Söndag, tråkiga söndag!

Dagen startade bra, hade sovit typ perfekt på min nya kudde (en såndära hård konstigt formad) som jag köpte igår, ingen klocka som ringde på morgonen och frukosten fick bli cheesecake och blåbär i soffan !

Men nu har vi skit tråkigt, så vi tog en sväng till mejk, handlade bara present till min lilla kusin, en fin liten bil som inte fick nå bra och ta kort på och en skit cool t-shirt ;D



Nu håller Benny på och ska laga mat, och han liksom tror att han är bäst och kan allt utan att ha testat det förut! hahah hoppas att han inte misslyckas för jag håller på och döör av hunger!

Sen senare ska vi till Annipanni o Jockepocke för att Annipanni fyller år imorgon, ska bli roligt var ju en evighet sen jag träffade kissiiimissarna :)



Shopping till mej själv, inte lägenheten!








Det här handlade jag till mej själv idag, duktigt jag som bara brukar handla till lägenheten! :) Dock följde det med lite saker till lägenheten med, men det kanske kommer upp senare :) Sen har Bennys mor och bror och Laila varit här och fikat och grattat mej i efterskott ! Nu ska vi hem till mor och far och ge hunden ett nytt koppel som jag inte kunde låta bli att köpa :)

Fruktstund

Nu har jag gjort en cheesecake, för att det är så himla gott och för att Bennys family kommer imorgon eller på söndag ! Synd att den måste vara i frysen så himla länge, jag vill ju ha nu!

Hah jag och Benny var och handlade på hemköp nyss och handlade massa frukt, han i kassan bara -va är det här? - va är det här då ?! hah mums för fruktstund ! Benny köpte dock en chipspåse och en chokladkaka i reserv ;D

Fredag

Jag har verkligen svart hår och ska gå till jobbet snart ! Ska bara äta upp maten älskling har gjort åt mej :)



Torsdag

Min fantastiska pojkvän kom hem och hade en present med till mej :) han är bäst på att måla.



Nyss vart hos frisörn, min gamla klasskompis Michaela som öppnade härnere på krafts. Så jäkla skönt och klippa sig, välbehövligtfår bli skärpning på det ;D 

Once you go black, you never go back!

Onsdag

Det har varit lite dåligt med innlägg här måste jag erkänna, men det gör inget ;) Idag kom Madde på fika, det var ett tag sen vi sågs men det var jätte trevligt :) Roligt egentligen att man kan hitta tillbaka så fort, var inte tyst en minut :) Nu sitter jag i soffan med Benny och Benny ! Längtar till helgen för då ska vi till Örebro och shoppa och förhoppningsvis hämta min Kitchenaid :D Sen blir det bak tror jag nog ;)

Söndag

Idag klockan 11 så kom mor & far tillsammans med Faster, Anders och Kusin Ida på fika och hade ett fint litet kuvert med ett väääldigt fint presentkort på en kitchenaid !

Klockan 14 kom Storebror och Ann tillsammans med Morbror & Anna och kusinerna Alve och Astrid som också var med på min finfina present :)

Och sist men inte minst kom Farmor & Farfar som hade hämtat upp Mormor också, och även dom var med på den bästa presenten ever.

Fick också massor utav blommor och kort. Och nu sitter jag här och mår illa efter allt fikande och planerar vart jag ska ställa min present när den väl kommer hem :) Min älskling var självklart med och styrde upp min present, han vet vad jag vill ha ;D

Tusen tack. Jag älskar att fylla 20!

cake.

Nu har jag och Benny gjort klart tårtorna och ska kolla på Macahan.

Tack för igår.












Pyssel


Tog mina balkongblommor och planterade in dom istället för den lilla enen vi hade !


Och såhär blev det med tavlan på väggen. Så himla nöjd.

Nu panerar jag torsk till middag och har itne tid med datorn.

