God morgon.

Det här är en hemsk dag. Sista dagen på lovet. men men, bara några veckor kvar tills nästa lov ;) Nyss vaknat av att älskling viker tvätt :) han är duktig han. Nu ska ja dricka lite kaffe och se om vi ska ordna en bra garderob till mej.

..

Varit hem idag och ätit mat med Mamma och Pappa :) oh gud vad jag saknar mina älskade djur, dom skulle kunna få mej att flytta hem igen. Sen har jag varit hos Kati och druckit kaffe, maddi och matte var också där :) Nu ska jag nog städa undan och diska här. Det stör mej att det är stökigt!

Lördag

Igår var det shopping hela dagen med Maddi i Örebro :) visare senare idag vad jag köpte :) Sen blev det hem till B och kasta i sej lite mat innan jag slutligen började jobba på Bistro :) Tokigt jobbig kväll, men samtidigt var det roligt :) Nu väntar jag på att B ska orka kliva upp för jag är hungrig :)

:)

Angelica har nu kört fast totalt i arbetet och hittar inte det hon söker på internet. Så nu ska hon hitta på saker för att få det klart. Samtidigt som hon blir bortskämd med världens bästa pojkvän som är och handlar så att hon kan göra scones :) han vet hur man gör mej lycklig. <3


:)

Riktigt trevlig dag med Maddi :) fast ibland kan det vara lite påfrestande med en jobbig hundvalp :P men man vänjer sej väl. Och så blir dom ju trötta ganska fort :) Blev en vända till mejk, hihiii köpt påskfjädrar och prickiga ägg, ska ha påskris iår :) Nu ska jag sätta igång och vara duktig :)

Torsdag

God middag :) Sitter hemma hos älsk och väntar på Maddi, vi ska gå och köpa lunch på Bellas och sen dricka kaffe :) mysmys <3 Sen ska jag få panik över att lovet snart är slut och att jag måste göra klart massa saker jag inte har börjat med ;D Good girl !

Onsdag :)

Nu har bennys kök blivit lite prickigare :) det tycker jag blev fint :) pysselpyssel! Har skrivit lite till på Bermer arbetet, men gav nyss upp -igen. Druckit lite kaffe med Benny och Benny :) Fick en glass av Benny nr 2 kom på att det var väldigt längesen jag åt det :P Nu ska jag gå och mysa i soffan :)

trist.

Sitter och skriver om en tråkig femenist från 1800talet. Skulle jag inte haft så tråkiga lärare så skulle jag ist gjort ett arbete på 3 sidor om Bettie Page. Men det var tydligen inte okej. För hon hade inte gjort någonting viktigt för historien. Bullshit.

Minnen.










































:)

Duktiga jag klarade av det :) blev faktiskt gott också :)
Sen har jag tackat ja till ett eventjobb, får väl se om ja får det ^^, lite spännande! Hoppas dom inte vill ha mej på Bistro då bara, för det känns dumt att tacka nej nu i början. Men det löser sej nog :)


Nu ska jag hjälpa Mammi, sen åka till Benny. <3


Tisdag :)

Har varit och handlat mat och sen var jag hem och hämtade hunden, åkte till Maddi som har Emmet, drack kaffe och åt muffins sen tog vi en promenad med hundarna. Nu sitter jag och lyssnar på Elvis och ska skriva lite CV:n och så :) Intressant! Sen ska jag laga torsk, potatis och sås :) wish me luck ;D

Måndag kväll

Lagade korvstroganoff och ris till mina föräldrar idag :) duktigt ;) Ny måltid imr, ny utmaning imr ;) Sen har jag och Benny gått till återvinningen, han blev tvingad ;) för jag tycker det är viktigt att sortera ! sen har vi solat solarium, och kollat på Wallander - hämnden. Nu ska jag gå och göra en macka eller två.

