Great..

Jaha Fia är som vanligt upptagen, eller tidsoptimist ;D Så fick bli Madde och jag som promenerade en sväng. Då blev hunden glad iaf ! Sen kolla vi på idol lite, ja jag kollade på idol, coolt ;D men ja får inte se finalen nu, eller fortsättning fatta inte riktigt ! hah så nu gråter ja floder och mitt liv som fjortonåring gick precis under!
Sen usch var det Grey´s bra att börja grina det första man gör liksom, hah har kommit på att ja grinar så mkt till tv:n nu för att ja inte grinar åt mitt eget liv så ofta ! hah tur att man inte har nån pojk som sitter och mobbar en för att man grinar !
Är trötter, ovanligt, har också problem med att bestämma vad ja ska göra i helgen, funderar på att klippa gräs och stapla ved, och söndagen är ju bortplanerad så det hinns nog inte med så mkt mer. vet inte om ja orkar gå ut, nu känner ja mej helt matt, men som vanligt på fredag morgon får ja väl hets för att det är helg, och fredag ! går ja inte ut har jag inte lika stor chans att hitta mitt livs kärlek, tror inte han kommer ner till vedhögen ;D

hah, fast många bollar i luften är det lite, iaf i mina tankar !


Onsdag..

Jaha hemma från skolan :) fast om det är så trevligt vet ja inte, min mamma har svårigheter med att lyssna på vad folk har att säga, så vi är mindre bra vänner just nu.
I skolan gjorde vi klart faktan till kultur och stilhistoria, skönt att vara tre skrattretande personer på det iaf ;D sen svenska provet, haha ja är ganska efterbliven tror jag ! aja får väl se om det blir godkännt !
Sen kom Fia och Madde och hämta mej :) åkte en sväng ut till Marieberg, lämna in Fia´s telefon och kollade lite, hitta inge spec, kanske en stickad tröja ja vill ha, men vet ej ! om ja får den av min mammi kanske ! Sen en hamburgare blev det, var längesen !

Great, funderar på om ja ska ta en promenad med hunden och fia och hennes hu d på strandis, men får se vad som hinns med ! Ska ju kolla på grey´s och grina klockan nio ! ;D chips till det !

Onsdag :)

Jaha engelsksa b, haha gör ingenting, får göra det på en plats man kan börja grina på ! Har hål timme till 20 i tolv nu, så det känns en aning onödigt att sitta här och göra ingenintg ! Men jag är duktig;D
Jag ska tvätta håret idag, bara så ni vet ;D;D haha

Tisdag :)

Jaha var på Mary Key party hos Fia idag :) Mycket trevligt, synd där bara att man är en fattig student ! haah har iaf kommit på att vi ska ha sex party också ^^, mkt busigt ;) Sen har jag lekt med Madde och Oscar :) mest kollat tv.
Sen ladda ja ner Takidas nya album som jag var så skeptisk till nyss, men av en snabbgenom gång på 30 sek per låt, helt klart bättre än förväntningarna, och jag längtar till bussresan imr ;D Kom just på att det var tisdag, och att svenska provet var imr, ibland glömmer ja alldels för mkt saker, så nu är det dags att plugga !klockan är ju bara 00:01 så det är ju 7 timmr kvar tills busen går imr ! Great !

Tjejer ger sex för att få kärlek, killar ger kärlek för att få sex.
fast man kan ju se det tvärtom också ;D

Äntligen :)

You know whats in the mail today ?! ihh nytt simkort :p finally , så nu är det bara att samla nummer igen ;) Har vkar samma så ni kan ju bara skicka ett litet fint sms där det står vad ni heter ;) Har typ bara hunnit ätit mat nu :) Skönt var det att äntligen få sova igår, var nog aningen osocial mot Oscar och Madde :P men men !
Nu blir det kaffe och cigarett :)


Natti..

Great, Oscar har kommit hit :) trevligt, fikat har vi gjort, sen vet ja inte ! jo kollat på Anna anka, jävla miffo, kom på att hon är väldigt lik en person också! haha Madde höll med ! :P Roligt värre ^^,
Imorgon ska det blir himlans skönt att sova länge :) Min natt inatt var ju inte så trevlig !

