Massa bra musik!

Massa bra låtar !













 

 

Morr..

Jag tror ja har problem, fast ändå tror jag inte det. Så nu är det upp till er, har jag problem eller inte ?
Jag blir på sämst humör av att var rastlös, typ nu jag sitter och morrar, är sugen på att kasta sönder allt runtomkring mej och är allmänt otrevlig. Det är fredag, och jag har ingenting att göra, så självklart kommer frågan upp i huvudet -ska vi gå ut ? för då ska man duscha, sminka sej, fixa håret, handla sprit, gorggvirke osv, sen förfesta och sen gå ut, vilket alltihopa är ganska tidskrävande samtidigt som jag blir otroligt glad. Är det just alkoholen jag söker eller är det någonting att göra ? problemet är ju att min fantasi alltid ska svika mej, jag kommer inte på saker att göra en fredagkväll som inte innehåller alkohol. Förutom att kolla på film, men det stimulerar inte mej, då måste jag ju sitta still och vara tyst liksom !

Nu ska vi iaf vaxa ben, då kan ja rycka väldigt hårt och kanske få ut lite ilska!

God morgon Fredag !

Vaknat av att farmor och farfar är här, haha har inte bestämt mej för om ja ska gå ner eller inte, tror han vill klippa sej, men jag orkar inte :P hah kissnödig är ja, så snart måste ja ju gå ner ! Fan jag är vaken halv 11 när ja inte ska göra nå speciellt , inte illa av mej ! Och jag pluggade kemi igår :P inte heller likt mej ;)

Jag vill till Teddy boys ikv, ja tyckte det skulle ha vart roligt, men ja vill ju komma hem också, måste ju vara fit for fight imr här hemma ;D Men det kanske är bra, för ja vet inte om ja pallar två dagars med så mkt saker att göra också :P

Nej magen ropar, ingen som vill bjuda på frukost ? ;)

No brakes ;D

Ah, några dagar nu har jag klagat på ett konstigt ljud från min bil, typ som att bromsarna ligger på. Och igår när ja och Madde var upp till mejk och skulle åka därifrån, då hände det ingenting när ja tryckte på bromsen först, mer än ett konstigt ljud av något som satt löst höger bak ! Och mkt riktigt så låg bromsarna löst :P Pappa klarade sej in till skottbackarna idag där slog det tvärnit, han tyckte det var ett under att ja hade klarat av att åkt runt på stan och gjort ärenden och så igår :P hah så nu ska det bytas bromsar, så ja har ingen bil :( saknar redan pärlan !

Hah jag har inte gjort några läxor än, jag bakade en chokladsockerkaka och fikade med mormor, mamma,pappa och Madde, sen så körde jag hem mormor och letade efter huggtänder på stan, utan att hitta några, jävla skit ! Sen har jag hjälpt pappa att lufta bromsarna på mustangen, han säger att ja är bättre än Jocke på det ^^, Sen ätit mat och handlat passionsfrukt -för att ja ska bli mer passionerad ;D Och nu vet ja inte vad ja ska hitta på ! Funderar på att gå till Madde, men polly är ju där, och jag har ju blivit allergisk :( men ja kanske ska göra ett försök ändå

!

Reklam !

Och nu var det dags för reklam.. http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=a.skalberg
Men det är bytheway bra, ni får mer läsare ;)

istället för att plugga funderar jag på att baka, ni vet vad ja kan komma på saker att göra ist för att plugga, hah har ni förslag på vad ja ska baka för gott ?


Torsdag !

Gårdagen gick åt hela dagen till att sminka, fixa hår och fota :) Jätte roligt hade vi och jag är jätte nöjd med resultaten. tack tjejer <3
Kvällen slutade med filmmys igår, och det var mkt trevligt :) och jag hade inte tid att uppdatera här !

Tävlingen fanns ingen som vann, dåligt tävlat av er ! ;D Fast två stycken listade ut sej själva iaf. Congrats :D

Funderar på att börja plugga inför Naturkunskapsprovet, men ändå så orkar ja inte. blä att vi har så mkt grejjer  över lovet, borde man inte få ha !






God morgon :)

Jaha nu har jag ätit mina äckliga flingor som vanligt på morgonen ! Måste komma på nå nytt asså ;D Idag ska jag göra en del i mitt projektarbete, därför ja är vaken så tidigt ! Hoppas det går bra, just nu känns allt bara så oplanerat och stressigt ! Men det kanske ändras under dagen !

Tävlingen
avslutas Klockan 20.00 ikv så var med och tävla nu ;D

Tävling!

Tänkte som så att om ni gissar rätt på vilka personer det är och vem som inte är sann. Då får ni en puss på kinden som pris :) Och om ni listar ut er själva, då får ni en puss på munnen ;D

Kom igen och gissa nu, är det ingen som klarar alla så får bästa man/kvinna priset ;D


:)

Har plockat undan här hemma nu iaf, skönt nu kan man gå på golvet liksom ;D Sen duschade jag äckligt länge, för att det tycker jag är skönt ! Sen åkte jag och köpte mat, för att ja är lat ! carbonara från Bella´s , så jävla gott är det ! Så nu sitter jag här och är jätte mätt i magen och är ganska uttråkad ! Vet inte vad ja ska hitta på. Klockan 9 ska ja kolla på tv ivf. Sen vet ja inte !

Helt ärligt, så just för stunden tror jag inte att ja gillar någon alls.. fast nu när ja var duktig och satt och tänkte som en fjortonåring kom ja på att ni var ganska många ! Tänkte lista dom, fast inga namn ni vet ;D

  • Gammal kärlek rostar aldrig, ja tänker fortfarande på hur det skulle ha blivit, och hur bra jag tror vi skulle ha haft det tillsammans. Fast ja tror inte jag har några verkliga känslor. Mest bara -tänk om vi hade vart ihop nu- känslor!
  • Sen har vi han den där jäkla snygga människan som ja inte känner alls än. Han som ja glömde fråga om nummret till och han som ja hitta sen. Men inte gör så mkt framsteg med. Fast dock är han den enda som är något att hoppas på killen har ju stil iaf, sen vet ja ju inte mkt mer ;D
  • Sen gillar jag en, fast ja gillar han inte. Vi har bara det mysigt ihop och han är trygg för mej :) Dock ingen att bli ihop med, tror inte vi passar så. Fast han är en såndär superkille som man borde vara ihop med. Men jag gillar ju sånnadära som man inte ska vara ihop med !
  • Sen du, ja kommer aldrig släppa dej. Jag som har tyckt om nu när du har varit hemikring, jag har sett dej på krogen, senast i helgen. Jag blir så varm i hela kroppen när ja ser dej. Och snart så åker du igen :/ Jag kommer aldrig sluta vara kär i dej.
  • Ah och sist men inte minst så finns det en person som faktiskt är ny i mitt hjärta, fast ändå inte. Han har alltid varit skitsnygg, fast nu har jag faktiskt nästan gjort framsteg med han, tror ja iaf ;D får väl se, fast ja tror inte så mkt på att det heller är mitt livs kärlek, eller att det kommer bli något seriöst !

