mammas taklökar flyttar hem till mej.



Så pysslig man kan vara :) och stackars mamma har snart inga taklökar kvar i rabatten! Nu ska vi spela poker, jag, Benny och min bror. Stans enda nyktra ikväll eller ?

Lördag

Hade inte speciellt stora förväntningar på loppiset för jag hade ju aldrig vart där. Tjänade in 280kr iaf. Bättre än inget. Sen att dom gick åt till att köpa ciggisar är väl en annan sak, men jag tycker jag fyndade bra när jag köpte en limpa för 259kr, duktigt för att vara hon som aldrig rökte billiga cigg.

Sen gjorde jag den dummaste saken jag har gjort på länge, jag körde in i trottoarkanten och kantstötte min fälg på bilen, höll på och börja grina så nu ska jag gå och tröstäta lite choklad och hoppas på att ångesten försvinner.



Mammi handlade en almanacka åt mej idag :) så snällt.

Studentsmycken.





Studentpresent från Mamma och Pappa.





Studentpresent från Älskling.



Studentpresent från Martin.




Studentpresent från Kati.

Barn naglar



hihiiii så sött!

fredag

Har jobbat en stund, inge roligt alls att vara utan partner, men på måndag kör vi igen ! Efter det har jag iaf varit lite husfru och diskat, tvättat, bäddat rent i sängen och vädrat täcken och så har jag städat ute i trappen lite ! Nu ska jag ta sorteringen med mej och kasta sen hem till mammi och ordna lite.

Lyssnar förövrigt på Horrorpops, var sjukt längesen. Men gammal kärlek rostar aldrig.

Smultrongården

Idag så jobbade jag 4,5 timme och sen sprang jag hem och piffa till mej och gick och åt lunchbuffe på Palmás med mamma och sen hämta vi upp Ann och åkte till smultrongården :) Efter det gick vi lite på staden i linde och kollade, bara mamma som shoppade loss där till sitt nya kök :)


Sockeskål och mjölkanna från Green Gate. 59:- och 169:-




Sen köpte jag bara blomman för 39:- och när jag kom hem till mamma och pappa var jag så kreativ och gjorde ett eget hjärta av lite ståltråd ;D Precis som Ernst skulle ha gjort ! Planterade om blomman och hittade en fin kruka också :)

Och sen var jag ner i källaren och plockade massor, ska åka på bakluckeloppis på lördag om det inte regnar, kanske blir man av med något !

Tisdag

Jaha, sovmorgonen blev inställd och jag vaknade av ett telefonsamtal ! Partnerns barn hade magsjuka så det var bara att pallra sej upp och jobba själv ! Sen har älskling lagat fantastisk mat igen, och mamma kom och fick riktig mat, dom bygger om köket hemma och hon har börjat tröttna på färdig mat :) Så himla snäll dotter hon har ;) Nu ska vi ta en promenadstrandis :)

Måndag

Har jobbat typ hela dagen, sen var jag hem och hämtade hunden som var ensam. Så bjöd älskling på mat, han är duktig i köket :) Sen åkte vi och hälsade på hos Bror och Ann en sväng och nu kom mamma och hämtade mitt odjur! Ska kolla klart på filmen vi började på igår och så vet ja inte vad som händer, har världens sovmorgon imorgon, börjar klockan 11 ! känns jätte konstigt, men men.

Bokhylla!

Benny och jag har konstruerat en egen bokhylla i from av en tavellist, mkt roligare att göra en själva än att köpa en :) hihiiii Så hade Ernst också gjort. Och vi hittade ju lite brädor hos pappa, och lite färg och lite vinkeljärn. Så det blev ju gratis ;D

Ost och Skinkpaj

100g margarin
3 dl mjöl
2½ msk vatten

Blanda allt till en deg och tryck sedan ut jämt i en pajform.

Förgrädda på 200 g i 10 minuter.


Under tiden du förgräddar river du ost och skär skinka i bitar. Vispar sedan ihop
3 ägg
3 dl mjölk
Salt, peppar och paprikapulver




Strö på skinkan.

Sedan osten



och sist mjölk blandningen.


in i ugnen i 20 minuter och sedan är det färdigt !



