kicking !











Jag kände barnet sparka, jag har aldrig känt det förut. Himla cool känsla :) Trevligt var det och tjock är hon. Mysigt.  Nu ska jag äta mat och övertala älskling om att vi också borde ha barn ;) hah nej inte riktigt än kanske ;D


Tisdag

Jobbat idag också ;D hah nehee ? kunde ni inte ha listat ut!

Efter en skön kalldusch nu och nästan en timmes telefontalande med mor ska jag åka och hälsa på Fia och Johan, har ju lite bebiskläder som borde lämnas, nu är det ju nära. Och så blev ju en födelsedag bortglömd också ! hihii förlåt.



Måndag

Idag har Angelica förutom jobbat också hunnit med att besöka mor, far och hund för en kopp kaffe och kolla lite post. Sedan handlat frukt för 120 kr och haft fruktstund i soffan med älskling, lagat mat och putsat lägenhetsfönstren !





Söndag

Har totalt glömt bort att berätta för er hur jag spenderade resten av helgen. Igår åkte vi till ställdalen och fiskade med Bennys kompisar, fick ingen fisk alls men det var mysigt. Sen höll vi våran kära vän Martin sällskap tills vi inte orkade med honom och hans tjat på att vi skulle dricka sprit. Då blev det att somna i soffan :)

Idag har vi varit hemma i mammas och pappas trädgård och solat, lekt med hunden och spelat badminton. Så mysigt att ha en trädgård. Sen kom mamma och pappa hit på lite fika också. Nu har vi tagit en kort promenadstrandpromenaden och ska nu mysa lite framför tv:n och sen sova, är ju måndag imorgon igen och en hel arbetsvecka ligger framför våra fötter!

midsommar












































En fantastiskt rolig midsommar hade jag :) jag testade tequila för första gången, grillade underbara grillspett på engångsgrillar och vann nästan i kubb ;D

Midsommarkvällen hemma hos oss.

























två bilder.





Jag hade en trevlig midsommar. resten av dom 120 bilderna som togs kommer upp senare. Nu ska jag duscha av mig alla spår av igår och hoppas på att huvudvärken försvinner. Sen blir det och inhandla jordgubbar och röra oss ner till bryggan och sola.

Midsommarfrukost.







Vi kan ha mysigt :)

Vad är det här för väder ? våran plan är ju att vi ska vara ute, utan tak ! hur ska det gå ?

Im in love with thomas sabo!


enkelt men ändå så snyggt!


och en barnpizza ! myskväll med benny och martin vid bryggan :)

Nu är det tjejkväll med älskling, färghårinpackning ska han lära sig  ;) hah och vaxning !

Torsdag

Efter jobbet så har jag hunnit med att klippa pappa och mats och nu värmt lite mat !och nu ska jag slå på kaffebryggarn och gå ut och hoppas på några solstrålar ! btw mitt armband hade kommit hem idag :) hihiii

mornmorn!

Dags att arbeta några timmar då ! sen tas det midsommar  :)

Onsdag !

Jobbade bara till 3 idag var tvungen att fixa lite :) Sen köpte jag jordgubbar och åkte hem till mamma och pappa och fikade, jag saknar en trädgård och lugnet nå fruktansvärt på sommarn  ! Sen mötte jag min bäste vän Martin vid ica, och han tyckte att vi skulle lura med min underbara pojkvän på mat och öl på phenix uteservering, vilket inte var allt för svårt ;)


Tisdag.

Jobbat hela dagen :) Sen gick jag hem och diskade, vek tvätten och handlade lite som ja glömde igår sen lagade jag lassagne tills älskling kom hem :) För jag är på strålande humör, börjar kanske på schema redan på måndag :D stabilt som fan !

Slutade tidigt!









Slutade tidigt idag så då blev det att åka hem till mamma och fika en sväng sen tvätta lite och sen skulle jag gå och köpa ett armband , men det var slut så det får jag vänta med ! Sen kollade jag på när jocke (storebror)tatuerade handen! Sen kastade vi massa kartong och handlade mat :)Nu ska jag till soffan och äta jordgubbar doppade i choklad :)mumsmums!

baka baka kaka!













Stek, sås och potatis !

Jag fick ju en gjutjärnsgryta i studentpresent så idag bjöd vi Martin och Rasmus på stek sås och potatis :) mysigt och gott ! Nu bakar jag en silviakaka och ska bjuda Jocke och Annfika. Gud så jag saknar att baka, gjorde jag ju jämt förut. Får bli ordning på det känns det som !