Hoppas på trevliga drömmar inatt igen ;D hah

great..

Jaha fick sluta lite tidigare idag, jobba hemma på engelskan, vilket kvällsmänniskan här gillar :) Kanske blir klar med den ikv, hoppas ! Har varit in en sväng till stan och köpt doppresent, och så !  Sen kom Nisse hit på besök, saknat
han. blivit jätte fin, håret har växt tillbaka nu :) Mkt gosig var han :) vill ha han !
Nu har ja typ kollat igen engelska c texten vi fick idag, usch usch bara massa nya grejjer hela tiden ! Men den var ganska lätt, ska slå uppp några ord snart bara :) Funderar starkt på att bära in veden, men måste veta att ja orkar hela innan ja börjar :P Ska göra klart allt plugg ja kan innan ! Så man ligger på den torra sidan så att säga ;D

Ibland, då kan jag inte vara tyst, ibland orkar jag inte höra. Negativitet smittar av sej !

jävla skit måndag

Så jävla irriterande, när mamma kom upp vid 5, kankse jag hade sovit i 30 minuter, så jävla varmt har det vartit inatt.. sen blev vi osams över att jav ille bli väckt sen igen, så kom hon upp och kasta sin mobil på mej.. hah i eftermiddag kommer jag skratta åt det, men nu har det förstört min morgon..
Jävla cp nickelallergi.. och allla andra allergier just nu, kliar överallt och jag blir galen.. vill ha normala kläder !
Mår illa också, och ska försöka äta macka till fruksot :S ja vill ha mina flingor :/
Sen ska jag tala om valar, jag kan inte det där, och ja vet inte hur jag ska slippa undan heller, tror inte det går :( it´s not the day for it.. vilket det inte kommer vara någon annan dag heller.

På mina 30 minuter hann jag drömma att ja blev kittlad på ryggen iaf, tur att man inte börjar bli nå desperat och måste drömma om det ;D

Söndag.

Blev en väldigt lugn kväll igår, jag och Madde var ute och gick med Polly i över en timme sen var vi hos Fia och Johan resten av kvällen trevligt :) Dktiga jag tog det alltså lugnt en hel kväll ;) och det kröp inte så mkt i mej !

Idag har jag och mamma varit på kopparbergsmarken, och det var ju samma skit som vanligt ! Men vi har ju iaf gjort något ! Stannade och kollade på kusinvittamins hund på hemvägen också  :) söt var den ! Nu ska jag gå och äta lite paj, magen kurrar liksom ! Sen göra mera engelska c och bli påminnd om att äta vitaminer så ja inte blir sjuk nå mer, hata att ta igen saker för man har ju nya saker samtidigt !

Fortfarande ingen mobil, men ni vet väl vart ja bor ;)

Lördagens bilder !


Bästa <3


My new bff ;)


Staffan dj:ar !


Great question !


Jag tror att det är han som jobbar på akuten ^^.


Mkt bra fråga igen, jag och namn ni vet ;D


partypinglor ;)


:)

eld dansare hade vi med :P


Sanni panni!


Lovely ;)


jag har väl aldrig varit tredje hjulet ;D


haha vissa människor tar ett tag och komma på vem dom är ;D


kvällens sista bild !

Lördag..

Igår var vi på Elins 20 års förfest :) trevlans med annorlunda folk mot va jag brukar vara med och bistro var helt okej :) Sen att jag är mörkrädd utan telefon kanske inte var ett bra avslut !
förövrigt så har mitt simkort gått sönder, har inga nummer och ingen telefon :) jätte trevligt, nej !men ja har en hem telefon ! Ingen aning om vart kvällen slutar, ska iaf fixa mammas hår nu !

God kväll !

Lång dag på praktiken, gick hem straxt efter 6, inte ofta det händer ! Varit en ganska långtråkig dag blev inte roliga saker att göra förens vid 4 ungefär ! Men men ! Hr typ kommit hem, lagat mat och varit ute med hunden :) fryser fortfarande som en tok.. ska plåga mej själv och röka en sväng ! sen blir det iaf en engelskauppgift !

mitt humör är kasst, ha lite överseende med det. väldigt lättirriterad !

just nu är jag irriterad över folk som inte kan säga vem det är som har sagt saker dom har hört. det handlar ju inte bara om dej. jag ingår ju också i ryktet.

