Vaxning

Nu har jag och älskling vaxat oss :) skönt och bli av med håret på benen för min del iaf :) Och roligt att ge igen på älskling för när han tatuera mig på revbenen :) Dock tror jag inte att det gör lika ont att vaxa bröstet som det, men  ändå :)

Var hos min bästa vän Martin och åt mat också, potatisgratäng och fläskfile fick vi på en måndag :)
Sen åkte vi hem till mamma och pappa och kolla på min studentbil, kunde inte blivit en bättre bil :)



Studentfrisyr ?



Kanske, ungefär, cirka, lite annorlunda, eller ?

Shopping


jag är helt kär i t-shirtarna jag köpte på vårmönstringen, varför köper man bara 2 ?!


underkläder kan man ju aldrig få för mkt av :) 99:- och 59:- BikBok.


och två enkla linnen från Gina 79:-/st.

Sen blev det rabarberpaj hos mormor med mamma och pappa och Jocke och Ann. Nu är Benny iväg och jobbar en sväng, så jag ska diska undan lite här och sen gå bort till han. Kvällen bjuder nog på en film och soffan gissar jag på.

Söndag.

Min bästa vän Martin kom hit igår och tyckte vi skulle gå ut, och så blev det. Inte alls mkt folk eller så men drack goda drinkar som döptes till en sån där rosa jag beställde förra gången.

Nu ska jag och
älskling åka till Marieberg en sväng.

Lördag

Älskling rä världens bästa som går och handlar jordgubbar åt mej till frukost :)




nya håret :) inte riktigt rätt än, men det blir sen !

Nu ska vi till Bennys bror, sen till farfar som fyller 70 ! lång dag ;D

Fredag

Igår kväll kom Martin och åt mat hos oss sen kom min bror och Ann och spelade tp, hah det blev väldigt långdraget i slutet och vi tog till barnfrågorna!

Idag har jag haft min sista praktikdag på min praktik. var där från 9 imorse till 8 ikväll, är rättså slut.

Bild kommer imorgon på hur mitt hår ser ut nu.

Jag älskar Benny Adolfsson.

Storstädning!

Eftersom jag är ledig idag, så är det storstädningsdag, hah lyllo Benny som jobbar till 7 och slipper undan! fast nu får jag ju städa precis som jag vill och sjunga med högt till musiken ;D

Jag gillar egentligen att storstäda, älskar att allt är undanplockat och rent sen :)


Torsdag

Jaha så har jag varit och skrivit in mej på arbetsförmedlingen och det känns väl sådär! hah vilka nötter dom är. men men, nu ska jag diska lite och sen åka till Fia och fika lite. :)

Pengarna kommer in på kontot imorgon :)

:) the dress

ja och med en klänning för 199:- kom  jag hem och nu känns allt mkt mkt bättre! har plockat ihop saker som passar ihop också :) Så nu kan jag också ta studenten ! ;D

Sen har jag lämnat in mitt älskade thomas sabo armband på rengöring också, råkade ju bada i klor i x antal timmar med det, så det var inte så vackert längre ! men det skulle dom ordna. Sen handla jag ett nagellack och morsdagspresent också som den duktiga dottern. :)

Var också en bra hemmafru och hade maten nästan färdig när älskling kom hem :) sen bräckte Martin mej med rabarber och jordgubbs paj :) mkt gott och trevligt.


dom här berlockerna har jag på sommararmbandet :)


och dom här på "vinterarmbandet"

Onsdag

Sådär nu bär det snart iväg till Örebro, ska se om det finns någon annan klänning som jag kan bli dressed in succses i inför studenten. för de här känns inte riktigt bra! So i give it a try!


men vad är det egentligen för fel på den där outfitten ? tänk er med en studentmössa till bara ! hah nej men på kvällen får det nog bli jeans och tisha iaf ! måste ju vara jag någon gång under dagen!

:)

med klisterskumgummi som mamma fixade har nu skorna blivit stolek 35 :) hah allt går bara man vill :)
Nu ska jag spendera resten av kvällen i soffan med dh och ct -favvo-tv-dagen!

ett leende börjar komma tillbaka på mina läppar nu :)

tänka om.



En svart väska och svarta höga skor. även två par olika sorters ilägg och sulor. hitta ett par till hemma och nu väntar jag på att mamma ska sluta så ska vi nog försöka göra om skorna till storlek 35 istället ! Svart matchar ju iaf med skärmen på studentmössan och mascaran ;D

God morgon regninga Tisdag

Snart bär det av till Marieberg, hoppas jag kommer hem med skor och väska bara :)

tack mamma.