Jobba imorgon också :) skönt med mycke jobb nu, dumt och börja jobba när halva månaden har gått, men det blir ju nästan en halv lön iaf ! tror det är flyttstäd både måndag och tisdag så det blir ju några timmar :):)

God morgon!

Va härligt det är att sova :) nyss gått upp och har inte ens ångest för att jag sov bort halva dagen ! Ska ta och dricka kaffe nu sen ska jag nog hem till mamma och pappa och tvätta och städa polon, det är välbehövligt!

Lördag

Våffelfrukost idag :) mysigt. Sen blev det kaffe hos Martin och så kom Jörgen också ! Nu ska vi snart åka till morbror som fyller år och grilla lite :)

cleaning lady!

Det är nå sjukt rent i lägenheten :) jag älskar våran lägenhet nu :) jag vill bo kvar! Nu är jag jätte trött så funderar på och sova, varit en intensiv vecka ! Är så jävla härligt att ha ett jobb !

Torsdag













Igår så jobbade jag och sen bar det av hem till mamma för att ringa och fixa massa vuxensaker och sitta i solen och njuta av en trädgård (somjagsaknarsomfan!) sen var det handling på listan ! efter det blev det att säga hej till mamma och massa på torsdagsträffen och sen vidare för att fiska med Martin och Rasmus :) Martin hade gjort mackor, kaffe och hade med sig bullar  :) hihii mys.

Idag så har jag jobbat en stund, nu ska jag storstäda lägenheten, är redan skadad av jobbet ! ;D

Minigolf!

Så blev det en vända minigolf med Martin och Rasmus också :) tredje plats kom jag på och en hole in one fick jag ;D hah trevligt att göra något iaf :)

Onsdag !

Andra dagen på jobbet avklarad :) Jag trivs skitbra :) Nu ska jag springa genom duschen och försöka hinna diska och laga mat innan älskling kommer, han var ju så underbar och lagade mat åt mej igår och så fick jag massage :) bättre pojkvän kan man inte ha.

Work!

Ojoj, Blev 10 timmars jobb idag! Helt slut men det känns bra. Börjar 8 imorgon igen ! :) Cash is king !
Ska göra en sallad så jag har lunch imorgon sen blir det soffan med älskling.

Angelica borde vara en hundägare.

Efter en långsam promenad på strandpromenaden med min älsklingshund och en pratstund med mamma på en bänk så kände jag mer och mer att jag behöver en egen hund. Roxie fick också hänga med till Martin och dricka kaffe :) men nu har jag lämnat ifrån mej henne igen, sorligt men sant!

Nu ska jag lägga mej i soffan en stund tror jag, mys med älskling står på listan ;);)

Lucky me!

Skötte mej det gjorde jag ! Börjar jobba imorgon klockan 8 :D Det går inte att beskriva känslan, jag hann vara arbetslös i en vecka lite drygt, skönt att jag inte lät mej luras av sådanna som säger att det inte är lätt att få jobb nu :) För vill man så kan man, hoppas på det andra jobbet med, för där är det ju mest helger så jag hinner nog med båda :) cash is king!



Nu ska jag åka till affärn och inhandla lite mat och så diska och åka hem och hämta min hund :) och göra en matlåda, hah faan vilken härlig känsla det är att få ett jobb !

Arbetsintervju!

Halv 1 var det arbetsintervju då! Hoppas att jag sköter mej så jag får jobbet.



Söndag





Idag hälsade jag och Benny på hans mamma och åt lunch. Stannade till på Dollarstore innan, och nu är traditionen igång, HelloKitty ägg !

Sen glömde vi att ta med den underbara pajjen jag bakade så då åkte vi hem till mina föräldrar och grillade till kvällsmat och bjöd på pajjen där :)

AC/DC















Glömde ju att dela med mej av mina bilder från när jag och mamma var på AC/DC så här var några iaf :)

Bug run

Försovde mej, great! så istället blev det att åka på Bugrun!



Speciellt pigg var jag inte, skönt att frukosten var klar! och alvedonen med ! 


Det blåste som bara fan!


kollade på baggar :)




och eftersom jag har lånat ut min kamera, så hade jag Dennis kamera idag! hihi så nu måste jag också ha en sån där rolig kamera ;D


två snygging t-shirtar fick bli med hem :)



Och nu har jag bakat rabarber och jordgubbspaj och ska nog gå ner och köpe en pizza och inta soffläge med älskling :)

drunksters

min nya favvolåt. bättre kvallite på spotify!  John Lindberg trio - drunksters



dags att bli frisk!

