.

Jaha, så var man hemma igen. Himla skönt att komma iväg faktskt. Åkte lite båt igår, haha fast ja är livrädd för det, satt iaf längst fram, trodde vi skulle välta en gång, var nära men vi klara det ! haha Åkte bara och leta efter sjön i en och en halv timme ;D Sen tog vi en annan sjö ! Sen blev det att dricka lite grogg, sen bara va lite social, och sånt ! Sen idag har jag tagit mitt första dopp! mkt trevlig dag på stranden faktiskt :) åt jordgubbar där också :):) Hade inte tagit med mej badkläder så det blev en hemresa i blöta shorts och bh ^^, haha mindre mysigt!
Väl hemma har jag faktiskt tvättat bilen :) Och umgås med Madde, himlans saknad ^^, men nu är jag hemma iaf :)
Förövrigt gillar jag att försvinna ibland, man uppskattar hemma mer då :)

See you, A ;)

.

Jaha, Köping en sväng igår, var inte coolt alls ! men trevligt att träffa Nicke en sväng iaf. Och vi satt ju iaf inte hemma och bara ugglade ! kreativt tänkt av oss att åka iväg ! Åkte runt i en cab en sväng i linde innan ! Angelica behöver ha en ! fast helst en mustangcab! haha !
Nej nu lämnar jag er, försvinnner kanske kommer hem imr kväll, det märks ! ;) kommer sakna Madde,  jag kan inte gå ut utan dej, det vet du :/



There are footprints on my ceiling
I can't help this fucked up feeling
something's wrong, you ain't coming 'round here no more
try to get my thoughts together


see you, A ;)

.

JAG VILL HA!
(Badankor! )


See you, A ;)

.

Varit på Ikea och Marieberg idag med Mamma och Mormor! Grilspett till lunch och godaste cappuchtionon på länge ! Blev kär i ett par skor också, men har man inga pengar och en mamma som tycker att man har för mkt skor så får man inte riktigt med dom hem :/ Men fick lite annat av mamma :)


Korta mjukisbyxor, H&M 149:- styck!


Axellöst linne, H&M 59:- Svart linne H&M 79:- Bästa boken, Mötley Crüe 75:- Lagerhouse.


Hood från Carlings 199:- (rea!) Mkt bra fynd :)


Muffinspåse från lagerhouse 10:-

See you, A ;)

.

Ja idag var det D day liksom, åkte hem till Zandra först och fick kaffe och macka :) tackar ! sen bar det av till Runnagården, pirrigt var det, men kändes jätte bra när vi väl var där, fast det blev inte så många som vi hade trott att skulle komma, men jätte nöjda blev dom iaf. Så vi ska nog fortsätta i 3:an och ha det som UF.företag, och ta fler behandlingshem också!
Sen åt ja med
Bella Mc, på lunchen! Sen har jag varit med Madde, druckit kaffe, äti ostbröd med Kati och Walter en sväng. Gjort en annons till småföretagande, kollat på Grey's.. Sen har jag kört Pick-uppen också ^^, tihi king of the road skapligt !
Förövrigt åker jag nog bort i helgen, skönt att komma bort ! och roligt att träffa alla ! blir många flugor i en smäll !

See you, A ;)

.


Nya färgen :) mkt nöjd :)
natti natti.

See you, A ;)

bästa låten.

Polly wants a cracker
I think I should get off her first
Maybe she wants some water
To put out the blow torch

Isn’t me
Have a seed
Let me clip
Your dirty wings
Let me take a ride
Hurt yourself
Want some help
Please myself
Got some rope
Have been told
Promise you
Have been true
Let me take a ride
Hurt yourself
Want some help
Please myself

Polly wants a cracker
Maybe she would like more food
She asked me to untie her
A chase would be nice for a few

Isn’t me
Have a seed
Let me clip
Your dirty wings
Let me take a ride
Hurt yourself
Want some help
Please myself
Got some rope
Have been told
Promise you
Have been true
Let me take a ride
Hurt yourself
Want some help
Please myself

Polly said

Polly says her back hurts
She’s just as bored as me
She caught me off my guard
’mazes me the will, of instinct

Isn’t me
Have a seed
Let me clip
Your dirty wings
Let me take a ride
Hurt yourself
Want some help
Please myself
Got some rope
Have been told
Promise you
Have been true
Let me take a ride
Hurt yourself
Want some help
Please myself


