Tisdag.



Varit hos mor och far och ätit mat. Fick med mej mina arabia tv koppar hem som kommer från gammelmormor från början. fiiint :) Och snart är det DH.

Söndag.

mors dag idag, därför bjöd jag mor, mormor och papparabarberpaj här hemma.
Passande då jag inte är någon mor än :)



Sitter och väntar på att hon ska komma och hämta prinsen, sjukt nog så kommer jag nog störtböla när han åker, tycker ju ändå synd om honom. Han är fin innerst inne tror jag.

Sen är det dags att jobba igen, känns konstigt !

Onsdag.





Tråkigt men prinsen får lämnas tillbaka, jag har nu 4 hål i armen och går på antibiotika efter en kväll på akuten. Så idag har jag en svullen, hård och ond arm ! Men det verkar ju inte bli någon bättring alls.

Annars idag har jag varit in till staden och ätit glass med Fia och sedan hjälpt henne med lite hårfärgning och sedan somnade jag på altanen när ja kom hem, tur att solen flyttar på sej ! :) Nu känner jag att jag absolut måste ha jordgubbar så får väl bege mej in till stan igen.


Måndag.













Altangolvet färdigt :) saknas lite trapphörn,staket och tak nu bara.
 Kanonbra att vi kan använda tvättstugedörren iaf.

Lördag.

Igår var det fullt upp fast ja var ledig, tog självklart sovmorgon, sedan lyxfrukost (fick bli likadant idag!) sen hem till mamma och färgade hennes hår innan vi åkte in till den lilla staden och kollade runt lite och till sist hamnade på Frost för fika. Sedan hem och städa undan lite, så kom Benny och far och började bygga på altanen. Sedan kom morbror med familj och hälsade på, två barn blev klippta och bullfika blev det också, och såklart massa spring!

Idag har det mest byggts altan (fortfarande!) och så var storebror och Ann här och kollade på Prinsen en sväng och fikade lite. Nu gör jag potatisgratäng och vi ska snart grilla :) mums. Sen tror ja bestämt vi ska åka och hälsa på Bennys kompisar (om dom kan slita sej från altanen!) hoppas det iaf, ja har inte jätte roligt ;)



Torsdag.

Prinsen har ju varit hos oss sedan i måndags kväll, kan väl inte påstå att det går jätte bra :S han attackerar både Benny och Max, tråkigt som fan. Mor och Far har iaf varit här och ätit lite rabarber och jordgubbs paj, första användningen av trädgården alltså :)

Benny är iaf ute och gräver och påbörjar utbygget av altanen som ska göras :) vi har ju semester nästa vecka, så himlans välbehövligt ! Inte för ja tror att det blir så mycket vila, men lite kanske vi får gjort här hemma !

Behöver ha..




Jag känner att jag behöver två sådanna fina stolar och ett bord, utanför lillstugan där i kvällssolen. Men det lär väl ta ett par år till innan jag har sparat ihop till dom ;) 

Mors present.







Kan ju vara en knepig present för alla er som inte vet att mamma (så länge jag kan minnas) alltid har tomater i en skålmikron. Så egentligen är den genial!

Fredag.





Äntligen fredag ! Nu ska jag åka till B och vänta på att han slutar och sedan till mor för att fira att hon har blev gammal, äldre igår ;D tror det vankas bakverk -mums!

Torsdag.





Gårdagens shopping spårade visst ur lite !
Men nu behöver ja väl inte handla nå mer kläder på ett tag känns det som.

Lägg dock märke till att inte en enda pryl till hemmet handlades.

Tisdag.

Har hämtat mor och far från flyget idag, och lämnat tillbaka hoppetossan ! Kommer helt klart sakna solskenspromenaderna lite, men ändå inte ;) Bästa av allt är iaf att vi har städat, huset har ju sett förjävligt ut en hel vecka ! Men nu är det back to normal igen. Och så har det ju varit bästa Dh nyss, ihh bara några avsnitt kvar ! sorgligt ! ;)

Söndag.







Söndagen var lite kylig till en början, men sedan blev det ju riktigt skönt. Bilarna blev iaf tvättade och sedan var det mest stilla sittande aktivitet här ;) Innan B nr två kom och så har vi grillat, spelat badminton, ätit glass i kvällssolen och lekt med hunden. Nu skjuts det visst luftgevärr också :)




Förövrigt är det iaf dags att jobba ett par dagar igen, helgen har varit alldeles lagom bra, fredagen var jag hos Jessica och klippte av en bit på håret, och så lördagen var mest bara lugn, var till storebror coh Ann en sväng och så var B nr två här igår kväll också, och åt dom nya goda chipsen ! OLW kan sin sak lär ja säga !

Lördag.



mhh så gott ! :)



Promenad.



det finurliga med att ha Roxie är att jag liksom blir tvungen att röra på mej, så en promenad är avklarad (kanske lite onödigt jobbigt att klättra ut på fallet för att ta sej till rätt stig som leder hem, men vafan ja hittar ju inte riktigt än !) Sedan dog jag en stund på alltanen i det underbara vädret.

Trädgårdsdag.


Fixat pallkragarna och framåt där ska det bli ett stort land när det ordnas jordfräs.


Fina fina vitsipporna på typ hela baksidan.


Vinbärsbuskarna och nya krusbärsbusken.


Mina blåbärsbuskar.

Idag har vi varit i trädgården hela dagen, kanonfint :) Sedan kom Fia, Johan och Theafika en sväng och nu har vi hämtat hunden och grillat lite :) premiär för oss härhemma !

RSS 2.0