Min mamma är bäst, även fast jag kan vara arg på henne ibland.
Imorgon blir det Örebro, med en påse bomull i väskan ska jag försöka hitta ett par skor jag vill ha till studenten, som med hjälp av bomull i tårna sitter kvar, jag kan fixa allt bara jag vill ^^,

Måndag.



Istället för att vara besviken på klänningen dom jag har väntat på i 3 månader ska jag se det som så att ; Benny kan hjälpa mej på och av med den. klänningen ser inte ut som någon annans(tur för dom!) även fast jag har dom fulaste skorna till klänningen (om jag inte byter till mina flipflopp! som kanske är snyggare?) så kommer jag inte ha ont i fötterna mer än skavsår, alltså inge ont i fötterna av klackarna. Jag har Benny som tar mina studentfoton, hoppas jag är tillräckligt full för att posa som en 14åring inför honom! Jag har ju min bästa bror och hans Annipanni som iaf kommer vara trevliga på studentfikat.

Sen återstår två frågor, men en kommer här : ska man ta ett jobb man själv inte vill ha, (alltså jag vill inte jobba som frisör) bara för att alla andra tycker det. Ska jag gå till ett jobb och känna att jag är inkompetent och inte kan det jag gör ? (klumpimagen ? )

.

Det finns ingenting som gör mej lycklig så som du. <3

äntligen

nu har jag fått min studentklänning, äntligen. vill bara hem och testa allt ihop, men här sitter jag i skolan och har inga lektioner, alltid så välplanerat här. ska bli underbart att slippa det.

 

God morgon

Det här kan vara sista dagen jag åker buss till skolan såhär tidigt. hoppas går ju!

kvällning 2




































kvällning.








för att den ska jag åka på studenten :)










hah min drömbil den vita och röda ^^,


fast den är min drömbil på riktigt.














På dagen

















Vårmönstring

Det är fint väder :) blir snart att åka upp till travbanan och kolla på lite bilar. åker brors mustang idag :) eller jag kör kanske till och med :P trevligt :)

Ikväll ska jag vara med mina snälla vänner, ni vet dom som faktiskt vill vara med mej ;) tack Martin och Benny.


haha va gamalt kort :)

burleskfestival.



Vilket dumt datum att ta studenten på :/ jag vill ju lära mej.
Kanske blir att åka på Lördagen iaf :)
Det är ju finare brudar än förra gången iaf ;D (check it out)

.

hetsig eftermiddag på praktiken, men älskling försöker få ett leende på mina läppar. Maten fixad och städat var det när jag kom hem. Nu blir det kaffe med Benny och Martin, trevligt med vänner.

Bristningsgränsen är nära.

Torsdag.

Har färgat mammas hår nu och sökt ett jobb. Väntar på att Mamma ska bjuda mej på mat, sen ska jag till Klipphörnan och färga lite mera. när är det min tur då ?

det ordnar sig.

Lite enklare känns det. Älskling laga mat åt mej och som vanligt får han mej på bätre humör. Det är ju inte värre än att ja får hoppa över klänningen och resten jag har planerat i 3 månader inför studenten och komma på något man kan köpa i affärn om klänningen inte är klar på söndag. Nu hoppas vi.

..

Jag finner inte ord, jag börjar snart grina och det känns som om jag står på ruta 1 igen. Panik.
 

Tisdag.

Hoppet var stort om denna dag, jag trodde lärarna hade kokat ihop något roligt för oss, men ack så fel. Dagen gick ut på att vi skulle till polisen och han predikade om att vi inte skulle vara så fulla på studenten typ.

Nu är det äntligen dags för dh och ct. sen dags o pluggan inför provet imr :/


älskling<3

Färdig :)





Känns som om det blev en del skillnad.

tack så mkt älskling, nu slipper jag skämmas !

Måndag.



Skolan hela dagen. Jag är helt slut, förmodligen av det fina vädret. Ska försöka ta en powernapp , måste lära mej ! sist gick det ju inte så bra ! Sen ska det diskas och lagas mat.

Yesterday



Igår var vi med Madde och Matte på dagen, åt glass på cafe Oscar och satt på taket och solade. Sen bar det av hem till mamma och pappa för grillning med bror och Ann också. Efter fem matcher kubb vann äntligen tjejlaget ! :) Sen blev det som så att jag fick köra chevan resten av kvällen och vi var hos Mats och dom drack lite öl, sen blev det hundra vändor ner på stan och kvällen slutade mindre bra.

Härligt.

Vackert väder är det :) bara för att jag tatuerade klart sidan igår, all cred till mej ;D varenda gång jag tatuerar mej blir det fint väder !

Maddi och Matte kommer nog snart, vi ska gå och äta glass.

