Jag trodde jag skulle dö idag..

när klockan var 7 och jag kom till jobbet kollade ja på termometern, 16,8 grader tänkte shiit redan då, när jag gick inte vid ungefär 11 för att kissa och kolla på termometern 35,3 förstår inte att ja överlevde, har klippt gräs typ mitt i solen hela dagen.. vid 3 kom första molnet ! har inte uppskattat något så mkt som molnen på länge.. efter jobbet drog jag till apoteket och köpte vätske ersättning och sen och bada, måste säga att det hjälper, mår mkt bättre nu, men huvudvärk har ja fortfarande lite av ! Väntar på att fia ska komma, vi ska öva lite med våra hundar :) Sen ska jag duscha och sova !
ser hemskt ut här, men ja orkar faktiskt inte bry mej, tar det när jag orkar !
Förövrigt vart tar livet vägen med mej ? vad är det som händer ?

See you, A ;)

.

Dagens dag på jobbet i all ära i den här värmen, ja blev mest skratt och vattenkrig på slutet, tror ingen vet va vi skratta åt, kanske lite vätskebrist dära ! Sen drog jag hem och hämtade Madde och Alma, sen drog vi och bada, mkt skönt :) Efter det styrde jag matlådor och mat, var ju ingen hemma och lagade åt mej !  Sen kom ja på att ja skulle träna agillity med hunden :) och efter lite försök med att få min hund genom tunneln, så ringde jag madde och så till slut med korv och Madde så springer hon som en tok i tunneln och runt hela banan där bak på gården, ja måste säga att ja är skit stolt över min hund :D
Nu sitter vi och kollar på fula folk i skolkatalogen, och ja borde duscha och sova !
Roligaste komentaren idag, -varför har du lingon på axeln ? haha trodde man såg självklart att det var körsbär !
Förövrigt är det 9 dagar kvar på jobbet :D

See you, A ;)

.


Madde på stranden!



Ankan tappa huvet ^^,


filmkväll i källaren, svalt och skönt ;)

Förövrigt, ska ja styra mat och sen sova :)
Nighti Nighti
See you, A ;)

.

jag och madde hade en lugn kväll igår, vi lagade paj, (ja jocke den var verkligen trasig;) sen va vi i stan, kollade runt utanför parkfesten, utav våra nyktra ögon skådades en plats, -där man betalade 175kr för att komma in.. med 30+are inte alls något att ha! så vi stod där, 175 kr rikare och mkt nöjda ! sov dock ganska länge idag, sen blev det pizza och sen tog vi och åkte till lingon och mjölk och badade, väldigt skönt :) fast hade varit bättre om vi hade kommit dit medans solen tog ;D nu har vi ätit jordgubbar och hon gick hem en sväng, skulle ta av sej sin blöta bikini tror ja, har jag också gjort, och vet inte vad ja ska sätta på mej, är så varmt ! man kanske skulle bli nudist ;D Sen måste jag klippa den där jävla gräsmattan, det är verkligen jävla, för det är för varmt, och jag är så trött på gräs, och ska väl klippa på jobbet imr om vi inte ska vattna! usch ! Men man behöver ju alltid alla pengar man kan få !
förövrigt, var det där din flickvän ?

See you,  A ;)

.

:) har varit och badat en sväng, var riktigt skönt faktiskt :) men jag orkar inte med värmen idag ;) så nu har jag duschat och funderar på att laga mat.. sen vet jag inte vad det blir.. vill ta det lugnt tror jag.. för ovanlighetens skull !
Förövrigt går det att lära en gamal hund sitta ;);)

See you, A ;)

.

Tagga ;) haha helt oplanerat att ja skulle ut idag, kom på det igår kväll, jag hade ju missat att det skulle vara rockabilly på bistro ;D klart vi måste ut då, funderar på att inviga min röda klänning också ;D men vi får se, mina strumpbyxor gick ju så mystiskt sönder sist ja hade klänning, så lär ju styra ett par nya först kanske ;D
I want it all, i want it all, i want it now ! Så jävla skön låt, blir så jävla glad, fan vad den borde finnas på singstar, som det nog förövrigt blir ikv, antar att ja och madde kommer hamna här på förfest, bara hon och jag ;D
Förövrigt, så är det bara två veckor kvar att jobba och en fyra tills lön :D

See you, A ;)

.



har ju inte lagt ut någon bild här, men då blev det ju en bra iaf :)
är jätte nöjd, varsegoda för vädret ;D
måste göra matlåda och så, sen sova.. skriver en annan dag !
Förövrigt, önsade jag i önskebrunnen igår ;D hoppas hoppas hoppas !


See you, A ;)

.

Igår jobbade jag hela dagen. sedan var vi och kollade på skissen då, var överlyckligt nöjd. sen blev vi så inspererade att vi kom på att vi skulle måla klart mina askkoppar ! var ju en stund sen ja började som ni kanske vet ;D Blev himla bra faktiskt ^^, med lite mkt oj bara ! Ska gå ut och ta bilder snart när ja röker :) Sen idag har jag jobbat först :) usch ja gillar inte värme, inte när ja svettas innan frukost iaf, (frukost kl 9) usch va hett, så himla skönt att gå vid 11, är jätte nöjd nu :) gjorde inte riktigt som jag hade tänkt, ville vänta med att fortsätta ner, ville ge det som är nu lite uppmärksamhet först ;D och fick beslutsångest om ja ville ha som planerat eller inte ! så då är det bättre att vänta ! Bilder kommer sen när jag har tagit bort plasten och så :) förstår att ni är nyfikna, det var ja med ;D Var och badade efter också :) och sen fick det bli att äta ute också, var smaksigt ! nu tror ja att ja ska ner i källaren en sväng, jag orkar verkligen inte med värmen !
Förövrigt så funderar ja på att tagga ner på bloggskrivandet när ja jobbar, hinner inte och det blir mest samma sak varje dag !