Vill ni veta att, det finns en punkt/person som det faktiskt inte är sant om ^^, hihi annars är jag typ som en fjortonåring och har massa killar att tänka på :) Det är ju det som är så bra med att vara singel, ja får ju liksom vara otrogen i hjärnan ^^.

Ullared !

En Ed Hardy fickplunta hitta jag med, den passar in hos mina Ed Hardy glas :)


En till fickplunta :)


Skit bra skivor köpte vi också, jättefina plåtaskar ligger dom i också:) jag gillar samlingsskivor!


Och så har jag pimpat skorna och sprayat dom med såndära spray;D

Sen en jacka hitta ja med, så nu ska ja sluta använda sommarjackan ! Sen massa mer småskit ni vet ! Och godis :P haha Nej ska som sagt städa, fast måste styra någon mat först !

Ullared :)


ett par nya skor införskaffade jag mej  :) ska pimpa dom lite sen :P


En svart lång sak, runda nitar fram och dragkedja på ryggen, två långa BettyBoop T-shirtar, Ett linne med glitter/stjärnor på, mjukisbyxor, stayups (förbrukningsvara !) trosor och ett par långa strumpor med spets och rosetter :)


Cd-skivor, hörlurar,nagelfilar, nagelstickers-döskallar,pussmunnar,noter,halloween, Lösnaglar-vita,spindelnät och spindelnät, lösögonfransar, hårspray, diadem, nagellack,kammar,cd-pennor.


Och det bästa av allt, 16 nya badankor ;D

Sen massa bra julklappar som ni får veta vad det är vid jul ;D
Det är jättestökigt här hemma så ja måste ordna upp det ! Sen är det jätte fint väder så man kanske skulle ta en höstpromenad :)

Ullared !

Jaha, kollat på ensam mamma söker och typ inte gjort någonting ! Varit ute och gått en sväng med Madde och hunden, brännt en skiva åt otacksamma brodern och typ ingenting vettigt alls :P
Är rastlös, kommer aldrig kunna somna inatt, bara för att ja vet att bussen går klockan 3 inatt, åker till Ullared med mamma, ska väl bli trevligt, inte skrivit någon lista alls faktiskt, mer än tomma cd skivor och nya hörlurar till mp3:n utan ja tar det jag hittar :) kanske lägger ut en bild på min ullareds shopping om ja hittar nå bra !

Mamma läser nån ullareds blogg, och där stod det att dom hade ed hardy grejjer, så ja kan ju alltid hoppas ;D Men det är ju inte alltid dom har det ! Annars har ja inte jätte stora förväntningar faktiskt ! Blir nog bäst så iaf !

Nej nu ska ja gå ut och röka sen vaxa Maddes ben :) Otroligt roligt ska det bli att se smärtan i hennes ögon ;D haha nerrå !

Svininfluensan..

Min mamma hon vill verkligen att ja ska ta det där vaccinet mot svininfluensan, just för att ja har astma och då är man i riskgruppen. Jag själv anser att ja inte är riktigt säker på om ja vill det.. För det första är det liksom kvicksilver i vaccinet och det är egentligen olagligt i sverige, och dom har framställt det på jätte kort tid, i Finland läste ja att dom har klassat svininfluensan  som en vanlig influensa och att den inte är så farlig. Och helt ärligt så är ja inte så jätte rädd för den :S men däremot för att ta vaccinet som man inte riktigt vet hur bra det är, och om det ens hjälper helt !

läs det här , och då blir man inte så peppad på det, fast allt är ju väldigt svårt att veta om det är sant och vem man ska lyssna på.
http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/2009/08/massvaccineringen-onodig-och-skadlig.html

Svininfluensan..

Min mamma hon vill verkligen att ja ska ta det där vaccinet mot svininfluensan, just för att ja har astma och då är man i riskgruppen. Jag själv anser att ja inte är riktigt säker på om ja vill det.. För det första är det liksom kvicksilver i vaccinet och det är egentligen olagligt i sverige, och dom har framställt det på jätte kort tid, i Finland läste ja att dom har klassat svininfluensan  som en vanlig influensa och att den inte är så farlig. Och helt ärligt så är ja inte så jätte rädd för den :S men däremot för att ta vaccinet som man inte riktigt vet hur bra det är, och om det ens hjälper helt !

läs det här , och då blir man inte så peppad på det, fast allt är ju väldigt svårt att veta om det är sant och vem man ska lyssna på.
http://konspirationer-och-sanningar.blogspot.com/2009/08/massvaccineringen-onodig-och-skadlig.html

Söndag !

God morgon :) vilken dålig uppdatering ni har fått !

I fredags var det ju grabbkväll, sen utgång, då kom Fia, gick ut med mej första gången :D härligt ! Och Nanette, skit roligt hade jag iaf :) Sen lördagen hade jag bara lite svårt att få i mej något till en början, men klarade av middagen hos mormor galant ;D Sen gick ja o la mej en sväng igen när ja kom hem, kollade på en skräckfilm :P Sen kom Madde, då åkte vi och var med Kati, Lars och Tim en stund :)















:)

Im givin´up ;)
blandat mej en whiterusian nu, ska gå ut och röka :) Sen kommer bästa Burnis och hämtar mej. Omväxling förnöjer. verkar bli Grabbkväll ikv ;)


bästa vännen - du gör mej alltid glad. <3

:)

Im givin´up ;)
blandat mej en whiterusian nu, ska gå ut och röka :) Sen kommer bästa Burnis och hämtar mej. Omväxling förnöjer. verkar bli Grabbkväll ikv ;)


bästa vännen - du gör mej alltid glad. <3

...

Ahni, är på sämst humör, men det är inge ovanligt. Ta mej härifrån någon, är trött på allt ! Blir uttråkad över att jag inte ska göra något speciellt fast det är helg. Är uttråkad över att halloween inte blir speciellt rolig.. Kan ingen bara ta mej till en maskerad där allt som rör sej är potentsiella pojkvänner ? och desutom är utklädda till underklädesmodeller ;D den dagen kanske ja blir lycklig ! nej men nu är ja trött på allt faktiskt, ingenting är kul ingenting peppar mej ! skulle behöva gräva ner mej själv en sväng eller två..

Någon som känner att den skulle vilja tanka min bil ?

Fredag :)

Vaken, pigg och allert ! njae ! Men jag planerar att vara resten av dagen ! Idag ska jag faktiskt vara med på idrotten, ska vara med resten av kursen ! Det enda jobbiga är att ja blir utan lunch, det är inte riktigt okej, men man kanske vänjer sej ? Borde träna ikv igen, eftersom ja inte hann igår, men vi kanske gör något vettigt idag ! Make uppen vet ja inte vad vi ska göra, hoppas på något roligt ! men man ska ju inte hoppas för mkt, ja är ganska besviken på minte induviduella val kurser, vafan ska man inte få lära sej något där med ?

