Hult 251

Vi är nu ägare av huset i våra liv. Äntligen är det klart. Senast 1 Oktober bor vi där. Angelica och Benny,i vårat eget hus. Obeskrivlig, fantastisk känsla.








Midsommarhelgen

I fredags var vi hemma hos mor och far, grillade, drack nogger och spelade kubb. Därefter blev det Bistro, lagom avslaget enligt mej.








Tossen fick en blomma i håret av mej :)

Igår tog vi en promenad ut till mor och far igen för att hämta bilen och äta lite jordgubbar och glass. Sedan blev det minigolf med Maddi och Matte, jag förlora som vanligt! Sedan blev vi bjudna på grillat och krocket hos Martin och Erika, godaste grillat jag någonsin ätit! Sen förlora ja på krocketen också! Sen körde vi till Norberg för 50års fest, där jag inte kände nån typ och var nykter, men lite sumo körde jag iaf mot Elsilä, förlorade i det också såklart !







Behöver jag säga att det är jag i den röda ? ;)

Nu åker vi !





Midsommar

Förra året hade jag en helt fantastisk midsommar, det var fantastiskt väder, vi hade bra fantasi och mkt trevligt folk.









Idag ska vi hem till mor och far och grilla och sedan vet vi inte vart vi styr kosen. Men det blir säkert kanoniis !

Onsdag

Är på bättre humör nu efter att ha tagit en vända och kollat på omgivningen, det här kommer bli fantastiskt tror jag :) Och min snälla Pappa har köpt med en hylla åt mej från Örebro, den sista vita ! Jag har sånt flyt ibland ! :) Och nu en hård arbetsdag och sen långhelg igen, men vafan händer egentligen på midsommar ? :/



Tisdag

Jobbar och jobbar och jobbar gör jag ! Men det är ju kanonis då får jag flex så jag kan vara ledig sen, när jag nu har tid med det :) Sedan blev det en tur till mor för att hon bakade så då kunde jag inte hålla mej därifrån, eller ja helst av allt ville jag bara ifrån livet dom för på taket, grannen som flyttar och andra grannen som gräver ner plattor på gårn! haha aldrig ska det vara lugnt här!

Söndag

Efter frukosten blev det inte mkt gjort, tvättat en maskin, städat det stökiga datarummet och sedan nu en tur till Fia, Johan och Thea. Nu ska jag laga mat så jag har någon matlåda imorgon. Jag ser verkligen fram emot veckan, vill bara skriva på papper på huset och dona med allt sånt !

Amerikansk frukost !



Sov till typ 12, sen åkte vi och handlade och kikade på mejk en sväng innan det äntligen blev amerikanska pannkakor till frukost :) Nu vill jag bara spy så mätt är jag ! Får väl se vad den här dagen har att erbjuda :) Känns helt okej att det är söndag, för det är ju bara en 4 dagars vecka nu igen !

Lägenheten

Ingångshallen.



Hall till kök och Toalett.



Toaletten





Köket.













"litet rum"



Vardagsrum.



Sovrum.





Hall från hallen till sovrum, tvättstuga/toa.



med Walkincloset ;D

Tvättstuga/toa






Kostar 5610:- i månaden med garage och parkering. ca 75kvm. Balkong finns i trappen. Prästgatan 9 högst upp :)
Bara att höra av sig om någon är intresserad.

Shopping-Lördag


Clas Ohlson är min nya favvoaffär, dom har cupcakesträd :D


Kunde inte låta bli missommarstången :)

och en stor jordgubbsskål, om det är fler än jag som ska ha ;)

Fyndade en kofta på rean.


Och underkläder på rean :)

Sen har vi varit och kollat på möbler och sånt ;D hihiii vi planerar inget redan nu, inte innan vi har skrivit papper och är säkra ;D

Fredag

Idag efter jobbet kom Fia och Thea och fikade med mej, så mysigt :) Sen har jag städat och så gick vi och åt på Linde Pizza jag och älskling :)



Föresten är det någon som är intresserad av våran lägenhet ? Vi får nämligen huset. Jag är överlycklig.

Torsdag

Idag efter jobbet åkte jag ut till körrgårn´ där mor och mormor planterade blommor på gravarna, sedan hem till mormor och fikade och titta i trädgården och gungade i lekparken! Sen åt jag mat och somnade när jag kom hem, och nu gick vi ner till Oscarsparken, men torsdagsträffarna har inte så mycket drag längre :/ Så nu gick Benny ut i garaget och jag kommer väl förmodligen somna här i soffan igen :/

Är så trött på att behöva vänta.

Tisdag

Idag har vi haft storträff på jobbet, blev bussresa till Borlänge för att träffa ett till gäng städtanter lokalvårdare och sedan vidare till Carl Larsson gården :) Varsin "goodddieebaag" fick vi också ;D





Måndag

Hängt hos mor sedan jag slutade ungefär, färgat hår och donat :) Nu lagar Benny mat åt mej oss, och jag försöker att inte lägga mej i ;) Sen tror jag vi ska kolla på film och jag ska släppa omvärlden och irritationen en stund, för att ta sovmorgon för att bussen går klockan 7 imorgon :) (börjar normala fall 05:30)



Jag saknar mitt hår.

Söndag

Jag är himlans dålig på att blogga, måste skylla delvis på 3:s internet för det suger!

Igår var det kvalitetstid med Maddi först lunch på 37:an, sedan en sväng till mejk, sen köpte vi jordgubbar och glass, drack kaffe och bara njöt. Sen kom Benny hem :) Senare ringde mor och far och ville ha utkörning av pizza, så då åt vi mat där, dom drack öl, jag klippte gräset med Pappis nya fantastiska gräsklippare ! Sedan ville dom åka cheva så jag körde väl runt och visa Olle allt som finns i Linde ! ;)

Nu nördar jag baseballs nya skiva och äter jordgubbar och glass, tvättar och plockar lite !

Onsdag

Hänt sen sist!

  • Solat, badat och spelat kubb i Siggebohyttan (påmåndagen)
  • Hälsat på Farfar som fyllde förra veckan (påmåndagen)
  • Tisdag, jobb sedan shopping med AnniPanni, träffa Malin på stan där, alltid roligt att se trogna läsare ;)
  • Idag, tränat (dumtnog)
  • fått hemmagjord glass i nya glassmaskinen hos mor, blev sådär ;D hihii sedan en promenad och lite hårklippning.

Back on track är ni nu. Piss dåligt humör har jag, stackars Benny allt är hans fel. ;D








Nu blir Malin glad ;)

BBQ







God mat, fyrhjuling, lilla Rocky var med och sen kom det massa moln och det blev kalt ! End of story.



Elin och Ida

Idag har jag gjort balfrisyr på Elin :)







Och nu får det bli en dusch och sen grilla hos Martin.

Victoria´s Secret.


massa lukta gott :)










Skulle haft en splash också, men den är det någon som har snott den.







Min söta lilla puff, som var mycket större än vad jag trodde och luktade tusen gånger godare än vad jag trodde.

Flippisar.





Köpte nya flippisar i Tisdags, var väl kanske ganska behövligt om man kollar på dom till höger på nedre bilden ! hihii ! Nu har vi nyss ätit amerikanska pannkakor för första gången (härhemma!) mumsigt var det.

Var väl meningen att vi skulle bo i mor o fars trädgård idag nu när vi har puppin, men det är ju ingen sol :/ typiskt! tror det blir att sova en stund i soffan nu och sen kanske städa garderoben !

RSS 2.0