Fredag.

Igår var det städning på schemat, passade på att göra lite lila i badrummet också.
Idag var det min sista dag på jobbet, mysig frukostfika med alla brudarna. Sen bjöd Michaela mej på lunch på stan, och så har jag varit hemma hos Annipanni och klippt av hennes hår lite och druckit kaffe.
 
 

skyddsängel.

Gör min sista dag på jobbet imorgon. Så idag fick vi (jag och Lillan) en skyddsängel och fika av mina chefer.
 
 
 

Torsdag.


Vecka 31. 62 dagar kvar till bf.
 
 

Onsdag.

Längesen sist, jag vet ! Har ju så mycket annat för mej ;) hihii idag har jag iaf varit hos Michaela och skruvat ikea möbler, sättit upp tavlor och druckit kaffe. Myspys. Och nu har jag två dagar kvarjobbet, känns väldigt konstigt. Men det ska bli skönt att ta det lite lugnt, är väl snart slut på lugnet antar jag ;)

Torsdag.

 
 
Idag efter jobbet åkte jag till min mor och fikade lite innan jag åkte hem, kanske jag inte skulle ha gjort ! Väl hemma möts jag av vatten på golvet i halva badrummet, något vid handfatet läcker, och klumpiga jag kommer inte åt att se vad det är haha ! Så jag ringer iaf Benny och säger lite hetsigt, -det är vatten över halva golvet vad ska jag göra. Inte så smart mening när man är gravid kanske ! haha stackarn trodde att vattnet hade gått redan innan jag fick ur mej att något var trasigt :D Hihii som tur var kunde han komma hem och stänga av vattnet iaf, så nu sitter vi här utan vatten och väntar på min snälla far som självklart måste jobba över idag. Utan vatten, gravid och kissnödig kan ni ju förstå själva att det inte är den bästa torsdagen iaf ;D
 

Tisdag.

 
Jobbat, varit på föräldrakursen och sen mat hos mor&far är hur min dag har sett ut. Nu är jag mest bara trött och ska tigga till mej lite fotmassage i soffan.
 
 

Måndag.

 
Idag har vi varit på BB, hehe bara tittat på ett bildspel och sådär, så vi vet hur vi ska göra sen när det väl är dags. Skönt, nu är det förberett. Fast ja lyckades glömma bort ett bankbesök innan, haha man är inge virrig nuförtiden eller ?
 
 

.

 
 
 
 

Söndag.

 
Bästa Fia har varit här med sin kamera :)
Hon har bara sympatiätit med mej ;)

Fredag.

 
Hela familjen smörja !
Magen kanske inte hade varit så fin utan dyra krämer för att motverka bristningar, men jag hade kanske klarat mej utan med, det lär jag aldrig få veta. Men jag har gjort vad jag har kunnat iaf ;)
 
Idag har vi haft storträff på jobbet, alltid skönt med kortkortdag och få umgås med kollegorna ;) men nu är det bara 10 dagar kvar med dom, känns lite tråkigt faktiskt.
 
Sen har vi varit hos farmor och farfar och firat födelsedag, farmor fick en påse garn och några mönster av mej som hon ska ordna åt Lillan :) hihii vad spännande !

Torsdag.

 
Vecka 29. 76 dagar kvar till bf.

Onsdag.

 
 
Lite mera sthlm shopping :)
 
Jobbat idag, efter det så har jag städat lite, duschat, varit in till stan och handlat garn som jag ska ta med till farmor i helgen så hon kan virka lite åt Lillan, sen varit duktig husfru och lagat  mat till B, och nu väntar vi på någon försäkringssnubbe !

Tisdag.

Idag var det dags för första föräldrakursen, ja vad ska man säga ! Känns inte som om jag hör hemma där, inget utav det dom pratar om kommer väl att hända mej ? Inte ska väl jag föda barn heller ! Haha kanske är dags att inse att det faktiskt är så det kommer bli snart, eller förstår man någonsin ?
 
