan, det värsta är ju om man glömmer skicka över något från skoldatorn till sej själv, då kan man inte arbeta med det hemma !
datamus
Den är också av stenåldernstid och äcklig !

Nu är det väl bara vänta fyra dagar och hoppas eller vad säger ni ;D

Tisdag..

Jaha, promenad på ca 40 minuter imorse :) jäklarns vad hungrig man blir haha ! men ja tycker jag är duktig som väntar med frukosten tills efter ;D Nu har jag varit duktig och städat, och det behövdes, kasta ut sängkläderna med, det är ja himlans dålig på ! så dom får nog ligga ute resten av dan ! Nu kommer mamma hem med mat från wokhouse :) gott, sen ska ja duscha och ta mej till skolan, har ja tur hinner jag göra rent tangentbordet innan ja åker :) har stått på listan i ett halvår känns det som ;D
Förövrigt är det snart dags för gaddning ;D

Fake it till you make it /a

Måndag..

Okej, det kändes en del kämpigt imorse, började med Engelska C, och det var jag och Josie från klassen som ja kände igen liksom! Ny lärare och ibland känner jag mej inkompetent ! Men det går väl förhoppningsvis att få G! Sen Naturkunskap, ja gillart ! vi fick fram ett recept på chokladmjölk ^^, och talade om att den röda tröjan egentligen är alla färger förutom röd ! Jag gillar faktiskt naturkunskapen :) Olle är skön ! Sen skulle vi komma på nya ord på svenskan, det var mest knepigt och hjärnsläpp ! haha sen Engelska B, speeddating och vad vi ville få ut av kursen :) mkt trevligt :) Så ja godkänner dagen. Och imr är alla förutom jag och Josie lediga typ, men ja börjar halv 3 iaf :) Ska äta wokhouse innan :) nice! Slog in min naturkunskapsbok med monsterpapper nyss ^^, sen har ja druckit kaffe med Madde, nu ska jag snart färga mammas hår och sen göra någonting annat av dom tusen sakerna som står på listan, om ja hinner.. för det är lipstick klockan 9 :) Värd kväll :) och imr förmoddag ska jag städa, nice med tid innan skolan liksom :P
Förövrigt ska vi testa studentmössor på onsdag ^^, haha inte nå tidigt kanske ?!


Fake it till you make it /a

Fortfarande Söndag..

Jaha, efter hårfärgandet åkte jag och Madde in till stan, kebabsallad stod på menyn ;) Sen en promenad och paus på kyrkbryggan ett bra tag :) mys mys.. Lagt in lite mer musik på mp3n så ja kan bli lite mer taggad inför skolan! Måste bli av med min dåliga inställning, det blir inte roligare än vad man gör det !
Förövrigt räcker aldrig tiden till, känns som om det är massor ja måste/ska göra!















Fake it till you make it /a

Söndag!

Jaha, kvällen igår, jag och Madde var här innan vi begav oss till folkan, mkt trevligt hade vi,som vanligt :) Singstar och ciggaretter ;) Folkan var också lyckad, var inte där så länge men det var trevligt och lugnt :)
Idag har jag kollat på film och mest tagit det lugnt, inte nå bakfull faktiskt :) Ska äta sen färga ulrikas hår!
Förövrigt går helgerna för fort!

Fake it till you make it /a

Lördag :)

Humöret kom senare. fick för mej att ja ville gå ut, men då fickjag förfrågan om att jobba på folkan, så då tog ja det ist :) så jag och Madde spelade biljard hela kvällen ist :) Men ikv blir det utgång :) På folkan,är ju gyllene tider grejs !
Förövrigt har ja ingen insepration till att skriva !