Praktik :)

God morgon, usch vad jag har frysit och frysit ! Tänt ljus och duschat så varmt vatten vi hade nu å morgonen, nu är det dubbla tröjor och tofflor på. Usch !
Ska ta mej lite kaffe och cigaretter och vakna till liv nu :) det är min bästa stund om dagen ! älska morgonkaffe och ciggis ;) Sen bär det av till praktiken, nice nice. fast jag är grymt trött !

Imr är det fredag, kan någon planera min helg ? ;)

fan



Så jävla arg, typ igår eller nå satt jag och kollade efter skor, hittade ungefär sånna här men med diamanter på trycket bak och alla olika motiv i alla olika färger. Men nu när min kära mor säger att ja får dom till studenten, nej då finns dom inte nånstans.. Så jävla irriterande..
Nu ska jag gå och vara depprimerad och äta upp alla ostbågar som är kvar och tycka synd om mej själv framför tvn och strunta i att göra någonting som hör till skolan !

Onsdag..

halloj, varit på länsarvet och kollat idag, ganska roligt faktiskt mkt roliga kläder ^^, intressant iaf :)
Sen har ja åkt hem, ätit och lite så. inte hänt så mkt än ! har väl lite plugg att göra, men har inte kommit igång än !

Snart är det fredag igen :)


min missie och jag har gjort allt tillsammans när jag har varit hemma.
kommer aldrig klara mej utan katt i mitt liv.



Tisdag..

Jaha skolfoto imorse, gick väl som skolfoton brukar gå liksom ! inte så viktigt enligt mej ! Sen gick jag och Jossan till våran engelska lärare och fjäskade så vi fick jobba hemma, fick en del mer också.. Tycker personligen att vi gör skit tråkiga grejer på engelska c:n och jag gillar inte läraren..
Ah, iaf när jag kom hem så har jag varit hos mormor och fikat med mamma och hunden :) Sen typ fixat skype ist åt mamma och pappa ! och kommit på att nu kommer jag och mamma bli osams om vem som ska ha datorn ! haha
Nu ska jag gå ut och röka, sen sätt igång med plugg. Verkligen inge val, och börjar tappa självdiciplinen ! skärpning !

Måndag.. igen

Tiden rusar iväg, som vanligt !       Skolan idag, hade 2 lektioner, duktiga jag har varit fullt närvarande på båda ! Den här veckan ska jag försöka vara där hela !   har panik rent ut sagt, så himla mkt bollar i luften så att säga !
Efter skolan har jag och Madde gjort ett uppdrag, samt inhandlade jag lösögonfransar på extrapris -mkt roligt kan man hitta på ! Dom glittriga vill ja ha nu ^^, tihi !    oh vet ni vad ja måsta ha ? haha hittade röd och vit prickiga kastruller ! jag är kär ! Sen har jag lärt mamma msn, och köpt en mick, så hon och pappa kan tala ! himla roande !

NU ska jag komma på an issue, shit va svårt det är eller så har jag bara dålig fantasi och vill göra bra ifrån mej. Men det går väl som vanligt inte ! Ligger nog efter en hel del i engelska C:n också :/     känns mindre bra, men får väl reda på det imr !


mitt hår har nog växt lite ;D

Söndagnatt !

Asså helt otroligt ! känns som om jag börjar bli hypokondriker ! Min hals började precis cp:a igen och ja har börjat hosta, är det för att ja ska till skolan imr eller ? hah måste komma på något som är roligt med att gå dit.
Förövrigt kollade jag nyss igenom allt plugg, känns inte bra ! upptäckte också att skolfotot är kvart i 10 på tisdag, den dagen jag börjar halv 3 ni vet ^^, så glad ja blev NOT! Men jag kanske kan göra något annat vettigt (är grymt sugen på nya underkläder, men insåg att ingen ser dom ändå så det är inte behövligt !) kanske fönstershoppa lite eller så ! eller plugga till någonting.. Imorgon eftermiddag funderar jag på att bara göa det faktiskt !
Men det blir väl om vanligt, ingentingav !

