onsdag..

jätte roligt att vara sjuk igen. nej. vem har bytit ut mitt immunförsvar ? två gånger på två veckor är ju inte riktigt min melodi. Och här trodde ja man fick bättre immunförsvar av att sluta röka ? men så verkar det inte vara, nu ska jag gå och lägga mej igen och hoppas att ja somnar och vaknar frisk..

efterrätt



Jag vet då hur man får i sej dom där extra kalorierna man borde undvika !
Men det lider jag inte av nu, blir ja tjock -ja då får ja väl ta tag i det problemet då ;D

Måndag..





Snö ute, och vår inne ! då lutar det väl åt att jag håller mej inne idag ;)



I helgen har jag hunnit baka semlor, fikat med B´s bror och Laila, Promenerat båda dagarna, färgat håret, fikat hos morbror och Anna och barnen, och vi har storstädat B´s studio också ! inte konstigt att man är trött när måndagen kommer ;D


Torsdag..

Jag hade ju tänkt hålla mej tills jag hade klarat en månad, men just nu känner jag ju att jag kommer klara det för evigt så ja kan ju säga att jag har inte rökt sen i Lördags ! har ju småförsökt utan att lyckas sen typ november kanske, gett upp totalt och i lördags fick jag bara för mej att jag var sämst och att jag inte har någon självdiciplin alls om jag inte klarar det ! Så nu ni, nu går det !



Och idag är jag frisk! Skönt att jobba igen, sen har jag gått promenad med mamma och Roxie i skogen, myyyys. Kanske skulle skaffa en hund ändå :)

 

nu ska ja väl ändå bli frisk..



ja ni känner ju mej, ingen ro i kroppen.. Har iaf varit och handlat frukt !
Så nu ska ja koncentrera mej på att bli frisk hade ja tänkt !


Tisdag..







Igår använda jag tydligen mina sista krafter, till att åka till ikea. fan.



Kände mej inte alls frisk igår, men tänkte att jag inte skulle tycka synd om mej själv och att jag skulle bli piggare efter att ha köpt en ny tvbänk ! Så ja var effektiv och färgade mammas hår efter jobbet, åkte hem duschade och lagade mat så allt var klart tills Benny kom hem -bara kasta i sej lite mat och sedan åka ! gick sissodär och benny var väl som alla killar -övernöjd över att bara gå till lagerhyllan, ta det man skulle ha och betala och åka hem. väl hemma somna jag i soffan medans Benny byggde ihop den! minns inte ens att ja såg resultatet igår!

Men med feber ska man inte jobba, så jag har ju varit hemma hela dagen och tittat på den! Har faktiskt gått ut med soporna också, underbart väder -såklart när man är sjuk. Trotsade att ja var sjuk och satt ute en liten stund i solen iaf.

Lördag.

Haft bästaste Fia här på en kopp kaffe, bakat cupcakes och nu är Bennys far här och fixar lite el  :)

hihii vilka fina kort på henne ja hitta ! ^^,








hjärtligt <3





Onsdag.



Känns nästan mest ovärt med det här, vakna klockan 4 fast man har sovmorgon, ligga och halvsova och ha en skrikande katt i sängen ! Gav upp och nu har jag ätit frukost och ska väl snart få åka till jobbet..

Söndag..











Underbara väder.



Igår var det dags att bege sej till Ludvika för att gratuelera Bennys mor och äta tårta. Sen på kvällskvisten var det middagsbjudning hos Fia, Johan och Thea. Himlans trevligt.

Fin besök mitt i veckan..





Igår så kom Jörgen och Evelina på besök med inflyttningspresent och fika :) Hur trevligt som helst, guld värt att göra något roligt mitt i veckan kändes som helg där en stund.



Vår..









Är det inte vår ute får man ordna vår inne..


Det har varit en riktig guld helg fast det har varit kallt. På Fredagskvällen blev det middag Wokhouse med älskling och ett skönt insomnande i soffan.På lördagen drog Benny med mej ut på morgonpromenad i 14 minus, minnst sagt uppfriskande och så är det ju så spännande när man inte vet vad som väntar bakom nästa träd. Sedan provade vi att göra våfflorvedspisen, vilket var fantastiskt.

En sväng till Örebro för att gå på ikea och handla mat hann vi också med, nog för att jag har köpstopp men jag hade ju ett presentkort -och det gills ju inte! Så nu är modemen borta från köksbänken och en fin döljasladdarlist är uppsatt! Blev en sväng till klubben på kvällen, där Michaela var en trevlig överaskning ;) Och så var vi hos storebror och Ann och fick fika.

Maximus



Max får tonfisk varje dag av Benny.







bebisen värmer sej framför pelletskaminen.




Huset.

En rundtur i vårat hus :)

lilla gumman..



Har totalt glömt att visa min lilla gumma på underarmen, den har varit uppritad sen jag började med högerarmen typ :D och nu har den setat här ett tag :) loveli.

RSS 2.0