Dynorna :)



Så fint med alla dynorna ute :)


Svamp



Idag har vi varit i ställdalen och hälsat på B´s bror och Laila som ha fyllt år :) Inhandlade två svampar också, himlans roliga ! Sedan blev det middag hos mor och far, med bror och Ann också :)

Nörrköping !

Jaha igår bar det av till Nörrköping ! tredje året i rad jag är nykter och kör, och aldrig kan hemresan gå bra ;D haha men mycket roligt var det med mycket stopp efter vägen dock, 4 timmar tog det ner, tror att dom har försmå blåsor för alkohol ! Skulle blivit ansiktstattueringar men det blev det aldrig, tur var väl kanske det ;) och inga nya hål på någon så ganska städat ändå får ja väl säga !

Blev en ny väska för mej iaf och lite annat smått :)

Vi väntar tillökning !

Hihii nu är det på riktigt, han blir våran ! Fina lilla prins blå.
Igår var vi och kollade på han och träffade honom för första gången. Så himla söt och go ! Nu är det bara en lång väntan tills han får komma och hålla Max sällskap här hemma i skogen :)









Prins blå har bott hos en jourfamilj från Örebro katthem och nu ska han få ett riktigt hem!

Fredag.







Idag i det vackra vädret skulle såklart mina fina dynor komma hem till mej, ivrig som ett barn så  släpa ja in stolen under tak och torka av den för att kunna pröva så dom passa. Självklart gjorde dom det, underbart va fint ! Kanske skulle ta och skruva ihop grillen också när det endå regnar ;)



måndag.



Vilket fantastiskt väder vi har, själv har jag bara varit inne och pysslat sen jag kom hem. Gissar på att jag inte kommer göra så mycket mer än så idag. Som tur var har vi ju spenderat mesta delen av helgen i trädgården :)

Bullar.





Har spenderat dagen med att baka bullar och så har jag jobbat och vi har haft fika fredag, och tro´t eller ej men Liza hade bakat en fantastisk kaka till oss. guld värt med så bra arbetskamrater :)

Påsken i hult.























Påskpyntat värre här hemma, mycket trevligt. Nu ska jag gå och slänga ihop och in en cheesecake i frysen till middagen imorgon och sedan kommer jag förmodligen somna. Benny han är lycklig som ett barn och är iväg och hämtar en cross, varför jag nu har tillåtit honom det kan man ju undra !



Utemöblerna är ifrån märket Harbo och är köpta på Nya snickerifabriken i lindesberg.

Utemöbler.







Våra nya utemöbler. Nu ska jag bara försöka hitta ett par dynor som duger åt fröken här ! Sen ska altanen byggas ut också, så pappa när kommer du ?! ;D

RSS 2.0