Lillans rum.

 
 
 
Lillan har fått likadana lampor som vi har i vårat sovrum, bara för att jag gillar dom så mycket. Gillar att ha lite svart med, då blir det inte så puttinuttigt :)

Söndag.

 
Söndagstårtan är färdig och grillen är tänd, nu väntas Bennys mor och mormor :)

Lillans fotöljer..

 
 
 
Idag har min underbara pojkvän gjort klart fotöljerna, blev så fint så i Lillans rum och nu ekar det inte längre. Dom var gröna och mörkt brunröda från början, men med lite målafärg, tyg och band blev dom såhär :) Roligare att ha några som ingen annan har enligt mej.

Lördag.

Det var ett tag sen, jag har haft fullt upp. Hänt i veckan ? Jobbat, träffat Jörgen, umgåtts med Michaela, träffat Elsilä och Malin med lille grabben, varit i Nora med min mor och ätit glass, and the story goes on !
 
 
 
Och igår var vi lediga från arbete så vi tog en vända till Örebro för att kolla in babyskydd, kom hem med en akta graco stol i svart. Handlade även mattor till Lillan, till mej handlade jag ett par mammajeans, två par shorts och nya foppatofflor !
 
Sen var det dags för grillning med storebror och Ann, innan vi åkte till Peter i ställdalen och slutligen ställdalsparken för att se John Lindberg trio. Trevlig afton.

Elodie details

 
 
Lillan är så duktigt på att göra önskelistor redan i mammas mage :)
 
Snälla mor och far var här idag med åkgräsklipparen, så Benny har klippt gräs hela dagen och trimmar det sista nu, själv har jag pysslat om tomatplaneterna, beskärt en vinbärsbuske och grillat :) Nu blir det film innan en ny kortvecka väntar, fredagen är vi ju lediga :)

Söndagsfrukost !

 
Vaknade vid 12 idag, superduper skönt att sova måste jag ju säga ! Och nu har vi ätit lite pannkakor :)
 
Igår var vi först på dop för min kusin och sedan var vi till Askersund på crusing en sväng med familjen, trevligt men lite halvsegt ändå. Lillans absoluta favoritsak att göra i magen verkar vara att plåga mina revben och igår var en utav dom värre dagarna, så att sova och vakna av att det inte gör ont gör mej glad :)

H&M

 
 
 
 
 Lillan säger att hon önskar sej en beställning från H&M med en badcape,nappar och tvättlappar ! Men mamma ska låta bli att handla, tror hon.?
 
 
 

Torsdag.

 
Vecka 25. 104 dagar kvar till bf.

Sovplats.

Och såhär ser Lillans sovplats ut just nu.
 
 
Fotöljerna lär inte bli klara än på ett tag, mår illa av lukten av limmet så jag vet inte om ja tänker hjälpa till nå mer alls faktiskt, tur att B är så duktig.
 

Måndag.

 
 
Tror att det är provbäddat i vaggan ;)
 
Idag är det ledig måndag, sista lediga måndagen ! Skönt att göra ingenting bara, har iaf fått hjälp av Benny med att klä fotöljerna så det är påbörjat iaf ! Nu ska vi fika med hans bror lite.
 
 

Tjockis shopping !

 
 
Till mej själv hittade jag ett par byxor! helt fantastiska med resår i midjan men ändå tajta. Och en lite större t-shirt som kanske räcker över magen :) Sen kunde jag inte låta bli pieces trosorna !
 
 

Blommor med färg.

 
 
Köpte mej två orkider på ikea idag, billiga och jag behövde lite färg till vardagsrummet tyckte jag.

Lördag.

 
 
Fick ju en gratis body från kappahl och 25% rabatt på valfri vara så fick med mej detta hem idag till Lillan.Är iaf ganska trött nu, men ska nog ta tag i att måla klart fotöljerna som ska stå i hennes rum så jag kan klä dom imorgon :)
 

Lördagsfrukost !

 
Min snälla mamma har plockat blåbär åt mej :) Så nu blir det blåbär och mjölk till frukost innan vi ska bege oss till Örebro för att beställa vagn !

Fredag.

Har precis haft bästaste arbetskamraterna Ida och Michaela här på kladdkaka med mini-marsmhallows, jordgubbar och grädde :) mumsigt och mysigt. Så ringer mamma och säger att hon har gjort citronkladdkaka vilket ja aldrig har ätit och har mormor där, så jag blev visst tvungen att åka dit och fika också :) 
 
Förövrigt har vi vart på mvc idag, och Lillan och jag följer kurvan perfekt ! Det kändes ju skönt att höra, och små hjärtslagen fick vi också höra och allt lät bra.

mamma är svag för barbapappa!

