Lördag

Nu drar vi iväg på tatto-mässan! Och jag mår bra. fantastisk!

Fredag

Har varit och jobbat idag, som tur var fick vi gå hem vid halv 12 så jag tog med lite mat hem från Bellas och nu sitter jag här, Sova eller inte sova ? blir nog att sova och sen vara frisk så att jag kan åka på norrköpings-mässan imorgon. Det har jag ju sett fram emot länge nu.

Nej en cigg och sen sova till 3 så är jag nog frisk.. eller nå!

Torsdag

Härhemma sitter en sjukling, det bara gick utförs igår efter jobbet. haha Benny lämnade mej och åkte till Martin och jag hade väl somnat utan att låsa dörren så Benny nummer två hade varit in och skrikit hallå men jag sov på ;D Idag har jag varit hemma och sovit massor. Pallra iväg till ica och apoteket en sväng också sen kom älsklingen hem och tog hand om mej. Hoppas på att kunna jobba imorgon igen faktiskt, rastlös !

Måndag

Har varit hos mormor sedan klockan 11 och hjälpt henne med maten först. Sedan kom Mamma, Storebror och Ann. Morbror och barnen och så min Benny. Har varit 3 intensiva timmar sedan barnen kom och jag funderar på om jag verkligen vill ha barn. Måste nog ringa Fia och träffa min gullunge ist så jag kommer på bättre tankar..

Söndag

Idag har vi hunnit med Våffelfrukost, Marieberg och garagestädning :) Fantastiskt, fick med mej två koftor hem från cubus (vit&svart) och lösögonfransar,trosor och bakboken. Samt presentpapper och present till Micke och Laila.




Glad Påsk






Haha äntligen sitter det något i ramarna, något som bara kommer att få sitta några dar ! Nu är det snart dags för middag nummer ett idag :)

Nu kör vi.



Nu kom Jócke och Ann så nu blir det drinkar :)

Långfredag.

Igår fick jag blommor av min käraste :) Sedan blev det att panikhandla på systemet och ica som resten av Lindesbergs befolkning. Sedan blev det middag hos mor och far med Ann och Storebror :) Himlans trevligt, påskpresent fick vi med kanske för att jag hade önskat mej det ;D

Och idag kör vi storstäd och jag har percis varit hem med vinterkläder till mor och far och passade på att hämta gräslök så nu blir det mos, falukorv och färsk gräslök. Fantastiskt !


Loveli.


Fina tekoppar och te var påskpresenten.


Passade på att ändra om i min hylla igårkväll också :)

Påsk-kaka :)


Morotskaka :)

Onsdag

Jobbade bara till lunch idag :) Skulle ha tränat, men åkte till mormor och klippte hennes hår och sedan hem till mor och far och klippte far, drack kaffe i trägårn och sedan handlade jag lite och misslyckades med bakningen. Fick gå till affärn igen och nu har jag en halvfärdig (hittills) lyckad morotskaka till påskfikat på jobbet imorgon! :)

Söndag

Blev inte riktigt så roligt som man hade hoppats på igår och man har mått alldeles för dåligt för en dålig kväll idag ! Men sovit ut har jag gjort, städat och varit hos mor coh far iaf :) Nu är det soffhäng med massa gott till.

Nu är det fest!

Nu drar vi till Martin och Erika för här ska det drickas rom, efter en hel dag utanför ställdalen hos Bennys bror och Laila, kan säga att det var långt att åka bubblyn dit ;D

Bubblyn med vita inslag







Igårkväll var det lite makeoverbubblyn :) Storebror såg riktigt proffsig ut när han höll på ;D

Nu har vi precis ätit våffelfrukost och väntar på bättre tider ! jag gillar inte helger längre.

A-traktor tider !



haha fan va roligt :D vilken förebild jag hade !


min gamla pärla :)

Fredag



Idag har jag hängt i studion och haft tråkigt så länge att jag putsade fönstren, sen gick jag hem och lagade middag till min älskling och lät han vinna i vemvetmest :) Vilken flickvän han har ;D

Guldkant på Torsdagen



Idag har vi varit på våran första husvisning :) Efter det blev det mat från Wokhouse och sen nya numret av Residence, jordgubbar och choklad i soffan :) Tränade gjorde jag också efter jobbet, hurtigt!

såhär ser jag ut.



This is me. osminkad, ofixad. Men duschad och påklädd ! det räcker gott och väl ;D

Onsdag

Jobbat och slitit idag, som alla andra vardagar ! ;) Nu står kaffekoppen klar och balkongen väntar. Sedan blir det att åka hem till far för han har kommit hem :) Storebror och Annipanni ska också dit, gu så häääälit !

