Tisdag.

Blev precis som jag hade tänkt mej :) förutom att jag åkte till Fia och inte hon till mej. Sen kom Benny hem och lagade mat och så har vi varit och ordnat en hylla och gjort ett föråd här i lägenheten. Jag är jätte nöjd, äntligen kan jag städa under alla grejer, och det ser mkt bättre ut på en hylla än i en hög i ett hörn på golvet.

Sovmorgon

God morgon klockan kvart i 10, det känns som helg, gud vad utvilad jag känner mej. Fantastiskt.Ska iväg för två timmars jobb om en timme typ sen är jag ledig igen. Ska bege mej till praktiken och bjuda på några biskvier tror jag, och kanske boka en tid.  Jag ser ju faktsikt hemsk ut. Sen ska jag nog ringa Fia och kolla om hon vill komma en sväng.

Walk in closet

Jag har städat min garderob idag. Och drömt om att ha en jätte stor och fin, där man ser alla kläder och ja ni vet. här kommer lite inspiration.













Fika hemma hos mej.



Ska bjuda mor och far på fika :) passar på att inviga mina fina prickiga tårttabletter.

Shoppat på Marieberg


Jacka Vero Moda. 500:-


Trosor Pieces 3 för 149:- massagefrej H&M 19.50:-


Trosor 79:- Nattlinne 149:- H&M

Kappahl 50:- och armband dazzling 89:-

Nora marken

Idag åkte jag och Benny med mamma till Nora :) heh marken handlar man sällan så mkt på, men hittade tårtpapper inne på Ärtan Pärtan och så skålar och en sil på lågprismagasinet.  det enda jag handlade på marken var en nyckelring och polkagrisar :)







 

Och nu ska jag diska opch dricka lite kaffe, sen ska jag hem till Sara som ordnar kräftkalas för jobbet idag :) Själv ska jag varken festa eller äta kräftor, men ska väl försöka vara ltie sällskap en stund iaf :)

en mening räcker att kunna....



Sjungit på den här låten halva dagen, men endast en mening, för det är det enda jag kan! I wanna go home!



Sen har jag frågat mej själv om det borde vara tillåtet att lyssna på den här låten någon annan tidpunkt än måndag-morgon, känns bara som en sådan låt! Men icke säger rockklassiker som spelar den på en torsdag.. ? (syftar mest på refrengen!)

30 biskvier :)

Har man ingenting bättre för sej en fredagkväll kan man ju alltid baka biskvier ! Det har iaf jag gjort.



fantastisk låt ;)



haha hoho hihi!

Nu ska jag handla och baka biskvier :)

Växer :)

Kommer ni ihåg min taniga blomma som jag linda runt ett hjärta ? jag var osäker på om jag skulle klara av en blomma till, men jag tror jag lyckas :) På lite mindre än en månad.



Fredag

Jobbat och sen haft "hål" och varit på Wokhouse och ätit med Benny, Bennys mor och faster. trevligt. Sen iväg och jobba tills nu. lite drygt sådär måste jag säga, och obehagligt att vara själv därute, speciellt efter förra gången!  men pengar är ju pengar.

Cherrypie


Mitt första cherypie är mera chabby chic ;D

Det här är någonting jag älskar, inte kan vara utan och helldre plockar med mej än mobilen. 79:-lisas här hemma, den räcker en evighet så det är det värt.

Torsdag

Jobbat och slitit hela dagen ;D Sen fick jag för mej att ta en snabb shoppingrunda på stan, ett sött prickigt linne och nytt beroendeframkallande Cherrypie ;D





Sen lagade älskling kyckling med curry till mej :)mums. Sen har vi bjudit mor och far på resterna av pajen ;D hihii Nu missar jag Ernst. hejsvejs.

..

