Torsdag

ja jag lever, har bara inte varit så himla aktiv här.

Jobbar och står i, varit hos tandläkarn idag också sista gången innan det kostar multum för mej och ingenting för illeagalainvandrare, men thats Sweden!

Har typ inte mkt att säga, mitt liv är i vänteläge nu. det enda jag gör är jobba, äta, titta på tv med Benny röka och hållla koll på vad Fredrika gör (hehe ganska roligt att ha insyn i hennes kök från balkongen !) skapliga kollen ;) ah på lörda åker ja iaf till Ullared med mamma, nästan pinsamt nu för på tv verkar det bara som om massa knäppgökar åker dit..

Nej jag ska ju jobba imorgon med så vet inte varför jag sitter här och ser dum ut..

Tisdag

woho blev en heldag fast bara halva för mej och Fredrika i Öre. Vi tog en vända eller två över staden, marieberg och storhandlade på Willys. Fan va duktiga vi är, och fan va billigt det blev, sen skapliga vuxenpoängen ;D

Min egna lilla lista på mina vardags-vuxenpoäng.
- Storhandla
- Sortera mat och kompost
- Sortera papp, plast och allt sånt.
- Panta burkar/flaskor
- Göra matlåda
- städa varje fredag (tantvarning!)

ibland undrar jag hur gamal jag egentligen är, kanske inte 19 iaf !

Förövrigt måsta jag lära mej sluta svära, tänk den dagenjag ska ha barn, barnets första ord kommer bli fan. nej plocka några till vuxenpoäng genom att sluta röka och sluta svära det kanske vore något att tänka på ?

Måndag

Måndagar är ju så fantastiska i sej själva att vi tyckte att vi lika gärna kunde göra dom lite bättre idag jag och Fredrika. Så blev ett par extra timmar med fönsterputs idag istället, 10 och en halv timmes arbete en måndag! härligt. Sen kom jag hem till min älskling som lagade mat åt oss :) Sen hade min snälla mamma bakat bullar som jag tålde så vi har varit där och fikat.

Imorgon blir det nog örebro efter jobbet en sväng, ska storhandla tror jag! Fredrika får bli mitt sällskap tror jag :)

Söndag

Godkväll ;D

Idag startade vi dagen med Våffelfrukost . mys. Sen har vi hälsat på Jocke och Ann och deras missimissisar och så har vi vaxat ben och sådära. Hela dagen har lyckats gått iaf !

Och nu har vi äntligen en vecka framför oss med arbete, igen !

Lördag..

Lördagen påbörjades med att jag bakade scones till frukost, finns inge bättre än helgfrukost. Sen lottdragning om vi skulle åka till marieberg där SweetPoison öppnade idag eller kopparbergsmarken. heh lotten tyckte vi skulle till marieberg men jag insåg att jag inte var nå sugen så det blev koppis.

Inte det härligaste vädret så det var bara på med långisar, dubbla strumpor i gummistövlarna ch den underbara höstjackan och halsduken jag köpte :) Ganska trevligt ändå var det, fick med mej en klocka, fodrade fejkfoppa att jobba i och kolor hem.

Tog en sväng förbi Bennys bror och drack lite kaffe och kollade på lilla Dagny, jag vill också ha en kissemiss. Men det blir sen, någonstans där den kan få vara ute.





behöver ?



jag tror jag är kär, igen ;D

Ive joined the dark side, they have cookies står det för er som inte ser ;D 399:- är inte vad jag har över just nu, men sen kanske :) himla gulligt och det borde få komma hem till mej...

Aja nog pratat om det, nu ska jag iväg och jobba igen och hämta min lilla puppi som jag ska ha en stund..

Onsdag

efter jobbet idag så har jag äntligen gjort klart min arm ! hah tog en stund. Men nu är det färdigt och jag kan börja på nästa, det känns himla roligt.

har inte mkt mer att säga idag..

Tisdag

800:- fattigare och ett finare hår :)





Sen var vi hem till mor och far och åt mat och pappa kollade på Polon, tror bara det blir någonting runt 1500kronor så det var ju relativt smärtfritt :) Sen var jag till Jocke och Ann och kollade på kisseungen :) myyyys.

Måndag

Idag har jag jobbat, som alla andra veckodagar ! Sen har vi varit hos mor och far och fikat lite, bestämt att jag ska köra ut Polon för att den ska skruvas isär imorgon, känner bara hur dyrt det kommer bli :(  hatar när min älskling strular och kostar pengar, men samtidigt är jag ju så kinkig med att fixa allt och vill att den ska vara min bil förevigt.

Nu ska iaf Benny rita upp en snygg ryggtavla, och jag har ingenting att göra ! jätte tråkigt, fast ändå himla roligt när folk har bra idéer på tatueringar, jag blir så avundsjuk ibland, synd att man inte kan göra likadana som andra, och den här bruden har stil på sina kan jag lova.

Blev lite besviken idag, men allt har en mening och det här var väl inte meningen. Det kommer, det kommer. fast det gör mej på dåligt humör.