Fake it till you make it /a

fredag.. not

Asså, för att vara jag var jag himlans taggad på den här dgen.. men nej ! tipspromenad.. fuck it! två stycken.. mina jävla skavsår var nog med på ett hörn och orsakade missnöjdet.. gruppindelningen.. vädret och att vi inte fick mat ! kanotpaddlingen var rolig, till en början, irritationen kom när vissa inte behövde paddla lika mkt som andra ! men Jag och Jossan paddla ju nästan längst av alla iaf.. och ja haar världens huvudvärk och det är inte likt mej en fredag.. ja har alltid bra fredagshumör.. Ska gå och duscha länge tror jag.. sen ska ja till farmor och farfar, farmor fyller! Jocke och Ann ska med, så ja ska spöa honom i biljard ;D haha fast ja fick ett sms idag att han skulle spöa mej, så vi får väl se ;D
förövrigt försvinner min livsglädje så fort ja börjar skolan...

Fake it till you make it /a

Torsdag..

Jaha, klarat av att varit i skolan ett tag idag med ! vi lärde ettorna lite, sen typ kolla på en modevisning ! Sen köpte jag färg åt mamms, och sen har jag och Madde varit på apoteket och gått på stan en sväng ! eller ja strandpromenaden, och sen hälsa vi på Jenny ! Nu gör hon paj och jag sitter här, orkade inte hjälpa henne, känns lite dumt ! Men hon har ju varit ledig hela dagen ;D Imorgon ska jag gå med mina stackars fötter ^^, köpte nån salva som ska bedöva iaf :P sen ska vi paddla kanot, undrar hur det kommer sluta ^^, ojoj, me and josie ;)
Förövrigt vill jag ha något att se fram emot ! Att ja aldrig kan leva normalt och bara vara nöjd !

Fake it till you make it /a

Natti natt !

Jag och Madde kollade på fast and the furios 4 nyss, faktiskt mkt bra :) Sen är ja mest glad :) haha eller nå.. typ fjorton och kär ;D  Badade fötterna i kallt vatten hos Madde, så nu  känns det inte så hemskt faktiskt, kan gå :D Nu sitter jag och irriterar mej på hur du orkar, varför ska jag vara snäll om inte du är det ? och jag är elak av natuern, borde du om någon veta ;D
Förövrigt blir det nog en cigg innan sängdags , känns så !

dagens dummaste : nej jag har inte tänkt på han så mkt idag.. - förut, typ imorse satt ja och tänkte på hur det skulle bli om vi började träffas och .. haha ibland då går inte hissen ända upp!

Fake it till you make it /a

ah


Ajaj..

Okej, min skoldag bestod mest av information, helt okej..Men att det blev så varmt var inte riktigt okej, inte vad ja hade planerat med, men hade ja planerat det ahde jag haft flippflopp, och inte dubbla skavsår som är som 5 kronor.. fyfaan, asså ja brukar ha skavsår, för ja köper ganska mkt skor, men ja har aldrig haft skavsår på riktigt kan ja erkänna nu, inte ni heller.. mindre än mina ja har nu kommer aldrig klassas som skavsår av mej, för det känns inte ens, ja har tårar i helga ögonen , utan att tveka och ja sitter still.. ah var ju och shoppade med Madde, eller ja hon shoppade inte jag ! Var trevligt fast mina fötter ångrar sej ! Nu har ja kommit hem, ätit, sen druckit kaffe och ätit geisha, vilket betyder att ja tycker synd om mej själv, ja skulle träna, men ja kan knappt gå, gör ju ont när ja sitter still ! Sen har ja mp3:n i för mamma bara skriker och härjar, är det inte pappa så är det mamma, ja är så trött på att dom ska vara griniga! ska nog besöka Madde resten av kvällen! Usch va trött ja är på dom!
Förövrigt ska ja försöka komma på hur man la in länk här.. ni ska få höra en bra låt ;D

Fake it till you make it /a

Schoolday !

Jahapp, så ska vi försöka få i oss något att äta, sen gå till bussen, usch för att åka buss känns det som nu !
Men man vänjer sej ;D Förövrigt är ja riktigt pigg faktiskt !
 
Fake it till you make it /a

haha..