Vissa dagar gör man inte så mkt på. Idag åt vi mat, jag vann vem vet mest med 11 - 8 ! andra gången jag vinner hihiiii. Sen blev det en promenad och så köpte vi lite lotter, jag vann 80kr, Benny 50kr. Någon gång kanske man blir milljonär ;D Kvällen har bara försvunnit och jag vägrar sätta mej i soffan, slocknar på en gång då! Men Benny ville se ett program på tv och jag vill inte lägga mej själv så nyss var jag ner med soporna, (dom kunde ha väntat tills imr bitti!) och diskat och plockat och ja ni vet!

Onsdag

För idag är det löningsdag, kollade nyss kontot och blev lycklig över att se att det var över 12 tusen :) Är hemma en sväng från jobbet, men ska åka och jobba vid 4 igen !  tråkigt, men det ska bli gott med lite kaffe nu.

Tisdag

Idag har jag och Fredrika jobbat en liten sväng, sen gick jag hem och åt matlåda samtidigt som jag bläddrade igenom Ikea katalogen som kom :) hihii sen iväg och handla mat och så bakade jag en fantastisk rabarber och jordgubbspaj och så kom Fia och lilla Thea och fikade, sen gick vi på stan en liten sväng. Mkt trevlig, vi är så himla värdelösa på att höra av oss.

Sen har jag fått fnatt och mer ha begär för onödiga saker. Så nu har ja setat vid datorn en timme eller två och letat! Heminredning är nog det bästa jag vet !

Den berömda matlistan!

Tisdag: Bennys kycklinggratäng med bacon och ris
Onsdag: Fiskpinnar, citron och mos
Torsdag:Panbiff/persiljehjälpar, sås och potatis
Fredag: Tacos
Lördag: Fläskfilé och potatisgratäng
Söndag:Benny’s lövbiffrullar och potatis
Måndag: Ungspannkaka  med bacon

Tisdag: Korvstroganoff och ris
Onsdag: Torsk, sås, citron och potatis
Torsdag: Kyckling och pasta
Fredag: Korv och pommes
Lördag: Kyckling, curry och ris
Söndag: Stek,sås och potatis
Måndag: Hamburgare

Tisdag: Kycklinggryta och ris
Onsdag: Fiskpanetter och mos
Torsdag: Ost och skinkpaj
Fredag: Pasta Carbonara
Lördag:Hemmagjord pizza
Söndag:Helstekt kyckling, sås och ris
Måndag: Bacon, freshi och snabbmakaroner

Angelicas matlista

....för tre veckor är nu skriven, fantastiskt att jag (helt själv, höhö) har klarat av att komma på 21 olika rätter och fördelat upp det finfint :) ska ge en till min kära mor och en ska jag har själv! är ni intresserade så går dom att köpa som en kokbok snart ;D väldigt mkt kyckling är det, men det är ju nyttigt, eller fettsnålt heter det kanske, aja skit samma för det är ju gott -därför det är med!

Måndag

Värsta dagen på arbetsveckan avklarad, undrar varför måndag är kämpigast jämt. Har iaf fått nya schemat idag, ser nästan helt okej ut, får sluta vara så girig efter pengar bara, sålänge jag går på timme så spelar det ju ingen roll får ju inte nå lån ändå. Så nu pysslas det i lägenheten, gör saker som vi inte borde men nu har jag tröttnat på den värdelösa hyresevärden och insett att ska man ha något gjort får man göra det själv!

Benny ordnar med köksfläckten som inte ens sitter som den ska, jävla tattare som har satt upp den där. Jag har lekt rörmockare och gjort rent under slasken. Så nu fungerar köket kanske lite bättre en stund :)

Ska försöka få pappa att laga balkongdörren så den går att stänga så kanske vi får mänskliga elräkningar i vinter och så ska jag ringa och skälla på hyresvärden om duschen och väggen !

Fantastisk vardag. Förövrigt så går jag och sjunger på; för vi ska ha roligt sa gummorna de små, för vi ska ha roligt det kan ni väl förstå, åka karusell och äta karamell uti marknaden i nora ! ser fram emot Nora marken, förstår inte vad som flygit i mej, men det är väl mysigt!