Eftersom jag aldrig förstår mej på mej själv så ger jag dej säkert fel signaler hela tiden. förlåt.


Söndag !

haha oj, senaste inlägget var i onsdags ^^,

Torsdags klippte jag och höll på, fullt upptagen ^^, Sen fredaagen gick jag Mamma och Madde på marknaden, vilket mest bara var skräp, köpte en supersur polkagris iaf :) Sen Hem och göra sej iordning :) Stress ^^,
Sen när vi väl kom till förfesten var ingen där ^^, var det bara att vänligt vänta i trappen i ca 30 minuter, hatade då att vi stressa, vi var ju ändå sena ! Men värdarna var ju ännu senare !
Iaf skit trevlig kväll hos Kati och Lars, väl ute måste jag klaga, skit band, skit folkan och skit bartender ! Den första drinken man ber om kan dom inte, sen ber man om en whiterusiian ist, får en rosapantern (äcklig och för söt!) Madde klagar så ja äntligen får min whiterussian, som smakart bajs, skulle ut och röka men icke med glas efter klockan 12 ! 20 över 12 börjar bander som suger spela, stor besvikelse ! Sen knasar det ur lite ! haha springa ska inte ja göra nå mer iaf :) omplåstrad hand och knä, samt ett par trasiga jeans ^^, hah bra onödigt!
Tusen tack till bästa Burnis som körde hem oss iaf :)

Nu ska iaf jag åka till mormor och klippa hennes gräsmatta och fika :)

bilderna finns på bdb http://stonki.bilddagboken.se/p/show.html?id=410890085&directlink=1

Onsdag.

Oj, inte hunnit skriva !

  • Varit i skolan.
  • Köpt hårfärg åt mamma
  • Ätit lunch
  • Klippt mamma
  • färgat mamma
  • klippt och rullat mormors hår
  • hem och ätit kvällsmat.
  • Klippt halva gräsmattan
  • hjälpt Kati välja kläder
  • Lekt med Madde, fösökt hitta skor.
  • Hittat fina skor i mammas garderob som ingen viste hon hade ^^,
  • Kollat på ett helt tv avsnitt ! (whohoo!)
  • Nu ska ja sova !
Lång dag imr, men sen kommer det efterlängtade ^^, FREDAG!

:)

Tog en promenad med Madde och hunden :) Sen åkte vi till Kati och Lars och klippte Sanna ! Katis syster och barn var där också :) drack en del kaffe, så hade visst glömt bort mat idag, så jag bjöd Madde på gourmé middag - bacon cremefrieshe och snabbmakaroner ^^, Fast hon lämna mej lika snabbt typ ! Så nu sitter jag här själv och lyssnar på musik !

haha låten påminner om när ja hade pärlan, kom till backen där vid kyrkogården, rökte, spelade låten jätte högt, sjöng med och rullade upp i fart ^^, haha fan va härligt det var, och glad var jag också ! Vilka minnen !

God morgon tisdag !

Great, vaknade utan klockan idag, ringd till telefonsvararen och sa vad ja hette ! ha ! Sen låg jag och hunden och tänkte på hur jobbiga våra liv är ! haha not ! Sen har jag gjort våfflor till frukost ^^, mys ! och nu fixat till dom där nedrans naglarna ! Funderar på att sätta dit stjärnor också, för dom har ja inte använt än ! Men får se !

Behöver pengar, måste gå ut på fredag vet ni ! Rockabilly på bistro kan jag inte missa, så är det bara ! Så kom och klipp er :) Fixat så ja får klippa gräset också, fast det kommer vara kämpigt så ja skjuter upp det tills typ fredag och hoppas på att ja mår bättre !

Nagellack..

Ah, här sitter jag och är inte trött ! så bestämde mej för att måla naglarna ! Ah och nu har ja sabbat två, och börjar bli trött och det torkar inte som jag vill så nu har jag nagellack överallt och sabbat dom igen ! Så nu tar jag nog snart bort allt och går och lägger mej !