See you, A ;)

.

shiit, va och kolla på skissen igår, ja hoppade ut därifrån kan ja säga ! Så jävla bra  !
Idag är det verkligen idag, ja är så pirrig ! brukar aldrig hinna fatta vad som ska hända, men nu har ja gjort det !
Iaf så har ja inte hunnit göra mackor eller nånting och måste tugga på nå lätt, har ni tur kommer det en bild sen ;D
Förövrigt, fan va lycklig jag är ingen förstår mej lika bra som du !

See you, A ;)

.



Jag saknar att vara mörk.
Hoppas verkligen rött funkar sen.

See you, A ;)

.

Jaha, började med att äta mat på resturang Corner idag ! Benny och jag, lövbiff och pommes blev det för mej ! Mkt bra lunch ! Sen åkte vi hem hit, tvättade och städade bilarna ! var välbehövligt jag har inte städat bilen sen ja köpte den ! haha slarver ! Sen har jag plockat undan allt såg förjävligt ut här som vanligt efter helgen!  laddat upp bilderna på bdb , kanske skulle lägga in någon här med :)  nu funderar jag på vad det ska få bli för musik till ipoden  , den ja har har ju gått runt några gånger den här veckan och blir lite tjatigt med samma.. och imr var det ju måndag igen och en ny arbetsvecka ! Behöver bränna en ny skiva till bilen också, får nog bli en blandskiva faktiskt, kanske lite gh låtar den här gången ist för singstar! hah appropå singstar hitta vi en ny skiva i fredags, ja hade visst missat att ja hade den, var mkt roliga låtar där !
Förövrigt börjar jag fundera på om det ens är värt att jobba, va ska jag göra med pengarna ? man slösar dom endå på helt ovettiga saker och ingen annan har ju råd att göra något roligt..
Nej nu kom Jocke och Ann, ska äta och vara lite social !

See you, A ;)

.

Jaha, känns som om det spåra ur lite med att blogga i helgen och bilderna har inte heller kommit upp än ! Jag jobbar på det, men finner inte riktigt ork. Midsommar  var helt okej, kkunde ha varit lite mindre sprit i bilden så hade det varit kanon ! hade iaf jätte trevligt :) Igår var det en nykter dag, eller ja en bakfull dag och sen va vi med Carro vid minigolfen en sväng :) åkte ut till hennes lägenhet och kollade och åt mackor :) mysigt ! Sen in till stan, träffade Oscar,Tony, Bror, Burnis oich sen björn och niklas.. Andreas också! Va trevligt, sen hem till bror och kolla på tv en sväng, blev trött och åkte hem :)
Förövrigt vill mkt ha mer !

See you, A ;)

.

Förövrigt, En liten kvist kittlar bättre än en stor stock ;D
Sen är jag mest bakfull, men ja planerar att vakna till liv snart igen och hitta på något ?!

See you, A ;)

.


Alves paket, han kan typ bara säga namnam så ja tyckte han skulle få muffinspaket :D

Natti natti, See you, A ;)

.

Hej :) känns inte som om ja har haft så mkt tid och skrivit på den senaste tiden.. Men ska försöka ta ikapp det !
Började dagen med att gå till jobbet (!) rensade häck, och i den uppgiften ingick det att ja fick en nya vit pärla, -den nya eltrucken!! som bara ja får köra för att ja har körkort (!) haha så jävla mongo känns det, men i regnet gillar ja den och har man inget att göra kan man ju åka några varv på kyrkogården och ragga ;D haha ja och Maria gillar den verkligen skarpt ! Sen på eftermiddagen tvätta och städa vi den :D haha skulle behöva göra med min egna pärla också, men man tar ju alltid bäst hand om sin nya kärlek ;) Sen körde vi sån här ordlek (namnpåsistabokstaven!) och drygade ut tiden så vi fick gå hem sen! haha flumm vare ! Sen väl hemma duscha jag och kördeliteförfort in till stan för att köpa cigg innan Ulrika skulle komma och färga håret, sen kasta ja i mej mat medans Tony satt och vänta på att bli klippt ! Sen har jag fikat med Jocke och Ann, (mamma va med på ett hörn!) Sen färga mammas hår och sen haha handla med Jockes enkronor på statoil  ^^, shiit blev fullt och grejjer mkt krongel så kunde inte handla klart ! haha men ja fick ju ett paket cigg, kan verkligen behövas i dåliga tider som nu ! Nu skajag gå ner och slå in en sån där mysig bok som man kan klappa på djur i till Alve, han får ju inte bli avundsjuk på paketet Astrid får så han får också ett :D Mys på det ! (inte nån som har tänkt på att ja också är barn och vill ha ett paket när alla andra får ?! )
Imorgon blir det iaf så att ja ska sova (!!) sen kommer Kati, hennes hår ska bli grymt ;D Sen efter det ska ja hets göra mej iordning ! sen åka till Morbror och Anna, han fyller 35, dom har fått barn och det är midsommar ! (vislårihopalltsåvislipperträffassåofta!)  Sen vill jag väl parta lite, men vädret styr helt vad som händer, verkar mest lovligt att gå på folkan om vädret sviker, vilket det kommer göra ! men annars hoppas ja på nån mysig utomhus hemma fest !
Förövrigt, ja du ringde inte idag, som vanligt.. blir jag kär i dej igen så är jag korkad.. fast det är svårt när vi ändå inte ses, kanske är tur det, du är ju ändå bäst på att göra mej besviken ! Men det är svårt att släppa något man tror skulle vara det perfekta.


