Rat Fink.


Driver.



Ann, lika trevlig som vanligt !


Benny är hungrig!


Storebror har ju fått igång Galaxien, fan det har jag väntat på i 4 år nu :P


Fick med mej en bandana, tofs och tisha hem också :)

Soffa & Soffbord

Från chilli.


Soffa Boston XL 14990kr

Plaine soffbord. 990kr

Körsbärskaka i långpanna



1 liter körsbär (urkärnade & sköljda)
2dl smör & rapsolja citron
3dl socker
1½ tsk vaniljsocker
3 ägg
3dl vetemjöl
1½ tsk bakpulver

Sätt på ugnen på 175 grader.
Rör smöret och hälften av sockret pösigt, skilj äggulorna från vitorna och spara vitorna. Vispa resten av sockret, gulorna och vaniljsocker och vänd ner i smeten. Vispa vitorna till skum, blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten, och vänd sedan ner vitorna. Bred ut i långpanna med bakplåtspapper under och strö sedan på körsbären och grädda i mitten av ugnen ca 30 minuter.

Strö lite florsocker på innan servering eller har grädde till :) Smaskens !

Blåbärsmuffins

Idag har vi varit på släktträff i Smedjebacken och så har jag bakat lite blåbärsmuffins och städat lite bland mina smycken och :)





blåbär

Benny fick en liten mört, jag fick trassel på linan och inget mer ;D Sen åkte vi lite fel, haha men det var roligt ändå! Sen har jag ätit en skål med blåbär och mjölk och tittat på slutet på en konstig film ! Nu ska jag sova ska ju upp och jobba imr en sväng ! :/





Lördag



Idag ska vi åka och fiska har vi bestämt oss för, men först ska vi äta lunch, sen åka och plocka blåbär och göra en kaka så att vi har något att äta när vi inte får någon fisk :):) hihii och så ska vi göra våra egna metspön för att mejk inte hade några, men det blev iaf myggjackor, flöten,tråd&krok och deg :D

Fredag

I tisdags var vi och hälsa på i vårat hus, helt fantastiskt känns det :) och i Onsdags så åkte vi med mor och far till Nostalgibyn och fikade och stannade till i Vedevåg på Mc-fest ! Och igår var jag och Maddi ute och gick runt sjön en vända och sen gick jag ut och åt med älskling och Martin på Fenix.

Idag har jag druckit kaffe, städat, disikerat min fina blomma, (tror) jag har planterat en till och tvättat :)

Måndag

Ja det blev en kanonkväll i Fredags, har en gång för alla lärt mej att jag aldrig mer ska dricka, hade iaf jätte roligt innan det jag inte minns och när jag började spy! Sedan var det en helvetesdag dagen efter men frammåt nio på kvällen fick jag tillbaka lite färg i ansiktet ! Söndagen blev det att gå upp 7 och jobba en timme för att sedan åka hem och väcka älskling med färska mackor från affärn :) Efter en mysig frukost blev det en tripp till Örebro och små shoppade lite. Och sen var det dags för att gratta Kusin vitamin och sedan blev det filmmys.

Idag har jag jobbat, fikat med mammi och sedan börjat packa :) hihii lite tidigt kanske !





Fredag

Idag är det Martins dag :)

Med andra ord ska jag hoppa in i duschen för att det blir väl som så att vi ska dit på kalas har jag hört! Känner mej inte allt för pepp nu, ganska matt men det ordnar nog upp sig :)









Torsdag

Har grillat på balkongen, varit hundvakt och njutit i mor och fars trädgård talat med Jocke och Ann där, fått en trasig ljuddäpmare på bilen, gett present till lilla Thea, spontan shoppat en myspys stickad tröja och foundation och nagellack. jobbat, jobbat o jobbat, varit jätte trött, lekt rörmockare och massa annat pyssligt och vettigt den här veckan.

















Söndag

Idag blev det att gå upp och städa undan från en mysig kväll igår, blev att vi dissade stadsfesten och gick hem hit istället, dansband var inget för oss ! :) Sen var det dags att äta lite mat och handla för att sno ihop en rabarber och jordgubbs paj till fin främmandet :) Dags att träffa Zandra igen efter tusen år, det var mycket att ta igen, men ack så roligt det är att träffa någon man inte träffat på så länge :)


Nu sitter jag här själv och tycker det är lite mysigt med regn och skrattar åt att vi tänkte grilla :) hihii vilket flyt vi har .

Lördag


Idag vaknade jag av att Benny kom in och sa att det var frukost, som bestod av amerikanska pannkakor med grädde och jordgubbar. Sedan blev det en sväng till far så att jasg kunde tvätta bilen och så tog jag med mej lite rabarber och hittade smultron och blåbär också :)

Nu ska vi gå på stadsfesten en sväng tror jag :)
 



RSS 2.0