Mest bh:ar med inlägg igår, tillomed md dubbla, asså jag tycker det är fusk, till vilken nytta ska man lura folk att dom är större sen tar man av sej bh:n då är det väl inge roligt ? och vad är det för fel på att inte ha meloner till tuttar ?! det är typ 90-talets grej, stora tuttar.. vilket år var fuskets ?

Måste säga att bästaste vännen Burnis inte alls tänker flytta, tur för han ;D Skulle aldrig acceptera att klara mej utan honom. <3 and you know it ;D

God morgon..

Asså jag förstår inte.. jag är så jäkla trött. helt apatisk känner jag mej, sitter och bara stirrar, när jag egentligen borde fixa håret och sminka mej, något jag faktsitk gör på torsdagar ! Ska ju till min praktik :) Sista gången på flera veckor ! buhu ;D

Glömde säga att ja klippte och färgade Ann igår också :P och att efter att ja tränade köpte jag vindruvor till tv:n, och hur ofta händer det? ostbågar brukar ja tycka är bra :P men ibland måste man ändra på saker ni vet ;D


bajs på mkt just nu.

döden..

Jag och Madde, vi talar mkt! Ibland faktiskt om mer eller mindre vettiga saker. Idag kom vi in på släktingar och när dom dör. Då blev jag och tänka på morfar, han liksom väntade ut oss lite... Han fick ett till barnbarn, ett från hans son vilket han inte hade sen innan, Jocke tog studenten, jag gick ut 9:an och kom in på frisör.. han liksom väntade så länge han kunde, så länge att ha fick uppleva det. Det är fint egentligen, jag tror man kan påverka själv hur länge man orkar härda ut, ja tror han gjorde det medvetet. Sen var han nöjd och släppte bara taget liksom.

jag ägnar för lite tid åt min mormor och farmor och farfar, jag liksom glömmer, eller om ja förtränger att dom kanske inte finns där föralltid. Och jag vet ju hur mkt man ångrar sen att man inte var där oftare, inte tog sej tiden. för det blir försent en vacker dag. Oavsett om man vill det eller ej.


Väldigt sentimentalt inlägg..

Mår inte så bra just nu förövrigt heller, magontet har kommit igen, huvudvärk och har svårt att sova :/ men har inte hittat anledningen än :S drygt ! kanske behöver det här lovet ändå, kanske ska försöka ha lov då också.

döden..

Jag och Madde, vi talar mkt! Ibland faktiskt om mer eller mindre vettiga saker. Idag kom vi in på släktingar och när dom dör. Då blev jag och tänka på morfar, han liksom väntade ut oss lite... Han fick ett till barnbarn, ett från hans son vilket han inte hade sen innan, Jocke tog studenten, jag gick ut 9:an och kom in på frisör.. han liksom väntade så länge han kunde, så länge att ha fick uppleva det. Det är fint egentligen, jag tror man kan påverka själv hur länge man orkar härda ut, ja tror han gjorde det medvetet. Sen var han nöjd och släppte bara taget liksom.

jag ägnar för lite tid åt min mormor och farmor och farfar, jag liksom glömmer, eller om ja förtränger att dom kanske inte finns där föralltid. Och jag vet ju hur mkt man ångrar sen att man inte var där oftare, inte tog sej tiden. för det blir försent en vacker dag. Oavsett om man vill det eller ej.


Väldigt sentimentalt inlägg..

Mår inte så bra just nu förövrigt heller, magontet har kommit igen, huvudvärk och har svårt att sova :/ men har inte hittat anledningen än :S drygt ! kanske behöver det här lovet ändå, kanske ska försöka ha lov då också.

Onsdag :)

Hello! Ah idag var ju en viktig och rolig dag, ni vet sånna där dagar när man har valt själv vad man ska göra ungefär. Sen fick jag ansvaret att ja skulle ringa och kolla så Fia var vaken imorse, sånna ansvar ska man inte få :P För vem försov sej ?! :P haha men ja klarar att duscha och sminka mej och ta mej över till Madde på en halvtimme ! Good girl ! Har iaf varit en kanon bra dag hittills, älskar att jobba på mina favvokunder , ni är bäst som ställer upp för mej <3 Fick veta att ja har goda chanser till högre betyg i två ämnen ja nästan hade gett upp och tänkt acceptera G i, så det var possitivt, ska bara ta tag i mej själv lite nu !

Nu är det iaf dags för lite kaffe i lugn och ro. Sen tror ja att ja ska hinna åkte och fika hos mormor som fyller år idag, Grattis. Sen fylla i kissen och beställa nya tider :D ihh  ! Sen blir det att träna om ja hinner, sen duscha och äntligen tvätta mitt hår och sen tv:n ! Ni hör ju vilken kanondag ! :)

haha !

Ah you know me, ja går aldrig och lägger mej eller gör det ja ska !^^,

iaf, ja läser jämt massa bloggar, slumpmässigt oftast ! Men den här tar priset, ja skrattade när ja hade läst hela inlägget om vandrande kukar ! Det kan ju egentligen hända vem som helst, för vem har inte råkat ut för en kille som ljuger om åldern ;D här är den iaf! Eller så kanske det bara är jag som är övertrött som tycker det är roligt !

natti !

Jaha, nu var det spikat med kläder :) skönt att ha planerat ! Sen åkte vi och träna :) så himla duktiga ! Sen var det ju såklart dh ! så jäkla bra program ! Nu har ja huvudvärk igen och ska gå och duscha och sen sova.

Känns som om det kommer bli en stressig dag imr, hoppas färgningen går bra iaf :) Sen blir det lite fyllnad och boka tider :) Ska vara klar med helarmen innan studenten hade jag tänkt :) Så nu är det bara låta fantasin flöda ;D

Bye Bitches!

Tisdag..

Helt onödigt att åka till skolan, och själv var ja ! Men men hemma nu iaf, kastat i mej mat och nu planeras det ;D ska ju göra mitt projektarbete nästa vecka tänkte jag ! Så imorgon ska det färgas hår :) nej nu ska vi testa kläder tror ja !

uppdaterar mer sen !

Hejsvejs !

jaha nu ska jag kanske skynda mej till bussen snart ! inte nå taggad alls på att gå till skolan, bara hoppas på att nån annan från min klass kommer, blir så tråkigt annars! Men jag är inte hundra på att nån gör det !
Har inte hunnit göra nånting nu sen ja har vaknat känns det som !

God morgon :)

jaha nu har jag ätit mina flingor som vanligt ;D men är nyttig idag och äter mandariner också ! Snart dags för mitt älskade kaffe :) Sitter och peppar mej själv med musik ! usch så lycklig ja blir ! Ska väl åka till skolan vid halv 2. har ju läxförhör så ja lär ju åka ! Sen imr har jag ett samtal på 20 minuter att åka in för :/ jag tycker inte det är roligt ! men men, jag har ju valt det själv !

en till sjukt bra låt !