.

jaha, gårdagen var ja i skolan, ska ha företag för en dag imr :) mkt trevligt, vi ska klippa på behandlingshemmet Runnagården. me like ! Sedan blev det att hyra två skräckisar, den ja valde var lätt bäst, clownen var läskigast! mkt mysigt. Idag, har jag icke varit i skolan, var på praktiken kl 9 imrose, började med att avfärga håret ! och var klar med håret kl 2, men ett mkt vackert resultat och icke förstört hår :) ska vi bara vänta på att sommaren är över för slutgiltigt resultat ! ;D Sen har jag ätit med Madde, kollar lite grann på stan ! Sen hämta ja ut min berlock till armbandet :) mkt trevligt. Blev bjuden på glass på 37:an också ! tack <3 Sen nu har vi kollat på smink på internet, mkt mkt vill ha ! och målat naglarna, druckit kaffe och rökt :):)
Förövrigt är det snart desperate :) mkt mkt trevligt.

See you, A ;)

.

Gick runt sjön igår, sen klippte ja lite gräs innan det, blev ingen arbetsmiljö ^^, ovanligt ! Sen när ja hade gått kom ja på att ja skulle på grillpartaj ist för att vara nykter ! Fick en för bra inbjudan för att tacka nej ! Fia och Johan :) trevligaste på länge, mkt nöjd med kvällen, förutom att dj:n på Folkan sög och att jag glömde kameran hemma! Haha mkt trevliga telefonsamtal när vi låg i gräset inatt, haha tur att det bara var en som svara ! men en mkt trevlig sådan, så vi får väl se vart det bär av i helgen ;D  Skapligt att ja skratta iaf när vi la oss ;) jag och Madde äger hörnet ;)
Idag har ja iaf klippt klart gräset, hinner precis komma in så börja det regna :) himlans flyt ! Sen duschat, och nu sitter ja här i mina rosa myskläder och funderar på vad ja ska göra ! är lite lätt uttråkad !
Förövrigt så trodde jag att pensionärer hade kommit över statiet där man ljuger om vart man är ;D

See you, A ;)

.

Jaha så sitter man här och gör mest ingenting, haha ovanligt, tänkte klippa gräset, men gör det senare, är fortfarande blött ju ! Ska gå runt sjön med Bella idag, ja slår på stort nu ;) va och träna igår, en hel timme, fan va härligt det är, varför äger ja inte ett träningskort ?pepp på det alltså! Men de kommer kankse sen ! Sen tänkte ja kanske kolla på lite skoluppgifter nu, har visst glömt att det är söndag redan imr, förstår inte var all tid till sånt tar vägen, den kan inte vara inräknad i schemat ! Shiit det är verkligen bara två veckor kvar nu, skönt :):) och snart är det dags för tatueringen, börjar bli lite nervös, blir ju stor ändring så att säga ! men det blir nog fint ! Funderar på att måla naglarna nu fatiskt ! flickigt ! Sen göra arb.miljön! duktigt !!
Förövrigt, så verkar inte pensionärer vara min grej ;D hah lika bra det !

See you, A ;)

.

hejsan ! har klippt Emma, blev himlans fint :) sen sminkade jag henne också ! Sen har jag lagat mat, trååk ! Nu sitter jag och Madde och funderar på vad vi ska hitta på ! Ska kanske låna mammas träningskort och träna , får väl se hur det blir :P
Hade tänkt gå på invigningen imr, men blir ju inget som vanligt här i linde ! fan va dom ska förbjuda allt ! piss stad, ska bli politiker och bestämma över hela linde, ska göra det till en rolig stad igen!  haha ! som att lilla jag skulle klara av det ;D
Nej nu får det nog bli träna på en gång !
Förövrigt, fan va mitt liv är piss ibland, svacka kan man säga nu !


See you, A ;)

.

