..

Kom igen nu mormor. <3

Måndag morgon..





















En bild säger mer än tusen ord..

Söndag.

Uppdaterar mer sen, ska på bio med bästa <3 nu :)

Tävling!



Foki har en tävling i sammarbete med Cocoo och jag kunde inte låta bli att tävla :)


Det här armbandet vill jag ha :) fint va ? (inte för jag tror att ja vinner, för jag har aldrig vunnit något!men ändå, man kan ju inte vinna om man inte tävlar!)

God morgon Lördag !

Förstår ni det här ? jag är vaken klockan 9 på en lördag, och är inte ens bakfull :D Sov hos han idag, och han skulle iväg, så det var bara att gå upp ;) men mysig morgon ändå :) Ska nog försöka peta i mej någon frukost, sen ta en promenad med hunden :) fan va duktigt :P Funderar på att städa också, men det kanske är lite för överdrivet en lördagsmorgon ?! :P

Var hos Kaddi och Larsen igår och kollade på filmen Borta bäst hemma värst, eller nå, jag skratta så lite rolig lär den ha vart ;D kände igen mej en hel del iaf :) gott med godis också :P Sen körde jag hem Madde, och så storebror och Ann. Sen äntligen fick jag åka till han. :) Lyckad kväll ändå, för att vara nykter alltså :P

Ny duschad :)

Har varit på mejk och köpt en jätte stor godispåse :D hiihii och lite småplock:P Sen har jag duschat och så :) nu ska vi åka till Kadii och kolla på film tror jag :) hah testa nyss klänningarna från förra jul och nyår, hah ja har växt en del ;D hah ena klänningen var redan sprucken och den andra skulle bli om jag andades i den ;D så får väl försöka hitta en ny till jul :)

Fredag :)

Igår så var det salongen i skolan som gällde, jag och Linda färgade en utväxt sen gjorde ja inte nå mer, eller jo la i färginpackning på Jossan, Alexandra och mej själv :) Fick en uppbyggnadsfön av Linda också:) Me like volym ;)
Sen så kom Burnis och Lindeberg på pepparkakor, mamma hade bakat :( jag missade pepparkaksbaket, som är typ det enda jag gillar med julen ! men men. Sen åkte jag iaf till han, och det gillar jag :)

Och idag, har jag lyckats, haha ne men jag försov mej, och vaknade vid 12 :P Inte riktigt okej, men självförvållat när man inte sover om nätterna och går upp 5 två dagar i rad. Men nu är jag iaf utvilad och har ätit lunch från Bella´s och funderar på vad jag ska göra :)

 


Min och Maddes myslåt, hah ja får fortfarande gåshud av den ! :D

good girl!

Ibland då överträffar jag mej själv med att göra saker jag faktiskt borde :P Och inte borde.. dagens borde är iaf att jag har skrivit mer än 1 ½ sida på bokanalysen, och max är tre :P hah och jag är inte ens klar än, i vanliga fall hade jag varit klar när ja hade skrivit 1 sida, hoppas han tycker det är bra :P Sen något jag inte borde ha gjort var att ja skulle sova i 20 min :P heh blev typ 1 ½ timme, helt bortkastad tid! Så nu måste jag skriva klart den dära, sen sova, för imr blir det en lång dag :( Jag gillar det inte, hoppas ja inte är allt för grinig och trött, vill ju vara med han :)


Ni ser, det finns massor av hud kvar, inte okej ;D

Onsdag !



Klev upp ur sängen vid 5 imorse :) bara för att slippa bråka om toaletten med dom andra två, jag gillar inte dagar när alla ska upp samtidigt, alla har sånt dåligt morgonhumör i den här familjen ! Har varit i skolan, och ska väl fortsätta göra saker som har med skolan att göra, känns som om det är en del ;)
Blev föresten bjuden på mat av Madde nyss :) så härligt att bo grannar, såg henne från bussen och fick mat liksom :P me like !

Tävling.

Jag har deltagit i den bästa tävlingen hittills iår, missa inte chansen tjejer ;)
Och jag hoppas för allt i världen att ja vinner!



TÄVLA HÄR.