Har gjort negerbollar idag, sen kom Madde drack kaffe och åt negerbollar.. Sen sminka vi henne lite, trevlans ! Sen åkte vi till Kati och Lars och drack kaffe och klippte av ännu mera hår på Kati ! Hon är rolig hon :)

Måndag..

Whoho, uppe ur sängen straxt före tolv, realtivt pigg, klarade av att gå till postlådan och hämta posten, sen har jag lagat pasta och ostsås till mej själv :) och setat här en bra stund, ganska pigg faktiskt :) skönt, träffade Madde en sväng igår :) oh så konstigt det kändes, hade ju inte sets på typ hela helgen, och hann bara ses en snabbis, kanske orkar se henne en sväng senare ! :):)

rastlösa jag vill gå till skolan igen, men nu ska ja vara hemma tills ja är frisk, annars börjar det ju bara om igen ! Och nu har jag ju varit riktigt sjuk två gånger iår, så nu ska ja inte bli det nå mer :) lite besviken är jag öer att ja missade läxförhören, jag har ju övat :/ haha lätt att ja ska göra dom när ja kommer tillbaka :)

Nej ut och ta lite luft i 5 minuter :)

Söndag..

usch, är fortfarande sjuk men igår var nog värst.. låg i soffan hela dagen typ.. usch så mkt feber jag hade orkade inte ens resa mej upp :/ Fast piggnade till vid halv 9 :) så fick jag sällskap och kollade på film ! Idag mår jag lite bättre, är uppe på benen och tror inte ja har någon feber än :)

Btw så förstår jag inte att ni aldrig tröttnar på att sprida ut rykten, vore enklare att få dom att hålla om vi iaf hade setts ;D Men men alla kan ju inte vara så smarta, och btw så vill han ju inte ens köra hem mej ;D så ja tvivlar ju på att han vill hålla på med mej ;););)

Mkt bra att du har varit sjuk, mycket mysigt sällskap :)

sjuk !

Usch usch, vaknade imorse och mådde ännu sämre, så jag låg kvar och struntade i att gå på idrotten men åkte in för makeupen, känns lite onödigt i efterhand för jag hade redan gjort det vi gjorde.. Nån har snott mitt hänglås till skåpet också :/ glad att ja inte är dum nog att lägger in väska och jacka där då hade det varit borta !
Nu ska jag kämpa och åka in till stan och köpa halstabletter, piggilin och kanske chips eller nå, sen ska jag lägga mej i soffan och ligga kvar där tror jag, skulle vilja vara lite piggare faktiskt så jag typ orkar kolla på film med någon, men ja kanske orkar, vore mysigt men du blir nog smittad ;D

färgkurs.

Jaha skolan hela dagen idag ! Vi har bytit färgmärke så nu börjar vi med siffersystem ist för bokstavssystem, ni kanske inte förstår, men det är en del att lära om ! Turen jag har är att vi har några färger på praktiken som också har siffersystem så lite försprång har jag ju ;) Zandra fick håret färgat, jätte fint blev det, förutom det lila men det ordnas väl till ! :)
Jocke och Ann kom och åt mat med mej och mamma idag, trevligt som vanligt :) Sen kom Burnis och Niklas förbi på cigg igen :) Förmodligen träffa dom imr med :) nice ! Nu är Madelein här :)

Ett knäpp med fingrarna och då är jag där.. sjukt att du kan ha sånt inflytande på mej !

Good girl !

Jag tycker ibland att jag är himla duktig, ni vet lite bättre och vill helst ha lite kredit och så för att jag, precis som alla andra! haha har gjort två läxor nu ^^, haha förstår inte vad det är som egentligen får mej att tycka att ja är så duktig, för dom flesta har ju läxor precis som jag, men ja vet ingen som känner sej så otroligt duktig som jag ^^,

Iaf så är pappa i Göteborg och jobbar, frågar ni mej så är det riktigt skönt, vi går inte ihop just nu och jag tycker det är bra för mitt humör (som inte är på topp) att han inte är en faktor längre. Jag och mamma går som vanligt bra ihop :) Har iaf druckit kaffe och rökt medans jag lästa ikapp svenskan, mkt mkt trevligt sätt att göra det på ! Sen kom Burnis (bästavännen!) och Niklas på en cigarett :) trevlans, kanske tar en till senare när ja ska in och handla :)

