jag lever..

Vi har flyttat, och vi har inget internet därute än :) så vi hörs sen !

Onsdag

Idag efter jobbet har jag spenderat lite tid på färg-affärn och sedan massa tid i vårat hus :) Så nu har vi bestämt färg på golven och jag ska väl sätta igång och slipa imorgon efter jobbet ! Känns roligt att jag är den lämpade för att göra något så manligt, älskar att man kan ha nytta hemma av vad man gör på jobbet :)

Nu lever jag på ren lycka, det är vårt och äntligen börjar den fantastiska resan.

Tisdag

jag är sämst på att blogga nu. Just nu är jag sjuk iaf, ska pallra mej till affärn och handla frukt för imorgon ska jag vara frisk ! Eller ja jag är frisk nu.. I helgen jobbade Benny på mc klubben i vedevåg, jag var där som stöd/chaffis vilket blev väldigt långtråkigt, inte så himla roligt att vara nykter bland massa människor man inte umgås med så ofta  :P Söndagen bestod av att sova var sjuk redan då :P men envisades med att gå till jobbet på måndagen iaf, men orkade bara två timmar innan det var dags att sova igen ;D Så just nu känns det som om jag har liggsår över hela kroppen :P hihii närå men typ..

tror det börjar vankas hus nu också.. inte rätt tillfälle att vara sjuk på!

pallarna !



haha, sämst bild där dom står inklämda i hörnet hos mor och far i "förvaringsrummet" men det är iaf mina fina pallar jag fick av farmor & farfar istället för att köpa nya på village för 799:-/st som inte finns kvar längre :P himlans flyt att farfar inte orkade bära dom ända ner till vedskjulet för att slå sönder dom :P Dock fick jag ju måla dom, men det gjorde ju inget. Dom kommer bli perfekta i mitt vårt kök !

Färdig byrå


Såhär ser den ut när den är färdig :) jag är kanon-nöjd !
Men den blir nog finare i sin egen hemmiljö.

Onsdag

Fullt upp på jobbet, fullt upp hemma ! Men idag fick jag något fint hem på posten, eller ja "hem" till ica ! Så snart ska jag väl åka till mitt förra hem (mor&far) där typ alla nya och gamla möbler vi ska ha står och sätta dit dom :) Sen kanske jag ska packa ner lite till.. nu kan jag snart räkna dagar. (24dagarkvar!)



Lördagskvällen var kanon har jag glömt att säga, himla trevligt! & att igår var vi till huset en sväng och gosade lite med våran blivande katt Max. Och idag har jag ätit paj med mamma och klippt av lite av hennes hår.

Lördag


varit en surpuppedag. Hoppas humöret blir bättre vad det gäller alla här för snart blir det wokhouse, för att sedan förtära lite alkohol här hemma och vidare till bistro och lyssna på två band.

RSS 2.0