See you, A ;)

.

Jaha, minigolfen, ja lär ju säga att jag inte är så himla överbra på det, haha 70 ^^, madde fick 64 ! (ni kan ju avgöra själva vem som var vinnaren ! ) Men det är ju ett lagom trevligt tidsfördriv, sen kom vi på att vi inte hade gjort ost och skinkpaj på typ minst 2 veckor, så då fick vi lite smått panik och skyndade hem och gjorde en :) Sen har ja varit osams med pappa mest, vill helst slippa han nu, han kan väl åka till norge eller nå, förstår inte hur man orkar vara som han !
På jobbet idag har vi bara krattat sandgravarna, jag ser ut som en karl i händerna och gissar på att det blir jätte skköna blåsor sen ! och min rygg är paj paj paj ! klippte klart gräset när ja kom hem också, skönt att det är klart !
Jag kom och tänka på att jag beter mej som en 14 åring ibland, haha men det är ju ingen mer än jag och Madde som vet ;D
Ska sluta med det ;D tog steget och raderade ett välringt nr på helgnätterna ! haha humor !
Förövrigt, Talde med dej idag iaf, kanske skulle ses imr :) men det blir ju aldrig som vi säger ändå !

See you, A ;)

.

är helt död, ska duscha sen iväg och spela minigolf en sväng tror ja ! känner att ja behöver göra nå roligt, inte bara massa måste saker som är jobbiga och tråkiga ! Skriver när ja kommer hem igen !

See you, A ;)

.

Är helt slut, jag har inte något minne av att vara såhär trött i kroppen förra året, kanske har blivit mer otränad eller nå, jag vet itne.. är nästan yr i huvet, och orkar knappt sitta, min rygg känns helt paj också, men jag måste klippa gräset här hemma nu, ska iaf börja med halva idag, tror ja ramlar ihop om ja klipper hela, fast först ska äckliga jag åka till statoil och köpa cigg, tanken var att ja skulle sluta röka, men jag nöjer mej med trappa ner på dagtid ;D jag orkar inte med mej själv, och ingen annan heller.. så jag skippar det just nu ! är nog synd om mej ändå !
Skriver mer senare, måste sätta igång innan ja hinner känna efter för mkt !
Förövrigt, dagar som denna skulle nog jag trivas med en pojkvän som kunde massage !

See you, A ;)

.

Tack anonym, roligaste är ju att det är samma siffra idag ;) shitt 20 feltryck om dagen, inte illa av er ;D
Förövrigt är ja så himla trött, och blir depprimerad av att tänka på att jag inte har planerat något alls inför sommaren, att folk sa ha födelsedagsfester samtidigt som power, att jag jobbar när folk fyller 18.. Att jag inte vet om ja klarar av rättvik, kan bli för mkt minnen och för sorgligt , ingen att åka med riktigt, pengar.. ja idag känns det tugnt, men kan ju bero på vädret också, är iaf ledig på fredag :) mkt skönt ! Sen är det tatueringsdax på tisdag ^^, ihh så himla nervös är jag :) eller pirrig kanske är mer rätt, och nyfiken på hur skissen blir ! får se den först på måndag ju !
Förövrigt ibland bryr sej folk himla mkt om ålderskillnad, men Benny var 4 år älder än mej när jag var 14, och Robin var fan 6 år äldre när ja var 16, undra varför ingen klagade då ?! :S har ja inte tänkt på förens nu ! coolt, som om det var mer okej när ja var bara barnet ? (inte för att ja är så himla vuxen nu, men iaf!)

See you, A ;)

.

Whohoo, en dag avklarad, måste ju säga att lite dötid blev det ju ;D Klippte gräs hela dagen, för snabba var vi också, usch är helt slut i kroppen faktiskt, värsta av hela dagen var väl att ja fortfarande var bakfull hela förmiddagen, inte riktigt okej första dagen på jobbet kanske ;D Men gick över efter lunch ! Roligt att träffa Jocke igen, haha Maria verka också trevlig :)
Dom andra var ju mest för sej själva ! hah !  Sen har jag fått mina saxar idag :D ihh så roligt, var lite ivrig där att hämta dom, sen ville shrimp bli klippt, mkt bra val av dag, fick testa saxarna ! tror ja gillar dom :P testa kniven i Maddes lugg ;D haha stackare ! Sen har jag gjort negerbollar ! Fikade lite, spånade i frisyr åt Kati :) Blir nog bra!
Förövrigt klarna vissa saker inatt, fick lite flashbaks på vad som hade sagts, blev lite glad, men det kommer kännas pinsamt att träffa dej sen, behöver nog Madde som socialt stöd då:)

See you, A ;)

.

Nytt rekord, 27 läsare idag :D mkt intressant person är jag :)

See you, A ;)

.