Onsdag :)

I skolan idag har vi kollat på film, Stolthet och fördom, bra film faktiskt ! Helt okeej, fast lite obekvämt är det ju och sitta i samlingssalen om man jämför med hemma i soffan ^^, Sen la vi en färginpackning i mitt hår, vilket gjorde sitt iaf :) Sen har ja hunnit kommit hem och typ inge mera ! Min plan för idag är att köpa något gott och kolla på film ^^, Och skylla på att hösten gör mej fet ;D Sen ska jag väl kanske göra lite skolarbete , vore smart !


Great :)

Att ja ska lyckas bli på bra humör när jag borde gå och sova liksom ! haha kunde ha behövts lite innan ! Men man kan ju inte få allt, eller hur är det där ?! ibland så lyckas ja ju, men ibland så gör jag ju verkligen inte det !
Ah iaf så har det varit kvällspromenad med Madde ikv igen, jag gillart ! Förlåt Madde, men ibland behöver man ju få ur sej saker liksom, blir way much easier då ! Jag är iaf glad att jag har en vän som lyssnar. <3
Största funderingen nu är om ja törs gå ut och röka eller inte ^^,
Och om ja ska läsa tills ja somnar, det vore smart duktiga jag tänkte ha läst ut boken innan helgen, för att få något avklarat liksom ^^, Fast borde ta igen det ja missa när ja va sjuk ist, typ läsa tråkiga svenskatexterna.. Men boken är roligare, mer igenkännande liksom ! (boken heter screwed!) Känner mej duktigt som klarar av att läsa på engelska på bussen till skolan :] Nej nu lär ja gå härifrån faktiskt, annars blir ja kvar hela natten ^^,

Skor :)



Jaha, mamma var i på marieberg idag, så ringde jag henne, då var hon och kolla på skor, och mina skor fanns kvar, så då fick hon ta med dom hem till mej ;D Dom svart och vita ! Dom gula köpte jag förut, mitt kap för 150 kr har bara glömt bort dom !

Förövrigt har jag sökt 4 jobb nu :) varav ett kanonbra och två typ kanonbra, sen har jag det bästa kvar ^^, Orkar inte ta tag i det nu ! Måste ju dit då :) Går inte riktigt nu !

Hoppas verkligen ja får nå extra, behöver det ! :)

:)

Det finns en männsika som gör mej riktigt glad på denna jord.
Madelein Almström <3


Ah, insperation har jag hittat, Madde kommer över snart ska göra en rolig frisyr jag aldrig testat :) Mycket taggad är jag ! Mest på hennes sällskap kanske men också se om det är så lätt och roligt att göra något jag inte brukar :)

Sen ringde mamma, mitt drömjobb söker personal. Oh ja hoppar av skolan om ja får det ;D Nej men söka det ska jag iaf, måste bara komma på vad ja ska skriva för att dom ska välja just mej ! Det räcker kanske inte att skriva att ja är bäst på allt ;D Och vilken dag ska jag åka dit ? gosh va pirrigt det kommer vara ^^,

Hemma igen!

Hadu ju hoppats på att det skulle hålla på till tolv som dom sa, men det blir ju aldrig som dom säger ! Så ist för att vänta 4 timmar på engelskan, där väntan skulle vara ganska ensam och lektionen ännu mer ensam så tog jag och väntade själv på bussen i 30 minuter och sedan åkte hem :) Madde mötte mej sen åt ja mat och sen drack vi kaffe. Nu skulle hon åka och handla. Jag sitter och lyssnar på depp musik , välidgt onödigt ! (byterlåt!) Funderar på vad ja ska sysselsätta mej med, söka nå jobb tror jag. Såhär kan ja inte leva längre, ja måste ha nå roligt att se fram emot också, måste bara komma på något som är gratis :/ känns svårt!  Kan ingen kidnappa mej och ta mej till Usa och släppa av mej på Venice beach ? Sen kanske lite skolstuff, det är ju onödigt om ja går kvar om jag ändå går ut med dåliga betyg.. då kan ja ju lika järna hoppa av, men det gör jag ju inte !

