Tisdag







Efter jobbet blev det att besikta om bilen och sedan var jag duktig och tränade :) Åkte hem och slängde ner en kyckling i grytan och drog till studion och träffade Fia och allihopa när Eve tatuerade sig. Sen åkte vi hem till mor och far och snodde påskris och fikade :P haha tidigare än tidigast med påskriset. Men det blev fiiint. (kommer väl en årlig påskpussbild senare, traditon)

Måndag

Idag efter jobbet gick jag och ordnade träningskort så nu ska jag väl försöka sätta igång så jag orkar arbeta som städtant i resten av mitt liv :) Efter det åkte jag hem till mitt gamla hem och gick ut i skogen med Hunden, mys. Sedan lagade pappa lite till mer på min bil och sen blev det visst lite wokhouse mat igen! haha Sen iväg med sorteringen och pantade burkar och var duktig. Sen kollade jag hur mkt jag får tillbaka på skatten, och det är 14000 det handlar om :D hihii överlycklig. Kan nog sluta panta burkar en stund ;D (för det gör jag ju för pengarna, och inte för miljön! NOT)

ShoppingSöndag


Dom har snott min ide, skönt då slapp jag göra egna som jag skulle ;D


haha så ful så den blir världens sötaste :D


I love Serholt.

Lördag

Ska snart iväg och jobba lite :) Härligt med 100% ob och ha något att göra. Lämnade min älskade Polo till pappa igår, lite som ska lagas innan ombesiktningen så nu är jag bil-lös så hade typ inte kunnat göra något idag ändå :P Och Benny ska också jobba.

Har inte så mkt att säga, har ju bara hunnit äta frukost typ :P

Torsdag



Haft en fantastisk dag på jobbet, härligt att gå dit med ett leende på läpparna klockan 6 på morgonen och gå hem med ett klockan 3 :) Väl hemma åkte jag och handlade och så bakade jag en cheesecake och sen gjorde jag ost och skinkpaj till mat ! Sen har jag vunnit i vem vet mest idag också. 16-15 över baby !

Nu sitter jag i soffan och äter jordgubbar och smält choklad och kollar på jobbjägaren :)

VS


Bara för att min pappa ska åka till Usa och ha hem en container så får jag sitta här och göra min egna lista med vad som ska med hem från Victorias secret. Jag är knappt nå lycklig ;)

Tre nya dofter ska jag iaf testa, spännande !

Måndag

Jobbat hela dagen ;D Efter vanliga jobbet kom Fia och Thea och jag klippte av resten av Fias hår som Johan hade börjat på :P Ovant men det blev ändå finare än vad jag trodde, fint faktiskt ;D

Efter det fick det bli middag från Wokhouse igen, haha jag kan inte få nog av nummer 30 ! Och nu har jag ätit glass och colasås som jag heller inte kan få nog av! i mina nya skålar också, som jag köpte för några veckor sedan.

My chest hurts !



Min älskling är världsbäst och jag är supernöjd :)

Lördag

Det är tur att ni är så dåliga på att kommentera, då slipper jag höra om mina dåliga uppdateringar ;)

Lördag



Nu kör vi !

Angelica har bakat semlor.









Jag kunde inte låta bli att baka semlor fast jag redan ätit i fredags :) Madde kom hit och fikade med mej också, alltid trevligt att slippa fika själv!

Helgen.

Fredag.
I fredags slutade jag vid lunch och passade på att hänga hemma hos min mor som tog med mej och Roxie på en promenad innan vi bakade semlor och spelade biljard medans dom jäste. Sedan kom storebror och Ann och mormor och fikade semlor innan det var dags att bege sej hem till älskling (som äntligen slutade)! Sen kollade vi på en värdelös norsk film med Benny nummer 2 och storebror, jag somnade såklart !

Lördag.
Vaknade vid halv 9 och hängde sedan med mamma och Ullis till Smultrongården medans Benny jobbade :) Handlade en påse med te bara. Sen en sväng till nisses, men det är bara Ann som hittar bra saker där :P Sen mejk också, jag hade ju inte te kulor ! Sen tog vi Polon på en långsväng till Bennys bror och Laila i skogen och hämtade lite nya skivor :) JLT´s båda nya och nån mer ! Sedan blev det att äta mer semlor innan Benny nummer 2 kom för att se True Grit, men jag somnade till den med :/

Söndag
Idag vaknade jag också halv 9, klev upp och kollade lite på Wasaloppet bara för att Benny gjorde det! Sen dusch och promenad till affärn innan det blev våfflor med hallon och grädde till frukost :) Sen åkte vi hem till Martin och Erika där Jörgen var och hängde :P Så nu är det bestämt att vi ska på Tattobåten också ! Sen en sväng hem till mor och far och körde ett parti biljard och så åt vi varsin pizza och nu ska jag nog ta mej ut på taket och ta lite av den sista solen :)

Onsdag



Jag älskar det jag skitzofrenin i det jag fick med hem, började gå till ungdomsmottagningen för att fixa nya p-piller (som förövrigt är gratis nu !) Sen handla cigg, glass och coca cola! Sedan till systemet för att hämta ut Romen (som är godast i världen!) Sen stå i fönstret och glo på hus utanför banken,(för att jag vill bli vuxen och uppfylla mina drömmar!) och sist in på bokrean och handlar en bok om barn !

Jag är inte riktigt som andra jag, så nu ska jag ta tag i disken och göra helsteckt kyckling i min gjutgärnsgryta (tantvarning?) och sen läsa ut boken och kasta p-pillren ;D hah ne kanske inte !

Träffade föresten Fia och lilla söta Thea idag och Polly såklart, vi promenerade vid sjön och så gick vi hem hit och åt skorpor och Thea åt gröt :) Fia berättar så fina historier för mej om att föda barn så jag antar att ja aldrig kommer få några själv ;D haha neerååå !

RSS 2.0