Lördag.

Igårkväll blev det lite drickande här hemma och sen Bistro en sväng på Go Getters, men dom va inge bra alls så vi gick hem vid kvart över 12 ! hah Men skönt för man mådde bra imorse :)

Och nu har vi varit på Dop för lilla Thea som jag är fadder till :)









och nu lagar Benny mat sen ska vi på the legends ikväll :)

Torsdag

Idag har jag jobbat först, sen var det dags för SRY prov 1 , som förhoppningsvis gick bra :) Sen åkte jag hem till min käre mor och följde med henne och hunden ut på en långpromenad i skogen :) Sen har jag färgat Ulrikas hår också och nnu sitter jag här och väntar medans älskling lagar mat :)

Sen ska vi nog gå och sola, för det är så himla skönt och man ser mkt piggare ut om man inte är helt vit !

idag vill jag hylla..

...mamma och pappas badkar som jag lånade medan Benny var i garaget ! fantastiskt skönt :) Sen har jag gungat gungstol och pluggat, SRY prov imorgon ju! ojoj hur ska de gå ? :)

Shopping :)


299:- Åhlens


fantastisk på plats :)


199:- Village


???


99:- H&M


299:- Carlings


199:- Sweet poison


259:- sweet poison

Sen hårfärg och massa mat blev med hem ofter en lång dag på stan i Örobro, Marieberg och Willys med Ann :) och innan det var jag på kurs på jobbet ! Nu blir det tv:n :)

tack hjärtat

Idag är det våran dag.


















Vill ha!



godbitar  :)
men när ska jag använda dom ?

påhälsningar

Idag har vi varit hos mormor och fikat, mamma och pappa och Jocke och Ann med vi firade hennes födelsedag i efterskott och igen för mej och mamma ! Jocke och Ann hade köpt med en prickig vaxduk åt oss i ullared (så att bordet slipper bli mer förstört efter allt festande!). Sen har vi lagat lite mat och nu har vi varit och hälsat på Bennys bror. usch så dimmigt det var att åka men det gick bra iaf! nu har vi lite idé torka på vad vi ska göra men det löser sej nog :)

roses





jag har väldens bästa pojkvän.

Lördag

God morgon :) har precis ätit plättar till frukost :) mys mys.

Fredag





jag kan göra det mysigt jag.

Tisdag

Idag var jag och Fredrika lite dumma och gick till jobbet ungefär en timme innan vi börja jobba! hah tabbe... Sen gick jag hem och gick en promenad med hunden i ovädret :) Sen var det kurs som gällde ! Sen en sväng hem till mor och far och hörde hur dom hade haft det och sen hem och åt mat och kollade på vem vet mest, och jag vann för andra dagen i rad ! :) Och nu har vi varit och solat och snart börjar tv-kvällen :)



Igår hämtade jag mina underbart flummiga skor från omklackningen ! lätt värda 150kr !

Måndag

Jobbat idag :) tvättade och städade jobb-bilen gjorde vi med :) duktigt! Sen har jag promenerat med hunden och haft mej! Och älskling har lagat god mat, igen :)

Imorgon kommer mor och far hem igen och vi lämnar tillbaka odjuret :) skönt, slippa gå upp tidigare och gå ut! haha fast det är ändå mysigt att ha henne här :)

pics.




























Söndag



haha !
mer bilder kommer sen.

Nu kör vi!



Nu om 1 minut blandas den första drinken :)

Lördag

Hurtmänniskorna Angelica och Benny hade så himla tråkigt igårkväll så vi fick för oss att hem till mor och far ! haha sen var vi kvar en stund, när vi skulle gå hem igen var det bara 2,5 minus! hihii men det var trevligt, fick med mej ett par skor som jag precis var och lämna in på omklackning, hittar ju inte nya så då får det bli så!

Imorse gick vi och åt frukostFrosth och så var vi till systemet och konsum! hah hatar konsum, första varan jag tog så kollade jag på datumet (just för att det är skitkonsum) och den hade redan gått ut ! hah men men min mjölk är typ 2 kr billigare styck där så det lönar sej ju så! 

Tror bestämt att det vankas partajj här ikväll, mkt trevligt ska det bli :)

Torsdag

Hehe, tur att man inte försov sej imorse! Bra att ha Fredrika som märker att man inte är ute på balkongen och röker, så jag hann nästan i tid :) Efter jobbet så har jag varit hos Benny och städat studion i brist på annat att göra och så åt vi lite på 37:an ! Nu ska jag plocka lite här i lägenheten och invänta Benny så vi kan äta och åka till mor och far, Benny ska pyssla med bubblan och jag vill göra något kreativt, men har inte kommit på något än, men det är alltid enklare att pyssla hos mor och far, dom har lite mer grejor i källaren än jag..