Internt, så är det himlans humor! pirrar i magen liksom^^,
Ah nu ska vi tatta ihop ljudet i bilen, ja har så bra stero att det inte ens finns lågnivå ^^,
Meeen det löser vi ändå ;) haha har inte riktigt råd att köpa nystero nu.. Men sen kanske det vore läge att investera i en !
ja fryser om fötterna och vet inte hur ja ska kunna gå till skolan imr, får helt enkelt stanna hemma med skavsår ;D ne men skulle det inte vara första dagen så kanske det skulle kunna hända ! ;D
Förövrigt blir det kanse utgång i helgen ändå ! fast en lugn kväll !


Fake it till you make it /a

fortfarande tisdag..

Jahapp, duktiga jag har även städat bilen nu :) Ska åka in till stan och köpa ciggaretter och funderar starkt på att tvätta bilen när ja ändå är igång liksom ! fast jag och sätta fast vattenslangen brukar inte sammarbeta.. sist jag gjorde det var det vatten i hela tvättstugan :S haha så jag har nte riktigt bestämt mej än.. men nån gång måste man ju lära sej !
Förövrigt tycker jag om att Oscar skickar massa bra musik till mej ^^,

Fake it till you make it /a

Tisdag..

Jaha såhär efter morgon promenaden känns mest smärta.. Mamma var ute och gick samtidigt med hunden, och hade såklart våra utochgåskor som vi  har tillsammans, så jag tog dom där jävla reebook skorna, och det ångrade jag halvvägs då det kändes som om det rann blod över hela mina fötter !

Men det var bara skavsår ! usch nu ska jag laga någonting att äta iaf.. 
Och undvika att ha skor på mej, flippflopp tusen år frammåt !

Förövrigt Ska jag sätta igång på riktigt nu!

Fake it till you make it /a

fortfarande måndag..

Jaha skrivit klart ansökan om nå stiftelse grejs ! duktigt och väldigt tråkigt ! sen åkte ja och madde till prästtorpet, sen hämta vi min telefon och köpte ägg ^^, sen har vi druckit kaffe ! Sen tjataja på madde att vi skulle träna,så det har vi gjort ! Sen har det varit Lipstick jungle och Prison break.. fast ja ska nog snart sluta kolla på skiten.. tröttsamt och dåligt har det blivit !
Förövrigt ska ja nog gå ut och gå imr bitti !

Fake it till you make it /a

Rod Stewart - sailing

I am sailing, I am sailing,
Home again cross the sea.
I am sailing, stormy waters,
To be near you, to be free.

I am flying, I am flying,
Like a bird cross the sky.
I am flying, passing high clouds,
To be with you, to be free.

Can you hear me, can you hear me
Thro the dark night, far away,
I am dying, forever trying,
To be with you, who can say.

Can you hear me, can you hear me,
Thro the dark night far away.
I am dying, forever trying,
To be with you, who can say.

We are sailing, we are sailing,
Home again cross the sea.
We are sailing stormy waters,
To be near you, to be free.

Oh lord, to be near you, to be free.
Oh lord, to be near you, to be free,
Oh lord.


Måndag..

tyckte nyss jag skrev att det var måndag ! tiden bara rinner iväg.. Idag ska nog bli en sån där dag ja ska göra massa saker från den dära listan ! Sen har min telefon kommit :) ska väl hämta den senare.. Kanske byta till mej ljudet också ! Är ensam hemma, usch så otrligt skönt det är, vill flytta hemmifrån, så ja jämtkan få vara själv och bara njuta ! vill ha tallrikarna också, hoppas mamma vill beställa nå därifrån  :) Dom såg fina ut :) Börja packa skolväskan vore nog också nått ! Det känns lite kämpigt att gå tillbaka, ja erkänner ! Snart tar ja iaf studenen, så borde väl börja spåna på en såndär balklänning, blir nog en leopard ^^, Som inte alls kommer se ut som en balklänning, men jag är ju jag och ja passar inte i en balklänning !
Förövrigt betyder du otroligt mkt, vill inte se dej må dåligt.  Känner mej hjälplös gumman.. jag vet inte vad ja ska säga för att få dej att må bra.. men jag finns här, jag gör det jag kan.

Fake it till you make it /a

Ingenting blir som man planerar !

