Onsdag.

Vi har fortfarande inget internet..
Men jag shoppade en hel del i Ullared iaf, har kommit bra iordning i trädgården nu och även inne börjar det ta sej, men man har ju inte råd att handla allt man vill ha på en gång så det får väl gå ett tag till ;)
Börjat jobba igen har jag gjort efter mina två veckors semester, kändes som om jag var hemma i typ ett halvår! Men det är skönt att vara tillbaka iaf och få lite rutin, dock klagade jag inte på att få bara vara hemma i vårat älskade hus :)

ge mej.


Ingen som har en sånhär att sälja eller vet någon annan som har ? behöver 1st.

Eldning.

Hela helgen har gått åt till att rensa ladan och elda skräp. Fantastiskt skönt att få det gjort, en vända till tippen imorgon så blir det inte mkt kvar. Premiär elda i vedspisen i köket idag också, fantastiskt mysigt.

Datahörna

Nu börjar det ta lite form i hörnet, vi får väl se när vi kan få internet så hörnet kan användas också.



Idag har jag iaf varit i Örebro och shoppat med mamma. Mycket trevligt.

Roxie









Några bilder på min tokiga hund när hon har som roligast med kottarna i trägårn´ som Fia var duktig nog att ta för hunden är kamerarädd :)

Kanelbullensdag

Dagen i ära blev jag väckt av Max ljuva stämma och blev orolig och sprang ner, men det var bara slut på mat i skålen kl 6 imorse, somna om och lagom till kaffet när jag öppnade dörren för att gå ut kom Max igen, med en fin liten fågel i munnen -som han släpper levande i köket ! så där började jag och Max jaga flygande fågel från köket och in i vardagsrummet innan jag fick ut den genom fönstret !

Resten av dagen har jag bakat bullar, ätit deg och ätit bullar. Mamma, pappa och mormor kom och smakade på bullarna och höll mej sällskap.







Köket i Hult.

Såhär såg det ut innan vi flyttade in.









Och såhär ser det ut idag.













Och det här är våran katt Maximus Max som följde med huset.



RSS 2.0