Onsdag

Jobbat idag, men känns mest som om jag har haft hål, två stycken blev det! På det ena så gjorde jag rent spisen, och på det andra lekte jag rörmockare och tog bort massa äckel i avloppet vid duschen och skrubba rent hela duschen. Tur att jag inte blir rastlös så lätt ;)

Sen lagade Benny mat åt mej när vi hade slutat och så har vi varit och hälsat på Martin i huset en sväng :)

Någon som har något bra förslag på vad jag ska sysselsätta mej med imorgon efter jag har slutat och Benny jobbar ? är redan rastlös inför det ;D

Tisdag

Idag har jag jobbat :) Sen åkte jag hem till mamma och klippte henne, färga hennes utväxt, la färginpackning och färga fransar och bryn! Sen iväg till jobbet igen på kurs, trevligt! Sen gick jag hem och lagade mat och gjorde fint i lägenheten och tände massa ljus tills älskling kom hem :) Sen kollade vi på vem vet mest och så åkte vi hem till mor och far för att pappa behövde hjälp med bubblan och så nu har vi varit och solat och nu ska jag kolla på tv :)

ska ha hus, hund loch katt i två veckor i februari föresten :) övning ger färdighet! någon som lånar ut ett barn när vi ändå är igång ? ;D

Måndag

Jobbat idag, sen var vi till bror och Ann igen, kollade på tapeterna! imponerad över att storebror gjorde så bra ifrån sej första gången! Sen har jag läst lite inför kursen imorgon och Benny har målat mina naglar  nu :) hahah va bra det är att ha en karl som kan måla!



Söndag

Idag var vi ut till far en sväng och drack lite kaffe och hämtade lite mer saker hem hit, bland annat lite blommor :) Innan det blev det en sväng förbi mejk och handla lite krukor :) Sen fick vi för oss att åka till Ikea och handla lite stolar och så lite kuddfodral och sånt där :) sen blev det att laga kyckling och curry, mums. Efter det gick vi och sola och handla, goodis!









Lördag

Idag har Benny varit i garaget och pysslat med Bubblan och jag städade övervåningen åt mamma, mest för att sysselsätta mej, sen passade jag på att plocka hem lite grejor som vanligt! men nu har vi ett mycket mysigare vardagsrum :)

Sen åkte vi till Rockhammar och fick nybakta bullar och hade trevligt :)

Och nu har vi kollat på Macahan i vårat jätte mysiga vardagsrum!

Sådär!

Efter att ha jobbat en stund, så städa och tvättade jag, bror kom förbi en sväng, sen kom mamma och vi drack kaffe och gick och handlade ett par skor jag hade kollat ut åt henne, slank in på en affär brevid och hittade skit bra byxor att jobba i,70% as nöjd och jag köpte två stycken! jag kan aldrig köpa bara 1 när det är rea ;D Sen har jag fått hem dop-presenten till Thea  :) hihii setat och tittat på den, asnöjd! mammas kommentar var - ja ingen annan köper väl en såndära ! hah jag älskar när presenter är präglade av mej själv. Sen jobbade jag lite till och nu ska jag göra mej iordning, för vi ska till Fia och Johan och äta mat och fira Fia lite granna, hon fyller faktiskt år imorgon :)


Fredag

Jag har nog aldrig varit såhär trött, dumma höst att göra såhär mot mej. Jag somnade halv 11 igår, ändå var det jobbigt att komma upp idag. Var iaf på Mariberg igår med mammi, handla lite smått och gått.

Nu ska jag gå och dricka kaffe!

Onsdag

god morgon, idag är det minnsann ingen sovmorgon! Har haft en fantastisk mardröm, om jobbet! hah

Tisdag

Började dagen med en liten sovmorgon innan vi satte igång och jobbade tills det var dags för SRY-kursen, med vanlig kixon-prägling blev det lite leenden som kom upp på våra läppar och vi hade roligt medan vi lärde oss mkt ;D

Sen gick jag hem och så diskade vi och lagade mat i lägenheten här hemma, efter det blev det att tävla i vem vet mest som dom flesta kvällarna :) Efter det hämtade vi min älskade Polo, den har varit på lite bilspa sen i Fredags och nu mår den prima :) härligt att den är tillbaka.

Sen har jag som hälften av alla andra svenska kvinnor idag bänkat mej framför dh och ct :) Och nu har jag kollat igenom lite jobb beskrivningar och sådära.

Måndag

Vaknade upp med en en sträckt nacke imorse, kändes inte alls bra men valde att gå till jobbet ändå. Gick bättre än förväntat att jobba :) Sen tog vi en paus och åt bullar hemma hos mamma en sväng också. Efter jobbet tog jag en sväng förbi studion och kollade på när pappa plågades lite sen gick jag hem och lagade mat.

Imorgon börjar SRY-kursen på jobbet, jag tycker att det ska bli roligt :) Alltid roligt att lära sig nya saker ju, även fast jag tror att allt inte är nytt som ingår.

Shopping
































Bilderna får tala för sej själva. Det här är en del av det som kom med hem från Gekås i Ullared.

Söndag

Jag tänkte lägga upp bilderna på allt jag handlade, men internet går himla segt nu så testar imorgon bitti ist. Nu blir det att ta tag i disken sen mys med älskling <3

Fredag

Sådär då har man städat hela lägenheten och tvättat två maskiner :) tillbaka och jobba en stund nu då (för det har jag inte redan gjort hela förmiddagen och här hemma!) och köra iväg min älskade Polo till far som ska ta hand om den tills imorgon kväll, Precis vad Polon behöver men inte plånboken.

RSS 2.0