Ah det blev visst lite tv och sen en film som gick på tv:n ist ! Mkt bra var den iaf! Sen har vi setat ute och rökt och lyssnat på massa sentimentallåtar och talat gamla minnen och varit knäpptysta och bara tänkt om vart annat !
Nu är det hög tid att sova,vända tillbaka dygnet !
Förövrigt kommer jag aldrig sluta tänka, jag kommer alltid tro att vi skulle ha det bäst tillsammans. Jag är över dej, jag har gett upp, men tankarna kommer nog aldrig försvinna ! För skulle jag göra om allt idag, så tror ja det skulle bli vi..

Fake it till you make it /a

Fortfarande Söndag..

Jaha, dushcade äckligt länge, tvättade håret :D Ser inte riktigt lika bra ut längre..Sen åkte jag in och hjälpte pappa med bromsarna på mustangen..gick inge bra iaf! Sen har ja ätit glass !  och mat ! Madde är här också ! Vi ska kolla på the fast and the furios 4 om en stund !
Förövrigt är ja himlans trött och seg !

Fake it till you make it /a

Söndag..

Oj, dålig uppdatering igen ! Var faktiskt mkt trevligt hos farmor och farfar, haha jag och pappa spelade biljard, ja vill också ha ett biljardbord hemma ! Men man kan ju inte ha allt ! Sen blev det så att ja skulle jobba på Folkan, nice och kolla på allt folk, och lite läskigt att se allt i nyktra ögon ;D Sen sluta inte kvällen så bra, in itll örebro blev det iaf.. Hemma halv 8 imorse.. Bara så du vet, vi finns där. Det gör vi verkligen. <3
Förövrigt ska jag tvätta mitt äckliga hår nu ;D

Fake it till you make it /a

Lördag..

Jaha, dålig uppdatering för er igår.. Jag och Madde var ute och gick en sväng med hunden, sen fick ja iden att vi skulle baka cupcakes :) Så det sysselsatte vi oss med halva natten ! Burnis och Niklas kom förbi och fika :) Sen åkte vi till Jenny, åt en kebab talrik och Sen hämta vi Kati också :) Trevligt iaf :) Helt nyktert ! Score ;D
Nu ska jag duscha sen ska jag åka till farmor och farfar och bjuda på cupcakes :)


förövrigt är jag fortfarande i chock av min dröm !

Fake it till you make it /a

Fredag..

Var det inte jag som skulle vända tillbaka på dygnet ?! Grattis du vaknade bara klockan 1 idag !
Totalt värdelöst förutom att ja kommer vara pigg inatt, fast har ändå ingenting planerat och behöver säkert inte vara pigg länge.. Nej nu är nog mitt kaffe klart, jäklarns vilken kaffeperiod ja har föresten.. yummy!
Förövrigt har jag kommit ett steg längre..

Fake it till you make it /a

still thursday..

Jaha, efter lite fifflande med tången så har ja iaf bytt stav ! Sen kom Madde hit på kaffe, sen åkte vi in till stan och tog ut mina skattepengar och sen kolla efter en ny telefon då min gett upp!  hittade ingen under 600 så ja beställde en för 300 på netonnet  när ja kom hem! Sen har vi mest gjort ingenting och nu syndat och ätit ostbågar/chips till tvn! usch ja är snart beroende ! måste sluta med det där !
Nu är ja rastlös och ska försöka dra ner lite mer musik !
Förövrigt borde ja väl ha förstått att det aldrig blir som du säger..

Fake it till you make it /a

Fortfarande torsdag..

Ja,duktiga jag har laddat massa musik, fast har väl ett par låtar kvar ! Men är på god väg ! Sen har jag varit effektiv och städat också!Nu är det bara 7 saker kvar på listan som ska göras ! hah, ja tycker om min ->To Do lista! Och tycker om att ha städat :) Nu ska jag ta en tur ut i garaget och hitta en fiffig tångoch fixa lite i läppen med ! ;)
Förövrigt börjar ja bli sentimental och tänker på gamla tider hela tiden !

Fake it till you make it /a

Torsdag..