Söndag

Idag blev jag väckt av att telefonen ringde och på en gång tror jag att det är nå viktigt och kastar mej på telefonen, sen att det är någon jävla politiker som ringer och vill ha röster, det gör mej arg, fick sms från något parti igår. Det räcker med att allt handlar om politik på tv:n, radion, tidningarna och posten man får hem.

Då gick jag upp och tog hand om all disk, mkt var det och såklart låg tydligen ett trasigt glas där som jag skar upp handen på, onödigt. Sen kom älskling hem från jobbet. Så åkte vi på Loppis med mor och far, vi hitta inget men det gjorde mamma, en tallrikshylla och ett silverfat som min kissemiss får äta på :) hihi inge bortskämd!

Sen har jag och Benny varit iväg med all sortering från både studion och här hemma, tog en stund men skönt att bli av med allt och jag anser att det är viktigt att sortera.

Nu ska jag ordna min ullareds-lista och dona lite. Ska bli himla roligt att åka, finns inge bättre än att shoppa och fynda på hösten :)

Lördag

Igår blev det som så att vi var på bistro. Dansade jätte mkt och hade roligt. Mådda himla bra idag faktiskt. Så vi tog en vända till Marieberg.


49:- för fjädrarna  och 29:-/st för blommorna. H&M


Jätte fin grön halsduk. 159:- Only


Alltihop för 100 kr. Ur&Penn



Vantar, 69:- JC

Torsdag.

Jobbat en sväng eller tre idag, sen hem och duscha sen iväg till mormor och klippte och la hennes hår. Fick kaffe och så en flaska med mormors egna vinbärssaft :) mums. Sen har jag städat (med Bennys hjälp) och nu lagar jag ost och skink paj. Sen ska jag hem till mor och far och gå över fars hår en gång och så ska Bennys hår också kuttas !

Onsdag

Jobbat hela dagen idag, sen hem och käkade lite :) Sen besökte vi vår käre gamle vän Martin med datorproblem, tror dom kommer med åldern och det kändes bra att min älskling fixade det, han är alltså inte så gamal ;D Sen har vi mest kollat på tv och jag har diskat.

Har lite funderingar dock, hur såg linde ut innan lidl just där ? vad var det som låg där, och hur såg flugparken ut med muren nu igen ? jag är inte tillräckligt gamal för att minnas och finner inga bilder på internet. Funderar till och med på att gå till museét och kolla om dom har !

Tisdag

Idag har jag jobbat några timmar sen gick jag hem och bjöd över Fia och Thea på en klippning och lite fika :) Höll i lilla Thea gjorde jag också, första gången jag höll i en bebis och det gick bra, hon skratta åt mej :):)

Sen lagade Benny mat åt mej, hihii kyckling med curry min favvorätt som han gör :) handlat har vi också gjort, sen bara legat i soffan. mysigt.

Höstdeppslista

September

Fredag den 17 September - Lindemarken.
Torsdag den 23 September - Tea har namsdag.(om man får fira med fel stavning?)
Fredag den 24 September - Löning.
Lördag den 25 September - Sweet poison öppnar på Marieberg och det är kopparbergsmarken.

Oktober

Lördagen den 2 Oktober - Ullared
Söndagen den 3 Oktober - Gräddtårtansdag
Måndagen den 4 Oktober - Kanelbullensdag
Tisdagen den 5 Oktober - namnsdag
Lördagen den 9 Oktober - Fia fyller år
Söndagen den 24 Oktober - Vi firar 1 år.
Lördagen den 30 Oktober - Konsert på lindeskolan  ?

November

Lördagen den 6 November - Halloween
Söndagen den 7 November - Benny fyller år och det är kladdkakans dag.
Onsdagen den 10 November - Martin har namsdag.
Fredagen den 19 November - Mamma har namsdag (Elisabeth)
Måndagen den 22 November - Bror fyller år.
Söndagen den 28 November - Kattensdag och 1:a advent.

Måndag kväll

Efter jobbet så var vi bjudna på mat hos mor, bror och Ann var också bjudna. Fruktsallad till efterrätt och jag äter som vanligt för mkt av allt, så nu är jag spymätt. Ganska trött är jag också, märks att det är höst, snart har man väl höstdepprision också om man inte ser till att ha saker för sej och se fram emot. Så jag funderar på att skriva en liten lista faktiskt, får se...

Måndag morgon

Va iväg och jobba en sväng igår, sen gick jag och Benny och käkade brunch 37:an, hälsade på bror och Ann i rockhammar en sväng och sen möblera vi om lite, tog en promenad till affärn och så kom en sliten Benny nummer två.

Idag har jag en liten sovmorgon, men efter att ha legat vaken och kollat på klockan i en halvtimme så gick jag upp, ska se om jag får upp älskling så han kan dricka kaffe med mej :) eller om jag kryper ner 5 minuter...

Söndag

I fredags så firade vi Fredrika som fyllde år igår :)





Igår så mådde jag inte så bra typ halva dagen, men på kvällen kvicknade jag till och då lagade vi mat och bakade cupcakes och tog en promenad.


Nu så är Benny och jobbar en sväng och jag har jätte tråkigt och tvättar.