Söndag

I fredags fyllde farmor år så efter jobbet åkte jag, Benny, Jocke och Ann upp till stråss och fick jordgubbstårta och lite annat fika. mumsigt. Efter det så kollade jag och Benny på Macahan, säsongsavslutiningen. Jobbit är en stund kvar tills säsong 5 kommer.

Igårkväll så åkte vi så långt ut i skogen man kan komma i hälleforskräftskiva hos Jörgen och hans bror. Var himla trevligt, lång väg hem att köra och vi kom inte längre än till hällefors innan något hände! tokigt men det gick ju fort hem iaf !

Nu ska vi gå och försöka få i oss någon matbit, och sen tror jag att jag ska testafrisöryrket en sväng.

Fredag

Idag är första dagen det verkligen tar emot att gå upp, jag är skit trött och min mage gör ont. Jätte tråkigt hål sen på jobbet, kommer nog somna över bordet då. Får se om kaffe kan bota den här känslan, och om magen ger sej.

längesen jag gnällde såhär mkt.

Torsdag

Kort dag idag, trevligt. Sen blev det att städa härhemma och göra rent den dära fläkten, förstår inte vad det är för fel på den ! men men lite renare blev den. Sen har vi ätit lite tacos och jag måla några lister i hallen, klar förbättring men bättre än så blev det inte! hihiii sen blev det såklart Ernst !

Laktosintollerant

För er som inte viste det så tål jag inte laktos, vilket är ett ganska stort handikapp när man älskar choklad, glass och diverse bakverk. Plus att allt laktosfritt är tusen gånger dyrare än vanligt !

Men nu har jag hittat en fantastisk grej jag letat länge efter, nämligen glass. Ica var den fantastiska affären, som annars aldrig har något jag behöver, jag hittade ett paket i frysboxen när jag stod i kön, och sen har det inte funnits något mer.

Hursomhelst så ville jag bara tipsa om den här fantastiska glassen, skit god fast den är laktosfri, ibland kan ju sakerna smaka lite skumt.

Här kommer iaf dom bästa ingridienserna för en lyckad glasskväll :)










underskattad måltid.

Jobbat hela dagen, sen har jag försökt imponeraBenny genom att laga mat andra dagen i rad, det blev den mest underskattade maträtten som finns, potatismos och fiskpinnar och så har man lite citron till. Egentligen är det fantastiskt, men få personer förstår det. Sedan vann jag i vem vet mest, fantastiskt! Och nu är Benny nummer två här och får resterna av maten, riktigt potatismos ;D Ska väl kolla lite på tv och så. Har sovmorgon imorgon, klockan 10 börjar jag. Underbart!

Onsdag

God morgon god morgon!

Iågr lyckades jag laga en hel middag själv, förutom att benny stycka kycklingen :) Gjorde helstekt kyckling i min gryta, sås och ris. Tur att det tar sån lång tid, för det värsta jag har gjort på länge var att ta i kycklingen, det kändes som en riktig och jag mådde jätte dåligt. Men jag är hård och åt sen, det var gott.

Nu måste jag gå och ta kaffe, ligger redan 10 minuter efter den här morgonen! Sen iväg till jobbet.

Spets

Tänk vad vacker det kan bli med lite spets :)

Före och efterbilder:
















Tisdag

Idag har jag tagit ledigt från jobbet, och som så många andra sökt jobb på meritor! Var där aningen för tidigt och fick kölapp nr 7 och gick hem och drack lite mer kaffe :) Sen tillbaka på en kort intervju och sen hem för att pussa älskling hejdå när han gick till jobbet, ovanligt att jag stannar kvar hemma själv. Är ju tvärtom varje dag, och jag har ju lite svårt för att vara själv härhemma!