Iaf så var vi och åt mat hos mor och far efteråt och nu blir det soffan tills jag somnar, ingen powernapp idag så blir väl snart antar jag ;) Inte lätt att vara jag, sova är det bästa jag vet nuförtiden.

Måndag.

Lite svartvit shopping från sthlm.
 
Idag är det måndag, jobbat, sovit och ätit mat är vad jag har hunnit med. Eller orkat kanske jag ska säga, men det är inte många dagar kvar nu. Det känns väldigt konstigt att snart vara arbetslös.

Nya bilen.

 
 
 
Nu är vi riktiga svenssons, röd stuga med vita knutar, bebis på g och så en volvo på det ! Husvagn och hund var väl nästa steg tror jag va?! skämtosido ;) Är väl en säker bra familjebil när barnvagn och allt ska med, och Benny är lovad att när vi inte behöver det längre så ska han få köpa sin efterlängtade pickup ! Så nu är det husefrid.

Söndag.

 
Stockholmsshopping. Fågelholken kostade bara 99 ist för 299 och spelet kunde jag bara inte låta bli. Leksaker i trä är något jag är svag för och det går väl aldrig ur tiden.
 
Vilekn härlig söndagsmorgon, sovit hela natten vaknade först vid 6 för kisspaus i skönhetssömnen och sedan gick ja upp vid 11 kanske, underbart ! Storebror och Ann har varit här och druckit kaffe och kollat på bilen, och nu är det biltvätt och städning här ute. Själv så ska jag baka lite paj för mor och far kommer lite senare.
 

Lördag.

 
 
Blev lite småshopping för att fördriva tiden när vi var borta hela dagen igen för att byta bil. Ny bil kom vi iaf hem med också ! Sen har jag hälsat på Fia och Johan en sväng också och nu ska jag äta lite mackor var det tänkt :)
 
 
 
 

Grillningen.

 
Trevlig kväll, god mat och gott sällskap :)
 
 
I rosa och åt fel håll ! bättre än så blir det inte ;)

Lördag.

 
Anledningen till att jag inte skrivit på ett tag, vi var ju i Stockholm onsdag och torsdag för att se Social Distortion, shoppa och bo på hotell :) Bara jag och Benny, mysigt. Och Lillan i magen var alldeles galen därinne i magen, samma musiksmak som mamma ? ;)

Fredag.

 
 
Ledig idag, så fick bli stan en sväng med mamma behövde ju ha diskmedelsflaskan och så blev det visst ett får lite sådär impuls. Och lunch såklart. Men nu måste jag gå och byta om, ska visst grillas här snart :)
 

Söndag.

 
 
 
 
 
Idag spenderade jag halva dagen i sängen kändes det som, medans världens bästa B var ute i skogen och letade blåbär till mej, själv vaknade jag av att regnet öste ner och B var borta. Iaf så fanns det inte så många här hemma, så senare begav vi oss till mina gamla skogar och plockade hallon och blåbär :) Sen plockade jag vinbär när jag kom hem som jag lagt i frysen, hallonen ska vi äta ikväll och blåbären bakade jag muffins av och bjöd bästa storebror och Ann på. Lyckades få lunch hos mor och far också, så den här dagen har varit kanon ! Nu ska jag vika tvätt, bädda rent i sängen och duscha så länge så att vattnet tar slut innan jag tar kväller för att orka med två arbetsdagar innan vi är lediga igen.

Lördag.

 
 
 
 
Idag har vi varit i Bennys mammas sommarstuga och grillat. Halva släckten var där kändes det som :) Lillan fick presenter av Rune och Alex iaf :) tacktack. Kanontrevligt och fint väder också.

Internet-rea-shopping !

 
 
Nu ni, nu är det inte mycket kvar att inhandla ! haha, kunde inte låta bli när det var rea, var ju liksom meningen att det skule komma hem till mej. Nu ska jag iaf sluta pilla på Lillans grejer och ta tag i att städa, fast ja tror det blir en kaffepaus först ;)
RSS 2.0