Tisdag

Bakningen utav macaronsen gick inte så jätte bra, som väntat! Men det ska synas att man har gjort det själv. Så jag bakade några morotscupcakes och bjöd Fia på, Thea fick ingen ;D

Sen blev det en ost och skinkpaj till mat till min duktiga älskling som rensa avloppet i duschen !



Liquor brand.

Jag vill ha.








Måndag

Idag planeras det här ! hah imorgon ska jag baka macarons för första gången! och alla håller på och misslyckas, så jag antar att jag med kommer göra det ! ;D Så ska jag baka lite mer morotscupcakes också, och handla och så kommer Fia och så ska det städas. Tur att man har en ledig dag ;D

Har insett nu att jag behöver så himla mkt grejer till köket för att kunna göra allt, och är glad att mamma bara bor 3 km bort, men frågan är ju bara hur stort mitt kök i mitt hus måste vara så jag kan förvara allt jag behöver ? för nu har jag ju överfullt och är nästan glad att jag inte har allt för jag vet inte vart jag skulle ställa det iaf. Men jag har börjat en lista nu på saker man bör ha, så det är väl bara börja shoppa ;D

Och jag ska snart ta kort på armen, kanske! Det blir nog när skorpan har släppt sen ist tror jag!

Min älskling, han kan.



Nu har jag mej en ny tavla :) av världens bästa älskling. puss på det.

Lördag

Började dagen med att åka hem till hunden, sen hem och äta upp resterna från wokhouse maten från igår. Sen körde vi ifyllning i 3 timmar på armen, sen har jag bara ätit massa gott :) bakat chokladmaränger och nu är storebror här och vi tittar på fångarna på fortet och väntar på Benny nr 2 så att vi kan kolla på en dålig film !

våg



Min fina våg beställde jag på favoritsaker.se

Torsdag

Nu är jag hemma från jobbet en sväng, ska tillbaka vid 4 men iaf så har jag jätte tråkigt :D Det är alldeles tyst i hela lägenheten för att jag inte orkat sätta på andra datorn med musik. Men jag ska göra kaffe och byta om (kanske inte tar en timme?!) för jag ska gå på både step och core efter jobbet, så jag tänkte att jag skulle skriva nu för sen lär jag vara död ! hah förstår någon hur längesen det var jag tränade något ? visst jag kan väl ta mej en promenad eller två ibland men annars är jag allmänt ofitt och otränad ! är nästan lite nervös, för jag kommer ju skämma ut mej geonom att dööö! hah Men nån gång måste jag ju ta tag i mej själv, och jag tror ja ska det nu..


onsdag

Min jätte fina våg har kommit hem :) Och idag invigde vi våran le cruiset form när Benny gjorde sin kycklinggratäng :) Jag skulle ha gått på Zumba men Fredrika fick feber och jag tordes inte gå själv ;D fegt! Så mamma kom på en kopp kaffe, sen ringde jag och bjöd släckten inför min födelsedag som ligger runt hörnet (läskigt att bli 20, nu går det bara utförs!) sen kom Benny nr 2 och fikade och så har vi solat.

Insåg idag att jag vill flytta ännu mer, är som att gå på "safari" här utanför, hah inte rätt ord men det bara flög ur min munn när det gick förbi en kvinna med en stor blå ikeapåse fylld med saker på huvudet (no hands!)

Insåg också hur bra jag har uppfostrat Benny när han frågar i telefon varför jag inte hade bäddat sängen ! hah det gör mej överlycklig att han märker sådant och trodde att jag hade försovit mej för det ;D (skämtosido!)





Texten betyder mina fiender och är klockren tycker jag :)

Måndag

dagarna bara flyter förbi, allt är lite sådär tråkigt och likadant.. jag lagade mat när jag kom hem från jobbet, vek lite tvätt, klippte far och sen sola lite och sen soffan. Men det vänder väl snart när våren kommer va ?

hihii

Var hem till min käre mor idag på garderobstädningsuppdrag :) gick himla bra, två halvfulla soppsäckar åkte iväg ;D hah Sen har vi ätit lite mat och solat.. Sköönt! Och nu hittade jag min våg på rean :D fan va nöjd jag är :)

Lördag

Igår kväll blev det biljard hemma hos mor och far halva kvällen :) Och nu jobbar Benny och jag ska åka hem och rensa mammas garderob, bara för att jag är bra på det ;) Men först en kopp kaffe !