Tyvärr, blev för mkt bilder igår, så jag la ut dom på bdb, är enklare att lägga in när det är många där, tar ju en stund här.. Jag vet att det är roligare att läsa när ja har bilder men ni får väl kika där med :)
Dagen idag har varit dryg, börjar leva igen först för ett tag sen, men nu lär jag ju gå och sova, ska ju börja jobba imr bitti kl 7, har nog kanske glömt att säga att ja ska jobba på kyrkogården iår igen.. ! Trevligt jobb, -om det inte är sånt här väder.. inte alls taggad, får väl se om vi måste göra nå imr ! hoppas inte.. Men men jag har ju ett jobb iaf..Det ska man vara glad för!
Förövrigt varar ärligheten längst, även fast det dummaste jag kunde ha sagt inatt var att ja kanske kommer bli kär i dej igen, men nu vet du iaf. Och jag hoppas verkligen att vi ses i veckan, det skulle kännas bra.

See you, A ;)

.

Usch, hade himla roligt i fredas, tror ja ! förutom att man va tvungen att ha biljett till hotellet, ehm och att det var lite lite folk på folkan först.. Sen blev det tydligen utgång igår med.. ja va säger man.. jätte roligt först, sen spåra det väl ur där på hemgången.. eh njae ja säger nog inga kommentarer om det.. cp hets i handen  hela vägen hem också, ja är nog lite smått psykisk störd ! haah Sen satt vi i korset ett bra tag, cp telefonsamtal, men ja tror ja gillar det ändå.. På hemvägen var det en kille också som slog en tjej, så jag cp:a ur ännu mer, hjälpte henne hem iaf.. usch .. Sen säger jag nog bara tack Madde för att du förstår.. Kom hem före mamma och pappa också ! kändes konstigt när klockan var 3 och dom inte hade kommit, men skönt att inte behöva smyga i köket, så jag och hunden åt lassagne och sen gick vi ut ! Haha sen kommer spyan mamma hem, slutar nästan alltid på det viset i dalkars, haha konstigt det där ! Jag skriver mer sen och så, måste hämta kameran också..
Förövrigt kanske man skulle pilla i sej något att äta.. sen kommer Madde snart också!

See you, A ;)

.

Jaha, jag och Madde är såpass mobbade så vi sitter själva hemma hos mej och dricker ;D Vi har sjungit singstar, citerat filmer och försökt få ett bra kort på oss, det gick väl mindre bra det där med kort !




Ja, med lite alkohol i kroppen är vi ju snyggast, bäst och vackrast ;D
Finns ju ingen chans att vi går ensamma hem inatt ;D  (för det vore ju som vanligt !)

See you, A ;)

.

God morgon :) jaha, började morgonen med att göra kaffe, sen tog min geisha och ciggaretterna och gick ut i regnet :) talade med Madde i telefon, vi försöker iaf planera inför ikv ! Mkt mysig start på dagen, nu sitter jag och väntar på duschen! Sen ska jag väl sakta men säkert börja göra mej iordning inför kvällen :) Planen var från början att vi skulle börja dricka här vid 4 ;) men ja tror Madde sinkar oss lite, så ja sätter väl igång själv då ;D Utgnåg innan 10 så vi slipper betala blir det iaf, haha fan va smarta vi är :) förfest vet vi inte än, men vi börjar här tills dom andra har styrt upp det ;D Ska nog epilera benen, vilket tar en evighet, men ja kan ju börja iaf ;D Är redan på kanonbra humör,  sitter här och sjunger för mej själv ! haha stackars hunden ;) Nej nu väntar bussen !
Förövrigt varför ska man ens försöka vara vän med nån som dej.

See you, A ;)

.

Jag och Madde åkte med Jocke in till Oscarsparken  !


I Jockes fina bil :) Han ville inte vara med dom andra så han parkera bakom busken !


Folk och Cafe Oscar !

Nu ska jag och Madde spela gh :) vi lär ju öva ;D

See you, A ;)

.


Jaha, en början, fast det verkar ta en evighet för det att torka, så motiven får väl bli senare !


fan, kommer sakna polon men lätt värt byte ;D
Nerrå, är kära broder som kom på besök nu, eller ja för att äta mat, han kan inte ha höga matkostnader i månaden, han äter jämt här, så ska jag också göra när ja flyttar hemifrån, förstå pengar man sparar, han tar med sej matlåda också liksom! Vissa har det bra om man säger så ;D

.

Har nyss ätit jordgubbar, jätte goda var dom ! Sen har jag börjat måla mina askkoppar, grundfärgen torkar nu ! Så passa ja på och beställa nya saxar och en klippkappa :) ohh så roligt, kommer hem om 2-5 arbetsdagar :D jag vill ha dom nu, både effileringssax och kniv och en till ny sax ! Utan nickel :D så himla bra alltså ! ! Funderar på att leta reda på mina böcker nu och sätta ut på annons, men vet inte om ja orkar rota i den där källaren än :P är så jävla mkt grejer där ! Men det vore ju roligt att sälja sakerna, pengar går jua lltid åt så att säga ! Ska ta och fixa loppis här hemma tror ja ;D
Förövrigt får jag faktiskt mkt gjort om dagarna, känns könt att ja ska jobba första perioden så ja har ledigheten kvar sen, och pengar så man kan göra nå roligt då !  för nu känns det bra tugnt !

See you, A ;)

.