Dagen började med att jag gick över och klippte Maddes mamma, sen hem och kastade i mej sallad ! (nyttig ;)) sen åkte till mammas jobb, klippte och färgade Ulrika, sen klippte Maria. Sen gled ja hemåt ! Sen kom jag på att ja skulle bjuda på kaffe och biskvier, Madde, Jonas och Jocke. Sen efter det började jag och Madde lyssna igenom alla gamla "köpta" ! skivor, himlans mkt nostalgi, förstår inte hur man kan kunna alla låtar ! roligt iaf, sen hämtades det vattenpipa, för att det också är väldigt mkt nostalgi, sen blev det kubb också ! Vann två gånger ^^, Sen gick det utförs an man väl säga ! Tyckte synd om mej själv, sen blev det glass på statoil, har blivit utav en rutin nu, varje kvällning ! tog den sista goda glassen! Och nu så får man väl lov att sova antar jag !
Förövrigt trodde jag inte att jag skulle känna för att ge upp, men det gör jag ! coolt ! fast greys igår var fan för mkt intärn humor i, Började fan skratta, varken
mamma eller Madde fatta, fast Madde fattade sen ! det var mkt roligt iaf ! Sen råkade jag försäja mej till pojkarna idag ! haha hur vet du det ?! ;D så himla smart är ja !

See you, A ;)

.

Hoppsan, kanske skulle ta och ha ett seriöst inlägg ;) Idag har jag varit och köpt färg, ska färga mammas jobbarkompis :) great med en till stammis kund liksom ;D Sen skolan Fick veta att ja har Vg som slutbetyg i färg och perm, men är uppe och" nosar" på MVG och förmodligen får det i 3:an :D:D Nöjd, sen har Jana berömmt mej hela tiden, igår med :) och ja blev klar med mitt herrhuvud ! känns himla skönt, börjar känna mej riktigt duktig i skolan :) Sen när ja kom hem färga jag och klippte mamma :) Nöjd över att ja klippte och la i botten på en timme :) himlans bra tempo om man ska tjäna pengar ! Sen klippte jag Madde också :) Sen imr ska ja klippa gräset , sen sålde ja ett par skor till mamma också ^^, kom fram till att ja ändå inte hinner använda dom, för ja har ju så några ;D Sen klippa och färga Ullis, sen en till jobbarkompis, sen maddes mamma, och Emma och kanske hennes mamma ! börjar komma in pengar ;D äntligen! kanske man kan gå ut den 30:onde ?! va nå rockabilly eller nå på Folkan tror ja eller vart det var kolla inte så noga ! Men det låter ju trevligt, blir nykter till dess iaf ;)
Förövrigt försvinner mina läsare så fort jag inte har nån kille som ni vet att ja nästan håller på med eller nå, lite roligt faktiskt, ni skulle liksom bara veta ;) önskar att ja har hittat min hemliga älskare ;D;D Synd att han inte verkar vilja ha samma sak !

See you, A ;)

.


Sniglarnas hus, väldigt vacker. Vi får komma på besök ofta.





Mamma snigel.




Storebror snigel.




Lillasyster snigel.


Nu finns det ett litet problem med våra käraste rök kompisar, det finns ju ingen pappa i bilden, så vi tänkte att på fredag klockan 7 är det audtion, inte bara mamma snigel som behöver någon utan även Madde och Jag. Ett plus är ju om pappa snigel och dom riktiga karlarna går ihop ;) ta gärna med er era snigelvänner också.
För att få Madde på fall behöver vi ett instrument och kanske en sångröst.
Mamma snigel behöver faders instinkter.
Och mina, ja lite ålder och snygghet!

Ses på fredag klockan 7 ;) (ps, i soppskjulet vid mej!)


See you, A ;)

.

pajen blev himlans god, slut blev den också :)Sen har vi skrubbat händerna och handmassagat varandra :) riktigt skönt :) så nu ska vi göra det till söndags rutin. Sen åkte vi och hämtde bilen också :) kollade förbi vid brotorp och sa hej också. Sen hem till Gossip girl :) och sen har vi setat och snackat skit och rökt mest :) borde städa och göra den där uppgiften. Men har så svårt att ta tag i sånt där tråkigt ! räcker väl med att det är söndag och tråkigt ändå liksom!
Förövrigt är det nån som vet vad filmen där
justin timberlake är tatuerad och badboy i heter ? skulle ju vara trevligt att se nå fint liksom, nog för att ja såg nå fint igår, men blev ju dissad ! kan inte släppa det ;D

See you, A ;)

.