Imr ska jag söka massa mer jobb ja hitta idag :) nice :) Fundera ut om ja ska ta ett till helg jobb också, får se ;) Jag tycker att det är ganska spännande att söka jobb, iaf om man söker massa konstiga jobb som jag ^^,

Bath



Nu när Angelica har mkt att göra, så blir det sann Angelica anda.
När man har minst tid uppskattar man det bäst.
Bubbelbad here I come ;)

Måndag

Nu har jag kommit hem och varit ute med hunden en sväng :) känns rätt konstigt att ha lov, men har ändå ganska mkt att göra känns det som ! Ska väl åka och handla mat snart, har nästan bestämt mej för vad ja ska laga ! hihii

Förövrigt tror jag att den här klänningnen blir mest studentig, den andra som ja ville ha mest, kanske blir lite för fin :) Vad tror ni ?

Insperation.

Studenten, jahaa ? tror jag tänker köra på Sailor tema :D rätt coolt faktsikt :) så nu behöver ju inte ni sno min idé bara säga vad ni tycker om den ;);)

 

 

 

 



ahh vilken beslutsångest ^^, naglar med sailor tema blir det också ^^, hihiii och självklart skor, men det ska ja leta efter imr, nu ska jag gå och störa B när han ritar ;D nerrå!

Söndag :)

Igår var jag ut och firade min kusin som fyllde 3 :) snickrade ihop en verktygslåda åt honom :) han kan vara söt ibland ;) Sen fick den lilla kusinen all uppmärksamhet av mej, så jävla söt så ja skulle kunna tänka mej en själv ;D

Sen bjöd Martin på mat :) och tro det eller ej så tyckte jag det var gott ! Sen blev det att se flickan som lekte med elden med Benny, Martin, Benny nr2 och Maddi :) det var mys <3

Idag har jag och Benny varit hem till mej coh varit ute och gått med min puppi, så jävla kyligt ute så ja trodde jag skulle dö :D Sen åt vi lite tårta :)

Nu lagar min braiga karl mat åt mej, eftersom jag själv inte kan. Han måste känna sej lätt besviken över sitt val, jag kan inte tvätta och inte laga mat ;D  Så imr ska jag öva på att laga mat åt mor och far :D stackars dom ;)

Fredag.

Maddi kom hem till lägenheten en sväng på kaffe :) mys vad jag har saknat dej. <3 Varit hem och fikat med mormor och mor och far:) Nu är farmor och farfar och bror här, men orkar inte vara social, ä lite besviken. Men det är väl inte nått att hänga upp sej på. Kan ju inte göra något åt saken precis.

En utav mina nya kjolar iaf :) jag gillar den ;)

Veckans musiktips








Mina nya favoritlåtar för dagen :)

Nu blir det duschen och sen åka och handla mat, hem och laga. Sen ska jag äta tårta och fira Pappsen, sen provjobba ikv :) Hoppas det går bra!



Torsdag.

Ätit mat med Benny och Martin idag :) Nu ska jag vara duktig och söka lite jobb och sådant ! Börjar få lite smått panik, men det löser sej  ;)

ibland snurrar det utan att jag kan rå för det, utan att jag vill det.

Onsdag

Blev lite shopping idag :) 3 kjolar och ett par leggings :) tyckte jag behövde något att ha på mej nu när mina älskade jeans har spruckit :( bild kanske kommer någon dag om jag är hemma :) har varit hos Benny, Maddi och Matte kom på kaffe också :) trevligt. Nu har jag lagat mat och diskat :) duktigt ;)

Tävling :)



Jag tävlar på MansonDust igen :) nu hoppas jag på att få vinna en sån där rosa klocka ifrån Weardesign :)

..

Nu är det natti efter en dag med storstädnig, firat fettisdagen hos självaste fettisen (bror) och mys <3

.


Dom med kittyn köpte jag själv :) men dom andra är från Maddi :)


för er som inte ser det, så är det två svalor :) mkt mkt fint, JC 59:-

Måndag..

Skolan idag, good girl! hade prov sen blev det lite shopping på rasten , ett nytt armband blev det, kände att jag var tvungen att ha ett likadant som alexandra, så jävla snyggt är det :P har ni tänkt på att ja har fått värsta armbandsnojjan ? ;D aja.. Sen har jag sammanställt min lista för saker att göra ^^, hah jobbigt lov,

fast sen tog jag mej mod till att stryka alla som har sagt att dom vill klippa sej men inte hör av sej. Det är inte meningen att frisören ska ringa till sina kunder och be dom komma och klippa sej för att det är dags. och däremed basta!

tänkte skicka ut en bild på armbandet och mina fina plåster jag fick av Maddi i present sen :)

Söndag. <3

jaha igår spenderade jag kvällen hos Martin med han och Benny, tvspel :) var 1 sek från att vinna över Benny :D känns som att ja borde ha vunnit ist ;D men men.