Tisdag

Träning efter jobbet idag sen blev det något slags efter-tränings-koma haha och jag orkade inte ens stå i duschen så gick och hämta pallen :D hah lataste bruden någonsin :) Sen kom jag i form och vi åt mat och sen åkte vi bubblyn hem till mor och drack kaffe.

Fick nyss veta att biljetterna till Tattobåten är bokade :) 19-20 maj åker jag på kryssning för första gången i mitt liv, jag som inte alls är något fan av att åka båt ! Men det blir nog kanon roligt :) Annipanni och Jocke, Jag och Benny, Jörgen och Martin och Erika :)

Måndag..

Igår invigde vi grillen hemma hos Martin :) Fantastiskt gott med grillat och det är ju en viss känsla med grillat ! Och i Lördagskväll så blev det bowling och TP med Storebror och Annipanni :) Jag vann TP och vann över Benny på bowlingen :D hihiii sen åt vi jordgubbar och smält choklad till tp:t (glömde säga att vi kör med barnfrågorna! )


Premiär tur i bubblyn blev det också i söndags :) Roxie fick också bli med på en tur :)

Lördag

Skönt att sova ut lite, tråkigt att man fick sova klart själv för att Benny skulle jobba på dendära Martin ! Men dock sålde Benny sin första talva så det var ju trevligt :) Sen åkte jag och hämtade Roxie och gick ut och gick med henne, blåste lite väl mkt men iaf. Sen blev det bänken härnere på gårn i solen tills mor kom och hämtade henne. Då åkte vi och tog ut Bubblan :) premiär, nu är det vår ! Sen har vi hälsat på Fia och Thea. Varje gång jag åker därifrån vill jag ha barn. Sötungen :)






Fredag

Efter jobbet blev det en sväng till gymmet, sen hem och tvätta,duscha och äta innan vi drog till Willys och handlade och nu blir det filmmys :)



Torsdag

Etfer jobbet idag hade jag så himla tråkigt så då åkte jag hem till mor, där fick jag kaffe, jordgubbar och grädde :) Storebror var också där en sväng ! Sen fick det bli wokhouse mat till VemVetMest och nu är det bara soffhäng !

Onsdag

Jobbat, tränat, duschat, ätit och kollat på tv - som vanligt då ;D

Har fått blommor av min käre mor, i Torsdags fick vi krokusar och igår fick jag rosor. TackTack :)




Måndag

Slutade vid halv 2 idag så jag drog och tränade en timme, sen hem och duscha och iväg och kollade om dom hade kvar mina jeans ni stan, men inte det. Så hem till mor och fars hus och hämta Roxie för att ta en promenad bort till studion och försöka lära Roxie att hänga där när Johan tatuera sig :p haha gick inte bra alls, förens Fia och Thea kom då passa det att vara kvar när jag ville gå hem ! Nu slänger jag ihop en Silviakaka medans jag väntar på att kunna börja med maten, men insåg att jag bara hade lite cocos kvar så nu är den stora frågan om jag måste gå till affärn, eller om ja ska ringa Benny och hoppas att han vill det eller snåla med cocos :D

Söndag





Startade dagen med lite våffelfrukost och en lång dusch medans jag funderade på vad som skulle ske resten av dagen. Sen blev det att åka hem till mor och far och fixa däcken, där var farmor och farfar så då fikade vi! Sen drog jag och mamma till Örebro för att köpa jeans, men dom hade inte min strl så mamma köpte mina jeans ist, fan vilken otur jag har! Men jag tröstshoppade lite skedar och några basic-linnen på h&m :)

Nu lagar vi mat sen tror jag det blir soffmys i depparvädret !

Lördag

Idag startade vi dagen med frukost på 37:an innan vi tog Jörgens bil tillbaka till Hällefors för att hämta min älskade Polo :) Fick bullar hos Jörgen och så hem igen, usch va tråkig väg lite drygt 8 mil enkel resa !

Sen hämtade vi hem hunden och så Madde så vi har promenarat och talat skit i timmar :) trevligt :) Och så är Storebror här och hänger nu :)

Fredag

Storträff på jobbet idag :) Härligt med 70 kacklande städtanter, lite slut i huvudet blev man! Efter jobbet så hade jag vaktmästarn och elektrikern här :P haha dom lyssnar tillslut ! Sen blev det att inhandla en stor godispåse och slänga ner lite mat och så iväg till Hällefors! Så drack vi OKQ8ás kaffe med Jörgen och åkte hem igen i en annan Polo! Tur och retur imorgon också !

RSS 2.0