..

jag blir ah ja vet inte vad ja blir. Besviken irriterad och ah allämnt arg. Engelska c, det trodde jag var en kurs som skulle vara väldigt påfrestande, invecklad och lärorik. Men jag ska tala om för er att även jag kan ha fel. Det vi har lärt oss idag, det vill jag säga är att kolla på helt random klipp på youtube, asså visst det kan jag göra när ja sitter hemma och liksom "wowa" mej över så mkt bra det finns. Men wtf har det med engelska c att göra ? Jag satt på en bussjävel i 90 minuter idag för det. Är det värt att hoppa av den eller ?!

Förövrigt så har jag lagat mat och varit ut med hunden sen jag kom hem. Vet inte om jag kanske ska plugga nu, är inte så jätte pepp på det !Men måste man så måste man, tur att ja läser fler ämnen än engelska c iaf !


Tisdag.

Usch, ska åka till skolan nu. Inte nå taggad. Men men, är bara en lektion, vilket också suger. Se ut som ett pattrask gör jag också! hah men vafaan, det får man göra ibland !


Mästerfotografen har varit i farten igen ;D

trött..

Jag pallade ungefär fyra timmar, sen var det dags för mat klockan att ringa ;D hah nerrå men hungrig var jag. Har inte gjort så mkt mer än ätit och druckit kaffe :) Jätte trött är jag också. Bild kanske kommer imr, fast ja borde nog leta rätt på en bättre fotograf än mej ;D Jag är iaf nöjd :) Fast det känns som om det kommer svullna en del :p heh men det kan det ju vara värt ;D

Funderar på att åka till han.. kanske om han vill.

Måndag.

Kati var för trött för att bli med, men jag och Madde tog en tur in, fast i kön så ångrade jag mej ! haha skulle mest ha blivit impulsköp. Så blev lite saker på lisas och sen kollade ja på thomas sabo berlocker, ska nog köpa en sen när ja är och tatuerar mej, eller ja innan blir det ju !  Nu lagar vi ost och skinkpajj, det gillar vi :):)

:):)


Kati var hungrig i fredags :)


Tim, Marika och Tjirre, hah!


Och alltid dessa smickrande kort på lars ;D



Kvällens pepplåt !

Har varit hos Kati och scrapbookat lite mer :) Sen kollat på tv en stund. Nu är jag rastlös och funderar på att städa undan här, det ser förjävligt ut! Men det låter inte som någon rolig sysselsättning!
Är kompledig imr, heh så ja ska leka med Kati på förmiddagen vi ska kolla om vi hittar nå smycken vi vill ha. Sen ska jag tatuera mej igen också :) Hoppas ja orkar tills den är färdig :P

Söndag :)

Igår hade jag en såndära mysig lördag. Åkte in och åt mat med Madde och Emma, sen blev det fika på Bella´s yummi och sen tog jag med mat hem från Bella´s, mest för att ja älskar deras carbonara ! Sen blev det två Johan Falk filmer här med Madde. Sen bar det av till Kati och Lars på kaffe :) var där en stund. Sen hem och duscha sen till han och så mys och sova :)

Today har jag mest hunnit ätit och klippt pappi, han blir aldrig bra ;D haha gillar inte hans hår. Nu ska jag göra mej respektabel och åka och gratulera min bror :)

:)

Hemma hos Kati och dricker lite drinkar ;D mkt trevligt. Just nu känns det iaf som om det kommer bli en lugn kväll, men det kan ju ändra sej ;D

Grattis Zandra till körkortet :D

Dagens..

Dagens humör: Pepp, det är ju fredag :)
Dagens borde: borde vart i skolan, borde ha klippt pappa, sen får vi se vad mer ja inte hinner med ;)
Dagens frisyr: Uppsatt och otvättat , godmorgon ;D
Dagens klädsel:jeansleggings och äcklig tröja!
Dagens planer:Äta frukost, kaffe,cigg, klippa Kati, systemet,groggvirke, duscha,iordning och party ;)
Dagens materiella vill ha: En ny telefon. En egen liksom.
Dagens längtan: Tills inatt när ja sover med han!
Dagens fundering:den skriver jag inte..
Dagens beroende: mina dom dära cancerpinnarna.
Dagens tråkigaste: är väl att äta frukost ;D
Dagens personer: Kati, hon räddade min fredag ;)
Dagens roliga: Blir väl ikv hoppas jag ;)
Dagens låt: Misfits-skulls (gotta have you on my wall, brukar jag sjunga för min bror när han är dum !)

