1 advent.

Idag har vi sättit upp granen ute, adventsfikat hos mor och far med bror, Ann och mormor också och gått på julskyltning och köpt juldoftljus :) Nu står steken på spisen och vi ska snart tända våran adventsljusstake och mysa i soffan.

love my coffe..



Vanilj och choklad kaffet är nu hemma, provar vaniljen nu. Spännande :) Hoppas dom är lika goda som förra årets.

projekt..

När man är färdig med det första projektet så får man skaffa sig ett nytt i samma stil ! Så därför har vi varit och köpt 4 stolar idag, och så hämtade vi ut takfläckten !



vit färg..

kan man förändra mycket med, idag lyckades jag måla nästan utan att kladda ner mej också !
men det är ju inte färdigt än så jag hinner nog kladda lite innan det är färdigt.

Lampa



Pysslat ihop en ny lampskärm av en gammal.

Sweet Saturday..

Började min härliga morgon med att duscha tills varmvattnet tog slut medan världens bästa pojkvän gör amerikanska pannkakor till frukost åt oss. Sedan på med kläder och ut på upptäcksfärd i skogen runtomkring. Underbart, gick i kanske en och en halv timme. Nu ska jag ta fram lite färg och så pyssla lite :)







ps. våran soffa är från mio.

granris..

Idag efter jobbet passade jag på att fortsätta lägga ut mer enris runt huset, inga fler mornar med möss springandes - tur att jag hade Max som fångade den åt mej! Sedan har jag gjort en dörrmatta och lagt lite granris i lycktorna. Kransarna snodde jag ihop i söndags redan. Så nu börjar det bli lite mys-stämning härute.








Vardagsrummet

Innan vi flyttade in.







Efter vi flytta in.











Chokladmaränger



Först fika fredag på jobbet -mys. Sedan blev det att gå på stan med Mamma och små shoppa lite, sedan lunch buffe på Wokhouse. Och nu har jag bakat maränger och ska duscha och göra mej iordning. För ikväll drar vi till Örebro och ska väl kanske kolla lite på Nicke Borg :)

Onepiece



Har glömt att visa ett utav mina bästa fynd från Ullared, 249kr ! i sånt där gosigt bäbistyg är den.

..

Jag är hemma, och har internet ! wohooo ! Nu var det dags att leva som folk igen då, äntligen gooogle ! haha trodde inte jag använde google så mkt, men jag har saknat att kunna googla allt när man är osäker. För att inte tala om hur mkt det händer på Facebook ;D haha

RSS 2.0