Salomon och Camaro.

 
Var förbi storebror och Ann en sväng, finfina missarna fick vara modeller en stund :)
 

Söndag.

 
Idag har svärmor och svärmormor varit här på fika :) Annars har det inte hänt mycket alls här ute, B har åkt fyrhjuling mest hela tiden, ja har plockat undan lite i trädgården och nu tvingat B att vara med på kort.

Lördag.

 
Idag har jag för första gången bakat kärleksmums, har aldrig gjort det själv förut. Förmodligen för att det alltid har funnits i mammas frys. Men nu ligger det en låda i min frys också.
 
Annars har det mest varit en tråkig dag, B har gort massa tungt vettigt som inte ja får vara med på ! Och så nu har vi testat bilbarnstolen i bilarna. Vi som bytte till oss volvon som familjebil, stolen sitter bättre i Polon och är lättare att ta i och ur ! Så nu ska jag ta med vagnen ut och testa om den får plats bra i min älsklingsbil.

Fredag.

 
nybakta scones och mjölk till frukost - check!
 
Nu funderar jag på vad dagen har att erbjuda ?

Torsdag.

 
 
Det färdiga resultatet av gipsmagen hänger nu på plats i sovrummet.
(tror mina blommor behöver vatten ?!)
 
Idag har sotarn äntligen varit här, vi får hoppas pelletskaminen fungerar bättre nu iaf. Men jag ogillar starkt mina fina vita golv dagar som denna. Och kan inte räkna hur många gånger jag har torkat dom. Sen kom iaf  Fiakaffe och kaka. Och nu fick det visst bli en till kopp, smaskens !

City cross -black carbon !

 
 
Sista pusselbiten är nu hemma. Ida och Michaela körde med mej till babyproffsen idag och hämtade hem våran vagn. En mer svart vagn kunde jag inte hitta, och med andra ord ingen vagn som var mer mej. Och Benny ogillar ju inte dom svarta fälgarna och carbon tyget direkt ;) vattenflaskehållaren är på plats och skötväskan provhängd och några varv runt här inne är den provkörd.

Rosor

 
Inte var dag grannen knackar på dörren med rosor. Men idag var det förståeligt, jag skulle också vara glad om någon hitta min bortsprungna hund. Jag är iaf glad för att jag kunde hjälpa till och för dom fina rosorna :)

Tack mamma.

Blev visst äppelpaj hos mamma och så är hon ju så duktig och bakar surdegsbröd - och självklart delar hon med sej till sina barn :)

Tisdag.

 
Nu ska jag in till staden och inhandla stegpinnar till taket för att göra sotarn glad ! Sen får vi se vem jag trackaserar för en kopp kaffe och lite sällskap ;)

1 år i huset.

 
Ja idag är det ett år sen vi spenderade våran första natt här. Dagen till ära har jag gjort en tårta, i brist på annat ;) Har också hunnit med att köra B till stan för att köpa batteri till volvon, hämtat den hos mor och far. Sen hem igen, och så ringde mor. Stackars vovven dreglade och mamma jobba, så åkte dit och på vägen fick jag plocka upp grannens hund som hade rymt och sen hem till Roxie som förmodligen smakat lite på en padda så nu är jag hemma igen och väntar på att någon ska komma och sluka tårtan ;)

Söndags fika.

 
 
 
Äppelpaj och invigning av bordet. Mamma och pappa kommer och fikar, och mamma ska hjälpa mej att få i lite färg i håret medans grabbarna ska skruva gräsklippare !

Söndag.

Nu har jag sysselsättit mina pojkar såhär på förmiddagen. Benny har skruvat ihop nya bordet och Max har lekt med precis allt och kollat så B har gjort rätt. Själv har jag bara kollat på, dags och ta det lite lugnt för mej nu känner jag. Inget konstigt med det, smärtfritt fram tills nu så ska jag väl inte klaga på att kroppen börjar öva ?
 
 
 
 
 
 

Lördagkväll.

Bästa storebror och Ann är här, filmmys står på schemat efter en lång dag.

Lördag.

I väntan på att det ska komma någon och byta cross med Benny kan man ju alltid linda in sej i glapack för att sedan bli täckt med gips av konstnären själv som till råga på allt lyssnar på cornelis vreeswijk samtidigt ! Svårt att bara ligga där utan att skratta, och självklart skulle Lillan börja härja runt där under också. Men trots det tror ja vi lyckades få till magen :)

Fredag.

 
 
Idag har jag gått på Lindemarken med Fia och Thea, marken är ju roligare med barn :) Inhandlade iaf två hjärtan till dörren så jag är nöjd. Nu kollar jag efter saker jag vill bli av med här hemma, försöker tjäna ihop till ett nytt köksbord, så det gamla är till salu ! Sen har vi kaos och rökfyllt här hemma, ingen bra ide att försöka få på värmen igår av mej ! Hoppas det löser sej iaf.

projekt klocka.