God morgon fredag :D

Nu ska jag äta lite frukost, dricka kaffe och röka :) Sedan ska jag åka till Kati, klippa henne, sen ska vi på systemet och sen fixa groggvirke. Sen hem och göra sej iordning typ ;D Föör vi ska ha en lugn hemma kväll ;D not, vi kommer gå ut, vi känner oss själva för bra !

Scrapbooking ;)

Har varit hos Kati och scrapbookat ;D mkt trevligt :)












Vilken röra  ;D

Promenad :)

Det blev som så att jag lagade mos och fiskpinnar ist för frukost! Sen åkte jag in till stan och kollade på Fia´s smycken, ska nog ha en ring därifrån :P sen gick vi ner till strandpromenaden och gick kungsgatan tillbaka och sen hem till henne igen :) mkt trevligt. Nu så väntar jag på att Madde ska komma, för vi ska dricka kaffe :) Sen kommer nog Ullrika, ska färga hennes utväxt :)



God morgon :)

God morgon gott folk :) Sitter och funderar på vad jag ska äta till frukost, står helt still i huvudet. Kanske blir att läga mat dirrekt ist !Sen ska jag ta en promenad med hunden :) Och läsa ut min bok.

Have a happy day !

:)

Ja känner mej som en fjortonåring. Jag kan inte sluta le.
Just nu känns allt så jävla bra !



Onsdag..

Vilken misslyckad dag ;D hah, först hade vi en kort engelska lektion, där vi diskuterade en artikel dom hade läst i måndags, när ja inte var där. hah sen skulle vi kolla på en film om Jesus, jag var så intresserad så efter 20 minuter hade jag somnat ! Sen svenska skrivuppgiften,  den vet jag ju inte nå hur det gick på!
Hah och vi ska inte tala om maten, jag skulle försöka äta, men jag kunde inte sluta tänka på den levande larven dom fick i soppan igår, så jag kasta maten !

Nu har jag lagat våfflor med hallon och grädde. Funderar på att sova middag en stund, är nå sjukt trött :S

Sen ska jag träffa han :)

Natti :)

Nu ska jag stänga av datorn, gå och läsa i min bok så länge jag orkar och sen sova :) Har nyss kollat på dh, asså det programmet har allt ! Längtar tills nästa program på tisdag ;D Det enda som saknades var en karl som inte gillade att kolla så att han kunde koncentrera sej på att kittla mej på ryggen, massera mina fötter eller något annat mysigt !

Jag blir rädd för mej själv, slow me down.


Tisdag..

Har inte skrivit på länge, har mest legat och mått dåligt av vaccinet hela dagen ;D haha nerrå, blev kvar hos mormor ett tag på fika, sen har jag ätit mat, och varit ute med hunden, och sen varit kanon duktig och gjort plugg ! ahh bara 6 saker kvar på listan, varav två prov :) sen den dära skrivuppgiften imr står inte med, men det är för att ja inte fattar den iaf ^^, hah får väl se hur den går ;D Känner mej otroligt duktig, men jag blir så peppad av att vara ensam hemma, för då kan ja spela så hög musik ja vill, gå ut och röka hur mkt ja vill utan massa tjat och ja, göra precis vad ja vill ! :D

Föresten, vi måste GRATTA Madde, för hon börjar jobba imr :D överlycklig för hennes skulle, förutom hennes arbetstider, jag gillar inte att hon börjar halv 5 och slutar 9, för vilka tider är jag hemma om dagarna ? tur att hon är ledig fredag och lördag, då är hon paxad ;D

God morgon :)

Ledig idag vet ni :) Så himla skönt. Har typ bara hunnit gått upp, klätt på mej och ätit frukost/läst tidningen. Ska gå ner och ta kaffe nu och gå ut och röka :) Sen ska jag ju in till mormor sen, vi sak vaccinera oss och fika :) Sen får det bli plugg :)

Someone like me..

konturer :)


Jag känner ingen som är bättre än mej på att ta kort ;D Nästa gång ska jag försöka hålla kameran still, Men ni ser ju på ett ungefär ! sen är det på andra sidan med, fast det gick inge bra att ta kort på :P

Snart..