Blev lite omplanering, John ringde och fråga om jag skulle med på Karnevalen, så blev riktigt snabb dusch och kasta på kläder bara ! den är väl inte sådär jätte rolig om man inte känner nån vill jag till lägga, och ser lite B ut, men det är ju bara min uppfattning ! Sen skulle ja kolla på skissen, men han har inte ritat nå än, fan ja vill ju se ! Men är inte långt kvar nu iaf !
Ska sätta igång och måla nu iaf , om ja hittar nån färg vill säga !
Förövrigt är jag sugen på choklad, men ja har inte råd !

See you, A ;)

.

God morgon ! jaha planen var att jag och Madde skulle ta en cigg innan ohn åkte, men så blev det inte, så jag gick upp typ nyss, efter att ha somnat om när jag talade med Madde har jag drömt en mardröm, så blev inte sömn så länge ändå :) Men usch vad jag hatar att vakna helt kallsvettig och ha panik, hoppas det inte börjar på riktigt igen !
Ska väl hoppa in i duschen nu, sen börja med något utav sakerna jag har kommit på att göra på listan :) Känns så mkt bättre att göra saker när man är ledig än att bara låta tiden gå !
Förövrigt behöver jag pengar, har inte ens råd att åka bil ju!

See you, A ;)

.

Var in till stan en sväng, var ju gymnasiefest på folkan, var ju tvungen att kolla läget, va mkt mkt med "småbarn" men bra mkt folk, gick in en sväng och kolla, men var inge roligt själv och ingen ville med in och kolla ! Sen satt vi mest utanför och småtalade och kollade på folk, John och Tony kom förbi också, jag och John blev ihop :) Mkt mysigt :)
- jag är ju 91:a får ja ligga med 92:or då ?! ;)
Förövrigt så har jag inte gett upp hoppet om min drömprins än, fast det värsta är att ja redan har hittat han, fast han vet inte om det än bara ! Jobbigt sånt där, så jag väntar på att han ska komma på det ;D

See you, A ;)

.


Astrids fina paket :)


och det som blev över av sconsen :)

.

.

Jaha, tog mej typ hela dagen, men nu jävlar är det rent :P har precis bäddat rent, fick bli stjärntäcket, -för riktiga stjärnor sover bland stjärnorna ;D Sen blev det en promenad med hunden och mamma också, var borta bra länge, skönt var det iaf, och ibland är det trevligt att tala med mamma ! Sen tävlade vi om biljetter till AC/DC också, haha ingen utav oss har någon annan att åka med ! och bestämmde att vi ska beställa biljetter till Buddy Holly musikalen också ! :) mys !
Slog in kusin Astrids paket också :) åhh va fint det blev med presentpappret med monster eller vad det är på från lagerhouse, sånt paket vill jag också ha ;D
Nu ska jag baka scones och kolla på säsongs avslutningen av greys !
Förövrigt känner ja mej himla duktig nu :)

See you, A ;)

.


För er som har sett det förut, är det väldigt lite smink kvar !


Och mkt välstädat :) Nu är det bara resten av övervåningen kvar ;D

See you, A ;)

.

Fick ryck och kom på att ja ska rensa lite till och städa bland allt smink, det är konstigt egentligen, jag sminkar mej inte speciellt mkt typ till skolan och så, men endå har jag så överdrivet mkt smink! Så nu åkte allt jag inte vill ha i sopporna och det ja var osäker på hamnade i en nessesär tills vidare ! Gjorde rent alla sminkborstar också, shiit va det behövdes ! Nu ska jag fortsätta rensa i högen bland linnen, den får ju liksom inte plats och jag tror inte att jag behöver ha så många linnen då, och ja använder mest dom svarta iaf , då är det ju onödigt att nått ja inte använder gör det stökigt i garderoben ;D
Förövrigt vet jag itne vad ja ska göra härnäst ?! ;D

See you, A ;)

.

God morgon God morgon ! fast det är ju typ lunch !
Vaknade tidigare i morse, såg vad det var för väder rulla runt ett varv och somnade om, jag och Madde hade planerat lite där igår kväll att vi skulle åka till stranden och bada idag, men så blev det inte. Så nu sitter jag och är depprimerad mest.
Nån som har någon vettig ide på vad man kan göra ist ? nån som vill klippa sej eller nå ? har all tid i världen den här veckan känns det som ! Ska väl gå och göra nån lunch nu iaf, sen hamnar ja väl här igen!
Förövrigt, roligaste igår, -oj svara du, jag trodde inte det vi slog vad om att du inte skulle göra det.. - vad förlora du då ? - jag fick inte röka men det gör jag ändå ! hahah - jag har ingenting att säga, nästa gång jag ringer ska jag försöka ha det. hahahah jag är knäpp i huvet, så mkt kanske ni redan har förstått !

See you, A ;)

.

Jaha, hemkommen från Örebro iaf, handlade en jättesöt rosa plysch dress :) ihh så mysigt :) alltså till min nya kusin ! Sen hårfärg till mammas hår ! Sen plocka ur skåpet, kändes mupp och vara i skolan när det var helt tomt ! haha !
Nu ska jag tydligen åka och klippa och färga Johans hår, haha, bara jag hinner tills 9 ;D kan inte missa Dh ju !
Förövrigt min spanardag idag, haha väntade på madde, råkade jag hamna utanför Levis affären, värstra snygga killen där inne, fastnade lite i blicken, sådär osmidigt så han såg det och sen kom madde ut ur affären och jag satt fortfarande och stirrade ;D haha usch vilken pudding alltså ;) Det är ju jag i ett nötskal det där med att vara osmidig ;D

See you, A ;)

.