:)

Natti..

Efter promenaden sen så gick jag och la mej i ett bubbelbad med chokladansiktsmask :) lovely time ! hah fast ja kanske typ palla ligga still i 20 minuter :P det kanske ja ska börja "lära" mej själv ! sluta vara så jävla rastlös !
Sen kom ja på att man kanske skulle äta kvällsmat så jag gjorde mej själv varma mackor :) Och nu har jag skördat på farmville ;D hah vilken nörd ja har blivit.

Sen mitt i allt nu fick ja jätte ont i huvudet, och ja borde plugga inför engelska läxan imr, men åandra sidan börjar ja halv 3 så ja hinner nog innan imr. Så ja tror ja går och lägger mej nu, kan ju vara så att min kropp behöver sova efter min natt med mindre än 5 timmars sömn i natt.. kan vara därifrån huvudvärken kommer ;D

hah nån dag nu snart så ska ja skriva min kontaktannons ;D


Mest spelade just nu !




Now you'll never see
What you've done to me
You can take back your memories
They're no good to me
And here's all your lies
If you look me in the eyes
With the sad, sad look
That you wear so well






:)

Har kommit hem från skolan, lagat mej mat, varit in till stan och köpt cigg ! (dumma mej glömde att det var det första jag skulle göra när ja kom hem så det blev en försenad efter-maten-cigg!) Sen ringde jag Madde och fråga vad hon gjorde vid 3, då låg hon fortfarande kvar i sängen ! och var för lat för att orka gå ut och gå med mej ! så då ringde jag hennes syster Fia som inte är lika lat ! Så nu har vi varit ute med våra hundar och gått en timme typ :)

Funderar på om ja ska lägga mej i badet, va så jäkla längesen ! Borde faktiskt skämma bort mej själv ;D


jätte gammal bild på sötnosarna :)

haha !

oj glömde visst göra den offentlig ! nu går den att se iaf ! (tror jag!)

Sitter i skolan, och har hål, lagom roligt ! nej ! men men snart öppnar matsalen ;D som om ja kommer tycka om maten ? nej :/ kräsna lilla jag ! aja sen ska vi få skriva utvärdering på k&s och svenska arbetet ! det är väl bra :)
och börja med engelskan ! sen ska jag åka hem :) är sugen på att träna idag faktiskt ! får väl se hur det blir !

God morgon måndag !

fyfan ! jag hatar när man är som mej. sådär jävla seg med att komma i säng, även fast man vet att man ska upp tidigt. Madde kanske gick halv 12 eller nå, sen skulle jag bara ;D ah men när ja väl kom i säng, klarvaken ! låg och stirra i taket och tänkte att om mindre än 5 timmar ska ja upp... du måste somna, somna nu... ahh så blev ja tokig !

Nu är jag relativt vaken och ska snart ta kaffe :D bästa på hela morgonen !

en annan sak är, jag har ingen parfym idag, ingen victoria´s secret hudkräm som doftar.. nada mer en deo ! känner mej konstigt naken :S (kan vara för att byxorna inte är på än heller;D ! ) men det är ju säkert nyttigt för någonting !

Min första videoblogg !

haha helt seriös är den ;D eller ett bevis på hur tråkig min helg har varit ;D



ni behöver inte skriva massa elaka kommentarer om att ja är fjortis och så vidare ;D (för ja är väl inte riktigt mej själv i videobloggen !)

Söndakväll!

Dagen idag, skit tråkig som vanligt ! asså vad är det för fel på söndagar ?
ah har ätit pizza, kollat på ensam mamma söker, jävla beroende. Försökt rita en jävla klänning, sen när ja typ var klar fick jag en annan ide, så nu är det bara att måla om ! sen smink och hår till... bra att det inte ska vara klart förens efter lovet ! bläbläblä..

ah vilken insperation jag har! Vad ska man vara på Halloween ? bästa ideén hittills är att ja Madde och Kati ska vara powerpuffpinglorna ! madde som bubblan (blå!) Kati som buttran (grön) och jag som blomman (röd!) det passar med hårfärgerna och allt :P men sen vettefan ! Är det ens någon rolig fest eller nå som man kan vara utklädd på ?! :S

ah bajs på allt annat. Tråk helg, men nykter har ja vart! ska ja vara nykter nästa helg lär jag komma på nå kreativt att göra !







Söndag !

God morgon ! hah ne men ja vakna vid typ halv 2 :S oj så ja har sovit den här helgen :P

Ah igår lekte jag och Madde, som vanligt ;D först lekte vi sminka Madde för att vi skulle fördriva tiden ! Sen lekte vi ta en vända in till stan, vilket var total dött ! Sen lekte vi kolla på "protecting the king" vilket var en dåligt film om elvis "livvakt" Elvis hade liksom ingen styvbror som var det.. vilket gjorde att hela filmen sög ! eller ja jag irriterade mej på det ! hah annars var den väl helt okej, ja grina tillomed lite ;D Sen lekte vi hahahahaha klippa sönder lite grejjer som skrämmer oss ;D hah va vi kan göra hyss ! men det var ett bra hyss ! nu slipper vi vara rädda om nätterna ! Sen lekte vi åka in till stan och kolla på fulla folk vid papas, det sög också !

idag har ja typ bara gått upp ur sängen och ätit frukost och druckit kaffe !
Vet inte nå vad ja ska göra heller :/ tråk tråk tråk !

jag vill jag vill jag vill!

Jag har i flera år velat bli bartender. Tycker det är ett roligt jobb! Fartfyllt och man träffar folk :)

http://www.gcbar.se/valkommen

jag drar när ja har gått ut skolan, har jag inget jobb ja verkligen vill ha då så åker jag !

Lördag :)

Igår var vi och åt med Burnis och Niklas, eller ja åt inte men dom andra. Sen åkte vi till Kati och Lars och kollade på Sista natten med gänget, sen hade vi rökpaus på en timme ;D hah löste lite korsord, skickade sms och berättade historier ^^, Helt klart trevligt :) Sen blev det en gonatt cigg med Burnis och Niklas innan vi begav oss hem jag och grannen ;D

Idag har jag sovit så länge jag kunde :) skönt ! Sen åt jag lunch med Bror och Mamma :) drack kaffe också! Sen nu har jag duschat och sitter här och är allmänt fräsh ;D hah
får väl se vad som händer idag ? :)





mina älskade djur :) <3

Fan !

När jag köpte ciggaretter imorse, då blev ja ganska nöjd när jag trodde dom antingen hade sänkt priset eller att hon i kassan slog fel.

Det ena var rätt, dom har sänkt priset, för att dom har gjort så det är 19 cigg i paket ist. Fan va onödigt.

fredag kväll ?