Torsdag

Det känns i hela kroppen att det är torsdag. Men även idag har jag världens bästa pojkvän så nu sitter jag här med en nymasserad rygg och luktar min underbara vanillalace bodybutter från vs. Den luktar mej, det är jag och jag kommer aldrig ta mej ur det beroendet.

Vi har också varit hem till mor och far och promenerat med hunden en sväng och druckit kaffe, storebror kom också förbi en sväng. Trevligt.

Onsdagen är över.

Vissa dagar finns inte humöret eller motivationen, men det går över. Har man världens bästa pojkvän som lagar mat, ger en fotmassage och tar allmänt bra hand om en så kan det gå över.

Just nu kollar älskling på nån som är rädd för björnar på discovery, inte mitt favorit program så då passar det bra att ha en bärbar i knät och sitta här :)

Måste bara påminna om att det är 2 dagar kvar till helg, och 2 veckor och 2 dagar kvar till lön!

Tisdag

Jobbat idag, sen så gick jag en sväng på stan och ordnade en present till min arbetskamrat Fredrika och gick och röstade. Sen gick jag hem och lagade pasta carbonara till Benny och Benny, det blev godkänt! Sen åkte jag hem till mamma och var ute i skogen ett bra tag med mamma och hunden, mysigt var det . Längtar tills jag har ett eget hus med skogen runt som jag kan ströva runt i med en egen hund.. aja det är väl en stund kvar tills dess! Sen kom Benny nr 2 tillbaka och vi har kollat på tv,ätit vindruvor, choklad chips och druckit kaffe.

Och nu väntar sängen före en relativt hård förmiddag imorgon, skönt att det inte är så mkt stress på eftermiddagen iaf och att man har en bra partner!

Lagat mat

Världens bästa flickvän åkte och handlade mat och försökte hinna klart med potatisgratäng, fläskfile och bacon innan älsklingen slutade, men lyckades inte riktigt innan han kom hem. Riktigt gott blev det, jag kan ju faktsikt laga mat bara jag gör det. Nu tror jag vi ska ta en promenad innan vi lägger oss i soffan.

Måndag

finns det någon dag i veckan som man bör ha sovmorgon på så är det ju måndag, och det har ju jag idag :) börjar halv 1, unbelivable ;D Så nu lagar jag plättar till brunch!

Tråkigt att Benny började halv 11 för en gångs skull när jag är hemma!

Färdigt

Vi började dagen med att handla en lyckta..


.. medans Benny målade så åkte jag iväg..

..och köpte en till lyckta..


När Benny hade målat klart..


så gjorde vi poetiska tavlor..



Sen åkte jag och klippte av Mats håret och nu lagar vi (Benny) mat. Stek och potatis blir det.

Söndag.

Efter en stadig plättfrukost och en funderare på vad vi ska hitta på idag så blev det att göra klart i den där lilla hallen som jag började i :) Så nu bär det av för lite shopping,hihii!

Lördag

Oj så hade hela lördagen gått. Sov till typ 1, sen åt jag lite mat och så bar det av till mor och far för att ta hand om Polon en stund, tvättad, städad och ny doftis :) Behövdes. Sen hem och måla tånaglarna, äntligen är jag mej själv igen ! Sen kom äntligen hunbun hem. Då gick vi och åt en varsin pizza sen tog vi en promenad till mormor där det var en liten kräftskiva som bestod av mor&far och morbror&Anna och barnen. Det börjar bli en riktigt söt liten kusin Astrid :)  Sen blev det att gå förbi Ica på hemvägen och hyra Alice i underlandet och det var en rolig film. Sen nu har vi tagit en promenad till :)

mys







Ljus tända i hela lägenheten och ingen tv på. mys <3

Grindstore.com










http://www.grindstore.com/


Jag börjar på önskelistan redan nu, för det är ju inte överdrivet långt kvar till jul!

Torsdag

Idag har jag jobbat en liten stund och så tog jag och Fredrika och köpte lite lunch från Bellas. Sen så tog jag och städade härhemma, duktigt. Sen höll jag Annipanni sällskap när hon tatuerade sej och så handlade jag lite. Sen har jag varit jätte duktig och lagat persiljehjälpar och potatis !

Beröm

Jag är ganska stolt, för första gången fick jag beröm av Benny när jag kör bil ! jag stannade vid farthindren och släppte förbi en bil, moget gjort. Har en dålig vana att alltid gasa på, något som kommer efter mamma.

Trevligt var det och Camaro har blivit en tjockis. precis som husse!

Allt för mej idag, har sovmorgon imorgon, ända till 9. fantastiskt.

Onsdag

Mitten på veckan är den dagen vi har flest ställen att åka till på schemat tror jag, ändå har jag och Fredrika tagit oss tiden att fika på Frosts emellan jobben :) Dagen kändes genast mkt bättre och vi fick massor med energi.

Sen har jag och Benny ätit fiskpanetter och mos och druckit kaffe, inte ihop utan kaffet efter maten. Nu ska vi nog snart åka till min käre bror och Annipanni tror jag. Det blir väl antrevligt.

RSS 2.0