Har varit och druckit kaffe hos kati :) trevligt, kollade på en bit av twillight, usch så snygg han är ! hah sen har jag städat :P råka tappa glasbiten ja plocka ur foten på golvet, så då var det bara att plocka fram damsugarn, heh glasbit nummer två jag plockade ur foten sen i fredags ! Blåmärke på knät och sår på fingret som kom när ja blev dragen ner för trappen! Annars var det ganska roligt ;) Nu måste jag duscha och plugga. Har kommit på att ju mer saker jag gör klara nu, ju mer hinner jag öva inför proven och umgås med han :)

Sen kommer bilden på armen :) vet att ni är nyfikna ;)

Måndag..

Jahni, nu har jag fortsatt med konturer, nästan hela armen, fattas lite på vissa ställen, men det kommer ;D Är iaf jätte nöjd hittills :):) Bild kommer senare när jag får ta bort plasten :) Var och fikade hos mormor en sväng efter det också :) Vi ska gå och vaccinera oss imr ! och fika igen ^^, jag gillar att fika ;D
Var i skolan en sväng innan, skulle äta lite spagetti, och vet ni vad ja fick med spagettin ? en blå pärla ! det var ju trevligt ! Tur att ja skulle hem och laga mat säger ja bara, jävla skit skola !

Ska gå ut och röka och vänta på att maten blir klar nu :) Sen funderar jag på att ta med Madde och dricka kaffe hos Kati, för det var så längesen :/ Sen måste jag göra skolgrejjer, komma ikapp vet ni ;D

:)

För att imr ska jag fortsätta på armen :) ihh så bra det kommer bli, och så hinner jag bara gå halva dagen i skolan, jätte bra ;D men nu måste jag gå och plugga, tihii har inte börjat med det än ! Har ätit mat med familjen och Jocke och Ann :) mys på det.

Och så håller vi tummarna för Madde som ska på arbetsintervju på Tisdag ! Fan va ja hoppas för din skull !

Söndag, igen !

Inte blev vi så långvariga igår inte. Matbistro blev det sen orkade vi inte med spritlukten och allt liv. Så det blev filmmys för mej, duktigt låg stilla en hel film ;D Väl hemma idag har jag tagit en promenad med hunden, och fikat med mor,far och bror och som vanligt diskuterat svininfluensan, vilka delade meningar ;D Nu ska jag sätta igång med skolgrejjer, fan va dålig jag är på att prioritera ! tar ju snart studenten, och då slipper jag ju sånt, så nu taggar vi inför mvg ;D

vad har man för sjukdom om man har kronisk huvudvärk ?

Lördag !

hah! standard kommentar på fredag eftermiddagen - ska vi dricka ? och jaaddåå ! Blev fest i stråssa igår, jätte roligt att träffa er. Blev rätt sent, kom hem nyss liksom :P men trevligt var det iaf. kunde ha fått sovit några fler timmar. så nu när det av till sängen i en halvtimme, sen upp och duscha och göra sej iordning igen ! me dont like ;D hah

fittan har huggtänder, asså ja skratta åt det så mkt igår. gamla minnen. <3

God morgon.

jag somna igår, gjorde absolut ingenting! Mamma kom nyss upp och väckte mej. lite för tidigt men lika bra att gå upp, annars vaknar jag inte igen. Det värsta är att huvudvärken inte gick över fast ja sov, och att jag ska hålla i en idrottlektion när ja kommer till skolan. Får väl se hur det går !

Jag vill träffa han idag, fast ändå inte. jag vill må bra. och jag mår ju bättre med han.

Torsdag.

Vilket betyder att jag har varit i salongen i skolan, vilket betyder en långtråkigdag idag ! jätte dåligt med kunder, och så gillar jag inte att åka klockan 7morgonen och komma hem halv 6 kvällen. ni som vet hur ja blir utan mat kan ju tänka er ;D hah fast ja börjar lära mej att hålla humöret uppe ! Så har jag lagat mat när ja kom hem, och ehm ja setat här en liten stund. tror jag ska klippa pappa om han behagar att komma hem någon gång! Men jag har såndära huvudvärk så ja håller på och dör, så ja borde gå och lägga mej !