Jaha, klockan är 7 jag är nykter ;D woohoo ! skit tråkigt har ja !
Funderar på att skriva en kontakt annons ! hah, någon som vill vara ihop med mej ett par veckor tills ja tröttnar ?! ;D hösten är tråkig om man är nykter och singel ! så är det !

Ska nog sätta på mej regnkläder och gå med hunden :P

God morgon fredag !

Usch, jag har ju liksom sovmorgon, men endå så är jag jätte trött. Men imr ska ja sova länge :) för ja har ju ingenting inplanerat! hm lite tråkigt känns det. Men men ja har ju två filmer hemma ja inte har sett, så jag får väl roa mej med det !

Jag har ingen bra jacka nu när det regnar :S så jag vet inte vad ja ska sätta på mej ! och så kommer ja nog frysa :P och så är jag i Örebro en timme innnan vi börjar ! trevligt eller otrevligt ;D

för och nackdelar !

Jag och Madde hade nyss en liten diskution igen, (kanske delvis handlar om mej!)

Fördelar med att dricka alkohol på helgerna !
- Man har för det mesta roligt.
- Är man en så bra bartender som mej, är det gott!
- Oj så man kan flörta ! ;D
- Jäklarns vad mkt snygga folk det finns !
- Man blir bäst på allt !
- Jag kan gå bättre i höga klackar !
- Jag -om det är möjligt, skrattar och talar mera !
- Man blir modigare ;D
- Man kan skylla på att man var "full" dagen efter ! (hah!)
- Man har all rätt i världen att bara ligga i sängen och "må dåligt " dagen efter !
- Man äger dansgolvet !
- Jag får inte andnöd lika lätt! (astman!)
- Man slappnar av !
- Man kopplar bort, och problemen försvinner ;D

Nackdelar med att dricka alkohol på helgerna!
- Man kan må dåligt dagen efter.
- Det är dyrt.
- Man kan glömma bort saker man har gjort.
- Man kan bli beroende.
- Man kan ångra att folk blev så snygga dagen innan ;D
- Problemen blir oftast värre dagen efter !
- Man äter oftast onyttig fyllemat !
- Det är mkt onyttigt och man går upp i vikt av det! (något ja inte behöver !)
- Man kan ibland säga "jag skulle egntligen inte säga det här, men..)
- Man kan lätt ramla och slå sej, fula märken dagen efter!
- Man överreagerar ibland !
- Man kan/får inte köra bil varken på kvällen/natten/dagen efter !

Det sjuka är att ja kom på fler fördelar för mej :S fan det här skulle ju peppa mej till att inte dricka i helgen :P hah kan ingen bjuda mej på dejt eller något så ja inte kan dricka, eller anlita mej som chaufför ;D


för er som inte har förstått det är bilden rätt fejkad !

Need to got some sleep now !

Torsdag kväll !

Skapligt lång dag på praktiken idag ! men det är lärorikt ;D Ingenting gick som jag ville imorse, men det försvann sen ;D Har varit till Jocke och Ann och fikat/åt min frysrätt efter praktiken, mormor, mamma och hunden var också med ! tack för fikat jocke, det hade du bakat bra ;D Dagens tabbe var att ta dom utslitna conversen och stå från 8 till över 6 ! men man lär sej av misstagen !

Nu sitter ja och ska knåpa ihop förklaringen på mitt sportiga kollage ;D Madde har hjälpt mej att klippa lite bilder -tack! och så kom ja in på annat, här är iaf en länk, är det någon som känner att dom har sånt där långt och tjockt hår, så säg till, behöver just dej då till mitt projektarbete !

här är videon.


haha ^^,

Någon som har någon rolig ide på vad man kan göra i helgen ? (ett tappert försök av mej att vara nykter ska det bli iaf !)

God morgon !

jaha så sitter man här och äter flingor igen :P Snart dags för kaffet :)
Har ju praktik idag, och var tydligen fullbokad hela dagen :) det jobbigaste är väl att ja börjar kvart över 8 :P brukar ju inte behöva börja förens 10 annars :P Men jag är ganska peppad ändå ! efter en dusch som råkade ta 40 min :S så pigna ja till!

^^,



haha ahnii ! bättre borde ja väl kunna ^^,

rosett :P

Nu gör vi rosetter i Maddes hår :P (inspererat från Foki´s blogg!) om det går så bra är en annan sak ;D

städning :P


favvoriterna ;D


trevlans mkt rensat !


ser ni att ja måste köpa nya mjukiskläder elller ?!



You don't have to be rich to be my girl boy

Onsdag !

Blev lite stressigt igår, Jag gjorde mat när Burnis och niklas var här sen kom Frida, klippte jag av håret på henne ! Sen städa jag klart och så åkte jag och Madde och tränade :P skönt vare ! Sen hem, kolla på dh sen duscha och gjrode färginpackning och sen torka håret och äntligen hoppa i säng :P Ibland kan jag vara lite tidsoptimist.

idag har vi haft redovisningen i skolan ! skönt att det är över :P tråkigt att folk inte stänger av ljud och tappar saker under andras redovisningar och sitter och pratar. Skönt att ni inte gjorde det under min. det är lite respektlöst. (oj vad ja börjar likna er som skriver i min blogg ! ;D)

Aha vart bjuden på pajj hos Madde när ja kom hem, sen åkte vi till ungdomsmott. det är ju alltid trevligt :P hah och sen har ja druckit lite kaffe och plockat ur diskmaskinen. Nu vet ja inte exakt vad ja ska göra men saker att göra har jag. Är sjukt sugen på att träna idag igen, får väl se om det blir så eller inte.

Lite bilder från städningen igår kommer kanske !

cleaning ladie ;D

haha jag missade bussen och började storstäda ! det betyder att jag rensar bland allt ja äger :P och göra rent allt väldigt noga :) nu är mina smycken rengjorda med sånt där pulver :P det funka riktigt bra ! fast nu kom Burnis så ska gå ut och ta en ciggarett eller två med han :) trevligt :)

ja är för bra ibland ;D

wii !

För att nu har jag staplat all ved :P och konstigt nog så känner jag att ja skulle kunna göra det igen :P  alla andra gånger ja "ska" ha staplat veden har ja gett upp efter hälften och inte orkat ! Great, blir ju lite rikare iaf :)
jag tror ja ska missa bussen.. hah ja orkar inte åka :P bättre att göra hårinpackning tycker jag :P

för att nu ska ja leta på en sportbil i någon tidning och klippa och klistra lite mer :P

Morrn morrn

jaha , anledningen till att jag är vaken ? hah för att ja ska ju ut i vedhögen :P duktigt ! vill stapla klart allt, men får se vad som hinns med ! måste ju dricka kaffe i lugn och ro snart först. är ju som vanligt sugen på att stanna hemma, en lektion liksom, det tar längre tid att åka buss än att vara på lektionen. det känns så ovärt ni vet.plus att jag inte förstod läxan vilket gör att jag inte kommer fatta nå när dom går igenom den ! Så det märks om ja är duktig och göra massa hemma ist :P

Nu ska nyttiga jag äta två mandariner :P

kollage...

ah det är en jävla skit grej att göra. iaf just det här.
jag ska göra ett kollage om en "sportig" person, ah och redan där hör vi ju hur jag inte passar in någonstans :P hah nej men fan va tråkigt det är ! och ja äger inga tidningar med folk som är sportiga i ! hah men nu har ja iaf klippt ut bilder på jordgubbar :P haha fan va oseriös jag är ibland :P -men jag gör det iaf !