Jaha blev utgång igår med, först sova ja typ bort hela dagen, sen vakna ja till liv och insåg att alla andra skulle ju ut så var väl lika bra att vi också gick ut ;) Stress som vanligt, men gick bra ändå, förpärla hos storebror, Madde blev fullare än mej^^, andra gången det händer ! riktigt roligt, ja själv var inte alls så full som ja brukar :) har blivit duktig och tar det lugnare. Skönt, ja mår faktiskt bra idag :) Nu väntar jag på min käraste, vi ska laga ost och skink pajj, för att det är gott :) och för att citera min bror, -vadå är den trasig eller ? och ja den är ju pajj ;D humor! Sen har hon mina ciggaretter, och dom vill ja ha, så Madde skynda lite !
Förövrigt så fick ja strösta dissen igår, tror det var första någonsin också ! jag är inte så himla impad över det faktiskt !

See you, A ;)

.

Igår hade vi visning i skolan, var en ganska trevlig dag, fast kunde ha haft en bättre modell. Men visningen var helt okej faktiskt. Sen blev det att åka hem, orkade inte stanna på kvällen, så kom ja och Madde på att vi skulle gå ut. Och det kändes som om vi var dom enda som kom på det ;D haha men trevligt hade vi här hemma först iaf :) Sen efter mkt om och men kom vi in till stan iaf. Tack :) Hade mina nya skor, vi hade bestämt att vi inte skulle dansa, men det händer ju inte så ofta att vi inte gör, och så blev det att vi dansa iaf ! Och det gick, konstigt nog klarade jag av att dansa i skorna, trodde jag inte! 
Ikv vet vi inte hur det blir än, lite sugen på att gå ut igen, men vi får se. isf blir det iaf
bistro.
Förövrigt, har jag nog sabbat alla chanser!

See you, A ;)

.

Oh nu har vi nyss kollat på Smala Sussie ! ^^, himlans rolig film, förutom sällskapet madde som inte förstår humorn än, men ja ska lära henne ;D - men du hade inte du rött hår förut ?! haha möblerade om för att kunna kolla på datorn med ;D soffan framför datorn, fint ;) ska nog ha kvar det en stund, var skönt ! kan man ju nästan sova här ;)
Förövrigt är det rökpaus innan criminal minds, tror att ja har tv-vecka den här veckan, brukar aldrig kolla så mkt på tv !

See you, A ;)

.

Sådär efter mkt om och men så är skorna mina, äntligen :) Va tvungen att sätta på mej dom vid bussen sen dess har dom typ varit på :) fast fötterna gillar det bara inte än ;D Blev visst ett ostbröd också, var tvungen att hålla madde sällskap när hon skulle äta ;) Fast ska snart äta igen tror ja :P eller typ iaf om ett tag kanske ! jahapp ska man ut i helgen eller ? måste ju spana lite efter dej,eller ja det har ja ju nyss varit och gjort ^^, men kan ja såg dej ju inte , bara din öppna balkong ;D
Förövrigt, kan ingen bara ge mej smala sussie filmen ? typ nu! behöver skratta !

See you, A ;)

.

Jaha, var en sväng till Kati och Shrimp, blev inge Gh, haha men ja diska åt dom iaf ^^, Sen mest snacka och rökte ! Sen kom vi på att vi var tvugna att ha chips till Greys ! haha ovanligt att vi äter var kommentaren Burnis gav när vi kom hem med chipsen! haha :) Och nu kommer Josie och säger att hon kan hacka sej till vem det är ! och nu när ja väl ser det, så är hon inte vid datorn och det går inte att skicka sms till henne ! faan va nyfiken ja blev! Men ja tror ja listade ut det nyss, ja tror jag vet vad M står för ! är det du, då är ja fan smart alltså ! Eller ja är smart, för eftersom jag inte känner dej, så kunde ja inte fatta, men nu är du så smart så att du avslöjar dej på facebook, fast ja trodde det var mellannamn eller nå först, men nu vet ja nog bättre, ganska långsökt, men smart av dej ;) och mej !
Förövrigt, så är ostbågar godare än chips ! mkt bra slutsats dragen med chipsen i munnen !

See you, A ;)

.

Hoppsan, blev inga skor ! fastnade på praktiken och råkade få slingor i håret :D Dit igen om 2 ½ vecka och göra mer ! Nu är prosessen igång iaf ! Får väl se när den blir klar tror att det ska få vila lite efter nästa gång, och sen fortsätta i augusti kanske ! Biskvierna blev faktiskt kanon, ska nog äta en till snart :)  Sen fjäska för mamma så ja får låna bilen, ingen som tankar min ;D
Förövrigt, varför har ja sånt flyt och ser folk när ja inte vill se dom ?! haah flyt !