Så jag drog iväg med all sortering och kasta och hade mej, sen hem till mamma och skrev av lite recept jag saknar, sen har jag storhandlat på både lidl och hemköp, nu mellanlandar jag med en kopp kaffe (vilket är det underbaraste med att vara ledig, jag kan ta hur många kaffepauser som helst!)  och snart ska jag ta tag i att vika tvätt och sedan tror jag att jag ska åka och köpa en liten grej som ja ska pyssla ihop, eller skriva in alla recept på små lappar i en bok eller så!

Måndag

Ja så var måndagen över, igen! Jobbat hela dagen, underbart att få komma hem och känna doften av älsklings underbara mat, och bara slå sej ner och äta :) önskar alla ni andra där ute kunde ha det så bra som mej. hihii

Sen tog jag en dusch och så åkte vi till mor och far och drack kaffe. Så nu ska jag diska lite och sen blir det soffmys :) det är det bästa som finns, att bara få spendera kvällarna med den bästa i hela världen.

Paj

Hela den här dagen har bara försvunnit. Har iaf varit hos Jocke och Ann och fått hallon och rabarberpaj :) mumsigt. Nu ska jag nog inta soffläge och ha lite ångest över att helgen försvinner så fort!

Söndag

Blev att dricka små rosa drinkar och spela gh med Benny och Bror igår. Sen promenerade vi till Bistro, skit bra musik var det, bra gjort att sjunga, spela gitarr och trumor samtidigt. Sen blev det lite tok efter bistro !









pyssel






Från början var spegeln träfärgad och tråkig. nu är den fin och mer till hallen ska det bli, men det får räcka för idag med spegeln där.

För sen så har vi målat sängen.






Mer bilder kommer när det är helt klart och så i sovrummet :) gud så jag tycker det är roligt att hålla på. Benny med ;)

Lördag

God morgon lördag. Är så inspirerad av gårdagens shopping att idag blir en projektdag, ska vänta på att pappa ringer upp så ja vet om jag ska gå och handla färg eller inte, eller ja vad för färger jag ska handla. Kommer bli fantastiskt när det blir klart tror jag, och så har jag någonting att göra.

Jag fortsätter med min strejk iår, har inte varit på någon träff mer än vårmönstringen och bugrun, och jag går inte på LindeOpen idag, weard. Men jag kommer kanske igen nästa år.

Fredag


Mysig rosa matta, rusta 499:-


Vaser och blommor. Ikea


romantiska ljuslyktor. Ikea 39:-/st


Fin skål från serholt. halva priset 50 kr village. fynd!


lila ljus som vi kan elda när vi ska ha mysigt. Ikea


En lila ljuslykta, 20:- Ikea


Cult design ljuslyktan fick ta plats brevid ugglekrukan :)


Fantastiskt fin bok fick plats på min kokbokshylla, allt ser mumsigt ut. 98:- rusta.


ett coolt armband fick bli ett i min samling. 69:- JC

Att sluta tidigt en fredag är för mej inte bra. har såpass dålig fantasi att det enda jag kommer på att göra är att shoppa eller städa. Benny hade redan städat när jag kom hem så jag lagade en ost och skinkpaj och sen bar det iväg till öret en sväng :) Sen har jag pysslat hela kvällen och fått mkt ideér på vad som komma skall. Snart är lägenheten fulländad, och då är det väl dags att flytta ;)

fortfaranade torsdag.

Jobbat idag, sen hem och duscha och plocka lite. Sen lagade vi torsk och potatis, eller ja Benny gjorde. Men jag tog ju upp torsken ur frysen iaf ;D Sen har vi varit hos mammi och pappi och druckit lite kaffe och sen kolla på Ernst. Trevligt.

Lagom jobbdag imorgon, slutar nog i skaplig tid iaf :) härligt för sen är det helg !

Torsdag

Typ alla är sjuka på jobbet, men inte jag tyvärr. Det börjar bli lite kämpigt nu. men snart är det helg och jag får vara glad för timmarna jag får.