Sen ska jag sova, ska ju upp tidigt och ut i vedhögen imr, förhoppningsvis blir ja klar :P

Angelica-  av latinets angelica - den änglalika.

extas !




Jag har hittat dom :D ahhhhh pappa ska beställa dom hem till pierre imr :D:D
jag har helt tappat allt ja skulle göra idag, jag ska bara vara glad !
Nu kan jag ta studenten ! hah

extas !




Jag har hittat dom  :D ahhhhh pappa ska beställa dom hem till pierre imr :D:D
jag har helt tappat allt ja skulle göra idag, jag ska bara vara glad !
Nu kan jag ta studenten ! hah

Still monday...

ah måndag är sug dagar.. ska röka nu och dricka upp mitt kaffe, sen har ja liksom beslutsångest städa eller sova ? haha sen måsteja göra engelska c läxan ochöve lite inför redovisningen på onsdag ! är nå sjukt trött, men kaffe och ciggaretter kan ju få mej att bli superkvinnan ibland, så ja funderar på att göra ett försök :p har ja klarat hela dagen hittills kan ja klara resten :)

- Ah men vadå hur säger man till någon att man bara vill ha sex med den ?
- det går nog inte utan att låta som värsta horan !

sådanna diskutioner ibland :P har ni nå bra förslag på den frågan eller ?! :P ja menar det är ju mer okej för killar att säga det, för visst låter det lite slampigt att säga så som en tjej ?
och en till fråga, vad heter en kille som är mat-tant ? finns det något manligt ord för det ?

ehm ja borde nog sluta komma på så konstiga frågor i skolan :P

jag klagar inte !

För att vi har ignen engelska b idag :D jiippie, det var en sån där grej som låg i mitt bakhuvud imorse, "hoppas vi slipper engelska på eftermiddagen" och det gör vi :P Så nu ska vi bara finslipa lite på redovisningen sen gå hem hem hem :):) Sen idag så ska jag träna benen så ja inte orkar gå ut därifrån, för att mina armar är lite trötta efter veden igår :P

tihii vilken old bild ja hitta på min användare i skolan ^^,

fan..

jag tror inte jag somnade, ja tror ja fortfarande var vaken när klockan ringde :( dumma dumma mej är jätte trött, längtar tills ja kommer hem, då ska jag som hatar att sova middag sova middag. you know I can use somebody to keep me company ;) men icke !

Jag är trött på flingor, jag fryser och jag behöver måla naglarna.. vilken morgon !
ibland då skulle det ju inte skada att vakna upp med någon, ni vet en varm famn.

Bilderna :)




någe fel har han ju!







den som viskar den ljuger...



tror det var någon som hade sönder bordet :P



psykögon !







dom är ihop jämt.


ibland är vi ihop ;D



hardcore !


alltid lika trevlig ;D




usch

jag mår illa.. att jag aldrig kan äta lagom mkt av saker. dumma mej.
ska gå utoch röka, sen ska jag duscha och göra 30 frågor naturkunskap.. usch på 30 frågorna, jag har huvudvärk igen.. det är inte jag, det hade jag igår med.. det är töntigt, typ världens sämsta ursäkt för att slippa ha sex.

skulle kanske ta att lägga upp lite bilder från i fredags ist :P duscha först iaf :)

usch

jag mår illa.. att jag aldrig kan äta lagom mkt av saker. dumma mej.
ska gå utoch röka, sen ska jag duscha och göra 30 frågor naturkunskap.. usch på 30 frågorna, jag har huvudvärk igen.. det är inte jag, det hade jag igår med.. det är töntigt, typ världens sämsta ursäkt för att slippa ha sex.

skulle kanske ta att lägga upp lite bilder från i fredags ist :P duscha först iaf :)

Ensam mamma söker.

Har klippt mormors gräs, och sen staplat ved i regnet ! usch är helt slut i mina armar !
Nu ska jag gå och kolla på ensam mamma söker, och äta massa ostbågar :P

kanske uppdaterar mer sen !

Söndag..

fuck söndag... ja tänkte liksom inte göra nå spec idag.. sen såg jag den där jävla listan.. så jag ska klippa gräset, göra 30 frågor på en text jag inte ens har läst och börja stapla in veden.. så då var det väl bara att sätta igång :/
Först ska jag laga mat.. vilken fantasi jag har, gissa vad det blir ?!  bacon, cremefriesh och makkkkkaroooner ....

Imorgon börjar verkligeheten igen :/ bajs på det !

Lördag :)

Jaha kvällen igår slutade med att vi gick ut, ja det var väl mest onödigt ! inte så värst roligt. Men innan hade ja mkt mkt trevligt :) Sjöng mest singstar blev inge buzz alls :P
Inte nå bakfull idag, känns jätte bra :) har varit iväg på kusin Astrids dop och kommit hem och ätit en stor bulle :P Nu så ska jag fläta mammas kompis hår och sen ska jag äta pizza, hälsa på Fia och åka till morbror och hämta en telefon :) Förmodligen hämta mamma och Ullis i örebro inatt också ! så nykter blir det så ni får väl ringa om ni behöver skjuts ;D

Hämta kameran hos jocke och ann ska jag göra, kanske kommer nå bilder från igår senare :)

Fredag :)

jahapp, sov länge :) sköönt :9 sen har jag färgat mammis hår :) och nu håller ja på med henns naglar ! Jocke och Ann va här och fikade, då kom vi på att vi skulle dricka lite och så hemma vid dom ikv :) mkt mkt trevligt ! Så nu är jag jätte stressad och ska väl försöka hinna duscha och så :P haha

Sen är det ju Fia´s födelsedag idag :) grattis hjärtat. <3

Har fortfarande ingen tele :) men ni kan ju ringa folk ni tror att ja är med ;D

natti !

