Kärlek.


Benny har massa fina gamla bilder som inte jag har.

Polon, som ny!

Först idag blev polon hel igen och nu är den hemma :) Var upp och gratta farmor och fick god tårta och pallar till mitt kök ! hihii överlycklig :) Sen har jag pysslat om polon lite och nu lagar älskling mat åt mej oss. Bra avslut på den här helgen vill jag säga !





Polon will rise again !











Polon kommer snart igen, dock inte konstigt att den inte gick bra alls, ett helt lager ligger löst i små flisor i växellådan ^^. men nu sitter det en ny i och det börjar ta sej :)

Undertiden världens bästa pappa har skruvat polo har storebror lackat lite på våran nya bil, sen skruva dom ihop den och jag bakade cupcakes med mamma, gosade med djuren och gjorde en krans till mamma i ren uttråkning !





Polon.

Ja det blev inte riktigt som tänkt, ingen växellåda än, falskt alarm :/ men jag har iaf köpt lite fina presenter tills hjärtat mitt är helt igen :)







jag är svag för Lanza

Jag behövde nytt shampo och balsam, så varför inte unna sej själv när mamma ändå skulle beställa ? :) sen att jag inte kunde hålla mej till det var bara lite dålig självdiceplin :)



Shoppat lite !

Har shoppat en hel del på sistonde, mest blir det till huset men det visar jag inte än. För det mesta ligger redan nedpackat och är hos mor och far och så gör det sej ju bättre på rätt plats sen ;) Men här är lite småplock till mej själv typ :) Nu ska jag åka och kolla på våran nya Dodge hos mor och far för att Benny redan saknar den :p sen kanske jag sneglar lite på min älskade Polo också ^^,







Våran semester.

Vi tog ju en tripp till hjo och bodde på hotell, strosade runt lite i stan, gick på massage, åt glass, hade en mysig lugn kväll med trubadur och kollade på bisonoxar. Innan växellådan på min lilla polo var på väg mot ras så då var det bara att åka hem igen ! Men allt kan väl inte gå bra ;)



















mini semester.

Vad passar inte bättre än att åka på en liten semester med den man älskar mest, och bara den. Det ska bli fantastikst. Våran första semester. :)

RSS 2.0