 
 
 
Före och efterbild, väggen fick bli vit istället för beige och klockan har kommit upp !

magen..

 
vecka 34. 41 dagar kvar till bf.
eller
vecka 38. 12 dagar kvar till bf.
 

Torsdag.

 
 
Jaha, några kassa mobilbilder är vad ni får av mej idag ! hihii
Har varit på arbetsförmedlingen på förmiddagen, sen blev det smultrongården med Mamma och Ann för fika och insperation. Duktiga jag shoppa ingenting, men talade om min önskelista för mamma -det är ju snart jul !
 
Och nu ni, målarkläderna är på och rollern i handen.

Onsdag.


Lite bilder ifrån vårat sovrum. petrol är ju en färg jag faktiskt gillar.
Annars då ? Ja inte ska jag väl klaga, har spenderat dagen med att baka, fika med Emma, bakar lite till och nu kommer Michaela och Liam snart och ska fika lite. Det gäller väl att fylla upp frysen nu innan hon kommer, gissar på att det kommer vara ganska många som kommer och fikar första tiden för att träffa henne ;)

Tisdag.

Har varit hos min nya barnmorska idag ! Gick super bra, sockret har gått ner igen (lycka!) alla andra värden var bra, Lillan har växt som hon ska och ligger med huvudet nedåt, liiiite ruckbart fortfarande men vilken lättnad att det är nedåt !
 
Har ju inte talat om för er här att från början var Lillan beräknad till 2 Oktober, men sedan blev vi flyttade till 31 Oktober, och det är ju ganska olika. Jag kan ju säga att jag är förberedd om hon kommer 2 Oktober, för jag tror inte riktigt på 31 Oktober, jag vet ju fortfarande exakt när jag hade mens och när jag fick ett possitivt test var jag inte riktigt med barn annars, så vi får se när hon kikar ut ;)
 
Här är gissningslistan från Babyshowern, vill ni vara med och gissa ? (kommentera med namn så skriver jag in er!)
 
Jag - 4 Oktober
Ida S - 6 Oktober
Linnie - 7 Oktober
Ann - 8 Oktober
Jenny - 9 Oktober
Michaela - 12 Oktober
Liza - 13 Oktober
Min mamma - 14 Oktober
Ida C - 15 Oktober
Fia - 21 Oktober

Måndag.







Sådär, nu är BB väskan packad, telefonnummret till förlossningen är inlagt på alla 3 telefonerna och jag funderar på att faktiskt öppna den där boken, (som jag fått av två stycken!) men vi får se om det faktiskt händer. Allt känns lite overkligt nära och läskigt nu.

Babyshower bildregn del2 !











Fick börja med presentöppning och allt var i fina kartonger och påsar. Dom har även börjat på en bok till Lillan, där det ska sättas in kort ifrån babyshowern, dom har skrivit lite om mej och Benny, tagit kort från när vi var små och så finns deras gissningar om när Lillan kommer ut med, och så var det ju en utav lekarna att gissa hur långt det var runt magen, som vanns av Michaela och den listan finns självklart också med ;) Andra leken var gissa bajset för mej ! haha mycket roligt att smaka på saker med ett gäng skrattande brudar utan att se något ! Sen var det ju självklart fika och massa tjejsnack :)
 
Tusen tack Ann, Michaela, Ida, Fia, Liza, Linnie, Mamma, Jenny och Ida för en underbar upplevelse.

Babyshower bildregn del1 !















Benny hade lurat i mej att vi skulle ut och äta med hans mor, morbror och alex efter att dom hade tatuerat sej, men istället möts jag i studion av alla brudar och ballonger ! Haha jag blev ganska rädd/chockad och sen tog dom med mej till Bellas för lunch innan det bar av till den hemliga destinationen (michaelas lgh) och där var det så himla fint piffat och allt var rosa, gott och sockersött ! Och såklart var alla fina tjejer med dit också.
 

Söndag.




Fina presenter som B´s mor hade med sej igår. tusen tack.
 
Har redan varit ute och flängt idag, till Fia en sväng för att sno bilderna från igår, sen till mor och far för att kolla på den nylackade bilen i garaget och så hämta kärran för att B och storebror ska ut och åka cross/fyrhjuling. Och nu ni, sista tvätten i maskin då det är strikta tillsägelser från igår om att jag ska packa BB väskan ;D Och nu ska jag spendera lite tid med Annipanni :):)

Babyshower.


Om ni inte redan visste det så har jag ju världens underbaraste brudar till vänner, som idag överaskade mej med en babyshower ! Så en chockad Angelica har haft en kanondag, och bilder från babyshowern kommer sen från fotografen ;) Men här får ni se alla fina presenter jag och Lillan fick. Tusen miljoner tack. <3
 







Fredag.