Varit på praktiken hela dagen :) fan va härliga dom är <3 åt mat från Bella´s godaste carbonaran ever ! :D
Sen är åkte ja hem, kasta i mej mat och sen var det spa-kväll :) Jag, Madde och Kati <3 var jätte mysigt och jag är nå sjukt bebislen i hela ansiktet, och handlade med ett läppbalsam, så nu får ja sjukt pussvänliga läppar :P till vilken nytta?!  ah önskar ja vore rik och kunde köpa allt :P men det är ju bara 11 veckor kvar till jul ;D

Är jätte jätte trött. orkar inte sitta. ska sova tills jag vaknar imr ! (hah! tills jag vaknar av mej självt kanske ;D )

Fan va jag ångrar att ja inte hade mer pengar i helgen. klart att ja måste missa alla mina chanser !

ah telefon är mupp igen.. är snart van med att inte ha någon..

..

Ibland, då tar jag åt mej av folks åsikter. Eller iaf först, sen tänker jag efter en stund och inser att när det dom tror inte ens är sant så vet ja inte varför jag tar åt mej. Rykten har alltid varit en del av mitt liv, innan det ens fanns något att sprida dom om. För ja vet inte hur man kan vara en hora/slampa om man är oskuld :S så egentligen vet jag ju att det är som det alltid har varit, mest bara rykten. Men ändå så tar jag åt mej och sitter och grubblar på varför folk säger som dom gör, varför dom hittar på ?

Jag kan inte skylla på avundsjuka, för vad finns det att vara avundsjuk på ?

Visst jag kan också säga saker jag har hört, men jag har aldrig startat ett rykte eller sagt något som jag själv har hittat på bara för att ? ah det förstår ja inte heller, varför hitta på saker, för från början är det ju någon som hittar på det. Som för ett par veckor sedan, då skulle ja visst ha "hållit på" med en kille, som jag inte ens hade träffat, är lite problematiskt att hålla på med någon när den sitter i en fyllesäll, om man inte är polis då ! (och det vet väl alla att ja inte är !) så varför hittar folk på ? vart får ni det ifrån, ni kan inte ens ha sett mej och den personen, det finns ingenting ni kan ha "sett" fel eller grunda det på...

inte för att det egentligen var den saken inlägget handla om, men det var ett bra exempel, förutom att det inte drabbade mej speciellt mkt, ja har ingen pojkvän eller någon som bryr sej om vem jag "håller på med" så mej gjorde inte det ryktet något, ingen skada skedd på min sida.

ah nu har ja dampat loss och ska gå och värma min värmekudde och fortsätta låtsas att det är min pojkvän ;D vilket är mitt nya knep för att få det att kännas mindre ensamt :) Jag kan jag :)

Onsdag,

det betyder en dag imorgon som består av praktik, min undebara praktik. enda ljuspunkten med att gå i skolan ! Sen fredag, vilket betyder att jag egentligen skulle haft make up, men har hem arbete, sedan är det idrott, och det går sämst bussar, så jag har en tanke på att göra mej själv ledig :P men det får vi se ! träna lördag morgon isf tror jag, träna en fredagkväll låter väl inte så bra ? ska ju iaf färga mammas hår och ordna hennes naglar på fredag :)

Nu sitter jag och väntar på Mats och han fru, ska klippa dom, sen blir det att åka till Kati och dricka kaffe, oh så mysigt :) har inte träffat henne sen i lördags, för längesen :P och Madde knappt heller.

Sen imr är det våran gratis-spakväll som Madde vann :D det blir guld värt <3


JAAA!

Självklart var det Susan han gifte sej med :)

Nu ska jag välja ut bilder till kultur och stilhistorian, vilken press det känns som ! Kanske lägger upp några fler sen får se ! wish me luck !

by the way så har ja en plan ;D fast pengar ingår i planen, så vi får väl se när den äger rum ;D

Tisdag..

Jahapp, skolan kändes ganska onödig, gjorde ingenting vettigt på lektionen! Sen när ja kom hem värmde jag lite mat, var social med min bror och bjöd han och Madde på kaffe ! Sen åkte jag och Madde och tränade :) Så jäkla duktig har ja vart ! 20 minuter på steppen, mktmktmkt bra för mej ! Sen allt annat blev väl lite övetaggat och jag pushade mej själv lite hårt ;D Nu väntar vi på att tiden ska gå, vi som alla andra (inklusive min bror!) ska kolla på dh ! lätt att det är Susan han gifter sej med, det måste det bara vara !

duktig !

Nu har jag gjort engelska c:n, och det står bara 4 skolgrejjer kvar på listan typ !! Ska röka och gå runt och göra ingenting nu ;D hah nerrå kanske ska klippa lite bilder på sportigheter, sämst arbete ! men det ska göras det med !

Ja behöver tatuera mej, mera mera mera !
Sen behöver jag hitta en karl med porrig tatuering på sidan av halsen, det är hett ;D hah vilka krav asså ;D ska nog skriva en kontaktannons snart :P

God morgon tisdag !

Vet ni , jag kom i säng vid halv 12 igår, dukitgt ! Sen vaknade jag av mej självt vid 8 och var pigg, men nånting ssa mej att ja skulle dra ner persiennen och sova till 9 ! Nu äter jag mina flingor och sitter här, väntar på Ulrika också ! färga hennes hår och äta lunch är typ planen innan ja åker till skolan ! Sen hem igen och plugg, plugg, plugg igen :/
Var himlans duktig igår iaf. tror att issue arbetet blev ganska bra !

Nu är det kaffe och ciggis som gäller. min bästa morgonvana. Så underbart, musik i örona, det varma kaffet och sen röka till det. Bättre sätt att vakna till liv finns inte ! Nån som har någon mer underbar morgonvana man kan börja med ?

Bilderna :)


Så sockesöt och oskyldig med rosett ;)


Världens bästa granne <3


:)


tror att det gick lite mindre bra i buzz där ;D


Vi tre <3



posarna ;)


haha !


Nu har alla varit med på bild ;D

Takida - Too late.





It's not too late
It's not tomorrow
Let go of the hate
Let go in sorrow

In patience ray (?) - Hoping to se you
Please don't escape - I want to hold you

'Cos the one thing I have is a burden to bare
Remorse is hunting I swear

Keeping the faith but rob (?) lonesome
For speedy again
It feels so wrong

Restless were for something that's over
Trying to rest try to be sober

But, the one thing I have is a burden to bare
Remorse is hunting I swear

I wanna wake up with you - yeah!
Hold me closer I've been

All the things we been through
Before it's too late
Be mine - be mine!

By nights for you call
I must be dreaming
Empty walls - empty feelings

A deamon of fear kills the big wild
Shameful tears - soon it's allright

Hear:

I want to wake up with you - yeah!
Hold me closer I'm here

All the things we been through
Before it's too late
Be mine - be mine!

I'm leaving tonight
The loneliest guy
Our love is gone for alltime
Calling therefore all that I have

Now it's too late
Now it's tomorrow
I can not hate
Let go of my sorrow


'Cos the one thing I have is a burden to bare
remorse is hunting I swear

'Cos the one thing I have is a burden to bare
Remorse is hunting I swear

I wanna wake up with you - yeah!
Hold me closer I'm here

All the things we been trough
Before it's too late
Be mine - be mine!