Städskåp

Nu har vi ordnat ett städskåp :)





Och samtidigt håller vi på och bygger något :) resultatet kanske kommer ikv, eller imr !

Bjuder älskling på middag.



Benny lagar nästan jämt maten här hemma, så idag ansåg jag att det var min tur att laga. Och nu ska vi kolla på Macahan och ha mysigt.

Lördag









Idag har vi som vanligt på helgerna, gjort våffelfrukost sen var vi och handlade lite. Sen bakade jag en rabarber och jordgubbs paj, den blev fantastisk. Bennys mor och mormor fick äran att äta den :) Nu är Benny ute och fixar med bubblan som han köpte igår, riktigt fin är den.

poker night





Igårkväll spelade jag poker med Benny och Martin, drack fina rosa drinkar och spelade med min fina filmis-kortlek :)

Fantastiskt fint

Hämtade ut mitt fantastiska paket från Gadgetgirl med ett jätte fint klisterskal till min telefon :) sen bytte jag mobilsmycke också :) Älskling hjälpte mej att sätta på skalet.

Före:



Efter:

Vardagslyx



Fick bli jordgubbar och smält choklad till tilltugg till Ernst :) Mitt absolut bästa vardagslyx tips, känns otroligt lyxigt och är så himla smaskigt.


Eftermiddag



Blev som så att jag städade studion åt Benny lite, och nu har jag tråkigt igen, ska nog ta och äta lite jordgubbar och sen börja med maten. Har kommit på att snart är det slut på jordgubbssäsongen så det är bäst att passa på ;D


mina underbara skålar,
vill ha fler men det är ju slut!

Torsdag.

Idag har jag bara jobbat 4 timmar och ska bara jobba 4 timmar imorgon också :) Och nu när jag har så mkt tid över vet jag inte vad jag ska göra ! Nu ska ja klä av mej arbetskläderna och klä mej som folk och gå och kolla när martin blir tatuerad en sväng iaf!

Tisdag

Jobbade till halv 6 och sen fick jag besök av Josefin :) talade en stund över lite kaffe och kaka. Sen lagade älskling mat åt mej som vanligt ;) Nu är det dags att sova, är hurtig och börjar 7 imorgon igen!

Fina ljus :)



AnniPanni tipsade om att lågprisboden hade jätte fina ljus, så två sycken fick följa med hem till mej för 30kr/st



Älskling lagar mat åt mej :) fantastiskt kyckling och curry, två matlådor fick jag med.



Är så underbart lycklig.
Nu ska vi ordna med vårat nya bredband så jag kan använda min dator också.

Vuxenpoäng

Att frivilligt börja klockan 7 istället för 8 på morgonen, och sen när man har två timmars hål på jobbet springa på banken och fixa internet dosa, adressändra och ordna med räkningar är inte vad som tillhörde min vardag för inte så längesen!

Så nu ska jag snart tillbaka och jobba ett par timmar till ! Cash is still king!

Billiga nisses !

Bror och Ann har ju flyttat till Rockhammar så idag gjorde jag och Benny vårat första besök på Nisses! Lite besvikna blev vi, men tyg till en gardin hade dom och så sålde dom jätte fina skyltar utanför :)





Sen blev vi bjudna på grillat hos mor och far, hämtade massa mer nödvändiga grejer där :) fick med mej studentbilden också:)





Och såhär blev det när vi ordnade upp nyckelhängaren och klockan i hallen :)



Söndag

Glömde totalt bort att Zandra var här igår också, härligt att tala och komma ikapp med allt som har hänt i våra vuxna liv ;D Sen spelade jag och benny Gh igår kväll och jag rensade ut en utav dom två sista garderoberna i lägenheten, härligt att ha ordning !

idag har vi ätit våfflor till frukost och jag har sättit in alla bilderna från studenten och det är bara skrivandet kvar i min lilla bok :) blir nog riktigt fint när det är klart. Ska försöka skanna in studentbilden på alla och förminska den så den också kan få plats.

Lördag

Har uppdaterat helt kasst, jobbat så himla mkt att ja inte har orkat eller haft något annat att skriva om.
Igår kväll kom Jocke och Ann och fikade :) Sen kollade vi bara på en film, eller Benny iaf, ja kollade bara på halva innan ja somnade så sött i hans famn.