See you, A ;)

.

God morgon :) Sov lite längre än menat, men jag hinner nog med allt ändå skulle jag tro :)
Nu ska ja klä på mej iaf och äta frukost :) Sen börja baka, skorna får jag hämta i eftermiddag någon gång :)
Förövrigt gillar jag inte när andra använder mitt förövrigt ord ! eller gör du det för att visa att det handlar om mej ? iaf så kan du komma på något eget !

See you, A ;)

.

Sista kommentaren gör mej inte mkt klokare ;D Men du tycker säkert att det är lika roligt som jag, jag ler. Tror ärligt att det är någon som driver med mej ! Typ säker !
Förövrigt, så ska ja sova och sluta var så nyfiken.

See you, A ;)

.

Förövrigt, så undrar jag verkligen vem M är, är det ett nyckelord för någonting annat ? skicka sms om du har mitt nr, väldigt frustrerande, hoppas det är den ja tror det är, annars är jag förvirrad ! Eller jag är förvirrad, M hör inte ihop med det, vem fan träffade jag ? trodde ja kom ihåg det mesta ! Shiit, förövrigt slog bloggen rekord idag, 24 läsare hittills ;D Så det är ju bevis på nya läsare ;)
Förövrigt, är det den ja tror, hoppas jag också att vi ses !

See you, A ;)

.

Idag har jag färgat Maddes hår i skolan :) Blev kanon fint om ja får säga det själv, himla naturligt och bra :) alldeles lagom :) Sen gick vi på stan, och jag blev kär. Visst det händer ofta att ja blir kär i skor, men inte såhär kär. Och såklart fanns dom i min storlek så det är meningen att jag ska ha dom, så jag la undan dom, ska åka till banken imr och fixa pengar sen åka in till örebro bara för att köpa dom, shiit va ja gillar dom. Sen ska ja baka biskvier ikv och åka och hälsa på praktiken och beställa tid för att fixa håret, ska verkligen bli röd den här gången :D En gång för alla liksom, inte för att jag tror att ja kommer vara det så länge men iaf ;D har ja bestämt mej så har jag ju, tyvärr ! Sen banken och sen Öre :):) Sen blir det förhoppningsvis Gh efter det :)Mycket trevlig dag känns det som :):)
Nu är det snart desperate, blir nog en cigg och övning igen på klackar, behövligt ;D
Förövrigt vill jag göra om det igen ;)

See you, A ;)

.

Ville bara påpeka att ja har varit duktig, städat, plockat undan däcken, (har bara tagit mej några veckor !) och gjort arbetsmiljön och Engelskan :):) Så himla duktigt av mej :) Må ju säga att engelskan blev ett halvhjärtat försök iaf ;D Men alltid något ! Unna mej själv hela två timmar i soffan också! mkt viktigt att ta det lugnt ibland med :) och snart har ja humor, har börjar kolla på ballar av stål! och jag skrattar tillochmed ibland ;D starkt jobbat !
Beklagar sorgen för alla er som kände
Rikard bättre än vad jag gjorde. Kände honom knappt alls, men ändå känns det inte rättvist. Han verkar vara en för bra människa för att få försvinna från er.
Förövrigt, ångest är till för dom som inte vet vad dom gör på fyllan ;) och jag har full koll och skulle göra om det igen ;D
Dags för min underbara säng nu, sovmorgon imr :) sen trevlans med
Madde i skolan !

See you, A ;)

.

Mjukisklädernas dag idag alltså :) Var i skolan, ganska okej är det väl ändå ibland, slapp sista lektionen ivf :) skönt, hade med andra ord bara en, bra trött på Janas tjat !! Men förövrigt var det väl okej, lite halvseriös sådär ! Nu sitter jag och kollar på den gigantiska högen med kläder och skit på mitt rum, och hur stökigt allt i övrigt är igen, skulle jag inte ha så brottom jämt skulle det inte vara stökigt ! så jag lär väl ta tag i det samtidigt som jag verkligen måste göra engelskan och plugga i övrigt, arbetsmiljön också så att ja blir ledig på onsdag ! Lätt värt :) Inte mkt kvar nu i skolan iaf, skönt det, sen är det modevisningen på fredag också, skönt att slippa vanliga lektioner, fast ja gillar inte min modell ! Kunde ju ha valt något enklare ist, men träffa Jonas idag, så nu har vi planerat ihop oss eftersom han gör blommorna till min modell :) Ska färga Madde imr i skolan :) mkt trevligt sällskap, blir nog en bra dag imr :)
Förövrigt, så kommer ångesten, lite ivf. Fast den här väl gått över till helgen igen ;D

See you, A ;)

.