I wanna wake up with you
All the tings we been trough
Before it's too late
Be mine - be mine!

Måndag.. igen ?!

ah va tiden rusar ! har varit i skolan idag, sprang iväg på en rast och köpte hårfärg åt kackelhönorna ! Sen har jag kommit hem, ätit, instruerat min bror på telefon hur man trär en symaskin (för det är sånt jag kan!NOT) och klippt gräset ! Nu ska jag sätta igång med att göra issue arbetet på riktigt ^^, Tusen saker att göra, jämt känns det som ! men superkvinnan ni vet ;) ska försöka lägga upp bilderna sen ! sega jag ;D


roligt var det iaf i fredags ;D

God morgon..

så jävla nära att ja bara stängde av klockan och vände mej om ! men här sitter jag och äter flingor ! snart kaffe.. mina ögon svider, ja är jätte trött ! ikv ska ja lägga mej jätte tidigt !

hata att 7 bussen är så full, kan ja inte sova :(

Natti..

Jag är för dålig, ist för att göra issue arbetet (som ska lämnas in imr !) så kolla ja lite på internet bara :S och sen plocka undan mitt cp stökiga rum och kollade upp engelska c:n lite.. alltså bara lite av varje ! så jäkla dålig är jag, nu är jag trött och ska duscha ! hoppas ja är duktig nog så ja hinner göra det imr :S jag får panik på mej själv, känns så jävla onödigt att lämna in något man ändå bara stressar ihop ! får se hur det blir, kanske får ont i magen innan engelskan imr !

ah, ibland känns pengar som det värsta som finns. men dock glad för att både mamma och ulrika ska färgas den här veckan ! paniktanterna inför ladies night ! och sen massa gräs att klippa, och veden.. när fan ska ja hinna ha roligt då ?!


bjuder på en bild från i fredags ! kommer kanske hinna lägga in dom andra imr !

kanelbullensdag !

Jocke och Ann kom förbi på kanelbullar efter maten, tog en stund att få i sej bullen ^^, trevligt var det ! dom fick äntligen sin inflyttningspresent också, som ja har velat gett så länge ^^. tror dom blev väldigt nöjda, personligt, användbart och stilrent ! me like iaf !
Sen har jag kollat på ensam mamma söker, asså jävla skit program egentligen, men vafan måste ju se hur det går nu ! jäkla mamma som har fått mej att kolla på det där :P

Nu har jag och Madde varit in till stan och tagit ut pengar och lite :) hon fick kolla på alla bilderna från idag också :)
måste börja göra issue arbetet nu ^^, ska ju vara klart imr, fan va jag skjuter upp saker ! engelska c läxa också :S:S men superkvinnan fixart ;D


1800tal !


Så himla pippinett ;D


Självaste Selma ;D


oj så jobbigt ;D


Så himla duktig piga ;)


Hoppsan här var det visst bara underkläder ;D

Ah, sjukt roligt har vi haft. Sen att vi inte är några mästerfotografer eller modeller är bara charmigt ;D Kanske kan få ihop något utav det iaf. Nu ska jag gå och äta ost och skinkpaj ^^, mums !

God morgon Söndag !

wow , det var ett tag sen jag harde klockan på halv 9 en söndag ! Är inte så farligt trött faktiskt, ska försöka packa ihop allt och tänka nu, höll ju på att glömma att det var jag som skulle ha kameran md mej^^, annars hade det nog inte blivit så mkt fota av ;D Men ja kom på det och den ligger där ! funderar på vad ja ska äta för frukost/ lucnh, måste klara mej hela dagen ju :S usch så jobbigt !
och ja hopppas att vi blir klara i ganska bra tid, måste ju göra issue arbetet :( fan va seg ja ska vara med allt !


Så himla oskyldigt med vita rosetten ;)

natti :)

har varit hos Jenny och kollar på step up :) mkt mysig film :P sen kördes två pojkar hem och nu har jag smått panik över imorgon ! känns lite opackat här :p men det gör ja imr ist, när klockan är två bör man sova om man ska upp ^^. hoppas att det går bra iaf ! lägger upp bilderna från igår imorgon, orkar verkligen inte nu !


bästa <3

Lördag..

usch, somna i soffan igen, mår fortfarande inte så bra ! så ska bege mej in i duschen ! tror jag blir mer bakfull när ja inte dricker så mkt :S aja får skylle på att ja åt för dåligt igår ;D såhär länge brukar ja inte må dåligt !
Får väl se vad som händer ikv ? än så länge vet ja ingenting, ska nog höra vad Kati ska göra sen :)

kort kommer senare eller imr. Kameran är kvar hos Kati och lars :)

bakis..

Igår blev det lite partaj ändå, var hos Kati och lars sen ut på bistro, mkt trevligt :) Idag mår man väl som vanligt, att  jag ska bli så bakfull jämt, usch usch.. missa ju min dejt idag :( haha men men kanske kommer fler chanser ;)
Har kollat på lipstick och nu ska ja nog sätta på en film, känner inte för att göra något alls, måste egentligen göra engelskan :( men usch va ja inte orkar !

Skönt !

God morgon.

Ja, först vakna ja en timme idigare än klockan, var på väg att gå upp ! hah bra koll man har, ah sen somna jag oc drömde en jävla mardröm, ja hatar det. alltid sån jävla hjärtklappning när ja vaknar !
Ah och nu äter jag frukost ska ta kaffe snart och gå ut i kylan och röka ! Sen åka en onödigt tidig buss, börjar 11 och är där vid 10, ibland går det inte så bra bussar ! Men det är sånt man får ta !

Fredag idag, vilket inte märks på mitt humör än. Inte sugen på nå faktiskt. :S


Torsdag..

Tiden går fort när man har roligt ! hah, ja började dagen med att ha mysmorgon, duscha onödigt länge och så ! skönt ! sen praktiken, blev klippt :) skööönt ! Sen seg dag på praktiken, typ inte funnits något ansträngande att göra, så ja dammade en hylla, har nog inge mer att damma nu :/ hah men nästa vecka har jag kunder :) Sen åkte ja hem, lekte vuxen och lagade mat, vred på värmen, kollade vad ja hade fått från facket på posten, drack kaffe medans ja var ute med hunden osv ;D

hah sen ringde bror, så jag har hjälpt dom att flytta till typ nyss :P Shiit ja ska skaffa mej en karl som kan köpa en lägenhet som ja kan inreda och flytta in i ;D ne men det är mkt mkt roligt att hålla på :) och ja gillar lägenheterna där, mysiga är dom :) fick mat av Ann också !  Nu ska jag gå ut och röka och sen sova tror jag, fast är inte överdrivet trött än :P

Ah och min älskade hund tror att hon har valpar nu, så nu bor stjärnan och bollen i min säng, tur att dom är lika håriga och så som hon ;D undrar hur hon tänker ?!
RSS 2.0