Jag var en modig flicka igår ! och det slutade med en flicka som inte kunde sluta le :) dåligt inflytande är vad han har på mej ;) jag kan ju inte le sådära utan anledning ;D

Onsdag!

Jahni, i skolan har jag vart, blev helt förkrossad när ja fick tillbaka religionsprovet, jag ger nog upp det där med att få mvg i religion. usch. Sen åkte jag hem och åkte in till stan och försökte få Benny att förstå vad ja vill tatuera, men vet inte hur det gick, för ja vet ju knappt själv hur jag menar! Sen kollade jag på telefoner, men ingen lockar mej :S så vi får se hur det blir med ny telefon. Sen har jag fikat med farmor och farfar, diskuterat svininfluensa vaccinet och skalat potatis (vuxenpoäng!) Nu ska jag äta mat. Sen ska jag nog åka till han. fniss så nervös ja är!

schoolday ..

Ah imr ni, ska gå på hela två lektioner, hur pissigt jag än mår, så ska jag dit. punkt slut.
Jag har under min mkt trevligt tisdagskväll kollat på dh och varit med Madde, hah hon åter berättade lite utav fredagen jag hade svårt att minnas, jag ångrar aldrig något, men vissa saker kunde man ha låtit bli. Älskar att tala med Madde, sen har vi mest diskuterat mina problem, för jag har så många, men jag ska iaf träffa han imr iaf.

Natti natti mina älsklingar ;)

facebook.

Jag har kommit på ett problem. Jag tänkte lägga till han som vän på facebook, just för att kunna kolla på alla hans bilder och allt sånt, (för han är så jäkla snygg.) men sen kom jag ju på att då kan ju han se mina bilder, och det vill jag ju inte ;D och jag vill nog inte att han hittar hit heller :p Så jag ska inte lägga till han som vän. Men däremot gå och hoppas på att han bjuder hem mej ikv ;) hah, fast ja tror inte ja törs ändå, usch så blyg ja kan vara ibland! Förstår inte vad det har blivit med mej, hur ofta blir ja sånhär ?

By the way tog jag en promenad med hunden, duschade och åt mat, vilket gjorde att jag känner mej frisk som en nötkärna, men ja har fortfarande lika mkt feber, kan min terrmometer ha gått sönder ? verkar fan inte bättre.

God morgon..

Jaha, en dag hemma till, för att jag inte har någon lektion idag :) me like. Jag börjar känna mej bättre, var meningen att ja skulle skriva att ja inte hade någon feber nu, men så sitter jag här och tar tempen, och fan ja har fortfarande lika mkt feber :( ja som va nöjd över att ja inte hade det ! hah jaja huvudsaken är att ja känner mej friskare !
Jag ska faktiskt ta en promenad med hunden, jag är så jäkla rastlös, en liten kort sväng kan inte göra någon skada!

Måste bara länka till Madde pojkar det är hon ni söker, hon har gjort en kontaktannons vilket jag med skulle göra, Fast för stunden känner jag inte att ja behöver det, jag har ju redan kontaktat någon så att säga ;D

One more !

Och en till tävling ! hah

Tävling - Nagellack

Nu kan du vinna dessa 3 urläckra nagellack från O.P.I
Vinsten kommer från Nailmail.se

OPI Pink Flamingo
Lincoln Park in the Dark - Matte
Suzi Skiis in the Pyreenes - Suede.

Tävling.

Måste länka till den här tävlingen. Fan va ja vill ha en sån där ring !


Nu kan du vinna denna urtjusiga namnring.
Ringen är 9 mm bred och tillverkad av 925 sterling silver.
Vinnaren väljer själv storlek & namn/budskap som ska stå på ringen.
Värde: 449:-

Och tävlar gör ni här !

hah!

Jag tror jag har fått ett nytt program ja måste börja följa. För så sant som det är sagt : skadeglädje är den sanna glädjen. det är iaf silent library som går på 5:an. Nu ska jag fortsätta vara irriterad på folk som tolkar orden på min blogg fel och gå ut och röka och sen läsa i den dära boken.

