Fredag



Alla borde få sina presenter såhär fint inslagna. Man blir ju glad innan man ens vet vad som finns i :)



Nu ska jag ta en dusch och när jag kommer ut är det helg, då ska jag göra mej fredagsfin och åka till studion och kolla på när Fredrika plågas :)

Daulit





Jag har fått världens bästa present av världens bästa älskling. Bättre än hans gamla från lådan för 69 kr ska väl den här vara. Och tusen gånger finare. Han vet hur man gör mej lycklig ;)

B-day







Fina naglar hade jag på min dag idag.. :)




Dagen till min ära har jag tagit min sista vaccinspruta, jobbat, bakat och spenderat ett par timmar med underbara storebror, Ann och Benny. mina favvoriter <3 fick öppna ett paket dagen till ära också.



Måndag eftermiddag..







En utav dom segaste måndagarna på väldigt länge.. Men har iaf hunnit med att mata både fåglarna och rådjuren, och så ändrade jag om lite i vitrinskåpet och i stringhyllan. Alltid roligt att se dom vackra tingen man äger.

Ludvika..





Idag har vi varit och hälsat på Bennys mamma. Passade på att handla fyra till av kopparna, en vit glasskål och ficklampa och handvärmare på $store.

dofta gott..


Fick ju en parfym också :)

Födelsedag i förskott..





Fick vackra tulpaner.






var det mormors mormors gryta eller mammas mormors ? något utav det iaf. Fick den av min mormor iaf.







Tusen gånger finare än ett nyckelskåp.






med matchande krokar.




Gården..





Ni vet ju knappt hur det ser ut här hemma på gården.
Första bilden är på huset en dag är jag var glad för att det snöa ! och andra är en tidig morgon för någon helg sedan från trappan, försökte få med solen som gick upp, men så bra är jag inte på att ta kort.
 
Det är iaf ett helt underbart läge vårat hus ligger, det är en alldeles egen liten väg man får åka på som bara går till vårat hus och slutar på gårdsplanen framför den stora ladan. Sedan är det bara åkern och skog runtomkring, och på sommaren går solen upp till vänster på bilden och ner bakom ladan :) 
Ni kan ju förstå hur mycker jag längtar till sommaren härute.  




Söndags Cupcakes..





Nu har vi ugn igen, så idag har jag bakar lite vanliga cupcakes -bara för att jag inte orkade åka och handla till något annat.


Annars då, jo igår köpte jag en stor säck med morötter till rådjuren iaf, men dom har bara varit på åkern idag och inte kommit upp och ätit. Sen såg vi en jätte stor lappuggla, den har hållits här i några timmar den med. söt.

oh dear..






 
Hade två rådjur nedanför fönstret idag.. inte nå rädda var dom när jag gick ut heller ! dom var kvar på gården i flera timmar.. mysigt. Ska köpa hö till dom :)

Gardiner..





Äntligen vita gardiner i sovrummet. 49:- ikea.



Annars då, jo vi har väl precis räknat ut vad nya luckor till köket blir att kosta ! inte så dyrt men vet fortfarande inte om det blir nu.. Kanske blir bättre att vänta till hösten.. Men man blir ju sugen.

Shopping måndag..

Idag efter jobbet drog jag och mamma iväg till Örebro och handlade lite presenter och så blev det lite småshopping för mej, som gardiner, skor, ljus, krokusar och massa mat.

Trevlig start på veckan må jag säga !





Fika Söndag..

Idag har vi mest bara fikat hela dagen.. först till storebror och Ann för att kika hur det går för dom i bygget ! spännande :) Sedan till Fia&Johan och fira jul (för att vi är sämst på att ses!) och sedan kom mor och far hit med min lilla hoppetossa!

Och nu har jag försökt lära Benny spela riktigt yatzi, för att få han mindre telefon beroende, men han förlora och har nu återgått till telefonen! tråååk..

..



Invigda med decoffe !

Smedjebacken visit.

Idag har vi varit och hälsat på Bennys farmor och ätit goda kakor. Vi passade på att hoppa in på dollarstore också, där jag hittade dom fantastiska kopparna och inte kunde låta bli att köpa 4, för att ångra mej och vilja ha fler! Blev ett par ljuslycktor till sovrummet också.







hårfärg..

jag har verkligen hållt mej till att vara svarthårig i typ ett år nu ! inte konstigt att jag känner ett så stort behov av att bli röd igen, men frågan är bara om man orkar ? mhh tåls att tänka på nu ska jag iaf i med lite svart färg så jag ser ut som folk igen, så får vi väl se hur det blir nästa gång det är dags !
 







Sovrummet..

Innan vi flytta in.









Såhär ser det ut nu.






Angelicas sida av sängen ;)


Bennys sida av sängen ;)



Bjälkarna fick blir svarta och äntligen sitter det lister runt omkring.

2011

Januari.
Sydde jag gardiner och kuddfodral till lägenheten, fick min fina tavla av Benny. Fick en surprise fest i min ära av dom tre bästa och färgade håret svart igen.










Februari.
då var vi hus & hundvakt åt mor och far i 2 veckor. Passade på att göra om pappas biljardrum som födelsedagspresent tills han kom hem. Vi hämta också ut min kitchenaid och jag bakade väldigt mkt.










Mars.
Bakade jag egna semlor, tatuerade bröstet, beställde massa underbara vs grejer och påsk pyntade.








April.
Bakade en kaka till jobbet, vi tog första turen i bubblyn, var livsnjutare väldigt ofta med choklad och jordgubbar.
Fick blommor bara sådär av min älskling och var på tattomässan i Norrköping.












Maj.
Köpte hängslebyxen som ja har varit dålig på att använda! det var vårmönstring, vi hamna i tidningen och åkte sedan på tattobåten med dom bästa <3 Sedan köpte jag smultron till balkongen och gjorde fint.










Juni.
Jag köpte nya flippflopp haha! fick hem min vs beställning, vi åt amerikanska pannkakor (jämt!) vi fira midsommar hos mor&far och var hos Elsilä och körde sumo (haha skalbagge!) Och vi skrev papper på vårt älskade hus.












Juli.
Vi var på den såkallade stadsfesten, plocka smultron&blåbär, fiskade med egengjorda spön och åkte på ratfink med galaxin.












Augusti.
Vi åkte till Hjo på minisemester (våranförsta!) och växellådan rasade på Polon, men polon blev hel igen och mitt hjärta med ;)







September.
Hade vi någonslags fest, minns att vi åt på wokhouse innan iaf ! sedan målade vi möbler och så fick vi ju huset och hade några hemska veckor där vi var uppe typ dygnet runt, slipa,måla måla måla måla, städa och jobba ! Och så flyttade vi in.






Oktober.
Bakade jag bullar, hade en katt som heter Maximus (max) Fia tog lite kort på hunden, jag visade kort på huset i bloggen, och Benny och jag firade 2år tillsammans :)







November.
Köpte årets bästa plagg ! Pysslade med granris lite, tog utforskar promenad, gjorde om en lampa och målade diverse grejer.









December.
Vi renoverade hallen, hade glöggafton, gjorde pinnbröd i vedspisen, jag gjorde egna julkort och vi hade en fantastisk gran och firade jul på hundra ställen kändes det som.










RSS 2.0