Blev ingen brännboll igår, för att folk är så himla lata ! Så jag och Madde satt och var besvikna på folk ett tag, sen spelade vi kubb, var väl inte så jätte roligt två stycken ! haha sen spela vi badminton ! haha rackettetten var från tidigt 90-tal liksom ;D haha gick väl sissodär ;D Sen åt vi massa saker och kollade på tal till nationen eller vad det heter, första gången ja kolla på han den där, och vet ni , jag har fått humor, ja skratta jätte mkt ! haha shiit , jag är redo för ett förhållande med dej mer än någonsin, önskar jag hade varit som jag är nu, då. Men det är försent nu, men jag står fast vid att det är röv som röv !
Ska åka till örebro och städa ur skåpet, (lite efter jag vet !) och handla bebiskläder :) madde ska med, hon ska lämna in 120 cvn ;D haha nej men många iaf, jag vill att hon ska få ett jobb! :)
Förövrigt är ja trött på mitt utseende, alla mina kläder, allt mitt smink och på att vara jag !

See you, A ;)

.

Någon som vill vara med på brännboll ikv vid lindeskolan halv 7 ? :)
jag har tillochmed varit och köpt slagträ och boll! men ingen verkar vilja vara med nu iaf :/
Har iaf klippt gräset :) duktigt gjort, ska gå ner och fortsätta med maten nu, och fjäska för mamma så ja får låna hennes bil om vi ska köra ! Jag vill köra, varför är alla så tråkiga just idag ?
Förövrigt förstår jag inte varför du inte ens kan svara, moget vi borde väl kunna tala som vänner ?

See you, A ;)

.

Satt och kollade över filmlistan på lovefilm.se och kollade vilka filmer vi hade haft hemma, och äntligen kom ja på vad filmen när Justin timberlake är snygg och badboy i heter, Alpha dog ! Viste jag ju!


See you, A ;)

.

Första dagen på sommarlovet, innan har det ju bara varit helg som vanligt! Jag steg upp vid 20 över 11, mamma ringde och sa att ja skulle klippa gräset innan regnet kom, Sen tänkte jag äta lunch först, satt och gjorde det, ringer minkära bror och säger att ja ska vara där med min bil om 10 minuter, jaha klä på sej och tänka ut hur man skulle ta sej därifrån, så Benny kom och hämta mej, så fick jag bjuda på rabarberpaj ! Nu sitter jag och funderar på om ja orkar klippa gräset eller inte, är inte ett dugg taggad på det, men är väl bara att göra det ! behöver ju pengar mer än allt annat nu känns det som, är ju långt kvar tills pengarna kommer, jag måste lära mej hålla i pengar, vart tog den förmågan vägen ?
Förövirgt börjar jag jobba om en vecka :D

See you, A ;)

.

Jag har precis fått en liten kusin till :) en flicka den här gången ! Och allt var bra.
Välkommen till världen :)
Förövrigt ska jag gå ut och röka och sen sova! natti.

See you, A ;)

.

Rastlösa jag klarade inte av att sitta längre, så jag slängde på mej träningskläder och åkte och tränade en timme, fördrev jag lite tid, sen har jag gjort varma mackor och börjat kolla på en film, som jag ska gå och kolla på nu igen, tror nyheterna är slut ! ogillar 4:an med så mkt reklam i film och så nyheterna !
Jag och Madde kollade på Ice age också ! haah så himla bra film :) Aja, hoppas fortfarande på bra väder imr, isf blir det nog att åka och sola och bada ! Men jag gissar på att det inte blir så ! som vanligt ! ska försöka klippa gräset iaf och kanske tvätta bilen ;D
Förövrigt borde jag sluta vara så rastlös av mej och bli en livsnjutare !

See you, A ;)

Bilder från skolavslutningsmorgonen !


Johanna, Zandra och Linda

Pernilla, Ida och Carro.

Sara, Sofia och Emelie.

Linda, full som en kastrull ;)

Glada Sara och Sofia ;)

.

jaha, nu har jag tagit det stora steget och blivit med i bloglovin.se ! får väl se om jag tycker det funkar bra ! tror så iaf, slipper man ju gå och kolla allas bloggar när dom ändå aldrig skriver ! Sen har ja mest setat här, är inte så himla häftigt längre, men har iaf fått tag i en människa som har ice age filmen :D så jag och Madde ska skratta lite sen iaf ! Skulle behöva städa igen, föstår inte hur jag orkar stöka till så brutalt mkt ! haha jag har uppsatt hår också ^^, en toffs förstår ni ? och hundrafemtio hårspännen, men det är iaf en toffs ! Ska åka och rösta snart tror jag, Heja sverigedemokraterna, bort med Eu, Sverige valde inte att vara med i Eu i folkomröstningen så varför ska vi vara det ? Nej bort bort !
Asså, jag blir så rastlös, vill bara börja jobba, speciellt när det inte är fint väder, vad ska jag sitta hemma och gå miste om tid bara ? nej usch, msåte göra nå vettigt sen, kanske borde storstäda och möblera om eller nå ! men det är ju inte jätte roligt när det ser ut som ett bombnedslag !
Förövrigt, känns inte som om du lyssnar på mej när jag säger att det inte betyder någonting. Hoppas du förstår att jag inte menar något med det!