Wohoo idag kom jag iaf upp i tid, inte för att ja har gjort så mkt annat än druckit kaffe känns dte som,men känns bra, förutom att ja är svin trött, men ja lär ju börja vända tillbaka nu, för nästa onsdag, med ångest ja så börjar ju skolan :/ jag har panik, jag tyckte det var typ igår ja började skolan med att ha missat tåget hem från västerås dagen innan, fick åka därifrån vid typ 7 på morgonen, fast vi typ skulle vara där halv 11, satt på station och vänta i en evighet, skulle sluta röka så ja var helt utan cigg, hade inte planerat att vara i västerås och hade ingenting med mej och var allmänt ofräsh och var sjukt nervös..
Men nu börjar ja 3:an och alla säger att det går jätte fort, och ja vill inte ta studenten och stå där och vara arbetslös, ja kommer få nervsammanbrott.. Det är ju typ 10 månader kvar men ändå känns det som en klump i magen, jag vill liksom ha ett jobb, komma härifrån och börja livet..
Nu ska ja ta och fortsätta ladda ner musik att fylla mp3:n med så ja klarar av att åka buss igen!

Förövrigt slutar man aldrig chockas!

Fake it till you make it /a

Still wensday!

Jaha hittade en fiffig knapp på kameran, så nu är det fixat ;D
Jätte mysigt ställe vi var och åt på iaf, fast ja är rastlös,förstår ni hur länge ja har setat still nu?!









Förövrigt, ständig spaning.. hur orkar ja?!

Fake it till you make it /a

Fortfarande Onsdag..

Bilderna från igår kväll, har gjort någon dum inställning så alla kort blir suddiga, och ja får inte bort den:/








Min nya sak, XL (usch!)

Ska äta grillbuffe snart :D fan va härligt!

Fake it till you make it /a

Onsdag..

Shiit, ja har ångest, visst ja brukar säga att ja inte får ångest, man lär sej av misstagen, men att vakna halv 2 kändes piss..Har inte hunnit göra mkt idag.. hade massor av saker ja skulle göra :/ Imorgon så ställs klockan !
Har iaf fortsatt tagit det lugnt sen ja vakna, gjort mat sen bara druckit kaffe och rökt ! Är på väg till duschen, men är lite väl seg! har fått nå konstigt på påsten, sak utbetalas pengar till mej:S fattar nada!  men man ska väl inte klaga !
Idag ska jag iaf på middag med vännerna från Usa som är här och hälsar på, roligt då ja inte hann träffa dom i rättvik :)
Förövrigt var det en mkt mysig nattpromenad..

Fake it till you make it /a

Tisdag..

Jaha idag har man gått upp tidigt, duktiga jag :)
Har hunnit med att åka in med Madde till stan och fikade på Bella's sen gick vi på stan, råkade jag inhandla ett par skor (hoppsan!) Söta, har kollat på dom ett tag och nu var det så mkt rea som dom kosta bara 125 kr ! Sen ett torrshampoo, vågar inte tvätta håret ! Sen en typ skjorta, fast lång, ah får väl ta kort sen.. Sen åkte vi hem och drack kaffe (igen!) Sen hängde vi med Maria och bokade tid för tatuering, och ja boka ifyllning av missien!  Sen kom fia och ja klippte hennes lugg och lite så ! hundarna fick leka lite, fast dom inte leker så mkt ! Och nu väntar ja på att Tony sa komma så ja kan klippa av han håret !
Förövrigt tänker ja för mkt ;D

Fake it till you make it /a

Måndag..

Ja, kan ju säga som så att det har varit lite dålig uppdatering ! Förlåt ! Men det har verkligen varit fullt upp ständigt !

min misse :)

Jag och Madde nattbadade ju och tände ljus för nån dag sen :) mysigt hade vi det !

mjaee, skulle ta kort på den gröna bilen ni halvt ser ;D

Maddes hår i Lördags :)


Cooling ;)


Madde :)

Och nu är det oväder så ja ska nog stänga av datorn :S vilket flyt..

Fake it till you make it /a

Ojoj !