Eftermiddagen igår spenderade jag hos Michaela som bjöd på kaffe och kladdkaka, mys. Sen var det bara att bege sej hemmåt för mat som älsklingen lagade innan han blev tvungen att bära ned vaggan så att den kan få stå där den ska stå, och så kunde jag inte låta bli att bädda och grejjaoverkligt nära nu, ska nog ta och packa väskan snart, men då blir det så verkligt så skjuter nog lite till på det ;D
 

Torsdag.

mössor och vantar.
Ska väl ta och göra en gipsmage innan lillan tittar ut är det tänkt :)
nya lampor inhandlade och en dimmer till min. (jagplanerarinteattvaravakenpånätterna!)
 
I tisdags så var det besök på Klipphörnan för att bli av med det långa håret, sedan blev det lunch på Bellas med Annipanni, och resten av eftermiddagen spenderades hos Ann med kaffe :)
Och igår så var jag och Ann till marieberg med mormor för att ge henne hennes 80års present från oss, vilket var spa pedikyr och shopping :) Blev en hel dag och spa pedikyren gör jag gärna om ;) 
Och idag har jag hunnit med att sova riktigt länge, äta våfflor till frukost och så har jag städat :)
 

Onsdag.

Att man kan bli så slut av lyxfruliv, vi hörs imorgon ;)

Måndag.


Idag har jag varit på jobbet och hälsat på och hämtat ett papper, sedan blev det sista babyshoppingen så nu är allt från blöjor till salvor hemma ! Sen fick jag lunch hos min käre mor också. Efter det har jag fortsatt tvätta och planterat ljung och pysslat på trappen och ätit mat med älsklingen.

Elodie details.




 
 
Lillan och jag önskar oss mycket, men det här lite mer ;)

tvättsöndag.

Blev pinnbröd i vedspisen till frukost, och nu har jag börjat tvätta allt som är till Lillan, vilket är en hel del ;) men nu tror bestämt att det blir en skogspromenad med B innan det är dags att hänga första maskinen.
 

Söndag.

 
Jag finner inte ord för hur fantastiskt det är, vi gick och la oss vid 2 inatt kanske, och jag har sovit till halv 10 utan att vakna en enda gång. Ni anar inte hur utvilad jag är, amazing !
 
Igår var det en snabbkaffe med mor och far som kom hit, myseldning i vedspisen och film på schemat som vanligt nuförtiden !

Lördag.

Nu ska vi åka och hälsa på farmor och farfar en sväng.
 

Lördagsfrukost.





Frukosten är avklarad, men vad har dagen nu att bjuda på ?

Nya kameran.


Har inte hunnit tala om att vi har köpt en systemkamera, så nu kanske det ska bli lite bättre bilder här framöver. Idag har det varit städdag för mej, sen har vi ätit mat, handlat och haft filmmys.
 

Fredag.

 
 
Säger bara lindex och sen kappahl ! Alldeles för mycket smått och onödigt som får det att rycka lite extra i plånboken, men nejdå jag shoppar inget nu mera, jag är ju arbetslös! Men titta kan man ju alltid göra ;)
 

Torsdag.

Idag har jag varit med Fia till Örebro en sväng, hon skulle till läkarn, sen blev det babyproffsen, marieberg för jordgubbsbakelse och så varsitt par mammajeans till oss :) Och nu väntar jag på Michaela för att vi ska ta en kopp kaffe och senare ska vi till mormor och fika med Jocke och Ann.
 
 

whoopies !

Ja må ju säga att dom gick ner, och att det inte gör något att det står några extra i kylen ;D

Tisdag.

Idag har jag varit hos barnmorskan och grejjat, gick väl helt okej. Lite högt socker bara, hoppas bara det går ner igen, jag vill inte ha en jättestor bebis ! Men jag får helt enkelt vänta och se. Sen har jag varit hos B en sväng och på försäkringskassan ! Och nu bakar jag whoopies för första gången, det doftar ljuvligt här hemma vill jag lova. Men dom ska med till mor och far som bjuder på mat efter föräldrakursen, tror att storebror och Ann också kommer och äter :)

Måndag.


Idag har jag tagit lång sovmorgon, besökt arbetsförmedlingen, varit hos B i studion en sväng, fikat med far och några gubbar, käkat lunch med far, fikat med Ida, lagat mat (när det känns konstigt att öppna kastrullskåpet är det kanske lite lyxvarning, eller är det bara ett tecken på en fantastisk pojkvän ? ), tvättat båda bilarna och talat strunt med Benny 1 och 2 en stund. Man kan ju nästan tycka att jag har lite för mycket tid nu va ? ;)
 

Dagens shopping.


Benvärmare och långa strumpor :) höstmys.

Basic som faktsikt räcker över magen utan att var mamakläder ! dock är den högra petrolfärgad och inte svart som den ser ut på bilden (vadhändedär?)
 

Superduper sköna tishor, lite lagom oversize och snygga.
 
Och ett par skor som jag kan kliva i utan att böja mej ner (det tar liksom emot när man böjer sej ner !)
 

Lördag.

Nya skor och benvärmare -check !
 
Shopping på Marieberg med mamma stod först på schemat idag, sen kom morbror med familj och mormor och fikade och så klippte jag Alve. Och nu ska vi ta en sväng till storebror och Annipanni :)
 
 
RSS 2.0