Nu är jag hemma, för att knäppa jag glömde naturboken, och det var ju visst prov imr, lycka till!
Ska väl tillbaka till B om ett tag iaf :) mys mys mys <3

Happy valentines day bitches <3





fick armbanden av älskling idag :) hihiii

kär.



Jag är kär. Jag vill ha bara en person i hela världen. Jag har förändrats.


Benny Adolfsson <3

.

jobbig fredag. Nu ska jag åka till B.

onsdag

dryg dag, massa långt hål blev det. sen kolla vi klart på den dära filmen på svenskan. Sen kom Maddiiii :) färga hennes hår, blev väl inte som tänkt.  Köpte nya underkläder tills alla hjärtans dag också! med hjärtan på, dännii! Fast fortfarande svart! :D Nu ska jag röka med Maddi sen försöka forsla mej till Benny.

By bitches !

klant!

jaha så hade man varit ner i diket en sväng då! hah det hela är i nuläget ganska komiskt. jag lånade min egna bil, körde ner i diker 20 meter från mitt eget hus! hah och gjorde som man absolut inte ska ;D

Det är iaf bra med både mej och polon :)

:)

Nu har jag varit jätte duktig och städat :) har startat upp gamla datorn också och lagt ut alla vettiga bilder på skivor :) och lagt in all vettig musik på mp3:n. känns väldigt duktigt! hah plockat ur diskmaskinen och städat köket också :) och självklart har det blivit kaffepauser också ^^,

Nu  väntar skogen med all dess snö! pulsa pulsa! mkt mkt bra träning ;)

Tisdag :)

Dagen i all ära, så struntar jag att gå till skolan. Ganska dumt, men jag vill inte.
Har varit på banken och tagit ut pengar, förstår inte hur jag lyckades göra slut på studiebidraget på 8 dagar :S men det gjorde jag :) men nu har jag löst det. Sen har jag lagat mat och diskat! oj så duktigt!

Nu ska jag ta och städa lite, sen ta en långpromenad i snön med hunden, hade min älskade Maddi varit hemma hade hon blivit med tvingad, men nu slipper hon undan ;)


:)


så blev det :) för er som inte redan har förstått det så blir det självklart en ängel på andra armen, men det blir senare :) har ett annat projekt innan :)

Har varit i skolan en stund idag, struntade i det dära talet, för det kändes inge bra! hade en mysig morgon ist :) sen fick vi jobba hemma på engelskan :) så nu ska jag sätta fart med lite grejjer tror jag :) fast ska nog göra kaffe först :) hihii.

Söndag :)

Blev visst utgång igår, va lite för mkt folk för min smak! iaf nykter.

Dagen hittills har bestått av frukost på frost, promenad på strandpromenaden och sen gjorde jag lite mera på armen :) Nu ska jag äta mat och sen måste jag skriva ett tal på 5 minuter om en färg! och lära mej det typ utantill. great!  

Marieberg :)

Impuls sväng till Marieberg med Mamma för att Eva Eastwood spelade, blev en heldag och shopping också :) mys<3 Nu ska jag duscha och sen ska jag nog leka med Benny och Martin tror jag.

Nedräkning, 4 dagar kvar. <3

tröja Wear it 62:- Plåster eh ? 89:- hårspännen Lindexbarn 29:- hårband Gina 69:-


ringar från Gina, Love,Hope, Faith 89:-

:)

Varit och kollat på Jockes och Anns kittiiii, så jävla söt! Sen har jag och mammsi varit på titt-in, fick en tröja :) kommer kanske på bild imr.