Vet inte vart man ska börja, kvällen började här, sminknig och hårfixning, samtidigt som det grundades väl ;) jag och Madde, dreamteam ! Sen blev det Singstar, haha råkade bli två trasiga cola glas också! Sen fick man be om lov för att dricka ;D ;D Sen bar det av till Chris, trevlans värre ! gjorde kanske en lite dum grej, men vafan ! Sen gick ja och Madde ner till bistro, tog ett tag ! :) Väl där börjades det spana ;D;D Mkt värd kväll, sen åkte Madde hem och för mej bar det av bort !! Hade ont i kinderna för att ja skratta så mkt, bästa efterfesten på länge fast ja inte kände någon ^^. Trasiga strumpbyxor hade ja imorse me, vissa saker går inte att förklara ! Men säkert lätt värt ;D
Förövrigt är jag besatt igen ;D vissa förstår vad ja menar !
Dagens dag, försökte ta igen lite på sömnen, sen kom madde, blev det popcorn i sängen ! Sen somna vi en sväng ^^. Sen var jag körduglig ;);) så då blev det pizza, sen kolla vi på Twillight igen :) Och nu behöver jag verkligen sova igen, upp tidigt imr, inte värt! Men men ska jobba på närvaron nu :)


See you, A ;)

.

Oh ja här grundas det  ;) klänningarna är på bara lite mer som saknas ;);) det viktigaste var ju att börja med drinkar ;);) tihi Förövrigt fick ja nästan hjärtatack, är det du som är här ? återstår att se, himlans nervös, vet inte om ja gillar att du är här eller inte! återstår att se när kvällen är slut ;);) tjollahopp nu ska det förtäras !

See you, A ;)

.

Lyckotårar i Angelicas ögon, mammas med ! Det har varit en katt här i typ två år, som har varit vanvårdad, den och min katt hatar varandra, men jag har matat den ändå och så, sen förra året rakade vi den lite, har så mkt tossor så den knappt kan gå, sen blev jag arg och tog kort på den och satte upp på hemköp, ägarens son ringde och skrek att det inte va nå fel på katten och att vi skulle ge fan i den. Sen förra veckan var det droppen för mej och mamma när den var skadad i ögat och fortfarande har tossor överallt så det gör ont. Så vi tog katten i kattburen och åkte dit med den, mamma skrek en hel del och ringde dottern, så dom skulle göra något åt det sa dom. Varken jag eller mamma trodde på det och hade planerat att vi skulle ta katten till spinnhuset den här veckan om dom inte hade gjort något. Men nu efter filmen gick jag och Madde ut och rökte, och där satt den, nyrakad och ögat var bra :) Den sprang till och med och busade med mej, den har knappt kunnat gå innan :) ja är rörd, ibland leder ilska till något bra. Känns som om vi gjorde katten en stor tjänst.
Förövrigt åt jag och
Madde melon till filmen, nyttigt och himla gott :) och nu ska vi åka och hälsa på Granath och co som  är här och hälsar på :)

See you, A ;)

.

God morgon säger en välutsövd Angelica! hah jag råkade somna redan halv 11 i soffan, eller ja sov redan, somna nog i reklamen kvart över. Det händer aldrig att ja somnar i soffan, förutom när ja är sjuk. Värsta chocken när ja vakna asså! Sen nu gick ja väl upp för en liten stund sen. Skönt :) ska hoppa in i duschen och bli att se ut som folk :) Är ju faktiskt fredag idag, förövrigt vad händer ikv ? Har ingen aning om nå !
Förövrigt så är himlen blå ;)

See you, A ;)

.