Idag har vi varit i Örebro och jag brännde dom sista pengarna jag hade och inväntar lönen som kommer på fredag innan jag lever igen :) men det var det värt, för vilka underbara köp jag har gjort :)


Kollat på den här underkjolen en evighet, tyckt att 249:- är för dyrt för något jag aldrig kommer använda, men när den hängde där på halva priset var den värd en plats i min garderob. Bara för att ha.







Undebara ting allt från Lindex.




Minnena förflyttas till D:et jag hade för Duetten och jag kunde inte låta bli att köpa ett B, synd att det inte fanns P för Polon ;D




Till min underbara hall som snaaaart är fullbordad.


Fina små blommor köpte jag, och älskling fixade upp ett kort på oss :)

Onsdag




Stor dag för Polon idag, Bennys bil blev inskyfflad i garaget och Polon fick en alldelles egen parkering och jag en alldelles egen skyllt! :) (bitch parking only)





Sen ordnade vi fina tavlor till våran hall :) Bara krokar och mattor som saknas nu tror jag !


Innan det blev det en ganska hård jobbdag, min partner var ju sjuk. Så fick göra allt förutom sista jobbet själv, kändes tufft men blev bra med timmar :) Cash is king.

Rain!

Underbart med regn. Skulle nog inte ha klagat så på det fina vädret vi har haft om jag inte hade jobbat, men nu önskar jag att det regnar i två veckor i streck :) Fast då ska vi inte göra om misstaget att ha fönstren öppna så att det är vatten i halva lägenheten när man kommer hem, för det blev ju lite extra jobb !

Sprang en vända på stan innan jag gick hem från jobbet, kan ju aldrig komma hem med bara det jag skulle ha !


Måndag

Igår var vi i ställdalen och badade och hälsade på Bennys bror. Och idag har jag jobbat och övat på att inte vara höjdrädd, putsa fönster är numera min grej ;D Sen har älskling lagat mat åt mej och jag skötte all disk! Sen har vi som vanligt tävlat i vem vet mest och varit och handlat mat :)

Söndag

Igår så färgade älskling mitt hår på kvällen :) Blev finfint. Sen åkte vi hem till broder min som satt ensam i rockhammar, väl där gick vi ut med kissiin och fick mjukpepparkaka som han hade handlat på Nisses ! hah

Nu ska vi nog försöka ta oss till en strand och få lite sol på oss.

Helg frukost tillsammans







Idag har vi gjort plättar till frukost :) Sen åkte vi hem till mamma och pappa och spelade badminton, drack zingo och solade. Väldigt skönt. Tror vi ska ta och laga lite lassagne nu, om vi orkar i värmen.

paj!

Slutade jobba ganska tidigt idag :) gick hem och möttes av min hund i lägenheten, underbart! sen blev det en promenad på strandis och hem. Efter det fick jag för mej att baka paj, men ingen ville äta paj med mej så blev att damma och städa toaletterna ! Sen kom mammi och pappi och åt min paj iaf och jag fick en battle royall t-shirt från power för att jag och Benny tog hand om hunden :):)

Nu har jag och Benny varit och handlat lite till maten och kollat på barntapeterna i fönstret, och när vi får barn ska vi ha tapeten med lilla My när hon flyger med paraply

Fredag morgon

Nu brukar jag gå upp i vanliga fall, men nu har jag redan vart på morgonpromenad och ätit frukost, är också fullt påklädd :) Nu funderar jag på vad jag ska göra en timme tills jag börjar jobba, kan väl inte dricka kaffe i en timme ?!


Det är mysigt att ha hunden, allt går jätte bra :)

pics.



















Benny och Jag handlade en wiskey på systemet, var typ andra gången i mitt liv jag var in på systemet ! hihii känns olydigt. skrev ett fint kort gjorde vi också, som redan satt på den fina guldpåsen! Sen pussades vi och Benny sa hejdå till våra guldfiskar innan vi gick till mannen som fyller 40!

hemvägen träffa vi Fia och Johan, känns overkligt eller så är det bara jag som är seg. Men jag är ju inte van med att se dom med en barnvagn med en bebis i ?! kanske ingen är föresten.