Och i nästa inlägg ska jag fortsätta skriva ord som jag säger dom, utan att folk förhoppningsvis ändrar stavning och betydelse av orden. Wish me luck.

Smörsång..

hah jahni, sjuk är jag ! Känner mej nästan lite sentimental-full ! hah så ja måste länka låten ja sitter och lyssnar på, för det är så ofta jag lyssnar på sån här musik ;D ja tror den är lik nån låt ja lyssna på för massa år sen, såndära låt man låg och grina till !


God middag.

Hemskaste natten på länge, la mej och lästa två kapitel i den där svenskaboken, sen hade jag hjärtklappning, roligt ! Inte gick det över förens typ en timmer senare heller, och då började hostan, så jag hade inte ens somnat när klockan ringde, och hade för mkt feber för att orka gå upp. Så nu är jag hemma, en dag till. det är fan längsta på länge jag har haft feber, sen i torsdags mer eller mindre liksom, hur fungerar det ? det har jag max två dagar annars :(

Det suger, jag skulle ju träffa någon i veckan, ja vill inte vara sjuk just nu.

Korten har iaf kommit idag :) hah sen skrev ja fel på dag igår, crew partyt är på lördagen inte fredagen :P

Kärleksfullsäng :)



hah har inte använt dom här sängkläderna på år :) tycker att dom är passande till mitt humör nu. så jag ska väl snart lägga mej och drömma söta drömmar ;) Och såklart hoppas på att ja mår tusen gånger bättre imr.


what a clue!

..

3340 kr är min blogg värd enligt någon sida, hah ja skulle kunna ta pengarna i handen nu och göra en ny ;) fast ja tror inte så mkt på att sidan är så bra ;D

Jag är fan sjuk.

Fan, jag mår inte bra. jävla feber, jävla hosta, jävla näsa och jävla huvudvärk. Inte illa med svordommar där ;D Men så känner jag, kände mej ju liksom nästan ikapp i skolan, så ja kan inte vara hemma imr, så ja ska gå dit, göra så gott ja kan och hoppas på att inte ha lektion på tisdag ! Sen ska jag försöka orka arbeta av så många "kunder" jag kan från listan och allt annat! Jag vill ha en tom lista någon gång, varför har ja aldrig det ?
Sen på fredag blir det Crew and Members party (shra) nyktert är planen nu iaf. Och försöka koppla av lite i helgen. Kanske scrapbook-kväll på lördag ? (eller vad säger ni tjejer?) Om korten har hunnit komma hem :)

Vet ni, jag tror jag är lite förälskad, eller ja är nästan säker på att ja är det. Fast ja vill bara hålla han hemlig, ni vet så att ni inte kan göra allt för att förstöra som vanligt. Jag älskar att han inte känner någon som jag känner, han har aldrig hört något om mej. Han har chansen att bilda en helt egen uppfattning om mej. Det gör mej lycklig.

Ni vet ja är till och med så hemlig att ja måste parkera på folketshusparkeringen och gå hem till han för att ni inte ska kunna lista ut vart han bor ! haha va diskret jag är alltså ;D


Kanske skulle bli blond igen ? ;)

Söndag.

Hah oj så trevlig helg ;D så trevlig att ja inte ens har setat vid en dator !
Fredags förfestade vi hos Benny, med han och Andreas (jag & Madde) Sen kom Björn, och sen väntade ja och Madde på Emma, gick på Folkan, ehm ja det var vi och trubaduren! inte riktigt okej. Sen drog dom på efterfest och jag till ett annat ställe !
Lördagen spenderades i soffan, mådde precis som man förtjänade efter den inte så lugna fredagkvällen, febern var tillbaka om man säger så också! Men sen tog rastlösheten över, och det blev hem till Kati och Lars på förfest (nyktert!) det var trevligt. Sen körde ja hem dom och åkte till ett annat ställe !

Idag är det ju farsdag, så vi har varit hos farmor och farfar, jag spelade mest biljard ;D vann lätt över alla ;D


och så snor vi lite bilder ;D

hah videoblogg!

haha ta oss inte allt för seriöst ;D

Oj så frisk ja blev !