See you, A ;)

.

God morgon God morgon !
Har nyss gått upp, har ätit paj :) och sen en jordgubbstårtebit ! Nu vet jag inte vad ja ska hitta på !
Jätte tråkig kväll igår, gjorde inge vettigt alls !! och jag är redan rastlös, ska nog ringa Madde :)
Förövrigt glömde jag förövrigt igår ;D

See you,  A ;)

.

Skolavslutning igår, dom andra drack på morgonen, jag var duktig och stod emot grupptrycket ;D Sen hem och åt tårta ! eller först lite shopping mkt mkt fina underkläder :):) invigs idag ! Sen sallad på la baguette :) Sen hem och åt tårta och fick skolavslutningspresent :):) röda tomas sabo gitarren till armbandet !! :) tack tack! Sen lekte jag bartender och gjorde Nogger :D haha fick göra en åt mamma också :) mkt mkt bra blev det :) Sen åkte jag till Örebro, ja va säger man inte så jätte rolig kväll faktiskt, I end up alone in Örebro ^^, haha usch tur att ja hade madde i telefon genom södrastation parken ^^, idioter som förföljer en alltså ! usch äckel ! Sen den där jävla kvart i 2 bussen hem, har aldrig frysit så mkt och det tog mej 1 timme och 20 mintuer att komma hem ! usch, aldrig mer örebro säger jag ! Borta bra men hemma bäst, fast det var ju inte ens bra ;D


Porr ;)

See you, A ;)

kortspelarkväll!




min fina glasskortlek :D

Vi kampen !



.

Idag var det vi kampen :) haha vi vann hejarklacken som vanligt !! Och kom tvåa i själva tävlingen !! mkt mkt bra gjort, hade med mej filt, paraply och kortlek, och ja allt användes så att säga ! Tyckte mest det var kallt, speciellt att gå upp nu efter två dagar hemma i sängen :)  Sen har jag haft panik och panikshoppat inför imr, men ja ska lämna tillbaka det imr och ha jeans på mej ! Jag vill vara jag :) Blir by the way förfest imr bitti, men ja tror ja skippar alkoholen, siktar på att vara nykter nån gång ibland nu ;D
Haha jag och Madde besökte Fia och Johan för kortspelskväll ! blev bjudna på mat först :) gott ! Sen spela vi kort, ja är så himla efterbliven så ja skratta mest, men ja vann en del med ^^, Sen sista omgången lärde ja mej hur ja kunde ha vunnit alla gånger, där sitter jag och tror att man bara får lägga 4 kort liksom ;D haha ja man lär sej nå nytt varje dag !
Förövrigt, har jag hittat världens snyggaste skinnjacka, för bara 599:- oh va ja vill ha pengar nu ! Skulle vara så het i den så att ja skulle få alla killar på fall ;D Som att ja inte redan får det ;D;D

See you, A ;)

.

Sådär, blev lite sommrigare layout på bloggen nu :) Var meningen att det skulle bli cupcakes, men dom syndes bara halva :/ Jag bakade paj tills mamma skulle komma hem, saken var bara den att hon kom hem en timme senare än vad ja trodde ! Men tanken var ju god, kom Madde och åt paj också, oväntat ;) Sen kom Fia, kapade av en del hår som vanligt ! Mkt fint tycker jag :) Sen kom ja och Madde på att vi skulle klippa upp hennes hår mera, så blängde jag på henne ett tag med en grön avundsblick, tycker inte om hennes fula långa hår ! Så gjorde jag trippeltångslockar på henne också, bara för att det inte går att göra nånting med eett sånt där skit hår, usch skulle verkligen inte vilja ha så ! Sen blev det panik inhandling av gottiga grejer kvart i 9, sen kolla vi på Greys, har varit mkt tårar nu från mej, Madde och mamma när vi kollar... haha !
Förövrigt har oscar verkligen tagit mej ur min bubbla, viste att det skulle hända när jag träffade den rätta.

See you, A ;)

.




Jag är helt kär, jag måste ha ett sånt armband, jag älskar att äta och är helt kär helt enkelt. Har mitt tomas sabo och jag älskar verkligen att köpa berlocker till det, men jag måste ha alla dom här på en gång, och ah ja bara måste ha det. Det är så mycket jag det kan bli. yummy yummy! Ni kan ju höra av er om ni vill sponsra ;) önskar jag kunde få lönen nu !

Jag är fortfarande rastlös, sitter och kollar mest bara, hittar massa vill ha saker ! Nej, kanske skulle gå ut och röra på mej, har kommit på att jag ska gå ner i vikt nu. iaf 2 kilo, kanske 4 får se. Ska vara nöjd med mej själv innan jag hittar någon annan att vara nöjd med. Och jag är inte nöjd som det  är nu, spelar ingen roll hur mkt ni säger att ja inte behöver gå ner i vikt ! jag vill och då är det så!

See you, A ;)

.