Jag hoppas på fint väder imr, tänkte kanske ta en promenad på förmiddagen, beroende på när jag vaknar. Ska iväg och klippa C och AS vid 2 tror ja! Sen borde jag verkligen göra engelskan, arbetsmiljön och frisörinlämningsuppgiften! Usch usch, fick MVG på småföretagande provet jag gjorde igår :) då tyckte min mamma att ja va duktig, sen när vi var och handla kikade vi in på titt-in, och dom hade så söta blommiga tubtoppar så jag fick en :):) Tack mamma!  Den ska ja har så fort solen tittar fram igen !
Har inte hunnit med nån film :/ vet inte vad ja har gjort ! haha som vanligt bara flummat runt ! inte blev det något bad heller, får väl ta det imr eller nå! varmvattnet och jag tajmar inte riktigt varandra och nu börjar
criminal minds.
Förövrigt får
Madde gärna ta och tagga till sej tills på lördag. annars blir det inge roligt alls :/ Behöver ha dej vid min sida för att det ska fungera och vara roligt.

See you, A ;)

.

Nu är Angelica hemma .) skönt, har ätit mat och läst nya glamour. Som jag förövrigt ska sluta prenumerera på, liksom brölloppsspecial ? nej, inte riktigt mitt intresse ;);) Jag är ju inte 75 än ;D
Funderar på att måla naglarna, men kan inte bestämma vilken färg. Kommer väl sluta med svart, alltid bäst ! :)
Jag och
Madde kollade på Twilight igår, och jag måste ge med mej, han blev snygg sen längre in i filmen, och den var bra ! Mysmys, hoppas den andra filmen som ligger här hemma är lika bra, känns som en filmdag! Eller att Madde har fått Kenny starfighter filmen ! Fast ja tror inte hon har hunnit fått den än!
Förövrigt ska
Angelica inte gå till skolan imr :):)

See you, A ;)

.

Jaha, har pallrat mej till skolan med 7 busssen helt i onödan, kan inte jobba som en normal människa när man får göra det hemma, finner ingen insperation till det. Kommer inte upp nå ord ja kan skriva. Så kunda ha tagit sovmorgon! Söta Linda kom med kaffe från donken till mej imorse :) snäll hon är!
Förövrigt funderar jag på att göra en personbeskrivning av mej själv !

See you, A ;)

.

Satan vad jag hatar min mage. Så jävla trött på den. har jag ont imr tar jag livet av mej! (nästan iaf!)
Förövrigt, så finns det inte ord. eller jo chock! För det var ju på skojj från början!

See you, A ;)

.

Trevlans, idag har Angelica varit duktig, gick till första lektione, fick närvaro och tillbaka två grejjer VG på båda :) Sen gick vi ut och rökte resten av lektionen, sen skulle vi ha fackinfo, men den hörde vi faktiskt förra året, så det fick bli mat ist :) Sen gick jag och gjorde ett prov jag hade missat när jag var sjuk :) duktigaste jag liksom ;D Skrev allt förutom sista c uppgiften, som var likadan som en annan, men Angelica fick hjärnsläpp och kom inte på hur hon hade gjort på den förra ^^, Men det kanske gick bra ändå ! Sen den där korkade Samhällsläraren, ah va säger man asså helt ovettig lektion! Nu är ja iaf hemma, väntar på Madde, ska spela gh med Kati och Shrimp sen tror ja !
Började tänka massa på bussen hem, jag saknar inte dej men ditt okomplicerade sätt att vara på och din personlighet. (så egentligen är frågan om jag kanske saknar just dej ?) Jag förstår inte hur jag kan sakna det, det var det jag hatade mest under dom 2 åren jag fortfarande ville ha dej och som sårade mej mest. Att du liksom inte brydde dej om vad det var för något, utan bara att det var bra under tiden. Du var kanske egentligen inte så dum i huvet. Jag förstår dej så himla mkt just nu, och kanske har blivit lite som dej, frivilligt eller inte. Det är tråkigt att vi inte ses mera.
Förövrigt är jag mest upptagen med att vara otrevlig, vara en hunter och ha gonorre! (ska förklara mera sen hur det känns att ha gonorre, vet bara inte än;)

See you, A ;)

.

Har varit i skolan idag, mycket trevligt att träffa Linda igen :) Förövrigt var jag mest arg, fick sämsta håret/hårmodellen till modevisningen, jätte jobbigt dumt hår som inte vill, och hon vill ha det lockigt! Men men eftersom jag är bästa frisören så löser jag väl självklart det ;);D
Sen har jag och
Madelejn fixat lite ! Sen kom Kati och Shrimp, klippte Shrimp som tack för hjälpen ! Tjänster och gentjänster. Och nu ska det åka och inhandlas ätbart till desperate housewifes :):) För att vi verkligen behöver äta mer ;)
Förövrigt så blev jag irriterad igår, sådär kan du ju inte säga! :s respektera mej ?!