Efter duschen så kändes det verkligen som om jag hade skrubbat bort alla basiller som fanns, det bästa jag vet är nog att skrubba :P och ibland gör jag nog det lite för ofta :p Skönaste ansiktskrubben lär ju vara nivea´s den där blåa, älskar den, och så en sån här hård skrubbtvättsak till kroppen !
Massa musik, kaffe och cigaretter på det och humöret blev Fredag :) Så nu blir det utgång, japp ! Är trubadur och gratis inträde på Folkan 13# så vi satsar på en relativt lugn utkväll tror jag ! Och när ja säger vi så menar jag ju mej själv och Madde ;)

Kanske bjuder på en videoblogg senare ;D hah för ja tycker att det är roligt !

så mysig låt. jag blir glad.

Fredag

Det blev inget vettigt gjort igår, jag somna efter att ha skrivit inlägget, fick i  mej en halv Billys och låg framför tv:n. Idag tror jag att ja mår lite bättre, eller ja inte imorse, men nu efter lite mat ochs å :) Ska duscha och försöka låtsas som om ja är frisk, då känner man sej oftast frisk ;D Jag har ju inte ont i huvudet längre iaf, så det är ju skönt !

Jag förstår inte varför jag får ett leende på läpparna så fort ditt namn kommer upp på displayen på telefon. Det är inte så bra egentligen, att jag av alla ler för att någon skickar ett sms, känslokalla jag borde inte känna så ;D

Sjuk.

Mådde inte så vidare bra igår kväll, och inte var det bättre idag heller :/ så nu sitter jag hemma och är rastlös, ja gillar inte att vara sjuk när ja har tusen saker att göra. Så jag ska intala mej själv, som alltid att jag inte är sjuk och göra någon nytta !


sakna kvällspromenaderna

:)

Så var utväxten borta och färgen lite livligare :)

före.


Efter :)

Jag är jätte trött, ska gå och lägga mej tror jag, fast pappa tjatar på att ja ska sätta upp den där jävla spegeln, vore ju smart att använda klippstolen ja fick så jag borde göra det ! Men först ska jag tugga på någonting och sen röka :)

Jag är en såndär tänkare.

Bad day..

Ni vet sånna här dagar, när det känns som om man går runt och blänger och bara fräser. Sådan dag är det idag. Ska åka och färga håret om ett tag, för att det är välbehövligt ! Tror ja skulle färga Pia´s hår också, så blir väl kvar en stund. Sen hem och sova :) lite mindre än 4 timmars sömn blev det inatt -dumma jag !

Nej ska nog slänga ihop nå fikabröd så vi har något att göra under verkningstiden ;D

haha !

Jag skulle kissa med hunden och Madde gå hem, så då stanna vi vid korset, sen blev vi och tala, som vanligt ! hah och min knäppa hund hoppar efter bilar ni vet ;D och hon hoppar rätt in i lycktstolpen, vi skratta tills vi nästan grina ;D det var då vi skulle ha filmat liksom !

Nu gör knäppa jag om min farm ist för att plugga religion, vi har ju prov imr ! dumma jag !

Natti natti :)

:)


Nitväska Gina tricot 149:-
Nitskärp H&M 99:-
Underkläder H&M 49.50:- 79.50:- 149:-


Skinjacka Zara 799:-
Halsduk Gina Tricot 99:-

Sen här borde det vara bild på en till sjal med döskallar på från Zara,
men den glömde ja ta kort på :)Så den får ni fantisera ihop ;D

Shopping :)

Jaha det blev lite shopping :) nya underkläder :) nitskärp och nitväska :)
Ny grå halsduk och en tunn skinnjacka med nitar :)
Ska äta mat nu så bilder kommer upp om några timmar :)

God morgon :)

Jani, vad gör jag vaken när klockan är halv 9 ? jag börjar ju inte förens halv 3 ! Men nu är det så att ja och mamma ska in till Örebro och se om vi hittar något i affärerna :) Trevligt, förutom vädret, men det är ju shoppingväder, fast inte riktigt för att gå på stan som vi ska :P Men nu får ja ju användning för min nya jacka, tror faktsikt den är regntät, vilket inte är så vanligt bland mina jackor :P

Nej nu ska jag gå och dricka mitt morgonkaffe :)

Måndag..