Shiit va säger man?! ah har iaf vart på rakan igår och kollalite, mkt trevligt förutom att det var lite varmt! Sen blev det lite party här hemma, lite för roligt hade vi om man säger så! Sen blev allt knas :S men ja va iaf in till folkan.. inte mkt spår alls faktiskt :S :/ Sen hem.. Sen fick ja ryck och gick in till stan ! hah sen sluta allt kanonbra..
Idag så stod vi o kassan på rakan.. usch va ja mådde dåligt och har gjort hela dagen.. men nu börjar ja komma i form..förutom att ja hade glas i foten och knappt kan gå så känner ja mej ganska hel ! ;D
Förövrigt är det sjukt bra,finner inte ord!

Fake it till you make it /a

Morning !

Jaha, ska  försöka få i mej nå frukost sen blir det upp till nya rakan :)
Sen blir det partajj ikv ;D Ses ;)

Fake it till you make it /a

Grillning !

Jaha dagen har bestått av duschning,segning,göra sallad, börja ladda hem massa bra musik! Sen kom Madde, åkte vi in till stan och gick på systemet och fixa groggvirke ! Sen har vi laddat hem mer musik och målat naglarna ! Sen har vi grillat!
Ikv blir det nog gh iaf !

Fake it till you make it \a

God kväll!

Jag och Madde kom på att vi skulle åka till Siggebohyttan och bada idag,fast väl framme blev det bara moln och vi bada aldrig ! haha sen ringde praktiken och tyckte jag skulleköpa med fika och komma och färga håret :) så det nappade jag på :) så nu är jag rödhårig igen :)sköönt ! kollade nyss på torque, himlans bra film, har sett den några gånger !
Nu ska vi nog snart åka och bada igen :) mys <3
Förövrigt hoppas jag att du går ut på lördag ;D inte för ja tänker tala med dej, ska bara kolla och le ;)

Fake it till you make it /a

God Morgon!

Jaha, blev ingen grillning igår, vi kom på att vi inte hade nå pommes, så hade Madde fått pengar så vi åkte in till stan och åt pizza :) På något vis är det mysigt och man fördriver tiden :) Sen kom Burnis och Jonthe och vi talade en liten stund med dom :) Sen åkte vi hem och kollade på tv en stund :) Sen åkte vi och nattbadade :) Shiit va mysigt och varmt det var :) Det görs nogom någon dag :) Nu ska jag iaf hoppa in i duschen tror jag, sen äta något :)
Förövrigt gillar jag mina blåa klubbor !

Fake it till you make it /a

:)

Ah det blev iaf inge nostalgibyn, utan vi åkte och talade lite med Fia medans grabbarna spela skjuta boll på varandra ! Sen kom vi på att vi skulle gå på mejk ! ojoj, vilka kap, mitt bästaste svarta nagellack, trot eller ej är typ 5 år gamalt billigt och från ullared, vet ni vart dom ha samma märke ?! och ett med rött glitter i det svarta ?! coolt sen dödskalle ljuslycktor i glas och lite annats smått och gott ! Nu har vi glott på en film, och nu ska vi ha grillfest hos Madde ;D haha eller så ska hon och jag grilla !
Förövrigt har jag kollat på halvgamla kort idag, minnen <3

Fake it till you make it /a

Hunden :)







Hon kan om hon inte vet om det;D
Förövrigt ska jag nog åka till nostalgibyn idag:) mys!

Fake it till you make it /a

Wokhouse!


Hann inte skriva när ja gick upp :) Men nu har jag 5 minuter över innan Madde kommer på kaffe :)
var iaf in till stan med mamma, vi kasta massa skräp från källaren:D (nöjd!) Sen gick ja till frissan ! Ska förmodligen fixa till håret på fredag redan, skönt det :)Sen köpte vi inflyttningspresent till Bror och Ann :) är riktigt nöjd med den med :)
Sen åt vi buffe på Wokhouse, äntligen hade dom kycklingspetten :) nöjd där med, fast lite överdrivet mätt är jag !
Sen gick vi till titt-in och där köpte jag en lång sak, tar kort sen tror jag :)
Fick mina betyg imorse, efter lite tjat och gnäll ! Blev chockad, Jörgen hade gett mej MVG i småföretagande :D nöjd!
Så jag ska väl knåpa ihop nån berättelse om mej själv och försöka få lite pengar :) hoppas !
Förövrigt känner jag mej i behov av pengar hela tiden, fast ja har :S mkt vill ha mer ;D


Fake it till you make it /a

Källarstädning!

