Helgen i stort !

I fredags efter jobbet åkte jag hem till Elin och testade balfrisyr, gick jätte bra :) Efter det gjorde jag nog mest ingenting, vad jag minns ! Slog in lite paket och pysslade.






Lördagen bar det av till Bennys mormor för middag med Bennys mor, bror och Laila :) Även besök på Dollarstore och Nisses i Smedjebacken. Fick med mej brickor och en kakburk hem :) Plus lite annat smått&gott.








Idag har vi varit på husvisning i ett underbart hus, som jag hoppas blir vårt en vacker dag. Sedan var vi hem till mor och far och fick rabarberpaj och så var mormor med och firade mors dag också. Mamma fick ett verktygsset av mej som var lila som hon kanske får ha ifred !

Torsdagspaj




Blev så sugen på jordgubbs och rabarber paj så slängde ihop några :) Benny nummer två är här och ska få smaka :) Imorgon är det äntligen Fredag, faktsikt himla efterlängtad !

Tisdag

Idag efter jobbet passade jag på att baka muffins med bär i och bjuda Fredrika på fika, vi hade ju inte sets på så länge så kände att jag var tvungen :) Sen har vi ätit lite mat, sen och snyltat spolarvätska hos far ! hah jag är ekonomisk plus att jag slipper göra det själv ;D hihii

Nu ska jag dega och fortsätta vara på dåligt humör och hoppas på att dh kanske hjälper mot det :)

Tattobåten 2011







Bussresan var ner var lite tråkig, var alkoholförbud på bussen :/



Bob Log lll
Helt fantastiskt live.







Frantic Flintstone
Bättre än vad jag trodde :)








Mad Sin
Bättre live än vad jag tycker dom är på cd !

Rädda jag tittar ut över fina utsikten!




Erika gjorde en spindel.

Aktiviteter i koridoren, Martin gör kullerbytta!

Sedan blir det styltor med stegar tävling!



Goa och glada på hemresan :)



Benny kan jag väl inte riktigt avgöra om det är lycka eller inte ;D

haahhah!

Smultron på balkongen.







Igår var vi en sväng till örebro och handlade lite, blev lite smultronplantor, balkongkrukor coh vaxduk och rep så jag kunde göra mitt egna balkongbord, som blev över förväntningarna :) hur mysigt som helst på balkongen nu, hoppas det blir några smultron bara !

Idag har jag bara hunnit duscha, tvätta och bakat scones och nu sitter jag här och har tråkigt och Benny ska gå och jobba :/

Lördag



Bilderna kanske kommer imorgon eller så från kryssningen.
Ni får nöja er med den bästa så länge ;)

Söndag



Blev väl att ta några drinkar igår kväll, trvligt kväll dock sämsta kvällen på korgen på länge, väldigt tråkigt, så blev att gå hem och laga mat innan man fick sova :)

Idag blev det en tur till Öret och sedan hem till mor för att kolla på oss i tidningen ! hah usch! Nu lagas det mat och sen blir det filmmys.

Onsdag

Idag fick jag nya arbetskläder på jobbet, kanonbra byxor och en jacka :)  Efter jobbet pallra jag mej iväg och tränade, sedan hem och ta en dusch innan Fredrika kom för fika och hårklippning, samt lite catch up ;D Sedan mat och en vända runt stora sjön! Nu har jag häng underkläder, det tar fan aldrig slut! men man kan ju inte torktumla i lägenheten när det är såhär varmt !
 

Onsdag

Idag fick jag nya arbetskläder på jobbet, kanonbra byxor och en jacka :)  Efter jobbet pallra jag mej iväg och tränade, sedan hem och ta en dusch innan Fredrika kom för fika och hårklippning, samt lite catch up ;D Sedan mat och en vända runt stora sjön! Nu har jag häng underkläder, det tar fan aldrig slut! men man kan ju inte torktumla i lägenheten när det är såhär varmt !
 

Söndag





Dagen i ära har vi spenderat i mitt barndomshem(!) solat, lekt med hunden, spelat badminton och sedan blev det en promenad till ica för att inhandla jordgubbar och glass som har avnjutits i solen på balkongen. Vem behöver semester när man har helger ? inte jag iaf :)

Fredag

Hejsan hoppsan, det var ett tag sen ! Snabb uppdatering ;D

I måndags var jag hem till mor efter jobbet och bakade bullar och drömmar och fikade, sen kom Benny en sväng också. Tisdag var det desperate och så minns jag inte mer ! Onsdag var jag hundvakt och promenerade med Fia, Thea och Polly också :) Igår torsdag har jag MaryKay party mycket trevligt faktiskt :) Och idag har jag varit personlig frisör åt mamma, sen fick vi mat där, åkte till mormor och hjälpte henne med tv:n och så kom Benny hit en sväng och snart somnar jag väl ;D

Söndag

Mässan igår var kanon mysig. Jag körde Martins cheva ner och vi var full bil, dom andra drack förutom Ann, så det blev en hel del pisspauser och tog sin lilla tid, väl där handlade jag en väska och några örhängen, alla andra piercade sej men inte jag. Det enda som fattas är mina skindivers på fingrarna, men det går ju inte när jag är städtant




Idag har vi varit i Örebro och shoppat lite, ett par hängslebyxor-shorts fick bli med hem och en bandäääna ! Sedan blev det mat på Willys och nu har vi gjort klart min överarm så nu är det bara lilla gumman på underarmen kvar :)




RSS 2.0