Måndag

Efter jobbet idag har jag hunnit med att baka mer muffins och hälsat på Fia och lilla Thea :) Trevlig att hinna umgås efter jobbet faktsikt sen att jag är ganska trött där vid nio tio är väl en annan sak :) Nej nu ska mor komma och vi ska beställa kaffe till våra kaffemaskiner ! (ja hon har härmat oss ! )

Hallonmuffins



150 gram rumstempererat smör
2 dl socker
2 stycken ägg
1 tesked vaniljsocker
½ dl mjölk
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 dl hallon eller blåbär

Vispa ihop smöret och sockret, tillsätt sedan ett ägg i taget (ej med vispen) sedan vaniljsockret och mjölken. Blanda mjölet och bakpulvret innan du tillsätter det. Fyll botten på formen lägg sedan bär och på med mer smet och låt stå i ugnen i 200 grader i 15 minuter.

Torsdag

Var bara att slå i sej en kopp kaffe lite snabbt och in i duschen efter jobbet och så iväg till mor och far för att mat i magen innan vi åkte ut i skogen för att gratta min lilla kusin som blev 4 år :) Klippte håret på han också, vad söta dom blir när dom får frisyrer dom små, det ser så vuxet ut fast ändå inte ! Tur att Benny fick vara med att bestämma present då bilen var mer populär än den fina t-shirten ;D

Nu ska jag sova Benny i soffan när han ritar ;)  mys!

Tisdag

Det är inte varje dag Angelica stiger upp klockan 5 , så det är inte varje dag Angelica är såhär trött men vad gör det med ett leende på läpparna :) Skulle ta en vända till Benny och stötte på den lilla söta Pulin igen (som typ bor runt hörnet !) Sen åkte vi och handlade lite mat och så blev det en vända hem till mor och farscones och en runda biljard :) Nu ska jag klä mej i rosa mjukisdress och begrava mej under filten. Puss på det.

Kitchenaid





Jag har hämtat hem min älskling idag :) Fast glas-skålen inte har kommit än, men den får ja väl hämta en annan gång! Kanske man skulle ta och baka lite bröd ikväll ? :)

Söndag

Efter middagen igår blev det någon drink och Martin kom hit och spelade buzz, sen blev det bistro en sväng, men det var inte sådär superkul ! Idag har vi promenerat en sväng och träffade på en liten puli, så jag är helt såld och om jag ville ha en puli förut, så vill ha det ännu mer nu !  Sen kom mor och far på fika och sådär. En helt vanlig tråkig söndag, jag är inte sugen på att göra nånting, vill bara ligga under filten resten av mitt liv ! hah nej inte riktigt kanske ;)

Tårta!



Nu ska vi åka till Mor och Far på middag för att far fyller, och jag har varit snäll och bakat en tårta ! Nu ska jag vara snäll för andra gången och hämta mormor också :)

Grattis Pappa

Mitt hemliga projekt var pappas biljardrum, Jag, Benny, Storebror och Ann och mamma ekonomiskt gjorde om till han i födelsedagspresent!


En dålig före bild !








Sen fick han en ny stereo också :)

Och nu ska jag plocka undan lite här och baka en tårta till han tror jag, det är ju idag han fyller år :)

Presenter från Thailand.













Ibland så är det mycket trevligt att vara hund, katt och husvakt när man får presenter för det :)

Mina fina hyllor :)







Det ska väl kanske vara bilder i ramarna, men det kommer ;D Är iaf jätte nöjd.

Måndag kväll









Kissen ligger på armstödet för att komma så nära kaminen hon kan :) Jag sitter på golvet framför kaminen just nu så jag kanske inte ska säga något ;D  Var och hämta ut lite kaffe, mums mums :)

Handlat :)



Efter att ha vaknat av att pelletsbrännarn hade lagt av så drog vi till Marieberg med Bror och Ann och tröstshoppade upp dom sista julklappspengarna :) Köpte jättefina grejeer till lägenheten men glömde kameran när vi var hem med det så ni får se det när jag flyttar hem igen :)


Men en superfin neccesär fick bli med hem från SweetPoison :)


Och lite nya underkläder :)


Och så gjorde vi choklad och flingor till kvällssnack till Solsidan och Beck :) Och nu ligger vi i varsin soffa, Benny med katten och Jag med hunden. mys.

Bullbak

Efter en timmes promenad med Roxie i skogen så snöslungade Benny bort all snö igen och jag planerade bakning :) Bakade bullar, hallongrottor och choklad&flingor grejer :) testade mammas kitchenaid när jag gjorde bulldegen, gick så himla smidigt att jag är överlycklig att ja snart får min egna :) Sen åkte vi och bjöd mormorfika och tog med wokhouse mat hem och kollade på melodifestivalen och spelade biljard :)

Lördag

Ingen rom är lika god som Sailor Jerry romen, så var en stor besvikelse igårkväll ! Så blev bara en rom och cola, sen ångra jag mej och gjorde en smaskig mjölkdrink ist ! Jocke och Ann var här och spela lite biljard, eller ja inte Ann men Jocke :)

Nu har vi nyss ätit våfflor till frukost igen och ska väl ta en promenad med hunden i det fina vädret !

Torsdag

Efter jobbet idag har jag städat, tvättat, skottat, vattnat alla blommr och varit allmänt duktig, samt hållit på med mitt hemliga projekt :) hah Benny skulle köra med snöslungan men fick inte ens igång den, haha tur att smarta bruden kollar om det finns bensin i den ;D hah karlar ibland tänker dom inte så långt ! Men guuu så duktig han har varit! bästa kommentaren - det är inte förens nu man faktiskt inser hur mycke snö det är, mitt svar -när vi flyttar till hus sa vi inte ha en sånhär stor garageinfart ! :) Sen grävde jag fram mammas polo ur snön och startade upp bilarna en sväng , snällt tyckte jag.

Imorgon ska jag besöka systemet för första gången, jag har ju varit 20 länge nu egentligen ! Men nu ska här drickas rom&cola ;D om ja så ska sitta hemma själv och göra det ! punktslut.

Shopping :)




Fick med mej två fina tishor från SweetPoison igen :)

Köpte fina galgar till mina fina underkläder :D

Nya kuddar till den tomma sängen !

Hihiiii bäbisugglor också :D


Nya kuddar! (gröna!)


Ohh va jag saknar lägenheten, va där och pyssla lite idag efter shoppingen iaf :)

Lördag



Hur härligt kan man ha det, vakna utan någon klocka alls, göra våfflor med grädde och blåbär till brunch, dricka kaffe i lugn och ro, hämta tidningen med Roxie (som är så duktg på att bära hem den!)  Och sen en promenad i skogen med tosshunden :) Benny har åkt och jobbat, så jag ska nog ta och duscha och så åka till mejk och köpa lite väggfärg :D

Onsdag

Det här är min sista kväll i min soffa, på två veckor. Min sista natt i min säng, och i lägenheten! hah lite väl drastiskt, ja kommer väl förmodligen "hälsa på" varje dag ändå för att kolla så lägenheten mår bra ;)

Förövrigtjobbar jag, äter mat när ja kommer hem och så har jag varit i soffan hela kvällarna!



RSS 2.0