Oj, hoppet tändes men jag trodde ju att det skulle ta längre än en dag innan dom ringde!
Imorgon bär det av till Tidaholm för att jobba på bilträffen, jag måste erkänna att lite pirrigt är det ! men det här är min grej.

Kunde ju ha varit friskare, men det är bara bita ihop och ta lite mer av medicinerna från Us and a så ordnar det sig nog ;D

.

jag har gått och blivit sjuk, börja igår men trodde bara jag var allergisk. Så nu ska jag kurrera mej, för det här suger.

..

Kollade på Karnivalen med Ann, Malin, Niklas, Erika och Hanna. den var väl sämre än den brukar, är lite besviken ! Sen åkte Ann med mej till Örebro, trevligt :) Hoppet är tänt i mina ögon för nu iaf.
Sen blev det Oscars parken med Annipanni, Jocke och Benny.



Har förövrigt lagat ugnspannkaka med bacon för första gången i mitt liv :P blev bra !

Torsdag.

Jaha då blir det en utflyckt till den stora staden en stund då! Är inte så sugen på att göra det här längre,but a man´s gotta do what a man´s gotta do! Så är väl bara att sätta på leendet och fixa det här nu. jag behöver ju ett jobb.

waste of time

Jaha så hade jag slösat bort två timmar av mitt liv genom att kolla på Twilight tvåan, helt otroligt dålig. Jätte besviken. Benny nummer 2 är här :) var en evighet sen jag såg han, ska nog lyssna på lite storys nu!

Middag för två.


Bordsplasering på min fina middag. För att slippa beslutsångesten över vart man ska sitta när det finns så många platser att välja på ;)



Som vanligt när jag lagar mat så är det inte jag som är i köket ;D hah älskling står självklart för maten. hah och jag sitter och lyssnar på pippi ! hah så jävla bra!

tar tillbaka..

det jag skrev om att jag skulle skriva lite. hah ojoj, min hjärna är snart helt slut men det är viktigt att skriva det här. Ska skriva 5 intresseanmälningar till sen tre jobb på datorn att söka. vet inte om jag hinner allt idag men ska försöka.

Onsdag

Har varit på en CV skrivar kurs på arbetsförmedlingen ! Var faktiskt ganska lärorikt , så nu ska jag åka hem till mamma och skriva lite :)

Lunch

Jaha hemma på lunch en sväng, matlåda från wokhouse och nu blir det en kopp kaffe och några cigaretter.

ibland så måste man göra saker man inte vill, men det tar på humöret.

studentfoto.











Måndag.

Har varit och jobbat lite idag. Fick min egen platt&lock i studentpresent :) kanske är det bästa redskapet som finns, varit kär i alla 3 åren jag varit där !

Sen kom jag hem och älskling hade lagat mat :) loveli!

Student morgonen.





















































Studentkvällen :)































Tusen tack för att ni firade min kväll med mej. <3

Studentpresenter




Presentkort av faster, Ida och Anders. Kort av alla andra ;D


Salt & peppar Mormor & morbror och Anna. Rock n´roll ring av mor och far. Spargris av Madde.


Halsband från Kati :)

örhängen från Martin :)

Halsband från älskling :)

kakfat av Fia och Johan. Och gjutjärnsgryta från farmor och farfar :)


flamingon av Jocke och Ann :):)

Tack så mkt alla som kom och firade min student :) Och tack för alla fina presenter.

Igår, Lördag.

Wok house middag med Martin och älskling :)




För att sedan ha öl-picknick på strandpromenaden :)











Sen bar det av till ställdalsparken och där blev man uppäten av alla mygg :)

Fy Fan vad jag är bra!



.

I´m alive!
but I will be back later

God morgon!



Nu ska jag åka iväg :) Bilder kommer på Lördag från ac/dc för jag hinner inte i natt :)

Mor & dotterdag

förbandet imorgon är :



och det stora bandet är :



Mor och dotterdag är vad det är imorgon, 20 över 9 på morgonen lämnar vi stan för att såsmåningom vara i sthlm och se något fantastiskt. såhär i efterhand kunde dom ju ha valt en annan dag att spela på, men jag ska visa världen att man inte behöver någon sömn innan studenten :)

klasskamrater.













Madeleins födelsedag!

För idag är det ingen annan dag än Madeleins födelsedag! hipphipphurra !




God morgon Tisdag

Vilken strålande dag, massor av fint väder :) Ska nog shoppa lite innan skolan börjar :)


RSS 2.0