Social distortion- Footprints on my ceiling

Tisdag..

Jaha, känns ganska surt att vara vaken, och bara ha kafferutinen kvar på morgonen faktiskt ! I egentligen skulle jag ha sovit nu då jag inte behöver vara i skolan förens halv 3, men lärarna lägger ju såklart in produktkurs nu.. Så med andra ord ska jag väl kolla på när någon sprayar lite hårspray osv.. Känns rätt värt när man inte är 100% pigg och frisk.. i vanliga fall hade jag ju fått vilat lite fast ja hade gått i skolan ! Men men, färdigklagat ;D

Måndag..

Jag tycker inte om att gå till skolan. Fast jag vet inte vad som är problemet med den egentligen tror inte det är själva skolan i sej faktiskt. Sen håller jag på och bli sjuk tror jag.. Det suger, sen har ja inga pengar, är 23 dagar kvar tills jag får pengar, vilket typ betyder att ja kommer bara ha tråkigt i 23 dagar till ! Sen typ roligt en helg sen vänta på pengar nästa gån osv. Ibland önskar jag att ja var ekonomiskt oberoende, fast jag skulle inte uppskatta det då ändå så ! Hela dagen har sagt swish, har typ hunnit tagit hand om min pappa som verkar vara 3 år såfort mamma jobbar och sen tagit en liten promenad med Madde och hunden på strandpromenaden ! Haft väldans mkt saker i huvudet, och det funkar inte som det ska, tror ja har feber faktiskt..
nej röka och säga hejdå till Madde för dagen ! För skolan har ju kommit på att ja ska vara där halv 10 ist för halv 3 imr så där försvann min underbara sovmorgon :/

Great !

Morgonen börja ju bra, så jävla värdelöst att försova sej, ja blir sur. Men egentligen borde man bli glad för man får ju sova längre.. Men det känns inte så bra att missa Engelskan, var ju borta därifrån förra veckan med!
Och jag som skulle bli duktig i skolan ! hmm börjar ju bra iaf ;D
Nej kaffe och cigg väntar :)

Spindeldag !


Största korsspindeln jag har sett iaf ^^,



Svartaänkan med ägg :)

Söndag !

Jaha det blev inte jag och Madde här hemma som vanligt i fredags utan vi blev bjudna på förfest hos Elin, Jenny och Linn var där också :) det var trevligt och annorlunda att vi inte satt här hemma :)


Sen blev det bistro, smash in to pieces spelade, jag, Linn och Elin stod längst fram liksom ;D


Sen var det ganska mkt trevligt folk ute och kvällenv ar lyckad :)


Efter bistro blev det en knasig efterfest med jag och Madde och sen två till, haha kom därifrån vid straxt innan 3 ! Sen fick man nattligt sällskap, och det är ju faktiskt inte så tokigt ;)

Igår så sov jag typ bort dagen, behövde ta igen lite liksom !Sen på kvällen åkte vi och hälsade på Kati och lars, kollade på fotboll, film och typ boxning fast ändå inte dom kramades mest liksom ;D trevligt, sen nattligt sällskap igen :) mys !

Idag har ja inte gjort så mkt, myst myst och myst. sen druckit kaffe och rökt ! nu ska jag måla naglarna och sen styra mat :) Sen försöka hitta på något så söndagen inte blir allt för tråkig :)

utgång !

jaha blir visst utgång på bistro ! jag och madde börjar väl här om en stund om inget annat roligt dyker upp ! :)
just nu har jag en galen katt i knät som bara skriker och är svartsjuk på datorn ! ^^, ägna några minuter åt den kanske !

Fredag..

Totalt värdelös dag hittills.. jag ogillar skolan mer än vad ja kommer ihåg att ja gjorde innan lovet.. Mest varit irriterad.. Men glad över att Jossan och jag har kommit på ett riktigt bra projektarbete och att han snygga killen åkte förbi när ja skulle till bussen.. längesen ja såg han nu! Annars har dagen mest sugit hittills.. och ja har ingen aning om vad ja ska sysselsätta mej med.. Kommer itne på något roligt som går att genomföra !
vad gör alla egentligen ?!