Jaha, provet gick ju faktiskt sämre än väntat ! Usch vilket jäkla stillestånd i hjärnan. Men man kan ju inte vara bäst alltid ;D Och engelska c, det är den sämsta kursen, så jäkla tråkig. Jag trodde det skulle bli en utmaning, jag trodde det skulle vara roligt, men nerrå det suger. Program råd var intressant idag, vi fick rosa hamburgare till lunch idag, så vi hade ju iaf en punkt att ta upp ;D Men när man värmer upp hamburgarna på våran skola så ändras färgen till rosa ;D gott ;) -tur att det fanns korv. Sen Svenska och Engelska b :) Språkhistoria och Amerikas historia, faktiskt helt okej förutom att ja ligger efter i Engelska b:n och att vi fick engelska c läxa tills imr och att vi har religionsprov på onsdag ! Hejdå livet ;D

Nu sitter jag och tänker, måste få lite ideér nu är det ju liksom ganska nära. Sen håller mamma och pappa på och tjatar om tapeter och golv, men när dom väl får min åsikt (som dom tjatar om) då blir dom sura iaf. Helt oöverens är dom och ja och mamma tänker lite mer lika, styrde iaf bort dom gråa tapeterna som absolut inte passar till möblerna, men då kommer pappa och ska ha ett jävla grått golv för att matcha hallen, men inte möblerna och tapeterna i rummet, så jäkla korkad !

usch vilken tårkig text det blev idag då, inga smaskigheter ? >Sorry, men dom regisseras fortfarande i mitt huvud ;) får ju inte avslöja för mkt än ;D

God morgon.

Det känns hemskt och det är hemskt. Jag vill inte gå upp innan det ens blivit ljust. Just nu känner jag mej väldigt negativ. Den här dagen känns krävande. Jag känner mej inte jätte peppad. Kissen är för söt, tänk att få gå och lägga sej med henne igen, min dag skulle vara guld värd då <3

God natt :)

Nu ska jag läsa igenom Naturkunskapen en gång till, sen får jag lägga huvudet på kudden :) Känner mej lagom stressad med att vi ska vara på fråga 14 på engelskan imr, och jag har inte ens börjat, hoppas ja hinner på lunchen :P för provet är faktiskt viktigare, jag sa ju att ja skulle få MVG på det, men nu börjar min ide om det svalna ;D Och så har ja en annan sak i huvudet, det är jobbigt. Jag har svårt för att konsentrera mej.

Vill också tillägga att hatkärlek är ju bättre än hat. fast fan va arg ja blir på dej. Hur kunde du ens tro att ja aldrig hade känslor för dej ? det var sjukt lågt. Det tog sjukt mkt. Typ det första du någonsin har sagt som har tagit på mej.  .

Fortsättning



Oscar!

Burnis!

Lindberg !

Partypinglorna med snyggaste sugrören ;)

Johan, inte alltför ofta han har varit med på sista tiden ;D

Burnis och Niklas :)

Bror, Ann, Oscar och Johan.

Ann ;D

Jag älskar dej <3

För du är så billig ;)

Oscar skickar snuskiga sms från min telefon!

Och sen glömdes kameran bort :) Trevlig kväll med ett mysigt slut.

Idag har jag gått till mammas jobb iklädd gårdagens kläder, ruffsigt hår, halvborttaget smink och trasiga strumpbyxor, man känner sej riktigt fräsh och det synd verkligen att man inte har vart hemma sen kvällen innan ;D Sen bar det va till Bror och Ann på fika, jag gillar deras soffa ;D Sen hem och började plugga/ lägga ut bilder, sen ätit mat och nu lagt ut alla bilderna och är inne på andra gången på texten ;D Lycka till på provet imr ;D
Och om 5 min börjar ensam mamma, så ja ska gå till tv:n nu :)



Halloween helgen i bilder!


Madde, helnöjd med sugröret hon fick låna av mej ;)



Några timmar senare var hon ännu mera nöjd med sugröret ;)



Och jag hittade ett jättefint sugrör på Ica :)


Första förfesten ! Petra, Mika och Johan :)

Carro och Jonas :)

Kati :)

Lars :)

Marika och vad hon nu hette :P


Chris!

Jennifer.


 

Nu ska jag ha matpaus ! Sen kommer resten av bilderna :)

 

RSS 2.0