Nu sitter jag här som ett barn kvällen innan julafton och väntar på att jag och älskling ska testa på hur det är att ha en hund ett dygn i en lägenhet ;D

Torsdag

Bion igår var jätte bra, jag förstår inte varför den fått sån dålig kritik förut! Har precis kommit hem från jobbet och diskat lite :) Ska springa igenom en dusch och piffa till mej lite, det är ju faktiskt min bästa väns födelsedag idag ! Kongratz. Sen ska min hund sova över hos mej inatt, mysigt.


Onsdag

Tiden går sjukt fort när man arbetar. Jobbigt är det i värmen. Har färgat mammas hår idag och snart ska vi på bio :) Nu lite kaffe med min älskling på våran balkong!

Shopping!


färginpackning från Här 100:- Örhängen  Gina. Mobilsmycken 89:- för båda på Guldfynd.


149:- för två. H&M


49:-/st på BikBok och 79:- för det randiga från Gina



Tröja Carlings. 199:-

Fantastisk dag, först jobba sen shoppa med mamma :) mkt trevligt.

Måndag

Äntligen står det mitt namn på våran postlåda! hah

Har jobbat typ hela dagen, sen handlat,diskat, tvättat, lagat mat och pysslat :) Tror resten av veckan består av mycket jobb så jag har förberett så mkt jag kan ;D viktigt att hålla efter hemma.

Men imorgon ska jag bara jobba till klockan 1 sen ska jag och mamma shoppa lite äre tänkt. mysigt. och på onsdag ska vi gå på Sex and the city filmen :) Lite roligt ska man väl hinna med fast man arbetar.

Kurri Kurri

Glömde ju visa upp mina fina kuddfodral :)


159:-/st Village/Serholt

Benny och Jag

Vi har varit och ätit glass på 37:an och badat fötterna på bryggan ochn legat där, tills resten av linde också skulle vara på den bryggan, då orkade vi inte vara kvar.

Tror vi ska till Fia och Johan och hälsa på snart, sen hem och grilla med familjen :)

shoppingen!


tumbelveed ;D


Nytt köksbord :)





Våra fina guldfiskar, ljuslykta och nya skoställ!

Lördag

Älskling och jag har shoppat idag, han är verkligen min bästa shoppingpartner ! hhihii imorgon kommer det upp bilder på vad som har handlats :) himla nöjd flicka är jag !

Sen när vi kom hem åkte vi båt med Martin och Rasmus, jag börjar övervinna min båträdsla! Sjönt var det iaf. Sen har vi monterat och fixat hemma och varit hos Joakim och Ann när dom förfestade lite. Vi är nog dom enda som inte går på parkfesten idag känns det som ! Men vi mår bättre i värmen imorgon! :):)

Sen måste vi ju säga grattis åt Fia och Johan som igår fick sig en liten flicka :)

Midsommarfilmer



fredag





Min provisoriska lösning på att ha det "lite fint" i hallen sålänge! mkt nöjd med allt vitt, hallen känns tusen gånger större när man kommer in :)





Sen har Angelica varit hos sin mor och ätit mer jordgubbar och glass och snott lite blommor ur hennes rabatter och sättit i fina krukor till våran fina balkong som inte ens är våran!

En helt vanlig torsdag!

Om man är lika duktig som jag kan man skriva upp 8.75 timmar på jobbet och efter det handla roller och skaft, åka hem till mamma och äta jordgubbar och glass, hämta färg och få en blomma ! Sen handla en fin present till sin pojkvän som hon själv ville ha  och äta mat som älskling lagat och sedan målar man en röd vägg vit, (för att det är så lätt!) sen har man färg över så då målar man om alla väggar i hallen ;D







Torsdag

God morgon, skrev inge alls igår! Jobbade ganska länge så var helt slut så vi åkte hem till mamma och pappa och åt mat och drack kaffe. Sen handlade vi lite och gick och la oss typ.

Känns konstigt att det redan är torsdag, det går så fort, men det är skönt :)

Kaffet är klart :) dags och bege sig ut för en eller två cigg så jag vaknar !

RSS 2.0