Go kväll !

Praktiken var underbar som vanligt, är himlans roligt och lärorikt, har hållit på hela tiden idag känns det verkligen som ! inte många lugna stunder! Bästa var att klippa Kati, mkt mkt nöjd och ja lärde mej en hel del nya saker och linjerna blev grymt snygga :) Älskar hennes frisyrer jämt ! Sen gick jag till mamma, som satt och tatuera sej fortfaranade, och hon har ju svårigheter med att sitta stil som ett barn, -tack för den genen! Så hon blev glad över att ja kom och underhöll henne en timme av tre iaf :) sen blev det pizza för ingen orka laga mat!
Efter det åkte familjen till den utstötta delen av familjen, Jocke ! ja Ann bor ju där också och Roxies kusin, som hon blev riktigt glad över att få träffa igen :) (som förövrigt är en hårig kudde som jocke har snott av mej!)
Jag och Madde hade dock förväntat oss hembakat av jocke, men wienerbröd och vaniljmunkar från hemköp dög väl det med ;D
Nu är jag trött, och väldigt otaggad på skola imr, men det var väl inge ovanligt ! idrott är inte min grej, tyckte det skulle vart roligt att kört brännboll, men vädret verkar inte hålla med mej! och inomhusidrott suger ! usch !Men kanske blir lite roligt att visa bilderna på Madde iaf ^^,



God morgon torsdag !

Jaha har varit vaken onödigt länge egentligen, men ja tycker om och duscha !
Ska väl gå ner och äta frukost och sen dricka mitt kaffe och röka :)
Blir nog lunch på 37:an idag med Madde :) mys <3


:)



Kvällen avslutades med choklad ansiktsmask och att skriva klart makeup arbtet :)
Guld värd dag faktiskt, hunnit med mkt.
Smartaste draget på hela dagen var att inte orka plocka ur paraflaxet ur väskan som jag tänkte, då det hälldes regn över mej på väg till bussen hem ! Det mindre smarta draget var väl att inte kunna hålla mej för skratt under ansiktsmasken ! Men det är väl inge ovanligt att vi spårar ur ?!



Nu ska jag sova, eller försöka! inatt tog det mej till straxt efter två att somna det gillar vi inte! men mkt värd dag på praktiken väntar imr. Jag tycker om att vara där :)

Onsdag..

Varit i skolan, nästan hela dagen missade bara en lektion!
hade iaf en väldigt väldigt bra anledning till att gå hem vid lunch då jag har påfyllt lite :)



Sen grillade Mamma och Madde var bjuden på finmiddag :)
Förövrigt så är majsen inte riktigt klara, det var iaf vad mamma sa !


Sen efter det fortsatte vi med mitt sminkarbete, haha ja !


 



ahh ni ..

Jag är inte jag utan mina älskade cigaretter, det viste ni kanske redan ! Så Oscar hade rätt, fast han tog i lite när han sa det ;) nästan två dagar klarade jag ! haha så nu ska jag dricka kaffe och röka igen, för att det är nog bland det bästa jag vet ! Ätit pizza har vi också gjort jag och madelein, vi är bra vi ;D

tihi <3



Angelica har nu gjort halva makeuparbetet, nu ska vi bara göra Madde ful också ! ;)

Tisdag..

Igår lyckades jag göra nästintill allt som har stått på att-göra-listan! Kändes bra tills jag skulle göra rent tangentbordet ! För det funkade inte mer sen när jag hade pillat och gjort rent överallt.. Så nu har jag äntligen köpt ett nytt, hade faktiskt behövt det igårkväll när jag var himlans rastlös.. Men men !
Jag och madde åt på Bellas när vi ändå var inne i stan liksom ! fast det var inte lika gott som förut! Kan ha nånting med att ingenting smakar som vanligt utan ciggaretterna men ja vet inte ! Nu vet ja inte riktigt vad vi ska hitta på, funderar på makeup arbetet.. Men har ingen insperation än :S
Förövrigt är det snart dax igen ;D

Fake it till you make it /a
RSS 2.0