 
Så nej det här var inte en helt oväntad present till Lillan :)
 
 

Torsdag.

 
 
 
Mamma och pappa fick köpa med en till liten kisse i form av en speldosa, då jag blev helt kär i den andra när ja väl var hemma. Nej nu ska jag återgå till städningen, var bara tvungen att ha en liten paus !

tack mamma.

 
 
 
Och mamma kan ju självklart inte låta bli att handla till Lillan :)
 
 
 
 
 

Onsdag.

 
Sådär då hade vi en vagga också, som ska stå på nedervåningen sen när Lillan kommer :) Tur att mor och far åker till Ullared några veckor efter mej så dom kan handla med det man själv ångrar att man inte gjorde !
 
 

tisdag.

dålig natt, jag som förövrigt är så himla skonad från alla krämpor gravida kvinnor kan ha vaknade med panik och slängde en hand för munnen. jäklarns så illa jag har mått, outhärdligt. så inte gick jag upp till jobbet när jag låg vaken och kollade på klockan, nej jag stannade hemma -rädd för att spy.
 
Nu mår jag iaf bättre och har fått i mej två mackor. Ska ta och åka till apoteket en sväng, har ju faktiskt ett annat besvär, den där jävla halsbrännan ! Men annars är det bara orken och ryggen som tar slut så jag ska inte klaga alls faktiskt finns ju dom som mår skit rakt igenom.

Måndag.

 
Här får ni se lite utav Lillans rum.
 
Jaha, idag är det semester. Så jag passar på att göra så lite som möjligt, har hämtat hem hunden hit, köpt tyg till ett par fotöljer och målat lite på dom. Annars låter jag mest dagen passera. Det är väl det man har semster till. Tur att det bara är en dag ;)
 
 
 

Lördagkväll.

 
Pelagonerna blommar fiint här ute :)
 
Rummet är färdigt, jag är så nöjd. Men visst är det tomt, men alla lister och allt är på plats nu är det bara inredning kvar. Med andra ord det jag gillar bäst. Benny har verkligen varit duktig och fått gjort det mesta själv, ganska skönt tycker han nog egentligen ;)
 
Nu ska vi kolla på film och bara ta det lugnt i soffan.
 

Lördag.

 
 
 
Jag har ju faktiskt några jordgubbar här hemma, fast jag inte trodde att dom skulle överleva ! Men jag är inte ensam om att gilla dom, pippifåglarna har ju ätit på dom på sista bilden, men vad gör väl det när ja har fler ;)
 
Sen då ? ja vi håller väl på däruppe, det ekar -jag behöver mer. För att rummet ska bli fyllt ! Men det är ju ett tag kvar så det gör inget, det blir väl fyllt såsmåningom kanske ?

Fredag.

 
 
 
Mamma och pappa har varit på power meet, vilket resulterar i att Lillan får en sån här fin pyjamas. Helt underbar om ni frågar mej.
 
Och snart kan den hängas in i garderoben som Benny skruvar ihop just nu i hennes rum. Jag har städat och tagit hand om hoppetosshunden sen ja kom hem och Benny har målat klart och börjat med möblerna där uppe. Han vet hur man gör mej lycklig.
 

--

det är bara väldigt mkt nu. jag kommer igen, jag lovar.
 

Måndag.

namnam, man tar vad man har.
Annars mår vi bra, bara lite hungriga såhär på kvällskvisten. Mkt att göra nu bara, jag menar det är ju bara 4 månader kvar tills hon är här. Allt måste ju vara klart så ja kan slappna av. Kaos och jag fungerar inte.
 
 

Söndag.

Idag har vi varit hos Fia och Johan och kollat på deras nya hus och grattat lilla Thea en sväng. Sen har vi sättit upp lister, kontaktutag och sånt. Börjar ju ta sej iaf, men långt ifrån färdigt ! Sen var jag till Michaela en sväng och kollade på hennes nya lägenhet och talade lite strunt med henne och Ida innan det var dags att bege sej till mor och far för att få grillat idag igen. Nu håller älskling på däruppe igen och jag gosar med katten :) Och bättre än så blir det nog inte idag.
RSS 2.0