Lärling ;D





det kunde ju ha blivit en ännu fulare cupcake ;D

Fredag

Eftersom det är Lindevårdagar här så tog jag och mamma en sväng på stan idag, sen köpte vi jordgubbar och drack kaffe :) mysigt. Förövrigt vet jag inte vad kvällen bjuder på än.  ?

Torsdag.

God morgon efter den första riktigt underbara sömnen med älsk. Ska snart till vasslehyttan och klippa lite. Men kaffe först !

plättar.







Jag tänker inte gå till skolan. Jag tänker stanna hemma och bli lycklig igen

kört cheva

Kört papsens cheva biscane nyss, hihii gick väl sissodär med att växla upp och ner och frammåt och bakåt, fast det är väl inte så konstigt om jag tror att frammåt är bakåt !

Nu ska jag gå till affären och handla hallon, ska göra plättar i min ensamhet ! Mest för att jag börjar grina vilken sekund som helst snart, kommer inte få träffa Benny förens imr kväll om det går som det ska nu. Känns verkligen roligt.

Ny design

Jaha så blev det lite ny design på bloggen. Kanske skulle ta och fixa ett nytt foto också?!
Kaffe med Maddi nu :) igen !

.

Tog en dusch. och undertiden gick solen i moln och Benny skicka sms, deras plan är inställt just nu :(

Dagen kunde ju bli sämre iaf.

Sunshine

Oh va underbart, solen skiner som jag vet inte vad, jag lyssnar på Detroit Cobras på underbar volym, Maddi ska komma på kaffe vid 11 sen ska vi äta lunch på 37:an och sen ikväll kommer älskade Benny hem :)

Kan nog inte bli en bättre dag :)
ha det så bra ni med :)

Seriöst.

Jag vill kunna dansa så, jag vill verkligen. rycker i hela kroppen av att kolla på det.

Måndag.

Började ju dagen med ett prov, hm ? ah och sen blev det visst inge mer ^^, hah sen åkte jag hem till mamma som fyller år idag (igår nu kanske !) fikade massa, haha kollade på mina söta kusiner, Astrid har blivit världens sötaste unge, nästan så jag vill ha en själv ;D
Sen blev det fika över så tog en sväng förbi Kati och fikade med henne och Maddi, sen blev Maddi med mej hem, as usual ;) sen koppla broder in min nya stereo, men inte baslådan och steget, skit på han!
Nu har jag diskat och lagat mat, känner mej lite pirrig inför att sova, det är ju imorgon han kommer hem!


loveli.

..

3 timmars sömn är bättre än inget eller ?
men nu är det bara en natt kvar tills jag inte behöver vara ensam mer.
Jag är trasig utan dej.

more.







Söndag.

Har varit med Maddi sen jag vaknade och är fortfarande det. Vi har ätit på Lindes pizza och setat på taket och rökt :) mysigt. Nu ska vi nog åka och hämta resten av ullaredssakerna!

God morgon.

Godmorgon blev för mej ungefär halv 4, inte riktigt okej kanske.

Ska faktiskt laga lite mat åt mej själv nu, tror jag. hungrig är jag iaf.

Ullared.





























allt detta bars ut i mina fina påse ^^,
mamma har resten orkade inte plocka ur allt så ska hämta det imr.

fortfarande vaken!

Japp, jag håller mej fortfarande vaken, min nya teknik! Gick och la mej efter två inatt, gick upp 6, och då orkar man konstigt nog väldigt länge ! Bussen går halv 3, så bara en timme kvar typ :P så nu ska jag vika tvätt ! hah någon kommer nog sova som en stock på bussen ;D

Hoppas jag fyndar massa  :) Skönt iaf att göra något, Saknar Benny mycke mer än jag trodde jag kunde göra. Känner mej trasig utan honom. Men på tisdag natt kommer han :):)

Studentpresent nr 4

Allt detta finns att beställa på milajki.com
ungefärlig ordning på vilka jag mest vill ha!

armband med berlock 499:-


berlock 199:-

berlock 199:-


berlock 199:-


berlock 199:-

berlock 199:-

och så vore det så jävla coolt med dom här örhängena!

för 499:-

Studentpresent nr 3



88 matta skuggor, jag vill ha och den blir min för 308:- med frakt.
stinamarkan.se

Fredag.

Fullt-upp-dag.

  • Nationella i engelska b.
  • hämta färg åt mamma.
  • till praktiken och beställa färg.
  • kasta sorteringen.
  • hem till mamma och äta lunch.
  • panta alla flaskor och handla.
  • åka till mormor och fika.
  • tvätta & diska.