Shiit har hållit på hur länge som helst i källaren :)
Ska på loppis sen har ja bestämt mej för iaf :) och jävlar vad skit man har asså !
Nu ska jag och Madde leka, har saknat henne hela dagen :)

Förövirgt får jag ett fult flin så fort ja kollar på datorn ^^,

Fake it till you make it /a

Svarta änkan !

Coolt, fick nyss reda på att pappa hitta en svarta änkan i chevan, bilen jag och Madde körde upp och hem från rättvik och även sov i;D coolt är ju inte alla som svoer med en svarta änkan liksom ;)

Fake it till you make it /a

Shopping !

har visst glömt säga att jag handlade lite igår :)
   
 
 

Förövrigt handlade jag till bilen också, men tar kort på det när jag har städat den sen :)
och en badmössa :D tihi använde den nyss ^^,

Fake it till you make it /a

middag!

usch vad jag sover bort dagarna hela tiden :/
igår var va iaf till marieberg, skit roligt hade vi, skapliga flummdagen :)
Sen tvätta vi min bil och så kolla vi på tv och sen åkte vi in till stan en stund !

Nu tänkte jag klä på mej och kanske käka på wokhouse sen ! göra ett nytt fösök att få mina kycklingspett !
Förövrigt är jag 14 och Madde 35 ;D

Fake it till you make it /a

Våfflor

Jaha imorse blev man överbjuden på våfflor till frukost :)
Jag gillar min granne Madelein ;)
Sen kom vi på att vi ska åka till Marieberg, jag är så himla rastlös !


Förövrigt blir det inte roligare än vad man gör det ;)

Fake it till you make it /a

God kväll!

Oj jag har glömt bort hur man gör när man bloggar !
Idag gjorde ja typ ingenting halva dagen, sen vakna ja till liv och åkte in till stan och lämna tillbaka filmerna och handla och sånt dära, sen hämta jag mormor :) väl hemma kom morbror, anna, alve och astrid :) sen Fladden också ! åt paj och försökte leka med Alve :) Sen så tog jag tag i upppackningen :/ blev på sämst humör, kom på att ja var hungrig ^^, Sen tände jag grillen :) styrde asschyst kött, Jocke och Ann var ju här på middag :)

Sen kom Madde igen, gick vi ut och gick med hunden och hitta ett nytt svampställe :) då blev mamma glad när vi kom hem med svamp ! Sen kolla vi på en film och ja tjocka i mej massa ostbågar, mådde som vanligt illa efteråt !

hah sen kom vi på att vi skulle styra upp min bakgrundsbild, kom på att ja tydligen kunde göra massa coola saker med alla program ja inte förstår mej på på datorn ! Sen försökte vi snoka, kom på att det får bli att skicka ett vykort med mitt nummer, eftersom du verkar ha hemligt ! hah desperat 14 åring ;););)
Förövrigt kanske jag borde ha kvar dej som min fantasi ist ?

Fake it till you make it /a

God morgon :)

Nyss vaknat, är underbart skönt att få sova i sin säng igen :)
Blev en lugn kväll igår, jag och Madde kollade först på reprisen av Lipstick Jungel och sen kollade vi på Sexdrive, faktiskt roligare än ja trodde ! haha Sen la vi in alla bilder :) Och Sen Kollade vi på Kenny Begins :D den ska nog inhandlas till samlingen ;D
Idag ska jag nog roa mej med att klippa gräset och packa upp ! inteså roligt direkt !
Förövrigt ska jag väl gå och hoppas på att få tag i ditt nummer också !


Fake it till you make it /a
RSS 2.0