.



Har man inge bättre för sej så kan man ju alltid klippa lugg !

Kan själv ;)

Våffeldagen.

Ja som ni förstår så blev det våfflor till brunch idag efter att ha haft besök av storebror och Ann på förmiddagen. Sedan började vi kratta på gården, men det slutade med att ja gick och la mej i solen och gav upp. Så jäkla varmt och skönt. Sen var vi in till stan och va ut med hunden en sväng också innan vi till slut kom hem och städade, såg ut som sju svåra år efter att hunden har varit här ;)

tuppen är min.



Har längtat efter tuppen sen förra året. Idag inpulsade jag den, skulle ha köpt mellanstorleken av kostnadsfråga, men som tur var fanns den inte kvar så det fick bli den stora dyra ;)



Nu ska jag köra Benny till vedevåg snart, sen ska tråkmåns Angelica åka hem till mor och äta pannkakor med jordgubbar,hallon, blåbär och grädde och kolla på sista Twilight filmen. Lung och sansad lördagskväll innan jag hämtar hem älsklingen och beger mej hem till vårt underbara lugn igen.

Torsdag.



vad gör jag nuförtiden ? varför hör jag aldrig av mej..

mjae har väl inte varit den bästa på det här just nu. Men alla har sina ups n´downs så ja kommer väl igen ! har iaf glömt att tala om för er igen hur mycket jag älskar vårat hem, mitt och Bennys hus som vi delar med Max. Idag har jag bara gått runt och pysslat här inne, planerar inför påsk. Har blivit väldigt förtjust i påsk helt plötsligt, varför vet ja väl inte !

Har iaf köpt mej en godis-hare (haren ni ser på bilden som man lägger godis i!) går i släckten fast alla har hönor, till och med min bror, men ja ägde ingen förens nu ! Får väl hoppas att det inte kommer några påskkärringar och vill ha godis för då blir det mer till mej ;)

Söndag..






I fredags blev det en shoppingtur med mor till Örebro. En ny brödbox och ett par ljuslycktor blev det. Några tröjor och påsksaker såklart också.



Och igår var vi på vårt första vägmöte! Sen kom mamma och mormor och fikade en sväng och så åkte vi till Bennys mor och hämtade hem crosstrainern !

Lördag.







Impuls shopping på mejk.


Idag har Fia, Thea och Frank varit här och gått promenad med mej och Benny på förmiddagen, mycket trevligt :) Sedan blev det lunch på Bellas, där bror och Ann klev in väldigt lägligt för sällskap :) Sedan har vi promenarat igen och hämtat in lite blåbärsris och druckit en kopp kaffe med mor och far. Ikväll blir det väl att kolla på melodifestivalen -hör väl till allmänbildningen ;)



RSS 2.0