Fredag

Jobbat idag (nehe?!) och sen har jag städat lägenheten och nu är kycklingen i grytan, ska ta och springa igenom duschen också innan älskling kommer hem :) Sen vet jag inte vad denna fredagkväll har att erbjuda, men alldeles säkert något trevligt :)

Ledig Torsdag

Började dagen med att sova länge och ligga kvar med älskling som jag vill göra varje morgon när jag måste upp till jobbet :) Sen blev det en lååång dusch och sen fick jag lunch !

Sen blev det en promenad till ica för att handla men dom har ju aldrig någonting och inte konsum heller, så det var bara att fortsätta bort till hemköp efter det, men det var väl skönt att pulsa i snön ;D

Sen bakade jag morotscupcakes medans Benny målade bordet lite, så kom mor och far med några lådor åt mej, efter det köpte vi varsin pizza och så kom Jocke och Ann.

Nu har vi bara kollat på film och ätit glass. Så mysigt.



Pysselkväll





Benny har klätt om fotöljen som jag har målat på och jag pysslade med att skära ut lite bokstäver ;D jag är inte som andra jag !

Nu ska vi kolla på Bröderna Karlsson :)

Födelsedagsönskelista..

·         88 palett med matta skuggor.

·         Två vita körsbärsgrenar som lyser (jotex)

·         Två kubhyllor från Village.

·         Fårskinn eller fårskinnskudde

·         Våg med bakverk från bluebox.se

Jag har blivit en tråkig människa som bara har 5 saker på min önskelista... den här dagen kan bara bli mindre depprimerande ! Sen att det ska vara skillnad på folk & folk det slutar man aldrig irriteras över.. 

Gardin tillverkning!

Nu har jag sytt gardiner i några timmar en måndagskväll :) supernöjd!





2010


Förra året i Januari fyllde jag år och fick långt ochn svart hår :)





Förra året i Februari tatuerade jag klart min första arm, flyttade min garderob och officiellt mej själv hem till Benny och firade alla-hjärtansdag med någon speciell.





Förra året i Mars tatuerade jag mina små fossingar som låg högt i topp på gaddad och så körde jag i diket, fick snö över bilen så den blev trasig och portalen ramla ett par decimeter ifrån bilen. Men länge leve Polon!







Förra året i April hade vi vårat första påskris, jag tog hål i öronen igen, tatuerade revbenen och var på tatueringsmässan i Norrköping och hittade hem igen :)







Förra året i Maj tatauerade jag en cupcake på Bennys ben, det var vårmönstringen, jag färgade håret rött igen och tog en resa tur och retur till Ullared när Benny var på semester.









Förra året i Juni åkte jag och min mor på AC/DC dagen före min student, jag började jobba, vi var på Bugrun, hade en kanonbra midsommar/midsommarfest och jag fick för första gången känna ett barn sparka i magen.

















Förra året i Juli var jag en bra hemmafru som arbetade! jag målade om, bakade paj och var bara bra ;D








Förra året i Augusti fick jag min första böter (p-böter!) drack rosa drinkar och spelade gh och hamnade i studion senare på natten och storebror fick en mindre fin tatuering -fast tanken var ju god.







Förra året i September gjorde jag ingenting!



Förra året i Oktober var det Theas dop och jag blev fadder, Benny och jag firade 1 år ihop och vi hade också en kanonbra fest - bara sådär.









Förra året i November fyllde Benny 30, han började pinstripa och jag började på arm nr 2.









Förra året i December hade jag namnsdag, det var pojkfest härhemma, vi köpte kaffemaskin och ny cervise. Sen firade vi jul, jag var på julrea och vi hade en himlans rolig nyårsfest härhemma :)











RSS 2.0