Och nu ska jag vänta på andra maskinen och hänga den, undertiden ska jag översätt några ord inför provet på måndag och plugga lite grammatik.

sen,

  • äta hos mamsi och papsi
  • klippa pappa?
  • hjälpa jocke ?
  • söka 4 jobb
  • få steron inkopplad ?

Och inatt bär det av till ullared, så inge bloggande imr på dagen iaf!

Inför studenten.



28 dagar kvar.

Shampoo & Balsam.


Varit på praktiken idag, innan det så låg jag på taket och solade :) skönt!
Sen har jag varit hemma hos mor och far och ätit mat och bullar, och lekt med min Maddi.

Nu är jag överdrivet rastlös och funderar på att duscha och testa shampot och balsamet jag fick på praktiken idag, fast jag inte orkar eller behöver tvätta håret! Kanske ska måla naglarna ist ?

Jag känner mej inte hel utan dej. Kom hem!

kula.



Nu sitter den där igen :) fast den är lite svullen om man säger så ! hihii

önskan utav läsare :)


utsidan.





insidan.

fossingarna :)

min lilla smulan :)

gamla fåglarna :)



allra älsta körsbären :)

Sen finns det en till, men den är under utbyggnad så den kommer kanske färdig bild på nästa vecka. btw, jag vet att det är helt kassa bilder, men bättre kunde jag inte själv :P

Onsdag.

Jag är duktig och vaknade i tid idag, var helt säker på att jag hade försovit mej och att det var Zandra som ringde men så var det ju inte! Ska redovisa lite dom två kommande lektionerna sen gå och fixa en grej och sen hem :)

6 dagar kvar. <3 

..

Nu har jag kört hem Maddi efter en mysig tjejkväll med DH, cougar town, godis och paj. Det slår nästan fotmassagen jag får annars ;) fast det är mysigare med älskling under filten än Maddi, måste erkänna -sorry gumman ;)

Nu ska jag försöka lista ut bästa sätt att somna smärtlöst utan att älskling kittlar mej på ryggen :/ gick bättre inatt när jag somnade mer eller mindre ofrivilligt. Nu är jag ju inte trött utan måste sova för att ja ska upp om mindre än 6 timmar :(

paj.


Jag och Madde bakar paj. :) namnam.

Tisdag.

Sov överdrivet länge :) Och nu har jag ätit godis till frukost och springer runt och städar ! Ska hem till mamma och pappa och äta mat sen, ska leva lyxliv den här veckan, slippa diska och laga mat ^^,

1 måndag kvar till studenten ! ojoj.

bye bye.

vi är heller inte gjorda för att säga hejdå.
jag grinar.

Tröstshopping!


Willys <3

billigaste stereon ^^, 695:-


Gina tricot 149:-

Nu ska jag spendera mina sista timmar med älskling på en hel vecka. Vi är inte gjorda för att vara ifrån varandra.

Örebro.

Jaha efter att ha vart i skolan kommit hem och fått mat av älskling så bär det av till Örebro igen, ska kolla om ja hittar någon billig bilstereo man kan koppla ljudet till, det har ju bara stått i skuffen ett år typ :P

Tröstshoppingen börjar innan han ens har åkt ! hah skapliga failen från min sida, kommer vara pank innan veckan är slut.

Olydig.

Istället för att gå upp när klockan ringde 6 så ställde jag om den och gosade in mej hos älskling. sista morgonen med han på en vecka :/ Jag kände behovet. Så nu kommer jag tillochmed försent till andra lektionen, inte bra gjort !

älskling.

Kolla in älsklings blogg :) supermario fingrarna ligger ju tvåa på gaddad ^^, http://immortalart.blogg.se

Studentpresent nr 2



Bok från sivletto.se 349:-

Studentpresent nr 1



Flamingo från Kitsch.se 450:-

Studentpresent nr 1



Flamingo från Kitsch.se 450:-

Söndag.

Jag är hemma hos mamma och pappa och leker lite frisör, älskling jobbar så då tyckte jag att ja också skulle göra det! har klippt mamma nu iaf :) sen kommer väl Mats och ska bli friserad också, jag gillar mina stammisar ! Sökt ett jobb också, och lekt med hunden :)




man blir på så bra humör av den här låten! fast lite konstig verision..

Lördag.

Dagen har bestått av påhälsningar! först kom Martin på våfflor imorse, sen var vi och hälsade på Bennys bror och hans tjej, där hans pappa också var :) Sen har vi varit hemma hos mina föräldrar och ätit mat och nu ska vi gå till Martin och kolla på Avatar.

Valborg.

Kvällen spenderades med Benny, Martin och min bror mestadels. utgången var väl inte speciellt rolig, gick hem ganska tidigt! Mår bra idag och har ätit våfflor :) mys<3












RSS 2.0