Måndag


 jävla oflyt hela tiden. Ska nog börja kolla lite skyltar innan jag parkerar medans jag tröstar mej med att det bara är 400 som ska betalas in inom 8 dagar.


Som tur är har jag älskling i köket som lagar fantastisk mat åt mej.


Och sedan ska vara det bästa sällskapet som finns under en mysig filmkväll :)

Dinner


Bordet är dukat, maten ska bara bli klar och gästerna ta plats.


Coookiing :)


Kött är gott.



Självklart blir det efterrätt. Spännande när jag inte har mina egna recept här hemma, men det blir nog bra det här !

Söndag

Det blev en mysig kväll igår med mycke Yatzi spelande, bror och Benny nr 2 kom också förbi.

Idag blev det våffelfrukost och sedan har jag städat lägenheten och Benny är till sin bror och hälsar på, bra tycker jag för han både tankar och tvättar min bil också :)

Blir nog att bjuda bror och Ann på mat lite senare, trevligt trevligt.

Lördag







Idag blev det scones till frukost :) Skönt att sova ut var det också. Nu ska vi snart hem till mamma och pappa, ska köra iväg dom på kräftskiva och vi ska låna trädgården och grilla och mysa lite. härligt härligt.

Jag gör det jag gör bäst.

Att sluta tidigt en fredag utan att ha något att göra är inte bra för min ekonomi. Men oj så bra för humöret. En sväng till Marieberg i min älskade polo :)


50:- Glitter.


200:- Ur och Penn.


Onödigt fint. 49:- för båda. Kappahl


Fynd från Lindex 64:- för alla 3.


Underbara. 218:- och dom blev mina.


Min nya favorittröja, Gina Tricot 249:-


Ugglekruka, lagerhouse 79:-


Älskling betalade den underbara klockan från lagerhouse :)

Nu blir det som vanligt underklädsvisining för älskling :) Kanske se en film sen ikväll.

mums





Efter en lyckad middag med älskling och tävling som vanligt i vem vet mest så begav vi oss till lidl, mest för att handla fransyska, men sen handlade jag också lidls guldkorn, godiset, vindruvor och dom fantastiska rullarna. mums. Nu väntar en mysig kväll i soffan, först ut Ernst och sen Macahan. Lyx för en torsdag.

Torsdag.

Jag har inte alltid något intressant att skriva om, idag har jag bara jobbat och hämtat massor med persilja från mammas land och lagt i våran frys :) Och nu ska jag försöka ta hand om Benny som han alltid tar hand om mej när jag kommer från jobbet, får väl se hur jag lyckas, ska gå och börja med något som ska likna mat sen.



Onsdag

Igår var jag och hälsade på mamma efter att jag hade jobbat och lunchat med älskling. Vi tog en långpromenad i skogen med hunden, åt blåbär och hallon sen hittade vi lite svamp också. Jag tycker det är roligt att plocka svamp men jag tycker inte om det själv

Idag har jag jobbat på sen har Benny nummer två bjudigt Benny och Mej på WokHouse :) Fantastiskt gott, och nu ska vi dricka lite kaffe.

Måndag

Idag har jag haft sovmorgon :) börja inte jobba förens klockan 10, tråkigt!  Sen har älskling lagat mat åt mej, gott som vanligt. Efter det åkte vi ut till mammi och pappi på fika, sen tog vi en promenad med hunden i skogen, så himla skönt att gå i skogen :) Nu ska jag iaf ta tag i disken och sen vet jag inte om det kanske blir en film.

Söndag

Benny och Jag startade dagen med plättfrukost och sedan åkte vi till Mejk och inhandlade pärmar och register, för att sedan ta tag i papperkassarna med viktiga och oviktiga papper. Hittills har det roligaste fyndet varit ett visakort till firman han inte visste han hade ! Känns verkligen som om det vi gör är nödvändigt iaf. Men just nu ser vi inget slut på det hela.

Dags att återgå till pappershögarna.

Poker night


Trevlig kväll igår med tilltugg!

RSS 2.0