Jag måste köpa en väckarklocka ! Såg fram emot att gå till skolan idag, men såklart vaknar jag inte, eller jo 5 minuter efter busse ja kunde tagit, nog för att jag ändå skulle ha kommit försent då, men hade ju iaf kunna kommit, men nejdå ! Så nu får ja inte veta vad ja fick på samhällsprovet heller :/ hoppas att han säger till sandra, men det är ju inte säkert! Missade fikat också :/ får väl hoppas att ja kommer upp tills imr, för då vill jag också gå !! Får nog be någon väcka mej !
Har iaf ätit jordgubbar till frukost och duschat nu :) Skönt, men nu är jag rastlös, vet inte vad ja ska göra ! Inte tillräckligt fint väder för att ligga vid en strand heller, blåser för mkt och massa moln :/  någon som har någon bra ide ?
Förövrigt behöver jag ha min mur. bubbla eller vad du nu vill kalla det. Men lär dej att alla är olika, bara för att inte du behöver ha det, så kanske jag verkligen gör det. Du känner inte mej.

See you,  A ;)

.

Jaha, Madde kom över, så kom jag på att vi skulle sola solarium, så blev och ta fram kokosoljan och åka iväg :) För att få lite mer sommar känsla köpte vi jordgubbar efteråt :):) jag kallas ju inte fettisanki för inget liksom ! glass och grädde till det :) lyx ! Sen har vi gjort arbetsmiljöarbetet, och kollade upp vad vi ska rösta på på söndag ! Vi kände oss lite lätt förvirrade, men det får bli sverigedemokraterna, för ja vill inte byta pengar och allt sånt där skit ! Sen har vi självklart kollat på desperate, sen blev det mer jordgubbar till det ! och jag åt lite mer paj ! ;D
Förövrigt, jag och Oscar har sagt jag älskar dej till varandra nu. Tror verkligen att det kommer funka mellan oss. Jag älskar honom verkligen, han gör mej lycklig :) Så fort han är klar med bmw:n kommer han hem igen :)

See you, A ;)

.

Jag som person är elak, tänker bara på mej själv och förstår mej inte på andras känslor. Jag kan erkligen inte ha ett förhållande då jag ändå inte förstår att jag kan såra folk. Då jag själv inte heller visar att ja blir sårad utan mest struntar i allt och låtsas som om ingenting har hänt. Jag kan heller inte lita på folk, för många svek från folk jag trodde jag kunde det med. Tror jag någonting ska det mkt till för att motbevisa det jag tror, då jag själv alltid har rätt, det är oftast så det ser ut, bara att folk ofta inte vill att folk ska veta -för att det blir fel eller tjaffs. Och folk har ofta svårt för att tala sanning och stå för vad man har gjort. Jag har förmodligen gjort allt dumt eller inte dumt du någonsin har hört, bara att jag ofta har sagt att det inte är sant, jag har alltid försökt tänka på mitt rykte, men nu orkar ja inte -jag ger upp. Spelar ingen roll hur mkt folk än säger "jag tror dej" så sitter det ändå inne i deras huvud vad andra har sagt. Och jag tror också ofta på vad andra säger, låter det rimligt så förstår man ju inte varför folk skulle hitta på det ? själv skulle jag ju inte hitta på något om någon, så varför skulle andra göra det ? Vi är ju ändå människor alla, även fast vi är olika.

Förövrigt har jag lust att skriva hela min livshistoria här, och tala om allt ingen vet.

See you, A ;)

.

Jaha, blev depprimerad av vädret idag, planen var att ja skulle stanna hemma från skolan och att jag och Madde skulle åka och bada ! Men så blev det inte, så jag tyckte att ja kunde stanna hemma ändå, vill helt enkelt inte gå ut ! Så ja stannade i sängen till typ 11 :) skönt ! Sen har jag lagat ost och skinkpaj till frukost/lunch ! Fått klagomål av mamma att ja ska plocka undan alla mina skor, finns ett litet problem, ja får inte plats ! Så nu under dagen ska jag komma på nå vis utan att förstöra skorna, för enligt pappa är det bara att kasta in dom i en garderob, men icke ! får hem skokartongerna från Usa snart, fast dom skorna använder ja ändå hela tiden, men ja lär ju sakna tusen andra kartonger ! och vet inte var ja ska få plats med dom ! Men innan dan är slut ska ja ha löst problemet ! Sen blir det väl problem igen när man får lön ! för några nya par lär det väl bli då ;D Måste göra arbetsmiljön också, ska ju in imr ! ojoj lite stressad ! skulle ju göra mvg på den med var det meningen ju!
Förövrigt ger skor mej orgasm ;)




See you, A ;)

.

Skolan idag, gjorde ansiktsmask och tvättade håret, fick världens skönaste huvudmassage av Linda :) tackar tackar :) mkt mysig lektion! Sen åt vi mat, sen ute i parken och sola :) mkt skönt. Sen gjorde jag provet, jag hoppas för allt i världen att det blir ett MVG, får veta på onsadag, och isf tror jag att ja får MVG i samhäll :):)  Fan va jag hoppas !
Idag är det
Maddes dag :) hon fick sin present oinslagen ^^, kunde inte vänta, Sanning och konsekvens kortleken, (elaka verisionen !) mkt roliga saker ! Sen en laktits shots flaskgrej ! :) Fick en liten bit tårta också :)  Ska gå och äta mat nu, sen fortsätta till farmor och farfar, farfar fyller år , och jag hoppas på världens godaste jordgubbstårta ^^,  Sen klippa gräset, för det skulle ja ha gjort i fredags redan ^^, haha duktig på att skjuta upp saker !
Förövrigt kommer jag aldrig komma över dej. Jag kommer alltid vara cp svag för dej. Fast egentligen så vill du ju ha mej, fast du vet bara inte om det själv än ;D Så att säga liksom!




See you, A ;)

.

Några bilder från helgen :)











RSS 2.0