See you, A ;)

.

Finns verkligen här för er nu. Det viktigaste i allt är att du mår bra. <3

Tänka sej, jag fick en jättebra doktor (tjej!) och ny medicin :) hoppas det blir bättre nu. Sen gick jag och
Madelejn på stan en sväng köpte present åt våra mödrar ! Fråga också om jag fick byta läppstiftet till armbandet utan kvitto och det gick bra, så ska väl gå dit med det nån dag. Sen va vi upp til mejk en sväng, fast det var inte så roligt! Sen åt vi mat hemma hos Madelejn, hon lagade potatis och fiskpinnar, fast jag gjorde mos av min potatis ist, för att man kan liksom inte äta potatis till fiskpinnar ! Sen har vi påbörjat bakning av biskvier, jag ska damsuga sen gå och fortsätta. och kolla pannan , fuck det har ja glömt på ett tag! slocknat! gör om och gör rätt ;D Förövrigt så är det 4 veckor och 4 dagar kvar i skolan :) eller nej mindre bir det, är ju kristihimmelfärd också ! tihi kanske ska försöka vara där resten av tiden. Smart drag! Nej hörni, har inte tid med det här klockan går ju när man sitter här med!

See you, A ;)

.

Jaha, blev ingen skola för mej idag heller. Var väl inte meningen, bra iaf för ja fick tid hos vårdcentralen klockan 1 :)Hoppas att ja får nån vettig doktor bara, men det är ju en chans på ca 3 % :/ Sen ska jag fixa en annan viktig grej också!
Nej nu ska jag ut och röka och få mottagning på telefon och se hur
Madde mår !

See you, A ;)

.

Jag finns här för er <3 Hoppas verkligen att allt går bra.
Ska försöka få lite sömn får ändå inte veta något mera förens imorgon :/

See you, A ;)

.

Trötter jag ! Jag vet inte vad ja ska säga, mer än att nattligt prat i två timmar vid korset inatt var väl behövligt. Tusen tack <3
Nej får skriva mer sen, måste klä på mej och fixa,
Madelejn och jag ska äta pizza, väldigt snart tror jag !
Förövrigt, så måste jag tillägga att jag har gonorre och är billig. ;);)

See you, A ;)

.

Ah, ja mådde ju bra idag på dagen, var i Örebro på springmeet eller vad det hette! Trevlans, kändes som sommar när dom burnade, lukten påminner om kärlek liksom ;) Fick sånna sommarkänslor så att ja beslöt mej för att göra som dom andra och blandade mej en passoa drink när vi var här hemma, men klena Angelica klarade visst inte av det och började skaka. Men vi spelade iaf Kotten! ;D jag och bror hade lätt bäst tecken ! Sen en vända kubb eller två! Sen orkade ja inte med till vedevåg! Så jag hängde med Shrimpen in till stan och kollade på lite när dom körde kubb, sen åkte ja hem igen. Och nu ska ja dricka honungsvatten och kolla på film med mamma. Måste tagga till mej till nästa helg :) Efterlängtade vårmönstringen ju :) Man vet aldrig när man blir träffad av en juice ;D
Förövrigt, är det jag som har panik eller är ja bara inte sånn ? jag tänker nog för mkt.!

See you, A ;)

.

Har legat i soffan hela dagen och ätit mest, och ätit jordgubbar och glass så har jag nu bestämt mej för att jag mår bra ! Jag blir så himla rastlös av att vara still, sjuk kan ja vara typ 2 dagar, kan ju liksom vara skönt ibland, men är tillomed trött på att sova nu. Så nu väntar ja på Madelejn, vet inte vad vi ska hitta på men nånting får det bli för det är här funkar inte riktigt !  Förövrigt så ska jag ta bort nagellacket !

See you, A ;)

.

Angelica mår fortfarande inge bra, jag och Madelejn tog oss ut i ca en timme igår, kolla till grillfesten och sen träffa Kati en sväng.  Sen fick det bli soffan igen. förövrigt så måste ja ta en kalldusch till. och så suger det att vara sjuk på helgen :(

See you, A ;)

RSS 2.0