Dagens outfit ;D

:)

Det kanske kan vara världens bästa låt. för att inte vara allt för nostalgisk så är det ju min och Maddis låt för ett år sen. Kommer alltid vara det också. Gåshud. <3



Förövrigt är hon så jävla bra :)



Nu ska jag gå och epilera benen !

ps.

svarar inte på annonyma kommentarer. it´s hard ;)

:)

Lugn och skön dag på praktiken :) mkt trevligt iaf. en färg sen inte så mkt mer :) passade på att rensa bland all väteperoxid och alla färgtillbehör så nu är det rent, fräsht och organiserat ! Lunch från Bella´s igen, fan va gott det är. Sen har jag varit och handlat med Mammi, mest för att få skjuts hem men ändå.
Setat vid min fina dator också ^^, och ätit vindruvor. mums.
Imorgon ska jag ringa och söka ett jobb, hoppas! Sen ska jag åka och klappa fint på Jockes och Anns kissiiikatt :)
Verkligheten närmar sej skrämmande fort, var helt tårögd igår, har smått panik. Ska jag också behöva bli vuxen ? det är inte sant! hah måste nog styra upp mitt liv, vägrar bli arbetslös och förslappad.

hihii :)


alla hjärtansdagspresenter :)
hoppas det passar! svårt sånt dära!


pysslade om bland sminket :) tog fram alla färgade saker nu :) love to be back in black ;D
lägg märke till min hummelporslinsfigur längst bort ;) fick den av mormor :) och såklart mina cupcakes ;)

loveli, nu ska jag nog locka mitt hår, måste kolla om ja har tillräckligt långt ;) sen till B och mysa. praktik imr, underbart

vill ha!








När jag får pengar, då ska jag köpa :) helt kär ^^,

gjorde en ny kategori nu, VILL HA! haha

onödiga köp ?


Dagens onödigaste köp, skulle ju bara kolla efter alla <3ans dagpresent :D

Nu måste jag laga mat åt mej själv, känns lite småtråkigt och lite jobbigt!

Onsdag

Efter mindre än 4 ½ timmars sömn i natt så känns det skönt att ha religionsprovet avklarat. Det känns på köpet som att det gick jätte bra :) Nu har jag kultur och stilhistoria och gör ingenting som jag ska. Men det är skönt :)
Har förövrigt världens underbaraste karl. Jag är så nöjd. <3

Tisdag..

Idag har jag ju vart ledig :) hade tänkt sova så länge jag orkade sen plugga resten av dagen :) men nu blir det ju aldrig som jag tänker mej :/ Blev väckt vid 10 av att mamma ringde och sa att jag skulle gå upp för att vi skulle åka och kolla på dator.

följderna av ny dator

  • inga smutsiga kablar
  • massor av plats på databordet
  • äntligen ljud på datorn tillbaka :D
  • städning i lådorna brevid datorn (rensning!)
  • rensning bland pennor och dylikt.
  • kastade ett 20tal mobilsladdar och sånt
  • och så hade hon inte pluggat just någonting idag!

:)

hihiii har fått ny dator av mammsi och pappsi :D
aningen bortskämd kanske jag är ;)

Måndag..

Gårdagen spenderades i soffan mestadels, var upp och åt tårta hos Ann och Jocke också :) Men resterande tiden av dagen var jag otroligt bortskämd och bakfull ^^, Idag har jag varit i skolan, hade en välbehövlig sovmorgon först, men sen har jag legat i ;D hah ska försöka fortsätta ligga i lite imr tänkte jag, men det blir ju aldrig som ja tänker. Är ledig då, skönt :) Ska nog leta reda på lite mer bra skivor, hah va mycke rolig musik ja lyssnar på när ja bara lyssnar på skivor nu förtiden, intressant! Sen ska jag städa och organisera mitt liv lite tror jag ;)

Saknar redan Maddi, det är bara vetskapen av att hon inte finns 3 minuter bort. jag är otroligt bortskämd med att ha henne så lättillgänglig hela tiden. Men jag älskar det. Hade henne med i telefonen i soppskjulet med kaffe och cigggis idag iaf :) Man får göra det bästa av situationen ;D






Tävling :)

Är med och tävlar på MansonDust om ett antifrizz serum från Goldwell :)

RSS 2.0